اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام آریا جان ...
الان 3 می هست که تا 5 ژوئن میشه 33 روز دیگه ... :biggrin1:
فرزاد من این روزها بدجوری توی فکر Spiderman 3 هستم و چون توی 4 می میاد ( فردا ) و می ماه پنجمه و توی این خبره هم نوشته بود 5 ژوئن , همه چی توی ذهنم قاطی شد و فکر کردم نوشته 5 می !
190.gif
مرسی که درستشو گفتی.

من 2روز پیش یه تریلز از Fallout 3 از GameTrailers گرفتم, منظورتون تریلر دیگه ای هست یا همونه؟!
نه . اون طور که توی Game Trailers نوشته بود اون یه دموی تکنیکی (Tech Demo) بوده نه تریلر درست و حسابی.

180px-Hironobu_Sakaguchi.jpg

============================================================
=================================
===========
فروش xbox360 بیشتر از ps3 در حال حاضر
میدونید تو 1:30 به طور متوسط بیش از 750 کنسول xbox360 فروش میره و این میزان برای ps3 چیزی حدود 500 عدد هست
و برای wii چیزی حدود 1300 عدد هست.
میبینم اشتیاق مردم بعد از این همه مدت نسبت به xbox360 خیلی بیشتر از ps3 هست.
سلام
ببخشید اگه میشه منبع این خبر رو بذارید.چون با آمارای دیگه خیلی جور در نمیاد.یه مدتی 360 رو همون حول و حوش 10 میلیون تکون آنچنانی نخورده و با این حرف خیلی ردیف نیست.ضمنا دستت درد نکنه که آخر خبرت نوشتی که شرکت ساکاگوچی کاملا تحت حمایت مالی مایکرو هستش .بنده خدا بایدم این حرفا رو بزنه. ممنون;)

ببینید واقعیت تلخه حلا من به فروش 360 کار ندارم مهم اینه که سونی یک جورایی خوش حال چون دیگه همه ps2 داران مثل من هم دیگه دیگه ازش نامید شدم و 360 بازی میکنم

شایعه شده که سونی پلی استیشن بعدی رو در 18 ماه دیگه عرضه میکنه :eek: .
البته به نظر میاد که این یک آپگرید برای ps3 باشه . البته سونی این شایعه رو رد کرده واون رو غیر معمول اعلام کرده و گفته ما شایعات رو دنبال نمیکنیم.
این روزنامه استرالیایی که منبع خبرش رو منابعی از داخل کمپانی سونی اعلام کرده گفته که پلی استیشن جدید همون چیپ ستهای ps3 رو داره وای در درایو و بسته نرم افزاری و ... متفاوت خواهد بود.
----------------------------------------------------------------
سونی آمریکا تولین سری از بازیهای ps1 رو برای ps3 عرضه کرده که می تونید اونها رو روی psp هم بازی کنید و سیو ها رو بین دو سیستم مبادله کنید :
2Xtreme, Crash Bandicoot, Destruction Derby, Jet Moto, Jumping Flash, MediEvil, Rally Cross, Syphon Filter, Tekken 2 and WipeOut
کسانی که قبلا این بازیها رو برای psp داشتن باید بازیهاشون رو بروز کنند.

سلام به همه دوستان گل:love:

SpeedBall II برای XBLA خواهد آمد

Driver 76 - PSP
Shrek The Third - 360 (PC/NDS/GBA/WII also available)
Heatseeker - PSP
Halo 2 for Windows Vista - PC
CellFactor: Revolution - PC
Hot Wheels Ultimate Racing - PSP
Two Worlds - PC/360
Two Worlds Collector's Edition - PC
Command & Conquer 3 Tiberium Wars - 360
Exit 2 - PSP
Picross DS - NDS
Cossacks: Emperor's Edition - PC
Spinout - PSP
Puzzle Scape - PSP
SpellForce 2 - Dragon Storm - PC
Sword of the Stars: Born of Blood - PC
دمو قابل بازی BlackSite: Area 51 برای PS3/X360/PC در این ماه منتشر میشود این خبر توسط کمپانی Midway تایید شده است

آخرین ویرایش:
یکی از مدیران زحمت بکشه بیاد این تاپیک رو درست کنه.
اصلا تناسبش ریخته بهم آدم میترسه بیاد توش .خیلی هم سنگین شده این آقارضا هم که مارو بمبارون خبری کرد!

با تشکر.

همچین چیزی امکان نداره.
الان حدون 8/10 میلیون 360 توی جهانه که مجهز شدن همشون به hd_dvd غیر ممکنه!!!
1) این خبری که شما گذاشته بودی اول اینکه قدیمی و 2 صفحه قبل در همین تاپیک در موردش صحبت شده بود.
2) این خبری که شما گذاشتی هر کی نوشته اشتباه نوشته چون تو هیچ منبعی ذکر نشده که به hd-dvd نیاز داره gta4. فقط گفته شده که به دلیل اینکه همه 360 ها هارد ندارن و ظرفیت dvd هم از blu-ray کمتره مشکلاتی احتمالا ایجاد می شه.

