اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Our developer kits suck ass.
بسته توسعه دهنده همراه با سن رشد میکنه و البته پیر هم میشه و ناتوان که برای پیری بیمه میشن
====
Developers are too stupid to program for the PS3

توسعه دهنده های بازی برای نوشتن برنامه ps3 احمق تشریف دارند و باید بیان ایران تا یاد بگیرن
====
You will never, in a long time, see a real PS3 game.

شما در دراز مدت هم یک بازی ps3 واقعی نمیبینید و نخواهی دید و نباید هم بخواهی که ببینی
====
we give you a six cylinder car,

ما به شما یک اتومبیل 6 سیلندر میدهیم از نوع مزدا 323

but we promise you that nobody will ever be able to figure out how to run it with all six cylinders
اما به شما قول میدهیم که هیچ کس قادر نخواهد بود که از تمام 6 سیلندر استفاده کنه چون دلمون میخواد که اینطوری باشه....
====
I'm selling you this package for $600.

من دارم این بسته رو به شما 600 دلار میفروشم که پول خونه بابات هست
but you'll never ever be able to utilize everything in this package.

اما شما هرگز قادر نیستید که هر چیزی در این بسته بکار ببرید چون جعبه جادو هست و موش داره
====
You can use 100% of the PS2 but you're PS3 will never be worth it

شما میتونید 100 درصد استفاده از ps2 رو بکنید اما..........خالی نبند
شما چی استنباط میکنید؟
ببینم این قسمت استنباط و نظر خودتون بوده و یا اینکه ترجمه هست؟
اگر نظر شخصیتونه خواهش می کنم از این به بعد برای خبر هایی که می زارید بحث و نظر اینطوری ارائه ندید چون نتیجشم خودتون می دونید و البته کاملا مشخصه که نظر شما کدام طرف رو نشون می ده!

در ضمن از این به بعد از همه دوستان خواهش می کنم چون چیزی به نام next-gen دیگه وجود نداره خبر هایی که می زارن اگه برای یک کنسول خاص هست اونو اینجا نزارن و در تاپیک اخبار خود اون کنسول بزارن و اگر خبر مشترک بود اونو اینجا بزارن.

بچه ها سلام :love: :love: .
Gamespot بهترین و بدترین بازیهای سال رو اعلام کرد. (البته هنوز بهترین یازی سال از طرف خود سایت و از طرف اعضا و بعضی چیزای دیگه اعلام نشده.) برید ببینید و لذت ببرید :
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/achievement/index.html تو این لیست بهترین و بدترین ها برتری یکی از کنسول های نسل جدید خیلی خیلی محسوسه. من که خیلی حال کردم. دوباره تاکید میکنم که حتما برید ببینید و لذت ببرید :biggrin1: :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بچه ها سلام :love: :love: .
Gamespot بهترین و بدترین های بازیهای سال رو اعلام کرد. (البته هنوز بهترین یازی سال از طرف خود سایت و از طرف اعضا و بعضی چیزای دیگه اعلام نشده.) برید ببینید و لذت ببرید :
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/achievement/index.html تو این لیست بهترین و بدترین ها برتری یکی از کنسول های نسل جدید خیلی محسوسه. منکه خیلی حال کردم;) ;)
Best &worst 06 Gamespot

