اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

این عکسها مال یه فرومه که واقعی نیستن اگه عکسهای واقعی این بازی رو میخواین برین گیم اسپات لینک عکسهای واقعی
به نظر من من اینجور گول زدن مردم درست نیست سونی راه درستی رو پیش نگرفته و اگه کار طرفداراشم باشه بازم دارن به سونی ضربه میزنن وقتی عکسهای گیم اسپاتو ببینین تازه میفهمین این عکسها همه واقعی هستن
جالبه تو سایتهای خارجی مثل n4g اونا هم نفهمیدن اینا همه واقعیه (البته امیر زودتر فهمیدش هر چی باشه اون یه ماشین باز حرفه ایه;) )
در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
این عکسا مال تریلر جدید این بازی است که یه تریلر تقریبا 2 دقیقه ای از replay بازی است. حالا 2 تا نکته:
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)
دوم درسته این تریلر واقعا تصویر جالبی داره و طراحی ماشینش خیلی عالیه ولی با واقعیت یکی نیست. این عکسا که می بینین گرفته شده اولا بسیار کوچک شده و دوم کیفیتش به شدت کم شده برای همین اصلا جزیبات توش معلوم نیست.

spider-man 3 نسخه 360 امتیاز 6.6:(
Gameplay
6
Graphics
6
Sound
7
Value
7
Tilt
7
Ubisoft اعلام کرد: با وضعیت فعلی PS3 بازی Splinter Cell Conviction در انحصار 360 خواهد بود
Ubisoft اعلام کرد بازی SC5 با این وضعیت نمیتواند باعث فروش بازی شود به همین جهت باز هم تاکید شده بازی در انحصار 360 خواهد بود.
ACFFA28.jpg

Call of Duty 4 در گوشی موبایل همراه شما خواهد بود;)
کمپانی Glu ناشر بازی Call of Duty 4 برای Cell Phone به همراهی کمپانی ACTIVISION نسخه جدا برای موبایل را خواهند ساخت که همزمان با نسخه های دیگر ریلیز میشود.

Xplorer 360 Beta 6 ریلیز شد:eek:
سایت 360gamesaves نسخه Xplorer 360 Beta 6 را ریلیز کرد که بعد از ثبت نام از لینک زیر میتوانید دانلود کنید از امکانات این نسخه برقراری ارتباط مموری و هارد با PC میباشد همچنین پشتیبانی از هارد 120 و مموری 512 نیز امکان انتقال سیو های کنسول XBOX به XBOX 360 را به ارمغان میآورد.
لینک دانلود در صورت ثبت نام

تصویر فوق العاده از Quake Wars از گیم پلی
لینک
اطلاعات دقیق از بازی Haze در روز پنجشنبه همین هفته 10 می توسط Ubi Soft ارائه خواهد شد.

تصویر جدید از بازی انحصاری 360 Lost Odysyey
لینک

آخرین ویرایش:
شماره آينده Game Informer:

74530550520070505132802.jpg

همينطور كه مي بينيد مقاله اصلي مربوط به CoD 4 ميشه. بازي RPG جديدي هم از Square Enix معرفي شده و پيش نمايش SC Conviction هم هست.

و تريلري از TimeShift كه از اينجا مي تونيد ببينيد. البته بايد CG‌ باشه نه Real Time. جالبه كه اثري از لوگوي PS3 ديده نميشه!

آخرین ویرایش:
خوب یه خبر جالب که خیلی ربطش به این تاپیک نیست ولی همین جا میزارمش:

شركت مايكروسافت و وب پورتال ياهو در حال انجام مذاكرات براي ادغام حوزه‌‏هاي فعاليتي خود به منظور رقابت هر چه بيشتر با گوگل هستند.

