اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

با این جساب یه Paramount مونده یه TW یکی هم Universal!که Universal تو بخش موزیکش(که بخض اصلیش هم همون هست)گفته از BD حمایت میکنه!پس یونورسال رو هم میشه خط زد،چون Uni Pics هم اصلا داخل آدم حساب نمیشه!
اووف چدر BD خفن شد یهو!هر چند به نظر من TW همه اینارو حریفه!

paramount , warner از هر دو فرمت حمایت میکنن. الان اگه پلیر BD داشته باشی غیر از فیلمهای universal چیزی رو از دست نمیدی.

کاملا درسته،ولی اون فقط در مورد Warner Bros. و New Line هستش.
ولی اون روز من یه چیزی خوندم در مورد اینکه TW شاید بخواد به خاطر قیمت کمتر HD،یه سری زیادی محصول رو فقط رو HD بزنه(که فعلا کانفرم نشده)،این لیست زیر مجموعه های TW:
CNN
HBO
TNT
Cartoon Network
CBS
AOL
TWC
ABC
Time(همون روزنام هه،هر چند ربطی نداره!)
DC Comic
که همه اون اولیا بزرگترین کانال های دنیا هستن که ABC و CBS و HBO همین الان کلی فروش DVD دارن،مثلا سریال معروف Friends فروشش خیلی بیشتر از فروش چند تا فیلمه حتی تو Home Video.هر چند حمایت محض اینا از HD فعلا در حد شایعه هستش.
پارامونت هم که من نگفتم فقط از HD حمایت میکنه!اونایی که اون بالا لیست کردم اونایی هستن که از HD حمایت میکنن،ولی دلیل نمیشه که از BD حمایت نکنن!

اين سايت هم می تونين ببينين :
http://www.eproductwars.com/dvd/

مقايسه بين فروش hd-dvd و bluray ، همونطور که می بينين از نظر فروش hd-dvd تقريبا تو تمام زمينه ها برتری داره.
آمار فروش hd-dvd هم تقريبا دوبرابر bluray هست :
salesrank-1-1-recent30.jpg

نکته ديگه اينکه يکی از تعيين کننده ترين صنعت ها در جنگ فرمت ها، شرکت هايی هستند که فيلم های "ضد اخلاقی" توليد می کنند، که بسيار تعيين کننده هست، همونطور که در جنگ betamax و VHS تعيين کننده اصلی بود، که هنوز معلوم نيست ولی اونها هم فرمتی رو انتخاب می کنند که از نظر خرج توليد و سادگی آسونتر باشه.

نکته ديگه اينکه HD-DVD اين قابليت رو داره که همراه با DVD باشه، يعنی دو ديسک بر روی يکی ، در صورتی که HD-Player داشته باشيد اون رو بصورت HD می بينيد و در صورتی که dvd-player معمولی داشته باشيد بصورت SD می بينيد ، مانند فيلم superman returns که پرفروش ترين HD-DVD هم بوده.

در ضمن آقای iamaretard هم بهتره که جاخالی های حرف هاش رو پر کنه
مورد ديگه اينکه بعد از لانچ ps3 معلوم نيست چی شده که يک سری طرفداران غيرتی سونی که خودشون رو تحليل گر هم می دونن شروع کردن به فحش دادن و ignore کردن ، مشکلی پيش اومده ؟

قبل از همه چیز بهتر میدونم از شما بخوام که از فاش کردن لیست ignore تون برای بقیه پرهیز کنید چون برای کسی بجز شخص خودتون دونستنش اهمیتی نداره.

در مرحله بعد بعنوان اخطار اول و آخری که برای شخص شما وجود داره ازتون میخوام احترام تمام اعضای سایت رو رعایت کنید.در این مورد هیچ گونه استثنایی وجود نداره.

مهم نیست بار اطلاعاتی شما نسبت به شخصی که باهاش بحث میکنید چقدر هست.اگر فکر می کنید بحث با کسی که در سطح اطلاعاتی شما نیست شما رو آزار می ده میتونید از زدن پست و بحث کردن با فرد مورد نظر خودداری کنید.

شما به جای اینکه فردی که از شما در خواست میکنه بهش اطلاعات بیشتر بدید رو کمکش کنید به مسخره میگیرید. این نه تنها شما رو بزرگ نمی کنه بلکه تمام اطلاعات و شخصیت شما رو زیر سوال میبره.

فراموش نکنید شما کشف علمی انجام ندادید. با استفاده از زبان اینگیلیسی و و گذاشتن وقت در خوندن اخبار و مقاله ها اونارو باز گو کردید و به بقیه دوستان که شاید از عهده این کار بر نیان کمک کردید, فکر نمی کنم چنین کاری احتیاج داشته باشه که دیگران رو مسخره کنیم,یا برای نظر دیگران تصمیم بگیریم.

در صورت علاقه به ادامه فعالیت در این فوروم حتما احترام به تمام اعضا رو در نظر داشته باشید.

