اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

ليستي كه EA براي شماره بعدي NFS گذاشته و منتظر رآي هاي مردم هست

333.JPG

خيلی خندیدم .معلوم نيست اين EA مسخره بازی ريسينگ ميزنه يا ... خونه باز کرده :) جای اين مسخره بازی ها يه کم به اصل و سبک بازی برسه بهتره !

پروژه ی تجاری همینه دیگه ... یاد Purche Unleashed بخیر :) ( درست نوشتم ؟ )
حالا این جدا ، بدبختی EA هر Babe ـی رو انتخاب میکنه و ازش دموهای بازی رو میسازه اینقدر تو دموها با کامپیوتر خوشگلش میکنه که عمرا تو واقعیت اینجور باشه :biggrin1: ، بچه ها از همون اول که MostWanted رو دیدن و دختره به زیبایی داشت خوش آمد گویی میکرد پیش بینی کردن تا چند شماره دیگه چه بلایی سره NFS بیاد ! :)

i

و اين هم عكسهاي منتشر شده از تريلر جديد شاهكار halo3 . ديگه كاملا مشخصه با چه بازي هيولا و گرافيك واقعا خيره كننده مواجه هستيم .

798_0003.jpg

لطفا نگاه به گياه ها و نوع چيدمان سنگها روي زمين بكنيد
798_0004.jpg

798_0011.jpg

در اين عكس ديگه ادم فكر ميكنه كاملا خودش تو يك صحراي بزرگ هست.

798_0014.jpg

798_0015.jpg

نوع سايه زني ها رو دقت كنيد . دقت به زمين كنيد !!! اي خدا

798_0007.jpg

798_0013.jpg

798_0016.jpg

798_0017.jpg

798_0006.jpg

هنگام شب . واي خداي من .

798_0001.jpg

798_0002.jpg

Gartall جان مثل اينكه شما زيادي خوش بين هستي !
94.gif
تريلر جديد Halo 3 به صورت CGI هست و ربطي به بازيش نداره كه شما اومدي نوشتي سايه زني فلانه و ...
این ad درسته که cgi هست ولی از المانهای داخل بازی استفاده کرده و پولیش بیشتری بهش زده و بونجی هم گفته که این بازی در حد gow یا حتی بالاتر میشه;)
As the press release mentions, this ad will feature CG scenes that are being built by a 3rd party agency (known as Digital Domain). Now you may be thinking to yourself – “CG!? But Bungie doesn’t do CG!” – and you would be correct… until now.

Now don’t get me wrong – just because this ad isn’t gameplay doesn’t mean it’s not really cool. In fact, we provided the folks at Digital Domain with all of our new in-game models and assets. They then polished them up to movie CGI standards, animated them and rendered them to a degree of stunning beauty. There will be a lot to like in this ad and we’re happy with how it’s turning out. Just because you’re seeing a kind of “real-life” representation of Halo 3 doesn’t mean you aren’t seeing real gameplay elements from Halo 3
باز خدا پدر ماکروسافت و بونجی رو بیامرزه که خودشون میگن که این cgi هست اگه سونی بود میگفت این گیم پلی هست مثل کیلزون که هنوز خیلی ها منتظر اون هستن!!!

Gartall جان مثل اينكه شما زيادي خوش بين هستي !
94.gif
تريلر جديد Halo 3 به صورت CGI هست و ربطي به بازيش نداره كه شما اومدي نوشتي سايه زني فلانه و ...

اصلا ربطي نداره . البته ربط داره ولي مونده به شركت سازنده بازي كه بخوان در تريلر دروغي به كار ببرن يا نه . يا اصلا ميتونن با با موتور بازي يه تريلر به صورت CGI بسازن چون بازي جذابتر نشون داده ميشه .

بالاخره تا اينجا كه من ميدونم مايكروسافت در تريلر بازي ها هيچ دروغي بكار نبسته مثل GEARS OF WAR كه خداييش از اولين تريلر تا احرين تريلر هيچيزي را فراتر از بازي نشون نداد و همه هم در موقع عرضه اين بازي حتي گرافيك بهتر هم شاهد بودند .
پس حالا كه HALO محبوب ترين بازي مايكروسافت هست ببين ديگه چه شود دارن شب و روز روش كار ميكنن .

