اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

ویرایش: آقا این فایر فاکس چرا صفحرو چپ و راست نمکنه پدرم در اومد تا ویرایشش کنم یه کارت زردم گرفتم:(( :(( :(( :((

بحث فایرفاکس بشه من باید جواب بدم!
1)سایت باید این قابلیت رو بزاره که یه اسکرول بیاد واسه چپ و راست کردن
2)این سایت این قابلیت رو نزاشته ولی قابلیتی رو گزاشته که اگه عکس از یه سایزی بیشتر شد خود به خود کوچیکش میکنه که نمیدونم چرا واسه شما این طوری نشده!
بای

ر گفتگويي كه از سايت cnbc در مورد فروش كنسولها در امريكاي شمالي شده فروش كنسولها تا اخر دسامبر اينگونه هست
xbox360 موفق به 2 ميليون فروش كنسول شده و wii موفق به فروش 1/8 ميليون كنسول و ps3 فقط موفق به 750 هزار فروش . پس ميبينيد كه xbox360 فقط در امريكاي شمالي چقدر فروش داشته و بماند بقيه كشورها و قاره ها پس يواش يواش بايد نتيجه گرفت كه مايكروسافت زياد هم بيراهه نگفته ولي ميدونم باز اين خبر باورش براي بعضي ها سخته . ولي اگه فروش نزديك 10 ميليون واحد را از طرف خود مايكرو شنيديد زياد تعجب نكنيد الان ديگه يواش يواش هم مشخص ميشه كه كدوم سايت در مورد فروش كنسولها دقيق هست .

وقتی که آمار فروش کنسول ها گفته میشه خیلی خوبه که فواصل زمانی هم که این کنسول ها به فروش رفته اند ذکر بشه :cheesygri

من در این یکی دو صفحه ی اخیر فقط کارم شده بحث کردن که از این بابت از کسانی که به این تاپیک مراجعه میکنند تا اخبار بخونند واقعا عذر میخوام چون میدونم از این بحث ها کوچکترین چیزی عایدشون نمیشه ...دیگه به هیچ عنوان مایل نیستم به این روند ادامه بدم

اما در مورد این خبر :cheesygri

این آمار غیر رسمی NPD است که از سوی cnbc گزارش شده و مربوط است به فواصل زمانی اول نوامبر تا 25 دسامبر ..
یعنی این آمار مربوط به 2 ماه است و اینطور نیست که Xbox 360 فقط در ماه دسامبر 2 میلیون فروخته باشه ... در مورد بقیه کنسول ها هم به همین ترتیب هست ..

The NPD Group indicate that Microsoft's Xbox 360 may have won the holiday console sales wars, selling 2 million consoles between Nov. 1 and Dec. 25

اما در هر صورت این آمار قابل قبولی برای مایکروسافت هست و البته نباید از نظر دور داشت که دو کنسول دیگر یعنی Wii و PS3 با مشکل کمبود در تولید مواجه هستند به هر حال باید منتظر بود تا آمار رسمی NPD اعلام بشه

اما در مورد Vgcharts و nexgenwars ...
از این به بعد گذاشتن آمار از هر دوی این دو سایت ممنوع میباشد چون بی پایه و اساس بودن آمار هر دو مشهود است

یک خبر ...

PS3 جنگ کنسول ها را با 75 میلیون واحد خواهد برد .؟!

موسسه ی تحلیلی کسب و کار Research and Markets که مقر آن در شهر دوبلین در ایرلند واقع است در تحلیلی پیرامون رقابتی که بین Wii .. Xbox 360 و PS3 در جریان است پیش بینی کرد که PS3 در دراز مدت جنگ کنسول ها را خواهد برد ...
بر اساس تحلیل این موسسه ی تحقیقاتی PS3 در نهایت تا سال 2010 با فروش 75 میلیون واحد در سراسر جهان بیشترین سهم بازار را از آن خود خواهد کرد

برای دیدن متن کامل این تحلیل به سایت زیر مراجعه کنید ..

www.researchandmarkets.com/reports/c47765

لینک خبر در سایت گیم اسپات ....arrowd: (نکته ی جالب اینجاست که برای یک خبر 4 پاراگرافی تا کنون در گیم اسپات 11 صفحه نظر داده شده :) )

http://www.gamespot.com/news/6163625.html

فقط لطفا بعضی ها با دیدن این خبر زود احساساتی نشد و تاپیک را منحرف نکنند ... چون این صرفا یک تحلیل از طرف یک بنگاه تحقیقاتی (Research and Markets) هست و نه چیزی بیشتر

---------------------------

هیچ برنامه ای برای نسخه ی Xbox 360 بازی Crysis نیست ...

incrysis در مطلبی بیان داشت که خبری که در سایتی اسپانیایی منتشر شده بود مبنی بر اینکه Crysis برای Xbox 360 خواهد آمد یک شوخی فریبنده بود و Crytek و EA در این برهه هیچ برنامه ای برای انتشار چنین نسخه ای ندارند ...