کسی که میخواهد درخواست کنه اطلاعات بهش داده بشه جمله اش رو اینجوری شروع نمیکنه:
بله اقاي فقط شما هستين كه كارشناس خوبي هستين و ديگران پوچ!!
کسی که جمله اش رو اینجوری شروع میکنه دنبال اطلاعات نیست و چیزی هم سؤال نکرده که جوابش بهش داده بشه. خود این جمله یعنی مسخره کردن و زیر سؤال بردن اطلاعات طرف مقابل. پس لزومی نداره به من یاد بدی با هر کسی چطور برخورد کنم.
ضمنا بهتره این جمله مسخره "شما کشف علمی انجام ندادید. با استفاده از زبان اینگیلیسی و و گذاشتن وقت در خوندن اخبار و مقاله ها اونارو باز گو کردید" رو انقدر تکرار نکنید (شبیه این جمله زیاد اینجا تکرار شده) چون واقعا ....
اولا کسی ادعای کشف جدید یا حتی داشتن اطلاعات زیاد هم نکرده.
ثانیا قرار نیست کسی کشف جدیدی بکنه، قراره از کشفیات و تجربیات دیگران استفاده بشه. باید اول به یه سطحی از معلومات برسه هر فرد تا بعدا بخواهد خودش کاری بکنه که قبلا نشده (تولید علم کنه) البته این چیزهایی که دارم میگم اصلا به این موضوع ربطی نداره و کسی هم انتظار کشف جدید نداره اما حتی توی علوم مختلف هم، مثلا یه مهندس، خودش کشف علمی جدیدی نمیکنه بلکه میره چیزی رو یاد میگیره که قبلا تجربه شده. پس حتی اونجا هم اینکه بگیم تو کشف علمی نکردی پس ... معنی نداره، اینجا که دیگه هیچی.
کسی که داره اونجوری حرف میزنه دنبال این نیست که من بهش اطلاعات بدم چون اگه اینجوری بود خیلی راحت میتونست سؤال کنه یا حتی اگه نظر مخالف داشت درست بپرسه چرا من میگم برنده جنگ فرمتها کیه، منم خیلی ساده جوابش رو میدادم.
در نهایت هم اگه گفتم توی لیست ignore من میره برای این بود که بدونه دیگه بحثی باهاش نمیکنم چون پستهاشو نمیبینم. اگرچه گفتن اینکه توی ignore list من قرار میگیره هم فقط به خود من ربط داره نه کس دیگه، مخالف با هیچ قانونی هم نیست. کسی نمیتونه بگه توی پستم چی بنویسم و چی ننویسم مگر اینکه خلاف قوانین باشه، در اینمورد هم من قانونی خلافش ندیدم.

البته فروش HD به خاطر اینه که زودتر عرضه شده و معمولا آخر کار از رو فروش تشخیص میدن کدوم مقبول تره و هنوز خیلی مونده تا آخر کار!هر چند برای من فرقی نمیکنه،همونطور که قبلا هم VHS استفاده میکردم نه BMax الان هم میتونم به راحتی HD استفاده کنم،فقط با توجه به اسپانسرها حدس میزنم که BD برنده شه.
در مورد فیلم های "ضد اخلاقی" یا پورنو هم نمیدونم کی رفته تو فرمت های قبلی نشسته اینارو شمرده!ولی اولا که شما میتونین فیلم های پورنوی بسیار جالبی رو تو خیلی از کانال ها ببینین(با توجه به اینکه این فیلما هیچوقت تازگیشونو از دست نمیدن:biggrin1:) و دوما هم اینکه چون تولید و پخش این فیلما ممنوع و ضد قانونه(جز چند ایالت)،بنابراین همه جای دنیا کسی که فیلم پورنو بخواد میتونه از نت دانلود کنه و هیچ Privacy هم نداره!

کسی که میخواهد درخواست کنه اطلاعات بهش داده بشه جمله اش رو اینجوری شروع نمیکنه:

کسی که جمله اش رو اینجوری شروع میکنه دنبال اطلاعات نیست و چیزی هم سؤال نکرده که جوابش بهش داده بشه. خود این جمله یعنی مسخره کردن و زیر سؤال بردن اطلاعات طرف مقابل. پس لزومی نداره به من یاد بدی با هر کسی چطور برخورد کنم.
ضمنا بهتره این جمله مسخره "شما کشف علمی انجام ندادید. با استفاده از زبان اینگیلیسی و و گذاشتن وقت در خوندن اخبار و مقاله ها اونارو باز گو کردید" رو انقدر تکرار نکنید (شبیه این جمله زیاد اینجا تکرار شده) چون واقعا ....
اولا کسی ادعای کشف جدید یا حتی داشتن اطلاعات زیاد هم نکرده.
ثانیا قرار نیست کسی کشف جدیدی بکنه، قراره از کشفیات و تجربیات دیگران استفاده بشه. باید اول به یه سطحی از معلومات برسه هر فرد تا بعدا بخواهد خودش کاری بکنه که قبلا نشده (تولید علم کنه) البته این چیزهایی که دارم میگم اصلا به این موضوع ربطی نداره و کسی هم انتظار کشف جدید نداره اما حتی توی علوم مختلف هم، مثلا یه مهندس، خودش کشف علمی جدیدی نمیکنه بلکه میره چیزی رو یاد میگیره که قبلا تجربه شده. پس حتی اونجا هم اینکه بگیم تو کشف علمی نکردی پس ... معنی نداره، اینجا که دیگه هیچی.
کسی که داره اونجوری حرف میزنه دنبال این نیست که من بهش اطلاعات بدم چون اگه اینجوری بود خیلی راحت میتونست سؤال کنه یا حتی اگه نظر مخالف داشت درست بپرسه چرا من میگم برنده جنگ فرمتها کیه، منم خیلی ساده جوابش رو میدادم.
در نهایت هم اگه گفتم توی لیست ignore من میره برای این بود که بدونه دیگه بحثی باهاش نمیکنم چون پستهاشو نمیبینم. اگرچه گفتن اینکه توی ignore list من قرار میگیره هم فقط به خود من ربط داره نه کس دیگه، مخالف با هیچ قانونی هم نیست. کسی نمیتونه بگه توی پستم چی بنویسم و چی ننویسم مگر اینکه خلاف قوانین باشه، در اینمورد هم من قانونی خلافش ندیدم.