حتي اگه يادتون باشه از بازي GEARS OF WAR هم همچنين تريلرهايي به فراواني پخش ميشد كه گيم پلي خود بازي را نشون نميداد ولي همون جزئيات و گرافيك بازي را نشون ميداد .

موضوع اينه كه خود Bungie هم گفته كه اين تريلر CGI هست و گرافيك بازي نيست.وگرنه اگه همين گرافيك Motor Storm رو هم پوليش بدن و يه كم انيميشن و ... بهتر بهش اضافه كنن ميشه همون دموي E3-2005 . شركت Bungie اين تريلر رو ساخته كه به قول Truth جان عناصر گيم پلي بازي رو نشون بده . مثلآ ميشه فهميد كه توي اين بازي خيلي بيشتر از قبل توي محيط جنگ قرار ميگيريم يا اسلحه اي جديد وجود داره كه به عنوان گارد استفاده ميشه يا همون طور كه گفتم شايد ماسك مسترچيف برداشته بشه و قيافه ش رو بشه ديد.

یادتون باشه تو لانچ آمریکا 75% کسانی که کنسول wii رو گرفته بودن یه نسخه از بازی زلدا رو هم گرفته بودن...اما تو ژاپن از این حرفها نداریم:) ... فکر میکنید پرفروش ترین بازی چیه؟...؟:)
مجله ژاپنی فامیتسو اعلام کرد که پر فروش ترین بازی در لانچ ژاپن Wii Sports است :eek: :eek: حدود نیمی از افرادی که کنسول wii را خریده اند این بازی را نیز تهیه کرده اند.فروش این بازی حدود 176,800 نسخه بوده است!!
به طرز جالبی زلدا حتی در رده دوم نیز نیست!! Wii Play دومین بازی پر فروش برای این کنسول هست.این بازی 171,888 نسخه فروش رفته
بالاخره در رده سوم شاهد بازی LoZ:TP هستیم ...این بازی 145,068 نسخه فروش رفته است
بقیه بازی های پرفروش رو در زیر میتونید ببینید:
Wii Sports: 176,880
Wii Play: 171,888
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 145,068
Odoru Made in Wario: 63,086
Swing Golf Pangya: 12,673
Ennichi no Tatsujin: 10,192
SD Gundam SCAD Hammers: 9,801
Red Steel: 8,823
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 6,994
Elebits: 6,505​
فروش قابل توجه Red steel رو به همه تبریک میگم:) :cheesygri

همچنین فروش کنسول wii در روز لانچ 371,936 نسخه هست که همه Sold out شدن.(این رو CGV گفته...پایین تکذیب میشه:biggrin1: :) )

----------------------------------------------------------------------------
attach rate کنسوی wii تقریبا 2 برابر کنسول PS3 است....
واسه attach rate هیچ معادل فارسی نتونستم پیدا کنم:cheesygri
attach rate وی برابر با 1.8 بوده که تقریبا دو برابر ps3 با 0.98 هست:cool:
این هم لیست فروش تمام موارد مربوط به wii در لانچ ژاپن:
Wii hardware: 350,358
Wii Sports: 176,167
Wii Play: 174,297
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 139,011
Odoru Made in Wario: 63,954
Swing Golf Pangya: 12,908
Ennichi no Tatsujin: 10,763
Red Steel: 9,392
SD Gundam SCAD Hammers: 9,226
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 8,042
Elebits: 5,791​
این لیست مال جویستیک هست و یه تغییراتی با اونی که بالا گزاشتم فرق میکنه اما خوب یه میانگینی میدن

اگه به این لیستها نگاه کنید متوجه میشید که مشت محکمی به دهان شرکتهای Third-parties خورده ..اصلا هیچ بازی پرفروش درست و حسابی برای اونها نبوده:)

----------------------------------------------------
چند وقت پیش EA معظم (:) ) اعلام کرد که بازی Sims3 رو برای wii در دست ساخت داره....
شاتهایی از بازی:
simswii1.jpg

simswii2.jpg

simswii3.jpg

simswii4.jpg

simswii5.jpg

simswii6.jpg

simswii7.jpg

simswii8.jpg
بقیه

بازی Open Season از سایت GS امتیار 3.9 گرفت :)