----------------------------

اما لیست پرفروش ترین بازی های (کنسول) سال 2006 (در آمریکا) به صورت زیر میباشد ...

2gsljxw.jpg

بوضوح مشخص است که بازی Gears of War پرفروش ترین عنوان Xbox 360 در سال 2006 در آمریکا هست ..

این بازی (Gears of War) موفق شده تا کنون بیش از 1 میلیون نسخه در امریکا و 2 میلیون نسخه در سراسر جهان بفروش برود ...

بازی madden NFL 07 با فروش بیش از 1.8 میلیون نسخه پرفروش ترین بازی در سال 2006 در آمریکا لقب گرفت

آخرین ویرایش:
هیچ برنامه ای برای نسخه ی Xbox 360 بازی Crysis نیست ...

incrysis در مطلبی بیان داشت که خبری که در سایتی اسپانیایی منتشر شده بود مبنی بر اینکه Crysis برای Xbox 360 خواهد آمد یک شوخی فریبنده بود و Crytek و EA در این برهه هیچ برنامه ای برای انتشار چنین نسخه ای ندارند ...
چقدر شل کن و صف کن در میارن سر این کرایسیس:biggrin1:

فکر نکنم Bullet Witch همچین چیز جالبی در بیاد :-" :-" . چون سازندش Cavia Inc که قبلا WinBack 2: Project رو واسه PS2 & Xbox ساخته که امتیاز 4.9 رو از Gamespot گرفته. البته نمیشه از رو سوابق قبلی قضاوت کرد. باید منتظر موند و دید :cool:

سلام ...

خب در صفحه ی قبل گزارشی بود که از قول NPD گفته شده بود که کنسول های Xbox 360 ، PS3 و Wii در فواصل 1 نوامبر تا 25 دسامبر به ترتیب 750 هزار ، 2 میلیون و 1.8 میلیون فروش کرده اند ..

اما David Riley یکی از اعضای NPD اعلام کرد که NPD Group تا کنون هیچ آمار و ارقامی ار فروش کنسول ها در ماه دسامبر 2006 پیش بینی و یا ارائه نکرده ...و آن ارقام اشتباها بنقل از NPD Group اعلام شده

وی اضافه کرد که NPD آمار ماه دسامبر را تا 11 ژانویه اعلام نخواهد کرد ...

---------------------------------

اما یک اضافه شونده ی دیگر از Oblivion در راه است ...

مجله ی PC Zone در آخرین شماره ی خود از اضافه شونده ی جدیدی برای Oblivion خبر داد ...
این اضافه شونده ی جدید شامل بیش از 30 ساعت ماجراجویی جدید ، یک quests ، و دشمنان جدیدی خواهد بود ..

----------------------------------

اما یوبی سافت اعلام کرد که برای لانچ PS3 در اروپا برنامه ی انتشار 5 بازی (در اروپا) را دارد ...

این بازی ها عبارنتد از :

GRAW 2
Splinter Cell : Double Agent
Rainbow 6 : Vegas
Oblivion
Blazing Angels

وی اضافه کرد که برای مثال نسخه ی PS3 بازی Splinter Cell : Double Agent شامل یکسری امکانات اضافی خواهد بود

------------------------------------

تاریخ انتشار بازی Bioshock اعلام شد

2K Games اعلام کرد که بازی BioShock در ماه June 2007 برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد

تاریخ انتشار بازی Bioshock اعلام شد

2K Games اعلام کرد که بازی BioShock در ماه June 2007 برای PC و Xbox 360 منتشر خواهد شد
یعنی اینطوری اومدن این بازی برای ps3 منتفیه؟:confused::((

سلام

من خوب خیلی وارد نیستم.ولی من فقط نقل ود تا خبر را میکنم.