به گزارش ايلنا، انتشار اين خبر در مجله‌‏هاي وال استريت و نيويورك پست كه از شايعات در مورد ادغام ياهو و مايكروسافت براي مغلوب كردن موتور جستجو گر گوگل كه اخيرا قدرت زيادي در حوزه جستجوي آنلاين جهان پيدا كرده، حكايت مي‌‏كند، موجب شد سهام شركت ياهو تا در 18 درصد افزايش يابد.

اين شايعات در حالي گزارش شده كه نمايندگان شركت‌‏هاي مايكروسافت ياهو و گوگل در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشيتدپرس از دادن هر گونه اظهار نظري در اين مورد خودداري كرده‌‏اند.

منبع:بازتاب
امیدوارم خبر تکراری نباشه و کسی قبلا این مطلبو نذاشته باشه چون من چیزی در این مورد تو تاپیک پیدا نکردم.;)

شركت مايكروسافت و وب پورتال ياهو در حال انجام مذاكرات براي ادغام حوزه‌‏هاي فعاليتي خود به منظور رقابت هر چه بيشتر با گوگل هستند.

به گزارش ايلنا، انتشار اين خبر در مجله‌‏هاي وال استريت و نيويورك پست كه از شايعات در مورد ادغام ياهو و مايكروسافت براي مغلوب كردن موتور جستجو گر گوگل كه اخيرا قدرت زيادي در حوزه جستجوي آنلاين جهان پيدا كرده، حكايت مي‌‏كند، موجب شد سهام شركت ياهو تا در 18 درصد افزايش يابد.

اين شايعات در حالي گزارش شده كه نمايندگان شركت‌‏هاي مايكروسافت ياهو و گوگل در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشيتدپرس از دادن هر گونه اظهار نظري در اين مورد خودداري كرده‌‏اند.

امیدوارم خبر تکراری نباشه و کسی قبلا این مطلبو نذاشته باشه چون من چیزی در این مورد تو تاپیک پیدا نکردم.
در تکمیل خبرت باید بگم که مایکروسافت قراره این شرکتو با مبلغ سرسام آور 50 بیلیون دلار خریداری کنه که البته همونطوری که گفتی هنوز هیچکدوم از طرفین اظهار نظری نکردن
البته پارسال قرار بود این کار انجام بشه که به توافق نرسیدند

سلام دوستان
mornincoffee.gif

به دلیل اینکه چند بار مدیر ها هم پست های مرتبط با موضوع مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی را پاک کردند اما باز هم بحث ادامه پیدا کرد عکس ها رو بر میدارم که تاپیک منحرف نشه:

تریلیری که آقا اشکان در موردش توی پست پایین توضیح دادن خودتون ببینید:
آقا اشکان:در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
این عکسا مال تریلر جدید این بازی است که یه تریلر تقریبا 2 دقیقه ای از replay بازی است. حالا 2 تا نکته:
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش خیلی بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)
دوم درسته این تریلر واقعا تصویر جالبی داره و طراحی ماشینش خیلی عالیه ولی با واقعیت یکی نیست. این عکسا که می بینین گرفته شده اولا بسیار کوچک شده و دوم کیفیتش به شدت کم شده برای همین اصلا جزیبات توش معلوم نیست.

با سلام
خیلی معذرت میخوام ولی انگاره تو این تاپیک داره پارتی بازی میشه و مدیرها هم چیزی نمیگن
چند وقت پیش چند تا عکس از بازی forza2 گذاشتید که البته از replay بازی بود و چون قشنگ بود
و دیگران ازتون میپرسیدن که گرافیک بازی هست میگفتید بله عزیزم replay بازبینی بازی شما
است و با همون گرافیک بازی هیچ تفاوتی توش نیست !!!!!!
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد :mad:

به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب
داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
mornincoffee.gif

به دلیل اینکه چند بار مدیر ها هم پست های مرتبط با موضوع مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی را پاک کردند اما باز هم بحث ادامه پیدا کرد عکس ها رو بر میدارم که تاپیک منحرف نشه:

تریلیری که آقا اشکان در موردش توی پست پایین توضیح دادن خودتون ببینید:
آقا اشکان:در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش خیلی بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)

با سلام
خیلی معذرت میخوام ولی انگاره تو این تاپیک داره پارتی بازی میشه و مدیرها هم چیزی نمیگن
چند وقت پیش چند تا عکس از بازی forza2 گذاشتید که البته از replay بازی بود و چون قشنگ بود
و دیگران ازتون میپرسیدن که گرافیک بازی هست میگفتید بله عزیزم replay بازبینی بازی شما
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد :mad:

به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب
داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ

سلام دوست عزیز ببین دوست عزیز من 360 دارم اما طرفدار هیچ کنسولی نیستم چون باید اخبارم بدون تعصب باشه که تا حالا فکر کنم بوده... در مورد Forza 2کدوم یکی از بچه ها امدن بحث بیخودی کنن همه نظر مثبت میدادن اما شما دیروز در مورد بحث GT نبودین که ببینین چه بحث هایی میکردن بیش از 5 6 تا پست همینجا الکی زده شد بابت عکس های GT که من خودم اینقدر عصبی شدم که هم عکس هامو ورداشتم هم به مدیرا گفتم این پست هارو خواهشا پاک کنن البته اگه من هم نمیگفتم خوده مدیرا این کارو حتما میکردن اینجا جای این بچه بازی ها نیست بابا نا سلامتی ما اومدیم در مورد صنعت گیم بحث کنیم در مورد پارتی بازی هم من لینک تریلیر رو گذاشتم که شات های عکس هم از این تریلیر هست پس کاستی نبوده:love:
با این تفاسیر من تعصبی هستم که به خاطر کم شدن بحث بین بچه ها و آرامش عکس هارو پاک کردم یا شما که دوباره بحث رو پیش آوردید؟؟؟؟:confused:
من برای سایت و بچه های واقعا گیمیر و اهل بحث های علمی در مورد بازی خبر میزارم و شما هم اگر ناراحتید خبر ها رو نادیده بگیرید فقط...فقط..تعصب بیجا نکنید:mad:

آخرین ویرایش:
دو عكس فوق خفن ديگه از بازي crysis
37992_sml.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//37000/37992.jpg
37993_sml.jpg

http://www.n4g.com/M/8/Images//37000/37993.jpg

چندتا عكس زيبا از بازي age of conan

05-s.jpg

http://www.firingsquad.com/media/galleries/ageofconan_may5/05.jpg
04-s.jpg

http://www.firingsquad.com/media/galleries/ageofconan_may5/04.jpg
03-s.jpg

http://www.firingsquad.com/media/galleries/ageofconan_may5/03.jpg
02-s.jpg

http://www.firingsquad.com/media/galleries/ageofconan_may5/02.jpg
01-s.jpg

http://www.firingsquad.com/media/galleries/ageofconan_may5/01.jpg

طوفان عكسهاي fm2
نميدونم متوجه شدين يا نه مايكروسافت گفته كه اين بازي در چهار aa اجرا ميشه ولي من تنها چيزي كه نميبينم وجود aa هست فكر كنم از aa منفي استفاده شده :biggrin1: به شدت از اين لحاظ كمبود داره يا اينكه مايكروسافت هنوز جزئيات كامل را مخفي نگه داشته :-"

براي ديدن عكسها :http://xboxyde.com/news_4286_en.html

خوب یه خبر جالب که خیلی ربطش به این تاپیک نیست ولی همین جا میزارمش:

امیدوارم خبر تکراری نباشه و کسی قبلا این مطلبو نذاشته باشه چون من چیزی در این مورد تو تاپیک پیدا نکردم.;)

این خبر البته تکذیب شد و مایکروسافت قرار نیست این کارو بکنه
منبع :
http://www.windowsitpro.com/windows...rticleID/95978/windowspaulthurrott_95978.html