اعلام شده که بازی های مولتی پلیر کنسول wii در Q2 2007 شروع میشه... خوب منتظریم!!(البته همین الان تو ژاپن بازی Pokemon رو میشه آنلاین بازی کرد)

آها ....کلی شات جدید از بازی No More Heroes منتشر شده:
no-more-heroes-20061204053833737_thumb.jpg
no-more-heroes-20061204053838643_thumb.jpg
no-more-heroes-20061204053842768_thumb.jpg

no-more-heroes-20061204053850971_thumb.jpg
no-more-heroes-20061204053849456_thumb.jpg
no-more-heroes-20061204053848612_thumb.jpg

no-more-heroes-20061204053849456.jpg

لینک
---------------------------------------------------------------------
در حاليکه کنسول های ps3 و wii دوران launch رو می گذرونن و تبليغات گسترده ای براشون انجام می شه ، کنسول xbox360 از نظر آمار تقاضای خريد آنلاين از ps3 بالا زد، در واقع آمار تقاضای ps3 پايين اومده :
Wii beats both:)

آخرین ویرایش:
یادتون باشه تو لانچ آمریکا 75% کسانی که کنسول wii رو گرفته بودن یه نسخه از بازی زلدا رو هم گرفته بودن...اما تو ژاپن از این حرفها نداریم:) ... فکر میکنید پرفروش ترین بازی چیه؟...؟:)
مجله ژاپنی فامیتسو اعلام کرد که پر فروش ترین بازی در لانچ ژاپن Wii Sports است :eek: :eek: حدود نیمی از افرادی که کنسول wii را خریده اند این بازی را نیز تهیه کرده اند.فروش این بازی حدود 176,800 نسخه بوده است!!
به طرز جالبی زلدا حتی در رده دوم نیز نیست!! Wii Play دومین بازی پر فروش برای این کنسول هست.این بازی 171,888 نسخه فروش رفته
بالاخره در رده سوم شاهد بازی LoZ:TP هستیم ...این بازی 145,068 نسخه فروش رفته است
بقیه بازی های پرفروش رو در زیر میتونید ببینید:
Wii Sports: 176,880
Wii Play: 171,888
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 145,068
Odoru Made in Wario: 63,086
Swing Golf Pangya: 12,673
Ennichi no Tatsujin: 10,192
SD Gundam SCAD Hammers: 9,801
Red Steel: 8,823
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 6,994
Elebits: 6,505​
فروش قابل توجه Red steel رو به همه تبریک میگم:) :cheesygri

همچنین فروش کنسول wii در روز لانچ 371,936 نسخه هست که همه Sold out شدن.(این رو CGV گفته...پایین تکذیب میشه:biggrin1: :) )

----------------------------------------------------------------------------
attach rate کنسوی wii تقریبا 2 برابر کنسول PS3 است....
واسه attach rate هیچ معادل فارسی نتونستم پیدا کنم:cheesygri
attach rate وی برابر با 1.8 بوده که تقریبا دو برابر ps3 با 0.98 هست:cool:
این هم لیست فروش تمام موارد مربوط به wii در لانچ ژاپن:
Wii hardware: 350,358
Wii Sports: 176,167
Wii Play: 174,297
The Legend of Zelda: Twilight Princess: 139,011
Odoru Made in Wario: 63,954
Swing Golf Pangya: 12,908
Ennichi no Tatsujin: 10,763
Red Steel: 9,392
SD Gundam SCAD Hammers: 9,226
Tamagotchi Pika Pika Daitouryou: 8,042
Elebits: 5,791​
این لیست مال جویستیک هست و یه تغییراتی با اونی که بالا گزاشتم فرق میکنه اما خوب یه میانگینی میدن

اگه به این لیستها نگاه کنید متوجه میشید که مشت محکمی به دهان شرکتهای Third-parties خورده ..اصلا هیچ بازی پرفروش درست و حسابی برای اونها نبوده:)

اون آمار اولیه که گذاشتی مال famitsu/enterbrain هستش و دومیه مال media create برای همین با هم فرق دارن یکمی چون دو تا شرکت مختلف اونها رو تخمین زدن (یکی دیگه هم توی ژاپن هست که خیلی معروفه اونم dengeki هستش که البته اون هنوز آماری اعلام نکرده)
در مورد sold out شدن و tie ratio حدود 2 (دو برابر PS3) داشتن هم نینتندو یکسری توصیه ها توی دفترچه مخصوص Wii به خریداران کرده که نظرتو بهش جلب میکنم :cheesygri
2r20woo.jpg