قبل از اینکه اون فرد به شما اینو بگه شما نوشته بودید

اولا اون کارشناسهایی که پیش بینی میکنن bluray بازنده میشه بهتره این اظهارات کارشناسانه شونو برای خودشون نگه دارن

در قسمت بعد حساب یه عضو دیگه با شما جداست. شما اگر کسی بهت بی احترامی کرد باید گزارش بدی نه اینکه همونطور برخورد کنید.

ثانیا قرار نیست کسی کشف جدیدی بکنه، قراره از کشفیات و تجربیات دیگران استفاده بشه
در مورد اون کشف علمی هم به نظر میاد واقعا فکر میکنی کار پیچیده ای رو انجام میدی شما به گفته خودتون قصد داشتید چه گونه از کشفیات دیگران در زمینه بازی استفاده کنید؟.یه مهندس درسته از تجربیات دیگران استفاده میکنه اما همون مهندس ساختمان نمیاد بره نقشه ساختمون یه مهندس دیگرو برداره کپی کنه . اگر اینطوری بود نیمی از ساختمون های یک شهر شبیه هم میشدن . کاری که شما میکنید تایپ مخلوطی از اخبار ترجمه شده است که تازه همون اخبار هم توسط یه خبرگزاری یا خبرنگار دیگه تهیه شده. راحتت کنم ترجمه ای بیش انجام نمیدی.نمیدونم چه جوری تونستی به خودت بقبولونی که این مقایسه مع الفارق رو انجام بدی بین خودت و مهندس. هر چند خودت یه جاییش گفتی ربطی نداره.

قبل از اینکه اون فرد به شما اینو بگه شما نوشته بودید
من قبلش خیلی چیزها گفته بودم خوب حالا ربطش به این موضوع چیه؟؟
اون جمله من در جواب این جمله بود:
"اين پست هم طبق معمول اشتباه هست.
اولا برنده فرمت ها هنوز معلوم نيست که ايشون دارن قطعی حرف می زنند
دوما تا به حال طرفداری از فرمت HD-DVD از سوی مشتريان بيشتر بوده، خيلی از کارشناس ها پيشبينی می کنند که bluray نيز به جمع بقيه فرمت های سونی مثل betamax و umd بپيونده "

منم گفتم اون کارشناسها بهتره اظهار نظرهای کارشناسیشون رو برای خودشون نگه دارن. این چه ارتباطی به اعضای اینجا داره؟ من دارم راجع به یکسری کارشناس که اصلا معلوم نیست کین حرف میزنم چه ربطی به اون نوشته gartall داره که میگی قبلش من اینو نوشتم؟؟ :laughing:
در قسمت بعد حساب یه عضو دیگه با شما جداست. شما اگر کسی بهت بی احترامی کرد باید گزارش بدی نه اینکه همونطور برخورد کنید.

در مورد اون کشف علمی هم به نظر میاد واقعا فکر میکنی کار پیچیده ای رو انجام میدی شما به گفته خودتون قصد داشتید چه گونه از کشفیات دیگران در زمینه بازی استفاده کنید؟.یه مهندس درسته از تجربیات دیگران استفاده میکنه اما همون مهندس ساختمان نمیاد بره نقشه ساختمون یه مهندس دیگرو برداره کپی کنه . اگر اینطوری بود نیمی از ساختمون های یک شهر شبیه هم میشدن . کاری که شما میکنید تایپ مخلوطی از اخبار ترجمه شده است که تازه همون اخبار هم توسط یه خبرگزاری یا خبرنگار دیگه تهیه شده. راحتت کنم ترجمه ای بیش انجام نمیدی.نمیدونم چه جوری تونستی به خودت بقبولونی که این مقایسه مع الفارق رو انجام بدی بین خودت و مهندس. هر چند خودت یه جاییش گفتی ربطی نداره.

حقیقتش من از بحث کردن با آدمهایی مثل تو اصلا خوشم نمیاد، یعنی در گذشته خیلی تلاش میکردم چون فکر میکردم شاید فایده داشته باشه اما دیدم نداره و یه راه حل ساده تر هست اونم ignore کردنه. اینم آخرین باریه که این موضوع رو توضیح میدم. بعدش هم خیلی ساده ignore می کنمت. بهرحال اینم تجربه ایه که یکی از مدیرها رو ignore کنه آدم.

