نوشته شده توسط ChaosTheory:ليست بازيهاي Xbox كه روي Xbox360 اجرا ميشوند اعلام شد.البته گفته شده در آينده درباره ي Emulator كه بهش نياز است اطلاعات ميدن و هم چنين سعي دارند تعداد بازيهاي اين ليست رو افزايش بدن:
نوشته شده توسط Behzad:این هم از خفن ترین بازی ریسینگی که تا به حال ساخته شده ...
Project Gotham Racing 3
سایت 1UP به این ابر بازی سبک Racing امتیاز 10 از 10 رو داد !!
قابل توجه کسانی که میگفتن این بازی حرف خاصی برای گفتن نداره :arrow:
http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3145713&did=1
نوشته شده توسط XENOS:كسي اين دموي 100 مگابايتي MGS4 كه رسمي هست گرفته البته ميدونم خيلياتون مسه من شايد قيدشو بزنيد ولي ميتونه نمايش جالبي از قدرت سختافزاري ps3 باشه بويژه كه تيم هنر مند كوجيما از قابليتهاي سختافزاري كنسول "مشكل ساختي" مسه حتي ps3 ناديده نميگيرن چه بسا MGS4 از اولين نرم افزارهاي بهره ور از قدرت SPE-multi threading هسته cell باشه
هر كي اين official trailer ديده نظرشو در مورد خصوصا گرافيك بگه
دقيقا يكي از دلايلي كه من ps2 گرفتم همين متالگير بود اما دلايل ديگه اي داشت شايد يكيش اينه كه من از اول با ps شروع كردم و با PS هم تموم ميكنمنوشته شده توسط Darkfie1d:من به عناوین نگاه میکنم و علت اینی هم که Ps2 گرفتم 99% متال گیر بود.. برای من فقط متال گیر مهمه... حالا که سونی اومده و عناوینی رو که من طالب بازیشون هستم داره عرضه میکنه و از لحاظ سخت افزاری هم کاملاً برتره... X360 هرچقدر هم بهتراز Ps3 باشه.. من نمیخوامش.. چون من متال گیر میخوام و متال گیر مال Ps3 ـه ...