New Blu-Ray Movie Can Only Be Played On PS3.

فیلم The Descent که یک فیلم ترسناک هستش و بر روی Blue Ray اماده و پخش شده بر روی Sony and Pioneer Blu-Ray movie players فقط یک صفحه سیاه رو نشون میده و تنها میشه روی یک PS3 دیدش.بر اساس نظری که IMDB داده مشکل رو چنین بیان کرده..البته جواب سونی این بوده :
Sony says it is aware of the problem and is working to provide an update to the operating system of its players by early this year.

یه خبر دیگه برای عماد که هی میگفت :

HD-DVD/Blu-Ray Hybrid Disk Announced

گفته شده که Warner Bros اعلام کرده که در در هفته اینده یک دیسک مجزایی تولید خواهد کرد که قابلیت پخش HD-DVD and Blu-Ray را بر روی پلیر ها داشته باشه.اسم این دیسک Total HD هستش.البته گفته نشده اولین سری از این فیلم ها کی مییاد بیرون.

خداحافظ

شاید اطلاع داشته باشید که یوبی یه مدت پیش امتیاز بازی Driver رو از Atari نیمه ورشکسته خرید .....الان اعلام شده که این بازی برای Wii هم خواهد اومد;)
فکر کنم همه اطلاع داشته باشن که کوجیما یه پروژه برای Wii داره:
Game Pro Magazine
19048_hs.jpg

تا زمانی که بازی MGS4 بیرون نیومده باشه یه همچین بازی برای وی وجود نخواهد داشت ....همین خط پایینش رو هم یه نگاهی بکنید...بقیه اش اینه:
"MGS games tend not to care about how clean the screen looks... we deliberately make the graphics look dirtier to give the atmosphere more life."​
میتونه معنی این رو داشته باشه که این بازی بر روی 1080p اجرا نخواهد شد......البته فکر میکنم خیلی ها مثل من هستن که بازی تو کنسول رو بیشتر برای فریم ریت بالاتر دوست دارن نه برای رزولوشن بالاتر;)

با اجازه بزرگترها . اگر قدمی بود ببخشید
Tekken 5: Dark Resurrect (PS3)
نمیدونم چند روزه این خبر اعلام شده ولی من 3 دقیقه پیش دیدمش . از قراره معلوم واسه دانلود
میره رو سرور PS3 . منبع
www.gamespot.com

میتونه معنی این رو داشته باشه که این بازی بر روی 1080p اجرا نخواهد شد......البته فکر میکنم خیلی ها مثل من هستن که بازی تو کنسول رو بیشتر برای فریم ریت بالاتر دوست دارن نه برای رزولوشن بالاتر

میتونه اصلا این معنی رو هم نده....در Silent Hill 2 برای اولین بار از افکت Noise بصورت پیشرفته استفاده شده بود و دلیل کارگردان بازی برای چنین کاری این جمله بود :
"صحنه هایی که مغشوش تر به نظر برسن حس واقع گرایی (Realism) بیشتری رو به بازیکن القا میکنن..."

از طرف دیگه وقتی که توی سری Silent Hill جلو میریم میبینیم که توی قسمتهای سوم و چهارم Noise Effect غلضت بیشتری پیدا میکنه تا جاییکه در قسمت چهارم بخاطر استفاده نادرست از Noise Effect تصویرها بطور کلی نیمه واقع گرایی شون رو از دست دادن و کاملا مغشوش به نظر میرسیدن چونکه استفاده نادرست از Blur و Noise Effect باعث صدمه زدن به تصویرها شده بود طوری که عملا چشم رو خسته میکرد....همین یکی از عوامل ضعف بازی بود و خیلی ها بطور ناآگاه این ضعف رو به سرد بودن رنگهای درون باری نسبت میدادن که در واقع علت اصلی آن استفاده نادرست از Blur و Noise Effect بود....

در Metal Gear هم استفاده از این افکت بطور بسیار ضعیف در Cut Scene های MGS 2 : Sons Of Liberty و بطور تقریبا حرفه ایی در MGS 3 : Snake Eater استفاده شده بود....در مصاحبه ایی که در سال 2003 با کوجیما کرده بودن اون به این عامل (Nosie Effect) اشاره بسیار کوتاهی میکنه و میگه :
"I Believe that Noise Effects are well known effects nowadays in the gaming industry....we are going to use this option to make the graphics look DIRTIER to bring more REALISM to the game...."