ببینم این قسمت استنباط و نظر خودتون بوده و یا اینکه ترجمه هست؟
اگر نظر شخصیتونه خواهش می کنم از این به بعد برای خبر هایی که می زارید بحث و نظر اینطوری ارائه ندید چون نتیجشم خودتون می دونید و البته کاملا مشخصه که نظر شما کدام طرف رو نشون می ده!
فرزدا عزیز البته که هر کسی نظریه شخصی داره ولی متون انگلیسی که شما مشاهده کردید کاملا
از سایت PS3 UPDATE برداشته شده بود و خطوط فارسی زیر اون در قسمت اول ترجمه و در ادامه کنایه
از کار سونی و همکاراش داره ( که قسمت دومش رو خودم اضافه کردم) :biggrin1:
==================================================
Ninja Gaiden Sigma
یکی از ضربه های فوق سنگین به xbox360 آمدن بازی فوق زیبای نینجا گایدن به ps3 بود.
اخیرا چند screenshots جدید از این بازی برای ps3 توسط tecmo منتشر شده.در این رابطه
Yosuke Hayashi شخص زیر دست Tomonobu Itagaki (رییس تیم نینجا)در رابطه با بازی نیز
چندی پیش اطلاعاتی در فامیتسو منتشر کرده بود.تصاویر بسیار زیبا و دارای بار گرافیکی
زیاد میباشد و شخصیتها نیز از چند ضلعی بسیار زیادی تشکیل شده اندو همچنین ذکر شده که
عملیتهای گرافیکی بازی اتمام نشده و .....
قابل ذکر هست که از روزی که این بازی برای ps3 در کمال ناباوری کانفریم شد اتاگاکی هم
دیگر میلی به مصاحبه و گفتگو ندارد زیرا او همیشه xbox را کنسول برتر خود و بارها از
xbox360 به عنوان کنسولی قدرتمند یاد کرده بود و ....
البته این بازی بازسازی شده همون شماره 1 هست و ربطی به نینجا گایدن شماره 2 نداره
ولی خوب بازم برای 360 سنگین هست.
حالا تصاویر رو ببینید.
ngs21_qjpreviewth.jpg

ngs26_qjpreviewth.jpg

ngs11_qjpreviewth.jpg

ngs10_qjpreviewth.jpg

آخرین ویرایش:
من که هر دو نسخه این بازی رو بازی کردم و تا حد Master Ninja وارد هستم . برام فرق نداره که همون بازی رو برای 360 یا Ps3 دوباره بسازن . خب من به اندازه کافی تجربه کردم . ولی اگه Ninja Gaiden 2 بجر 360 برای کنسول دیگه ای بیاد باعث و بانی این کار رو با دستهای خودم خفه میکنم
در ضمن 1 اپسیلون هم شک نکن که این بازی برای 360 نمیاد

Keyboard and Mouse Adapter Ready for Xbox 360
1t.jpg

قبلا این خبر با تبدیل اون رو تو همین سایت دیده بودیم ولی اون فقط خبری بود که نشان از طراحی
آن را میداد و ازمایشها هنوز در مورد آن کامل نشده بود ولی هم اکنون آزمایش به پایان رسیده
و به زودی وارد بازار میشه.برای اونهایی که خبری از این تبدیل نداشتند باید بگم که این وسیله
که XFPS 360 نام دارد به شما امکان میدهد که keyboard و mouse کامپیوترتان را روی x360
استفاده کنید که خودتون هم میدونید چه مزیتی در بازیهای اکشن اول شخص هست چون هنوز خیلی ها
دوست دارند بازیهای اول شخص رو با موش و کیبوورد امتحان کنند.
سایتها امروز از این خبر خشوحال بودند و گفتند:
it is with great pleasure that we announce final
testing of the XFPS 360 has been completed successfully

مزیت بزرگ این تبیدل علاوه بر اینها این هست که استفاده کننده ها میتوانند ترکیب دکمه ها
را با دلخواه خود انتخاب کنند که کار بسیار آسانی هم هست( فوق العاده ).
تصویر زیر امتحان کردن XFPS 360 را به ما نشان میدهد.
=====================================================================
=======================================
======================
=======
دزد ناکام !!!
gme-l.gif

