این ad درسته که cgi هست ولی از المانهای داخل بازی استفاده کرده و پولیش بیشتری بهش زده و بونجی هم گفته که این بازی در حد gow یا حتی بالاتر میشهGartall جان مثل اينكه شما زيادي خوش بين هستي !تريلر جديد Halo 3 به صورت CGI هست و ربطي به بازيش نداره كه شما اومدي نوشتي سايه زني فلانه و ...![]()
Gartall جان مثل اينكه شما زيادي خوش بين هستي !تريلر جديد Halo 3 به صورت CGI هست و ربطي به بازيش نداره كه شما اومدي نوشتي سايه زني فلانه و ...![]()
حدود نیمی از افرادی که کنسول wii را خریده اند این بازی را نیز تهیه کرده اند.فروش این بازی حدود 176,800 نسخه بوده است!!
Wii beats bothدر حاليکه کنسول های ps3 و wii دوران launch رو می گذرونن و تبليغات گسترده ای براشون انجام می شه ، کنسول xbox360 از نظر آمار تقاضای خريد آنلاين از ps3 بالا زد، در واقع آمار تقاضای ps3 پايين اومده :
یادتون باشه تو لانچ آمریکا 75% کسانی که کنسول wii رو گرفته بودن یه نسخه از بازی زلدا رو هم گرفته بودن...اما تو ژاپن از این حرفها نداریم... فکر میکنید پرفروش ترین بازی چیه؟...؟
![]()
مجله ژاپنی فامیتسو اعلام کرد که پر فروش ترین بازی در لانچ ژاپن Wii Sports است![]()
حدود نیمی از افرادی که کنسول wii را خریده اند این بازی را نیز تهیه کرده اند.فروش این بازی حدود 176,800 نسخه بوده است!!
به طرز جالبی زلدا حتی در رده دوم نیز نیست!! Wii Play دومین بازی پر فروش برای این کنسول هست.این بازی 171,888 نسخه فروش رفته
بالاخره در رده سوم شاهد بازی LoZ:TP هستیم ...این بازی 145,068 نسخه فروش رفته است
بقیه بازی های پرفروش رو در زیر میتونید ببینید:
Wii Sports: 176,880فروش قابل توجه Red steel رو به همه تبریک میگم
Wii Play: 171,888
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 145,068
Odoru Made in Wario: 63,086
Swing Golf Pangya: 12,673
Ennichi no Tatsujin: 10,192
SD Gundam SCAD Hammers: 9,801
Red Steel: 8,823
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 6,994
Elebits: 6,505:cheesygri
همچنین فروش کنسول wii در روز لانچ 371,936 نسخه هست که همه Sold out شدن.(این رو CGV گفته...پایین تکذیب میشه:biggrin1:)
----------------------------------------------------------------------------
attach rate کنسوی wii تقریبا 2 برابر کنسول PS3 است....
واسه attach rate هیچ معادل فارسی نتونستم پیدا کنم:cheesygri
attach rate وی برابر با 1.8 بوده که تقریبا دو برابر ps3 با 0.98 هست
این هم لیست فروش تمام موارد مربوط به wii در لانچ ژاپن:
Wii hardware: 350,358این لیست مال جویستیک هست و یه تغییراتی با اونی که بالا گزاشتم فرق میکنه اما خوب یه میانگینی میدن
Wii Sports: 176,167
Wii Play: 174,297
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 139,011
Odoru Made in Wario: 63,954
Swing Golf Pangya: 12,908
Ennichi no Tatsujin: 10,763
Red Steel: 9,392
SD Gundam SCAD Hammers: 9,226
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 8,042
Elebits: 5,791
اگه به این لیستها نگاه کنید متوجه میشید که مشت محکمی به دهان شرکتهای Third-parties خورده ..اصلا هیچ بازی پرفروش درست و حسابی برای اونها نبوده![]()
حق با توست ... حالا که رفتم دیدم خبر آپدیت شده بود ... با این عبارت ...من صد در صد تضمین میکنم که این خبر درست نیست. حالا منبعش هر سایتی که میخواهد باشه چون:
اولا آمار فروش ماه نوامبر در آمریکا تا روز پنج شنبه این هفته (میشه گفت جمعه ما) اعلام نمیشه.
ثانیا فروش 360 به احتمال خیلی خیلی زیاد (بالای 95 درصد) بیشتر از این مقداره.
... دیگه راست و دروغش با من نیستیادتون باشه تو لانچ آمریکا 75% کسانی که کنسول wii رو گرفته بودن یه نسخه از بازی زلدا رو هم گرفته بودن...اما تو ژاپن از این حرفها نداریم... فکر میکنید پرفروش ترین بازی چیه؟...؟
![]()
مجله ژاپنی فامیتسو اعلام کرد که پر فروش ترین بازی در لانچ ژاپن Wii Sports است![]()
به طرز جالبی زلدا حتی در رده دوم نیز نیست!! Wii Play دومین بازی پر فروش برای این کنسول هست.این بازی 171,888 نسخه فروش رفته
بالاخره در رده سوم شاهد بازی LoZ:TP هستیم ...این بازی 145,068 نسخه فروش رفته است
من مرده نواوری نینتندوام:cheesygri اما گرافیکش ادمو دیپرس میکنه![]()
.....باز هم هر چی خبر نوشته بودم هوا رفت....
فقط مورد مهم رو میگم
شاید شما هم خبر داشته باشید که یه مدت پیش یه نفر یه برنامه برای PC درست کرده بود که اگه Wii-mote داشتید ازش به عنوان موس استفاده بکنید ....
این برنامه رو میتونید از اینجا Download کنید...
لینک
اما دقت کنید میبینید که وقت تلف کردنه ..چون فعلا کسی تو این سایت به وی موت دسترسی نداره .....
از این که بگزیرم به این میرسیم که خوب موس میشه ...اونموقع چرا تو بازی ها ازش استقاده نکنیم؟ این فکر به مغز یکی از خلاق ترین افراد جهان رسیده و بازی HL2 رو با وی موت انجام داده!!
کنترل بازی هم با اینکه خیلی جالب نبود اما میشه گفت قابل قبول ....مثلا وی موت رو مینداخت بالا طرف هم تو بازی میپرید بالا....دکمه ها هم شبیه سازی شده بودن ....مثلا B تو بازی شلیک میکرد
واسه دیدن این فیلم بر روی اینجا کلیک کنید(سیاوش از دستت نره ها!!)