در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.این عکسها مال یه فرومه که واقعی نیستن اگه عکسهای واقعی این بازی رو میخواین برین گیم اسپات لینک عکسهای واقعی
به نظر من من اینجور گول زدن مردم درست نیست سونی راه درستی رو پیش نگرفته و اگه کار طرفداراشم باشه بازم دارن به سونی ضربه میزنن وقتی عکسهای گیم اسپاتو ببینین تازه میفهمین این عکسها همه واقعی هستن
جالبه تو سایتهای خارجی مثل n4g اونا هم نفهمیدن اینا همه واقعیه (البته امیر زودتر فهمیدش هر چی باشه اون یه ماشین باز حرفه ایه)
در تکمیل خبرت باید بگم که مایکروسافت قراره این شرکتو با مبلغ سرسام آور 50 بیلیون دلار خریداری کنه که البته همونطوری که گفتی هنوز هیچکدوم از طرفین اظهار نظری نکردنشركت مايكروسافت و وب پورتال ياهو در حال انجام مذاكرات براي ادغام حوزههاي فعاليتي خود به منظور رقابت هر چه بيشتر با گوگل هستند.
به گزارش ايلنا، انتشار اين خبر در مجلههاي وال استريت و نيويورك پست كه از شايعات در مورد ادغام ياهو و مايكروسافت براي مغلوب كردن موتور جستجو گر گوگل كه اخيرا قدرت زيادي در حوزه جستجوي آنلاين جهان پيدا كرده، حكايت ميكند، موجب شد سهام شركت ياهو تا در 18 درصد افزايش يابد.
اين شايعات در حالي گزارش شده كه نمايندگان شركتهاي مايكروسافت ياهو و گوگل در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشيتدپرس از دادن هر گونه اظهار نظري در اين مورد خودداري كردهاند.
منبع:بازتاب
امیدوارم خبر تکراری نباشه و کسی قبلا این مطلبو نذاشته باشه چون من چیزی در این مورد تو تاپیک پیدا نکردم.
سلام دوستان![]()
به دلیل اینکه چند بار مدیر ها هم پست های مرتبط با موضوع مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی را پاک کردند اما باز هم بحث ادامه پیدا کرد عکس ها رو بر میدارم که تاپیک منحرف نشه:
تریلیری که آقا اشکان در موردش توی پست پایین توضیح دادن خودتون ببینید:
آقا اشکان:در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
این عکسا مال تریلر جدید این بازی است که یه تریلر تقریبا 2 دقیقه ای از replay بازی است. حالا 2 تا نکته:
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش خیلی بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)
دوم درسته این تریلر واقعا تصویر جالبی داره و طراحی ماشینش خیلی عالیه ولی با واقعیت یکی نیست. این عکسا که می بینین گرفته شده اولا بسیار کوچک شده و دوم کیفیتش به شدت کم شده برای همین اصلا جزیبات توش معلوم نیست.
با سلام
خیلی معذرت میخوام ولی انگاره تو این تاپیک داره پارتی بازی میشه و مدیرها هم چیزی نمیگن
چند وقت پیش چند تا عکس از بازی forza2 گذاشتید که البته از replay بازی بود و چون قشنگ بود
و دیگران ازتون میپرسیدن که گرافیک بازی هست میگفتید بله عزیزم replay بازبینی بازی شما
است و با همون گرافیک بازی هیچ تفاوتی توش نیست !!!!!!
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد![]()
به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب
داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ
سلام دوستان![]()
به دلیل اینکه چند بار مدیر ها هم پست های مرتبط با موضوع مقایسه اتومبیل های بازی Grand Turismo HD با نمونه واقعی را پاک کردند اما باز هم بحث ادامه پیدا کرد عکس ها رو بر میدارم که تاپیک منحرف نشه:
تریلیری که آقا اشکان در موردش توی پست پایین توضیح دادن خودتون ببینید:
آقا اشکان:در مورد این عکس های GTHD یه توضیحی بدم تا بحثش همین جا تموم شه.