من خیلی ساده و روشن گفتم که حتی توی علوم مختلف هم توقع کشف علم داشتن بی مورده (کسی راجع به کشف جدید توی این رمینه حرف نزد، حالا خوبه واضح گفتم این چیزهایی که دارم میگم به این موضوع ربطی نداره) نمیشه به یه مهندس گفت تو هیچ کشف جدیدی نکردی پس هر چی علم داری بی ارزشه. تمام مطلب این بود که توی اون موارد هم این جمله که کشف جدیدی نکردی پس ... بی معنیه وای به حال این بحث ها که یه مشت اطلاعات عمومیه. پس اینکه بگیم: "شما کشف علمی انجام ندادید." مسخره است چون اینجا اصلا نباید توقع کشف علمی داشته باشی (نکنه میخواستی من کشف علمی انجام بدم؟)
اینم که میگی فقط ترجمه است مثل بقیه حرفهاته، اولا همون ترجمه و دونستن اخبار به عنوان اطلاعات عمومی (حالا توی هر زمینه ای که خبر بوده) محسوب میشه. اگه میگن یه نفر اطلاعات فیلمیش بالاست یعنی دنبال خبر هاشه و مسائل مختلفشو دنبال میکنه، پس حداقلش اینه که من یکسری اطلاعات دارم که امثال تو ندارن. بهتر هم هست راحت کردن من و بیخیال بشی (در راستای اون که گفتی راحتت کنم فقط ترجمه است)
درضمن درسته که توی این مورد بحث فقط جنبه اطلاعات عمومی داشت اما خیلی از جاها توی بحثهای دیگه (که البته اینجا کم پیش میاد) بحث کاملا هم علمیه. وقتی راجع به سخت افزار بحث میشه بحث کاملا علمیه، وقتی راجع به ساخت بازی و تکنیکهاش بحث میشه بحث کاملا علمیه و ...
خیلی از جاها هم جنبه تحلیلی داره. اگه نمیدونی بدون که بازی در حال حاضر یه صنعت بزرگه که کلی تحلیلگر و مفسر داره، کارشون هم اینه که از روی تجاربی که دارن و خبرهایی که دنبال میکنن، صنعت بازی رو توی زمینه های مختلفش تحلیل میکنن، آینده رو پیش بینی میکنن، سرمایه گزار ها رو راهنمایی میکنن و ... این موضوع هم توی همه صنایع وجود داره. کسی هم نمیگه که شماها هیچ کشف علمی جدیدی نکردید!!
پس فقط ترجمه کردن چند تا خبر نیست که اگه این بود خیلی ها میکردن اینکار رو (هر چند که فکر نمیکنم توانایی همون ترجمه کردن رو هم داشته باشن خیلی ها)

ignore

ویرایش:
خوب ظاهرا اجازه ignore کردن مدیرها رو نمیده در نتیجه خودم شخصا پستهاتو ignore میکنم.

من قبلش خیلی چیزها گفته بودم خوب حالا ربطش به این موضوع چیه؟؟
اون جمله من در جواب این جمله بود:
"اين پست هم طبق معمول اشتباه هست.
اولا برنده فرمت ها هنوز معلوم نيست که ايشون دارن قطعی حرف می زنند
دوما تا به حال طرفداری از فرمت HD-DVD از سوی مشتريان بيشتر بوده، خيلی از کارشناس ها پيشبينی می کنند که bluray نيز به جمع بقيه فرمت های سونی مثل betamax و umd بپيونده "

منم گفتم اون کارشناسها بهتره اظهار نظرهای کارشناسیشون رو برای خودشون نگه دارن. این چه ارتباطی به اعضای اینجا داره؟ من دارم راجع به یکسری کارشناس که اصلا معلوم نیست کین حرف میزنم چه ربطی به اون نوشته gartall داره که میگی قبلش من اینو نوشتم؟؟ :laughing:

حقیقتش من از بحث کردن با آدمهایی مثل تو اصلا خوشم نمیاد، یعنی در گذشته خیلی تلاش میکردم چون فکر میکردم شاید فایده داشته باشه اما دیدم نداره و یه راه حل ساده تر هست اونم ignore کردنه. اینم آخرین باریه که این موضوع رو توضیح میدم. بعدش هم خیلی ساده ignore می کنمت. بهرحال اینم تجربه ایه که یکی از مدیرها رو ignore کنه آدم.