Jacksonville از gamestop گزارشی راجع به یک سارق که تونسته از فروشاه فروش بازی
13 بازی xbox360 رو بدزده.رییس فروشگاه گفت از روی جعبه های پراکنده میشه گفت دزد
واقعا در جستجو و پیدا کردن یک playstation 3 بوده اما جعبه های ps3 خالی بودند
که چون ناکام بوده چند عنوان 360 رو میبره.پلیس هم ظاهرا گفته دیزدین بازیهای ویدیویی
جرم جدیدی نیست و یکی از پلیس ها به Jacksonville بازیهای ویدیویی عادیترین اقلام دزدیده
شده هست و مثالی از 17 نوامبر و یا 4 دسامبر که پلیس Carolina شمالی یک تیر شلیک کرد و
یک مرد دانشجو 18 ساله که متهم به سرقت 2 عدد playstation 3 بود.
خلاصه نمردیم و خاطر خواهان ps3 هم خودی نشان دادند و شهید عرضه کردند.
=================================================================
==========================================
======================
=======
Santa sells PS3 for $ 1
On_PS3_qjpreviewth.gif

این شخص که اسمش santa هست قصد داره که ps3 خودش رو به 1 دلار بفروشد.این فرد کانادایی
که یک ps3 نو از مدل 60 گیگ با دو بازی Resistance: Fall of Man و Marvel Ultimate Alliance
و یک کنترل بیسیم که اینها رو از فروشگاه محلیشان به قیمت 750 دلار خریده بود و حالا او
می خواهد یک فرد دیگر را در کریسمس خوشحال کند و آن را با یک دلار هدیه دهد.برای شرکت
در این مزایده باید فهرست خود را در صفحه santa وارد کنید.البته این قیمت اول مزایده
هست و.......عاقبتش نامعلوم.
حالا یا 1 دلار یا 1000 دلار؟
=========
کتایون;)

این شخص که اسمش santa هست قصد داره که ps3 خودش رو به 1 دلار بفروشد.این فرد کانادایی
که یک ps3 نو از مدل 60 گیگ با دو بازی Resistance: Fall of Man و Marvel Ultimate Alliance
و یک کنترل بیسیم که اینها رو از فروشگاه محلیشان به قیمت 750 دلار خریده بود و حالا او
می خواهد یک فرد دیگر را در کریسمس خوشحال کند و آن را با یک دلار هدیه دهد.برای شرکت
در این مزایده باید فهرست خود را در صفحه santa وارد کنید.البته این قیمت اول مزایده
هست و.......عاقبتش نامعلوم.
حالا یا 1 دلار یا 1000 دلار؟
تا اونجایی که من میدونم منظور از سانتا بابانوئل هست و اسم شخص سانتا نبوده ;)

خیلی از سازندگان بازی وقتی نمیخوان به طور صریح جوابی بدند از این گونه جواب های زیرکانه استفاده میکنند نمونش هم خیلی زیاده

دقیقا مثل صحبت هایی که در مورد آمدن Crysis برای کنسول بود....

Ian Livingstone همچنین اضافه کرد که انجلینا جولی ممکن است برای ایفای نقش در سومین قسمت فیلم تامب رایدر بازگردد (البته اگر دست از سر بردپیت برداره )

خوب در مورد این بازی بگم که از طرف eidos یه ایمیل برای من اومده بود که گفته بود میخوان اسم 6 نفر از fan های بازی رو بندازن توی credit ته بازی !
اون 6 نفر هم کسایی بودن هرکدومشون یک سایت در مورد Tomb Raider داشتن و eidos سایتاشونو تایید کرده بود.
من به هر 6 تا سایت رفتم و چند تا عکس گذاشته بودن از توم ریدر واقعی جدید .
یارو با لباس های Lora عکس انداخته بود که اگه بخواید براتون میذارم.
به هر حال چند وقت پیش توی کلیک هم نوشته بود که یک فرد جدیدی رو ورداشتن آموزش نظامی ! دادن تا توی مصاحبه ها بجای لرا صحبت کنه.