بنابریان این موضوع رو کنار بزارید.

ehe :cheesygri بوق هاپو و من خوابم نمياد.

اسكن هاي فوق سنگين (!) از Splinter Cell Conviction:

البته من ديگه سم فيشري توي عكسا نمي بينم :biggrin1:. ظاهرا ديگه مخفي كاري هم به اون صورت نداره! و اما ... (چون من فنلانديم ضعيف :cheesygri هيچ تضميني درباره صحت ادامه اين خبر نمي دم) ظاهرا سم فيشر با سازمانش كمي مشكل پيدا كرده و پس از دزديده شدن يكي از همكاران مونثش تصميم ميگير كه به تنهايي نجاتش بده (سم فيشر و عاطفه و كار انساني و ...). تاكيد بازي روي استفاده از محيط، و همه وسايل موجود در محيط قابل استفاده هستند (و فيزيك خودشون رو دارند). انيميشن يكي ديگه از قسمت هاي مهم در بازي جديد كه ديگه اون حالت از پيش رندر شده قبلي رو نداره (عكس هاي مربوط به ميز و صندلي). سم فيشر مي تونه صندلي رو از يه سري نقاط تعيين شده برداره و انجين بازي با توجه به وضعيت، انيميشن مربوط به اين حركت رو توليد ميكنه. بازي براي نويسنده Pelaaja نشون داده شده و اون طرف چنين انيميشن هايي تا به حال نديده بوده. دموي نشون داده شده بازي يك پارك با 300 نفر آدم بوده! (يه بار ديگه ياد آوري كنم كه من درباره صحت اين مطالب مطمئن نيستم :p) كه سم بايد به كامپيوتر توي يك كافه دسترسي پيدا مي كرده. در اين بين ماموران امنيتي هم دنبال سم مي گردن. سعي شده كه تا حد ممكن روند بازي غير خطي باشه. در اينجا سم مي تونه يواشكي از بين جمعيت خودش رو به هدف برسونه (مهم كه كسي صورتش رو نبينه) يا مي تونه دعوايي بين جمعيت راه بندازه و باعث شلوغي اون بين بشه. يا مي تونه با منفجر كردن يك تانكر گاز باعث ترس مردم بشه و از موقعيت استفاده كنه. اگر موقعيت خيلي شلوغ بشه، نيروهاي امنيتي در خواست كمك بيشتر مي كنن.
بازي همچنان براي 360 اختصاصي هست.

اسكن هاي جديدي از GTA IV از مجله PSM UK (يا همون PSM3):

اين مزخرف ترين پيش نمايش از اين بازي بوده كه تا حالا چاپ شده. ظاهرا نويسندش هر چه كه به ذهنش رسيده و نرسيده رو نوشته. يعني اينا همون مقاله كذايي؟ اگه ايناست كه شر و وري بيش نيست.

و چهار عكس جديد از Too Human:

سلام دوستان
mornincoffee.gif

به دلیل اینکه چند بار مدیر ها هم پست های مرتبط با موضوع مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی را پاک کردند اما باز هم بحث ادامه پیدا کرد عکس ها رو بر میدارم که تاپیک منحرف نشه:

تریلیری که آقا اشکان در موردش توی پست پایین توضیح دادن خودتون ببینید:
آقا اشکان:در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
این عکسا مال تریلر جدید این بازی است که یه تریلر تقریبا 2 دقیقه ای از replay بازی است. حالا 2 تا نکته:
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش خیلی بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)
دوم درسته این تریلر واقعا تصویر جالبی داره و طراحی ماشینش خیلی عالیه ولی با واقعیت یکی نیست. این عکسا که می بینین گرفته شده اولا بسیار کوچک شده و دوم کیفیتش به شدت کم شده برای همین اصلا جزیبات توش معلوم نیست.
لینک

آپدیت PSN از روز سه شنبه 8 می همین هفته ریلیز و قابل آپدیت میباشد.

سونی اعلام کرد ما قصد ساخت PS4 را نداریم.این شایعات که چند روزی است خبر ساخت PS4 میرسد شایعه غیر قابل باور و به مانند آشغال و خبر ناچیز میباشد.

آخرین ویرایش:
اینForza 2 کی میاد دیگه دارم از بیبازی ای میمیرم 30 روز هست که دست به دسته 360 نزدم
این جور که از امضاء رضا معلومه 24 روز باید خماری بکشم

مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی
این عکسها مال یه فرومه که واقعی نیستن اگه عکسهای واقعی این بازی رو میخواین برین گیم اسپات لینک عکسهای واقعی
به نظر من من اینجور گول زدن مردم درست نیست سونی راه درستی رو پیش نگرفته و اگه کار طرفداراشم باشه بازم دارن به سونی ضربه میزنن وقتی عکسهای گیم اسپاتو ببینین تازه میفهمین این عکسها همه واقعی هستن
جالبه تو سایتهای خارجی مثل n4g اونا هم نفهمیدن اینا همه واقعیه (البته امیر زودتر فهمیدش هر چی باشه اون یه ماشین باز حرفه ایه;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or