من خیلی ساده و روشن گفتم که حتی توی علوم مختلف هم توقع کشف علم داشتن بی مورده (کسی راجع به کشف جدید توی این رمینه حرف نزد، حالا خوبه واضح گفتم این چیزهایی که دارم میگم به این موضوع ربطی نداره) نمیشه به یه مهندس گفت تو هیچ کشف جدیدی نکردی پس هر چی علم داری بی ارزشه. تمام مطلب این بود که توی اون موارد هم این جمله که کشف جدیدی نکردی پس ... بی معنیه وای به حال این بحث ها که یه مشت اطلاعات عمومیه. پس اینکه بگیم: "شما کشف علمی انجام ندادید." مسخره است چون اینجا اصلا نباید توقع کشف علمی داشته باشی (نکنه میخواستی من کشف علمی انجام بدم؟)
اینم که میگی فقط ترجمه است مثل بقیه حرفهاته، اولا همون ترجمه و دونستن اخبار به عنوان اطلاعات عمومی (حالا توی هر زمینه ای که خبر بوده) محسوب میشه. اگه میگن یه نفر اطلاعات فیلمیش بالاست یعنی دنبال خبر هاشه و مسائل مختلفشو دنبال میکنه، پس حداقلش اینه که من یکسری اطلاعات دارم که امثال تو ندارن. بهتر هم هست راحت کردن من و بیخیال بشی (در راستای اون که گفتی راحتت کنم فقط ترجمه است)
درضمن درسته که توی این مورد بحث فقط جنبه اطلاعات عمومی داشت اما خیلی از جاها توی بحثهای دیگه (که البته اینجا کم پیش میاد) بحث کاملا هم علمیه. وقتی راجع به سخت افزار بحث میشه بحث کاملا علمیه، وقتی راجع به ساخت بازی و تکنیکهاش بحث میشه بحث کاملا علمیه و ...
خیلی از جاها هم جنبه تحلیلی داره. اگه نمیدونی بدون که بازی در حال حاضر یه صنعت بزرگه که کلی تحلیلگر و مفسر داره، کارشون هم اینه که از روی تجاربی که دارن و خبرهایی که دنبال میکنن، صنعت بازی رو توی زمینه های مختلفش تحلیل میکنن، آینده رو پیش بینی میکنن، سرمایه گزار ها رو راهنمایی میکنن و ... این موضوع هم توی همه صنایع وجود داره. کسی هم نمیگه که شماها هیچ کشف علمی جدیدی نکردید!!
پس فقط ترجمه کردن چند تا خبر نیست که اگه این بود خیلی ها میکردن اینکار رو (هر چند که فکر نمیکنم توانایی همون ترجمه کردن رو هم داشته باشن خیلی ها)

ignore

ویرایش:
خوب ظاهرا اجازه ignore کردن مدیرها رو نمیده در نتیجه خودم شخصا پستهاتو ignore میکنم.

گفتم اون کارشناسها بهتره اظهار نظرهای کارشناسیشون رو برای خودشون نگه دارن

خوب شاید از نظر خودت بقیه رو با جمله های مثل این مسخره کنی بره و کسی متوجه نشه و چیری بهت نگه اما چون از نظر من مسخره به حساب میاد و خلاف قوانین هست مشکل داره.
شاید پیش خودت هم فکر کنی الان جواب من رو دادی و رفته اما من تا چند دقیقه پیش اسم کاربری شما رو هم دقت نکرده بودم و الان که درست خوندم باید بگم اون هم ایراد داره.

در کل با توجه به اینکه در خیلی از پست ها بخصوص چند پست آخر به کنایه زدن و مسخره کردن ادامه دادید مجبورم نام کاربری شما رو بن کنم. چون بیشتر از این درست نیست تاپیک منحرف شه و از طرف دیگه خود من وقتش رو ندارم هر روز پست های شما رو چک کنم .در بسیاری از پستهای شما آهنگی هجومی نسبت به نظرات مخالف دیده میشه.

بقیه کاربران هم لطف کنن و بعد از این در راستای موضوع تاپیک پست بزنن.

آخرین ویرایش:
Gearbox to Develop ALIEN First Person Shooter for SEGA.
200px-Alien_movie_poster.jpg

کمپانی سگا با gearbox به توافق رسیده که بازی اول شخص خود را که بر مبنی فیلم Alien
توسعه داده میشه رو برای کنسولهای نسل بعد بسازه.سگا رسما اعلام کرده gearbox برای ساخت
این بازی اکشن شوتر از فیلم اصلی کمک میگیرد و به نوعی خط مش اصلی بازی خود فیلم هست.
همانطور که میدانید gearbox سازنده Brothers in Arms و همچنین پورت کننده بازی halo از روی
xbox به ویندوز و همچنین پورت کننده بازی half-life 2 از ویندوز به xbox هست.
جیم دانبرت از اعضای اصلی gearbox گفته همکاری ما با این کمپانی بیشتر به این خاطر بود که
آنها به دنبال یک توسعه دهنده خوب اروپایی بودند که در ساخت یک بازی خوب بهش اعتماد داشته
باشن.ما میخواهیم به سگا قول یک بازی برتر رو بدهیم و تیم ما قبلا این رو ثابت کرده بود.
=======================================================
======================================
=============
Prince of Persia: The Two Thrones for nintendo wii
wii_ubi.jpg

ubisoft در یک خبر رسمی اعلام کرد که در حال ساخت بازی pop:The Two Thrones برای wii میباشد.
از قرار معلوم UBISOFT قراره از Wiimote این کنسول به نحو احسن در بازی استفاده کنه و از
آنجا که UBISOFT تا مارچ سال 2007 وقت دارد باید دید این کمپانی قدرتمند چه ابتکاری را برای
این بازی انجام میده.البته گفته شده داستان بازی تغییر خاصی نمیکنه و گرافیک بازی هم فرق
چندانی با نسخه نسل قبلی ندارد. فقط باید دید Nunchuck و Wiimote چطور استفاده میشه که برای
من خیلی جای سوال داره.