این عکسا مال تریلر جدید این بازی است که یه تریلر تقریبا 2 دقیقه ای از replay بازی است. حالا 2 تا نکته:
اول اینکه بازی GTHD کلا replay هاش کیفیتش خیلی بالاتر از خود بازیشه و یجورایی گول زنندس. (یچیزی تو مایه های حالت photo mode بازی pgr3)
دوم درسته این تریلر واقعا تصویر جالبی داره و طراحی ماشینش خیلی عالیه ولی با واقعیت یکی نیست. این عکسا که می بینین گرفته شده اولا بسیار کوچک شده و دوم کیفیتش به شدت کم شده برای همین اصلا جزیبات توش معلوم نیست.
با سلام
خیلی معذرت میخوام ولی انگاره تو این تاپیک داره پارتی بازی میشه و مدیرها هم چیزی نمیگن
چند وقت پیش چند تا عکس از بازی forza2 گذاشتید که البته از replay بازی بود و چون قشنگ بود
و دیگران ازتون میپرسیدن که گرافیک بازی هست میگفتید بله عزیزم replay بازبینی بازی شما
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد![]()
به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب
داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ
سلام دوست عزیز ببین دوست عزیز من 360 دارم اما طرفدار هیچ کنسولی نیستم چون باید اخبارم بدون تعصب باشه که تا حالا فکر کنم بوده... در مورد Forza 2کدوم یکی از بچه ها امدن بحث بیخودی کنن همه نظر مثبت میدادن اما شما دیروز در مورد بحث GT نبودین که ببینین چه بحث هایی میکردن بیش از 5 6 تا پست همینجا الکی زده شد بابت عکس های GT که من خودم اینقدر عصبی شدم که هم عکس هامو ورداشتم هم به مدیرا گفتم این پست هارو خواهشا پاک کنن البته اگه من هم نمیگفتم خوده مدیرا این کارو حتما میکردن اینجا جای این بچه بازی ها نیست بابا نا سلامتی ما اومدیم در مورد صنعت گیم بحث کنیم در مورد پارتی بازی هم من لینک تریلیر رو گذاشتم که شات های عکس هم از این تریلیر هست پس کاستی نبوده![]()
با این تفاسیر من تعصبی هستم که به خاطر کم شدن بحث بین بچه ها و آرامش عکس هارو پاک کردم یا شما که دوباره بحث رو پیش آوردید؟؟؟؟:confused:
من برای سایت و بچه های واقعا گیمیر و اهل بحث های علمی در مورد بازی خبر میزارم و شما هم اگر ناراحتید خبر ها رو نادیده بگیرید فقط...فقط..تعصب بیجا نکنید![]()
خوب یه خبر جالب که خیلی ربطش به این تاپیک نیست ولی همین جا میزارمش:
شركت مايكروسافت و وب پورتال ياهو در حال انجام مذاكرات براي ادغام حوزههاي فعاليتي خود به منظور رقابت هر چه بيشتر با گوگل هستند.
به گزارش ايلنا، انتشار اين خبر در مجلههاي وال استريت و نيويورك پست كه از شايعات در مورد ادغام ياهو و مايكروسافت براي مغلوب كردن موتور جستجو گر گوگل كه اخيرا قدرت زيادي در حوزه جستجوي آنلاين جهان پيدا كرده، حكايت ميكند، موجب شد سهام شركت ياهو تا در 18 درصد افزايش يابد.
اين شايعات در حالي گزارش شده كه نمايندگان شركتهاي مايكروسافت ياهو و گوگل در پاسخ به سوال خبرنگار آسوشيتدپرس از دادن هر گونه اظهار نظري در اين مورد خودداري كردهاند.
منبع:بازتاب
امیدوارم خبر تکراری نباشه و کسی قبلا این مطلبو نذاشته باشه چون من چیزی در این مورد تو تاپیک پیدا نکردم.![]()
شما بهتره بری یکم تحقیق کنی بعد بیای اینجا ایراد بگیری!با سلام
حالا چی شده که نوبت به gthd تقلبی از آب در اومد
به قول یکی از مدیران تو این تاپیک بحث هایی میشه که واقعا ابتدایی هست . خواهش میکنم اگر خبر میگزارید بدون جانب داری باشد نه این که به اضافه یا کم کنید اگه اینجوری نباشه ارزش گذاشتن نداره
خدا حافظ