همینطوری که میبینید قبلا هم به این موضوع اشاره شده بود و با توجه به Mapping های مختلفی که از طرف سازندگان بازیها ارائه شده مطمئنا شاهد افکتهای بیشتری به غیر از Noise Effects در بازیها خواهیم بود (هر چند که Noise Effects یک Mapping به صورت تکنیکی به حساب نمیاد....
پس میشه این نتیجه رو گرفت که Dirtier کردن گرافیک بازی میتونه به معنی استفاده از فیلترهای مختلف برای نزدیک کردن صحنه های بازی به واقعیت باشه درست مثل کاری که در سری SH و MGS >= 2 انجام گرفت و میشه گفت که در نزدیک کردن بازی به واقعیت و یا اونطوری که گفته شده "زندگی" بسیار خوب عمل کرده...ولی نمیشه نتیجه گرفت که Dirtier کردن گرافیک فقط با کم کردن Resolution بازی امکان پذیره و اگر اینطور بود الان هیچ بازی ایی Resolution یی بالاتر از 600*800 نداشت چونکه صرفا همه سازندگان میخوان به گرافیک واقعی تری برسن و اگر 600*800 یا کمی بالاتر مناسب بود دیگه چه احتیاجی به 1080p یا 1080i داشتیم ؟!؟!؟!

ممکنه که جمله "ما اون کسانی نیستیم که میگیم HD میخوایم....من شخصا علاقه ایی به HD ندارم...بازیهای MGS به اینکه چقدر صفحه تمیزه اهمیتی نمیدن...ما از روی عمد گرافیک رو کثیفتر میکنیم تا به محیط "زندگی" (Realism) بیشتری بدیم...." مثل خیلی از مزخرفات کوجیما یکی دیگه از بحثهای بی نتیجه ایی رو شروع کنه که در آخر برنده نهاییش کسی خواهد بود که این حرف رو زده...و ممکنه درست مثل وقتی که کوجیما گفت در تولید MGS2 همکاری نخواهد کرد و بعد از آن گفت که در ساخت MGS3 بیطرف است و باز گفت که کارگردان دیگری کل کارگردانی MGS4 رو بر عهده خواهد گرفت و باز هم گفت که از سری MGS کنار خواهد کشید ولی اشاره ایی به تولید Metal Gear Solid 3 : Snake Breeder کرد و گفت که "ما فکر میکنیم هنوز هم جا برای گسترش سری MGS هست و در نتیجه MGS3 رو بازسازی خواهیم کرد" همه ماها سر کار باشیم...

حالا بعد از این همه مزخرفات بی سر و ته میرسیم به نتیجه اخلاقی که میگه : << هیچوقت به حرف کوجیما اعتماد نکنید>> و به نظر من خیلی مهم هستش که به این نتیجه اخلاقی همگی پایبند باشیم تا آقای Hideo Kojima و دست اندرکاران فکر نکنند که با یک مشت احمق طرف هستند...البته لازم به ذکره که اتحاد ما ایرانیهای بازیباز که یکی از قطبهای اصلی دنیای بازی !!! هستیم و بدون ماها هیچوقت دنیای بازی شکل نمیگرفت خیلی مهم هستش !!!!

پس دست به دست هم دهیم به مهر میهن خود را.............

متشکرم....Nemesis

آخرین ویرایش:
این هم خبری برای اثبات قدرت Portable OPS از سری MGS در برابر رقیبانی سرسخت مثل New Super Mario Bros., Wii Sports and Legend of Zelda: Twilight Princess ....

"Metal Gear Solid: Portable Ops did extremely well in its first week of sales. It debuted at #1 in North America and in Japan in all PSP video game sales.[3] The title ranked high in preorder numbers in Japan, and has sold 178,370 copies in Japan in the first 3 days. This is highly notable for a game on the PSP as most games have been recorded peak at 30,000 initial sales in the first week.

In the sales of December 18 - 24, 2006, Metal Gear Solid: Portable Ops beat Pokémon Pearl, New Super Mario Bros., Wii Sports and Legend of Zelda: Twilight Princess in sales"

همونطور که میبینین این بازی روی PSP ترکونده !!!! البته اخبار یک کمی قدیمیه ولی ببخشید...

منبع : Portable Ops info @ Games are fun. Retrieved on 1 January 2007

متشکرم....Nemesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or