======================================================
===================================
============
Namco Bandai planning to set up European studio?
logo.jpg

طبق این خبر Namco Bandai میخواهد در بازر اروپا هم به مبارزه بپردازه و قسمتی از سهم
رهبرهای بازی های ویدیویی را به طرف خودش بکشونه.Masayuki Matsuo رییس اروپایی NBGE
در مصاحبه اختصاصی با MCV آشکار کرد که شرکتش قبلا نیز طرح هایی داشته که یک استودیو
ساخت بازی جدید در اروپا برای ساخت بازیهایی در نوع western را برپا کند .Matsuo گفت
Namco Bandai game e مشتاقبه توسعه در بیرون از قلمرو خودش و آگاهی کامل نسبت به
تفاوت بین گیمر اروپا و شرق زمین را میداند.او همیچنین ادامه داد ما در ذهنمام در حال
بررسی بازار اروپا و اینکه چه بازیهایی رو توسعه دهیم هستیم.
=======================================================
===================
playstation 3 and US$ 974
061117_playstation_hmed3p.h2.jpg

سونی و ایده های روشنش باز به کمک مردم میاد ولی اینبار در مکزیک ؟
مثل اینکه سونی موافقت کرده که ps3 مدل 20 گیگ خود را با قیمت 974 دلار به مکزیکی ها
قالب کند.
حتی خود سایت منبع هم از قیمت تعجب میکنه و میگه:
That's right, you heard us correctly.
هم اکنون سونی داره تو مکزیک ps3 مدل 20 گیگ خودش رو نمایش میده با قیمت نزدیک به 1000 دلار.
سایت باز هم میگه کمتر کسی میتونه با این قیمت یک ps3 خرید کنه و باید خوابش رو ببینه و به
کنایه میگه:
this also means that the average consumer will most probably be left just
dreaming of owning one.

آخرین ویرایش:
هم اکنون سونی داره تو مکزیک ps3 مدل 20 گیگ خودش رو نمایش میده با قیمت نزدیک به 1000 دلار.
دلیلش رو نمیدونم اما تو کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی یه کم وضعیت کنسول ها کلا شومپت (کلمه از این بهتر یپدا نشد!!) تشریف دارن!!
همین این wii قیمتش تو برزیل 1.100 دلار آمریکا هستش
قیمت Xbox 360 هم در مکزیک یه چیزی در حدود 500$ هست ...(premium ) و واقیعتا مشکل مربوط به شرکتها نمیشه!

شایع شده که نینتندو در بهار سال 2007 میلادی نسخه جدید وی که احتمالا از قابلیت پخش فیل های DVD هم بهره خواهد برد عرضه میشه ...نکته جالب توجه اینه که قیمت هم کاهش داده خواهد شد و به 200$ خواهد رسید علاوه بر این چند رنگ متفاوت که اولین بار در نمایشگاه E3 شاهد بودیم عرضه خواهد شد.

نسخه GC بازی LoZ از سایت GS امتیاز 8.9 رو دریافت کرد و دوباره در ذوق ما زد ....تنها برتری این نسخه در امتیاز این اسیت قسمت صدا هست. راستش فکر کنم این سایت با این بازی مشکل داره چون میانگین امتیاز این بازی برای wii حدود 95% هست و تنها سایت مهمی که از 90% پایینتر به این بازی داده همین این GS هست!

:biggrin1:
ميشه لينك خبر رو بدي؟
آخه نه متن خبر ونه كلمه us زياد ربطي به مكزيك نداره
من فكر ميكنم كه منظور در مورد كمياب شدن اين كنسول در آمريكاس كه بازار سياه به راه اينداخته!

http://ps3.qj.net/Sony-selling-PS3-for-US-974-in-Mexico/pg/49/aid/76362
پمیتونی تو این سایت قیمت این کنسول تو مکزیک رو بدونی
====================================
===============
Motorstorm, PS3 best-seller in Japan
motorstorm_00.jpg

امروز evolution studio اعلام کرد که بازی هیجان انگیزش یعنی motorstorm در بین بازیهای
playstation 3 بیشترین فروش را در ژاپن کسب کرده و او این را یک ضربه کاری برای تکامل
بیشتر ps3 دانسته.Martin Kenwright از استودیوی Evolution گفته ساخت MotorStorm یقینا
آسان نبوده و این آغازی هست برای انتشار بازیهای مسابقه ای کیفیت بالا و ما برای اینکار
به شناخت تمام خصوصیت های سخت افزار سونی نیاز داریم و ما خوسحالیم که این بازی مهمترین
عنوان ps3 در ژاپن هست.
من نمیدونم واقعا یک بازی با این امتیاز( 30 از 40 ) اینقدر ارزش دار شده ؟
بازم 360 که از همون اول بازیهایی همانند pgr 3 رو داشت و از gamespot هم امتیاز بالا گرفت.
=================================================
=====================
Metal Gear Solid 4 to open its doors to Xbox 360?
mgs4_qjgenth.png

اگر یه روزی یک جایی خوندید متال گیر 4 برای 360 هم میاد خیلی تعجب نکنید
چون اگه خدا کمک کنه و کونامی هم بخواد شاید تنها امید سونی هم ممکنه روزی
به نا امیدی تبدیل بشه.
البته این فعلا در حد یک شایعه هست:
This is definitely one rumor that Sony and its fans won't be too happy about, especially if it turns out to be true. Word is that the PlayStation 3 title Metal Gear Solid 4 will cease to be exclusive to the platform and will be heading its way over to the Xbox 360 as well.