با این حرفها هنوز هم آنجلینا جولی میخواد در نقش توم ریدر توی فیلم ها بازی کنه ؟ (قیافش اصلا شبیه لرا نیست ! )

قيمت اين XFPS360 كه ساخته شده 79 دلار هست خيلي گرون هست ولي واقعا خيلي ارزش داره تا خريد فقط فكر اين را بكنيد چه حالي ميده بازي GEARS OF WAR و cull of duty را با اون بازي كرد .
ميگم كساني كه تو تهران هستن ميتونن سفارش بدن بيارن خيلي فاز ميده.

تا اونجایی که من میدونم منظور از سانتا بابانوئل هست و اسم شخص سانتا نبوده
ممنون از راهنمایی چون اولین بار هست که میشنوم.;)
====================================================
=======================================
==================
QuakeCon 2007
QuakeCon-2006-2.png

سازمان QuakeCon اعلام نمود که آنها برای 2 تا 5 ماه August برنامه ریزی کرده اند در
هتل Hilton Anatole در دالاس نمایش و جشن خود را برپا کنند (همانند سال قبل).این گردهمایی
بیش از 50 شرکتهای بازیسازی و سخت افزار رو تو خودش جا میده.طبق سنت QuakeCon متشکل
از کنفرانس ها و اطلاعیه ها و رقابت و مسابقات با مضامین نام نمایشگاه و سرگرمی هست.این
رویداد در سال 2006 نیز با شکوه خاصی برپا شده بود ولی اینبار 2 برابر بزرگتر برگزار میشود.
این رویداد به صورت رایگان میباشد که به لطف حمایت کارکنان داوطلب QuakeCon و id software
و کمپانیهای شرکت کننده برپا میگردد.
تصاویری از QuakeCon در سال قبل:
quakecon.jpg

آخرین ویرایش:
چقد گیر میدی :) :-"
ولی شک نکن که این واقعیه.
راستش اینکه یه همچین چیزی وجود داره شکی نیست اما این که این عکس درست باشه یه کم شک دارم :) شبیه عکسهای فیک هست :) یه کمی به درجه ای که 360 روی میز وایستاده نگاه کنید :)
ّFarcry نسخه وی از سایت GS امتیاز 5.5 دقیقا برابر امتیاز Redsteel رو گرفت .....Metal Slug Anthology هم امتیاز 7.2 رو از IGN گرفت

سلام خدمت تمامی اساتید!
بالاخره بنده هم جانپ این کردم و تا الان یه 4 تا بازی رو تقریبا تموم کردم واقعا کنسول خوبی هست این xbox360 ارزش یه پول قلمبه رو داشت رو داشت من یه پره ntsc/us sam/ms28 کپی خور گرفتم و الانم ورژن 5 روی دستگاهم نصبه و بازی ها رو با قیمت 350 تومن تهیه میکنم از یه اشنا.
راستش خبر ها رو خوندم اوضاع بد جوری به ضرر ps3 داره پیش میره ولی خیلی مهم نیست کنسول برده نهایی مشخصه و ps3 فروش خودش رو میکنه اما یه سری بازی این وسط بدجوری دارن میتازونن مثل halo3 که واقعا یک ابر بازیه .
اولین بار که gow رو بازی کردم گفتم همین بازی ارزشش رو داشت.
هر کسی که این بازی رو از دست بده ضرر بزرگی کرده اینم یه چیز باحال:

خداحافظ تا اینده دور

خب Virtua Fighter 5هم قرار شد برای X360 بیاد..البته لانچ PS3 مال march 2007 هست و برای X360 هم زدهQ3 2007

So when Sega announced that it was bringing Virtua Fighter 5 to the PlayStation 3, many had assumed it would stay there. That changed today. Sega announced that it would be bringing the latest installment in its premiere fighting franchise to the Xbox 360 in late summer of next year. The PS3 edition of the game will still beat its new counterpart to retailers, as it is scheduled for a February 20 release in North America, and will be a
launch release in Europe when Sony's system debuts there next March

Virtua Fighter Series یکی از بازیهایی هست که در طول عمرش به multiplatform نبودن معروفه

The Virtua Fighter series has never been known as a multiplatform franchise for consoles

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or