با سلام
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد

به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ
شما بهتره بری یکم تحقیق کنی بعد بیای اینجا ایراد بگیری!
من هیچ وقت خودم در مورد froza2 در این تاپیک نظری ندادم و مسئله ای هم که شما هم میگید نمی دونم چی و کجا بوده ولی محض اطلاع replay های بازی forza2 فرقی با خود بازیش نداره! اصلا چه ربطی داره چون replay های بازی forza2 با خود بازیش فرق نداره پس نتیجه این می شه که replay های بازی GTHD هم هیچ فرقی نداره؟ من طرفداری از بازی ای نمی کنم و کاملا هم قبول دارم GTHD طراحی ماشیناش خیلی بهتر و کاملتز از forza2 هست. ولی این به اینکه replay ها واقعی هستن یا نه ربطی پیدا نمی کنه!
اگه بیان این جور موارد جانب داری تلقی می شه پس شما می تونین از این بعد نخونین این چیزارو!

جهت اطلاعات بیشتر در مورد این replay بازی GTHD این یک تریلر تبلیغاتی است که برای خود ماشین Nissan Z Xanavi ساخته شده و جنبه کاملا تبلیغاتی داره!

اين خبر قديميه كمي اما نديدم كسي بگذارتش. به نقل از CVG كه ميگه ما متوجه شديم كه پروژه بعدي بليزارد كه اينهمه شايعه و سر و صدا پشتش بود بازي MMO بر پايهء سري StarCraft خواهد بود، در سبك World of WarCraft با اين حساب يعني يك MMORPG خفن ديگه از بليزارد. در ادامه گفته شده كه بنقل از سورسمون در آمريكا اين خبر در ايونت 19 مي بليزارد در كره جنوبي بصورت رسمي اعلام خواهد شد. همينطور CVG پيشبيني كرده كه بايد اين با WoW فرقهاي زيادي داشته باشه تا ملت رو بخودش جذب كنه بخصوص اينكه WoW‌بالاي 6 ميليون مشترك داره.
StarCraft MMO blasts into orbit
Blizzard's new sci-fi MMO is set to rock the world later this month, CVG has learned

The long-rumored new instalment of Blizzard's massive StarCraft series is set to be unveiled later this month - and it's another massively-multiplayer online game in the style of World of Warcraft, CVG can reveal.

Well placed US sources have revealed to us that the StarCraft MMO will be unveiled at an upcoming Blizzard event on May 19 in South Korea - the epicenter of the sci-fi RTS series' rabid random.

The unveiling of the new installment has previously been rumored for the South Korea event, though we now know that the title is in fact an online spin-off and not a new RTS game as previously assumed.

Of course this is massive news for both Vivendi and the MMO world; Blizzard's other online offering World of WarCraft has topped 6 million subscribers and is arguably the biggest game around today.

The question is, is there room for both World of WarCraft and a StarCraft MMO? The later will have to be a very different type of online game to convince gamers to subscribe to both of Blizzard's pair.

We will of course let you know as soon as soon as Blizzard officially confirms the game on May 19.​

اين عكسا هم بنظرم مياد كه Fake‌ باشن نميدونم من طي يك سرچ Google ـي به اينا رسيدم :biggrin1: شايدم نباشن بالاخره ولي اين بنظر من بيشتر شبيه يك مود هست چون ميشه گفت انجين دست نخوردهء خود WoW‌ـه ممكنه ملت براي اذيت كردن درست كرده باشن... هائوون؟!

**ويرايش** يادم رفت بگم پس لوگوي GameSpot‌ و Blizzard چيه پس؟!

آخرین ویرایش:
ورژن 5.3 از firmware درایو سامسونگ کنسول xbox360 عرضه شد.
تنها تغییری که توی این ورژن هست جلوگیری از replay اشتباه و شبیه سازی پاسخ صحیح برای update جدید مایکروسافت هست که هفته دیگه عرضه میشه. هر کس که میخواد کنسولش رو update کنه باید این نسخه از firmware رو نصب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or