Now, nothing's been confirmed by Konami, but the supposed reason as to the expansion of the game's portability is due to the publishers' belief that there won't be enough PS3 supplies in the market when the game launches. There's even a target date as to when it will come out for Microsoft's next-gen console. According to what's going around the grapevine, it will be out for the Xbox 360 a month after the PS3 version.

Again, nothing's confirmed, and we're taking this as but a rumor. Still, it wouldn't hurt to find out if it's true or not, right? After all, a company like Sony losing a big exclusive like MGS 4 makes for some pretty big news, if it does turn out to be for real.

How about you? Would you want MGS 4 in the Xbox 360?

منبع:
noooz
ps3 updates

آخرین ویرایش:
سلام ...

البته من قصد دخالت ندارم ولی فکر کنم شما یکم سریع نتیجه گیری کردید! در بن کردن کیانوش. همیشه در چنین مواردی مقصر یک شخص خاص نیست فقط! و در کل اگر کدورتی پیش میاد بسته به برداشتهای دو طرف از پستهای همدیگر اتفاق میافته. من کلاً با قضیه بن کردن کاربرها مخالف نیستم. اما خوب یکجاهائی میشه یکسری نکات رو هم لحاظ کرد، مثل میزان اطلاع رسانی ای که شخص مورد نظر در طول دوران کاربریش برای مجموعه داشته. خلاصه اینکه میخوام بگم اینه که انقدر خشن باهم دیگه برخورد نکنیم.

راستش این پست پاک شده بود اما من لازم دیدم یک جوابی بدم ... :biggrin1:

اطلاعات وقتی مفید هستند که شخصی که اون ها را بیان میکنه سعی کنه که حرمت طرف مقابل را هم نگه داره چیزی که من کمتر میشه در پست های کیانوش مشاهده کردم ...
من قبلا هم این حرف را گفتم بعضی ها اصلا جنبه ی شنیدن نظرات مخالف را ندارند و اگر کسی بر خلاف نظراتشون صحبتی کنه به بدترین شکل ممکن جواب میدند ... حالا کاری نداره که طرف داره دوستانه صحبت میکنه و یا خصمانه

اینجا یک فروم هست که همه حق دارند توش نظراتشون را بیان کنند .. هیچ کسی هم حق نداره به کاربری به خاطر نظراتش توهین کنه و وی را مورد تمسخر قرار بده .. چیزی که در پست های کیانوش یک چیز عادی بود ...

از این به بعد هر کسی در جواب پست دیگری مخاطبش را مورد تمسخر و کنایه قرار بده باهاش برخورد میشه .. ما کاری هم نداریم که طرف در چه سطحی هست ...

اگر میخواهید اطلاعات خودتون را در اختیار دیگران قرار بدید نیازی به تمسخر و کنایه زدن به شخص مقابل نیست ...

من خودم از این بابت متاسفام اما این راهی بود که خود کیانوش انتخاب کرد ...

اما باز هم یک خبر دیگه از اومدن MGS4 برای Xbox 360

سایت Team XBox خبر داد که کونامی قصد دارد بازی MGS4 را برای Xbox 360 نیز منتشر کند
بر طبق گفته ی این سایت بازی MGS4 ابتدا برای PS3 خواهد آمد اما Konami سپس آنرا برای Xbox 360 نیز منتشر خواهد شد ...

دلیل عمده ی آن نیز هزینه ی بالای ساخت بازی و لزوم انجام آن برای جبران هزینه ها و کسب سود مورد نظر اعلام شده

این خبر هنوز در حد شایعه است و از سوی کونامی تایید نشده ;)

قبلا نیز کوجیما گفته بود که بازی MGS4 میتواند بخوبی بر روی Xbox 360 اجرا شود

آخرین ویرایش:
:biggrin1:

http://ps3.qj.net/Sony-selling-PS3-for-US-974-in-Mexico/pg/49/aid/76362
پمیتونی تو این سایت قیمت این کنسول تو مکزیک رو بدونی
====================================
===============
Motorstorm, PS3 best-seller in Japan
motorstorm_00.jpg

امروز evolution studio اعلام کرد که بازی هیجان انگیزش یعنی motorstorm در بین بازیهای
playstation 3 بیشترین فروش را در ژاپن کسب کرده و او این را یک ضربه کاری برای تکامل
بیشتر ps3 دانسته.Martin Kenwright از استودیوی Evolution گفته ساخت MotorStorm یقینا
آسان نبوده و این آغازی هست برای انتشار بازیهای مسابقه ای کیفیت بالا و ما برای اینکار
به شناخت تمام خصوصیت های سخت افزار سونی نیاز داریم و ما خوسحالیم که این بازی مهمترین
عنوان ps3 در ژاپن هست.
من نمیدونم واقعا یک بازی با این امتیاز( 30 از 40 ) اینقدر ارزش دار شده ؟
بازم 360 که از همون اول بازیهایی همانند pgr 3 رو داشت و از gamespot هم امتیاز بالا گرفت.
=================================================
=====================
Metal Gear Solid 4 to open its doors to Xbox 360?
mgs4_qjgenth.png

اگر یه روزی یک جایی خوندید متال گیر 4 برای 360 هم میاد خیلی تعجب نکنید
چون اگه خدا کمک کنه و کونامی هم بخواد شاید تنها امید سونی هم ممکنه روزی
به نا امیدی تبدیل بشه.
البته این فعلا در حد یک شایعه هست:
This is definitely one rumor that Sony and its fans won't be too happy about, especially if it turns out to be true. Word is that the PlayStation 3 title Metal Gear Solid 4 will cease to be exclusive to the platform and will be heading its way over to the Xbox 360 as well.

Now, nothing's been confirmed by Konami, but the supposed reason as to the expansion of the game's portability is due to the publishers' belief that there won't be enough PS3 supplies in the market when the game launches. There's even a target date as to when it will come out for Microsoft's next-gen console. According to what's going around the grapevine, it will be out for the Xbox 360 a month after the PS3 version.

Again, nothing's confirmed, and we're taking this as but a rumor. Still, it wouldn't hurt to find out if it's true or not, right? After all, a company like Sony losing a big exclusive like MGS 4 makes for some pretty big news, if it does turn out to be for real.

How about you? Would you want MGS 4 in the Xbox 360?

منبع:
noooz
ps3 updates

به نظر تو فقط امتیاز های سایتها میتونن مارو مجبور به بازی کردن یه بازی خواص بکنن؟اومدن به motor storm امتیازپایین دادن .من مگه خودم چشم ندارم که عقلم رو بدم دست چند تا سایت که معلوم نیست مغرضانه امتیاز میدم یا نه.من وقتی خودم یه بازی با این گرافیک قشنگ و گیم پلی رو با چشمام میبینم دیگه تموم دنیا بیاد بگه مثلا گرافیکش ضایع هستش منی که خودم دارم میبینم ضایع نیست باید یول باشم که قبول کنم.امتیاز سایتها به نظر تو چقدر درسته؟مثلا game spot به گرافیک gears of war میده 10 بااون ایراد گندش که تو چند تا پست قبلی بحثش شد(به طرز خفنی شما نمیتونید توی بازی 6 متر جلوتر از خودت رو ببینی چون شدیدا تار میشه و این حکایت ازضعف گرافیک داره )همون game spot میخواد در بین بازیهای next gen (بهتره بگیم بازیهای نسل حالا)به یه بازی مثل crysis چه امتیازی بده؟10؟یعنی این دو بازی گرافیکشون یه جورایی در یه حده ؟خوب معلومه که نه.ولی امتیاز این رو میگه.خوب معلومه که game spot یا سایتهای دیگه تحت تاثیر تبلیغات یا هر چیز دیگه ای که من نمیدونم تو ی بعضی از بازی ها امتیاز میدن.وقتی هم که یکی توی این کاراست میاد از gears of war ایراد میگیره و میگه که در حد اون امتیاز نبوده(یکی از مسئولین ea )شروع میکنید به مسخره کردنش.یا مثلا game spot به بازی shadow of clossesمیده8.7 .من انصافا نمیخوام از بازیهای سونی طرفداری کنم.اما واقعا یه بازی با این خلاقیت و گرافیک و داستان نباید حداقل 9 بگیره؟اینو من از همه کسانی که این بازی رو انجام دادن میپرسم.خلاصه اینکه من تا وقتی چشمام کار میکنه و خودم میبینم و خودم تصمیم میگیرم هیچ سایتی نمیتونه یه بازی واقعا خوب روبا امتیاز هاش جلو چشم من سیاه کنه یا یه بازی بد رو جلو چشمم خوب کنه.و فکر کنم غیر منطقی هم نباشه.منکر مطلق امتیاز سایتها هم نیستم ولی به این موضوع ایمان دارم که خیلی از مواقع سایتها امتیاز درست نمیدن. در مورد مطلب آخرت هم که گفته بودی با اومدن metal gear آخرین امید سونی نا امید میشه بگم که1-این شایعات تازگی ندارن و از همون روز اول هم بودن چرا هی میای تکرار میکنی؟2-تنها امید سونی metal gear نیست.motor storm.kill zone.siren.god of war.lair.gt.acecombat.heavnly sword.white knight story.و ... که الان حضور ذهن ندارم.اینها در درجه اول امید طرفداران و خریداران سونی هستندیعنی بازیهای خود سونی.وقتی هم که به صورت انبوه به بازار بیاد و فروش احتمالا زیادی بکنه اونوقت هر شرکت بازی سازی وسوسه میشه واسه یه کنسول پر فروش بازی بسازه(مثل play station 2)و بازیهای شرکت های دیگر هم تامین خواهد شد.شما هم به gears of war halo 3 امیدوار باشید.هر دو از کنسولمون لذت میبریم پس سعی نکن با زدن پست های اعصاب خورد کن اعصاب به هم بریزی و بحث به راه بندازی.انتخاب ما عوض نمیشه و شما هم همچنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or