:laughing: :laughing:

من صد در صد تضمین میکنم که این خبر درست نیست. حالا منبعش هر سایتی که میخواهد باشه چون:
اولا آمار فروش ماه نوامبر در آمریکا تا روز پنج شنبه این هفته (میشه گفت جمعه ما) اعلام نمیشه.
ثانیا فروش 360 به احتمال خیلی خیلی زیاد (بالای 95 درصد) بیشتر از این مقداره.
حق با توست ... حالا که رفتم دیدم خبر آپدیت شده بود ... با این عبارت ...

[[Update: Apparently this is a false story that has been circulating the web chain-letter style. Let's wait until the official NPD numbers come out and add them to the weekly Japanese numbers.]

منبع این خبر هم سایت Joystiq بود ... میتونی بری خودت ببینی:arrowd:

http://www.joystiq.com/2006/12/04/xbox-360-sales-below-expectations/

من فقط عین خبر را بازگو کردم ... ;) ... دیگه راست و دروغش با من نیست

اما پیش بینی که برای فروش Xbox 360 توسط تحلیل گران اعلام شده ... فروش 750 هزار Xbox 360 در ماه نوامبر و فروش 1.5 تا 2 میلیون Xbox 360 در ماه دسامبر بوده ... حالا اینکه این پیش بینی تا چه حدی درست از آب در میاد و رقم واقعی چه میزان خواهد بود من علم غیب ندارم ...:)

مایکروسافت تخمین فروش 10 میلیون کنسول Xbox 360 تا آخر سال را تکرار کرد ...

وال استریت ژورنال گزارش داد که مایکروسافت با انتشار قریب الوقوع سیستم عامل ویندوز ویستا انتظار رشد درآمد 13 تا 15 درصدی دارد

همچنین در این نشریه از قول Christopher Liddell در یک کنفرانس Nasdaq در لندن آمده است .... " ما اعتقاد داریم که می توانیم تا پایان سال 10 میلیون Xbox 360 به فروش برسانیم " ...

آخرین ویرایش:

من مرده نواوری نینتندوام:cheesygri اما گرافیکش ادمو دیپرس میکنه:(

باز هم هر چی خبر نوشته بودم هوا رفت....
فقط مورد مهم رو میگم:cheesygri
شاید شما هم خبر داشته باشید که یه مدت پیش یه نفر یه برنامه برای PC درست کرده بود که اگه Wii-mote داشتید ازش به عنوان موس استفاده بکنید ....
این برنامه رو میتونید از اینجا Download کنید...
لینک
اما دقت کنید میبینید که وقت تلف کردنه ..چون فعلا کسی تو این سایت به وی موت دسترسی نداره:( .....
از این که بگزیرم به این میرسیم که خوب موس میشه ...اونموقع چرا تو بازی ها ازش استقاده نکنیم؟:) این فکر به مغز یکی از خلاق ترین افراد جهان رسیده و بازی HL2 رو با وی موت انجام داده!!
کنترل بازی هم با اینکه خیلی جالب نبود اما میشه گفت قابل قبول:) ....مثلا وی موت رو مینداخت بالا طرف هم تو بازی میپرید بالا....دکمه ها هم شبیه سازی شده بودن ....مثلا B تو بازی شلیک میکرد

واسه دیدن این فیلم بر روی اینجا کلیک کنید(سیاوش از دستت نره ها!!)

باز هم هر چی خبر نوشته بودم هوا رفت....
فقط مورد مهم رو میگم
شاید شما هم خبر داشته باشید که یه مدت پیش یه نفر یه برنامه برای PC درست کرده بود که اگه Wii-mote داشتید ازش به عنوان موس استفاده بکنید ....
این برنامه رو میتونید از اینجا Download کنید...
لینک
اما دقت کنید میبینید که وقت تلف کردنه ..چون فعلا کسی تو این سایت به وی موت دسترسی نداره .....
از این که بگزیرم به این میرسیم که خوب موس میشه ...اونموقع چرا تو بازی ها ازش استقاده نکنیم؟ این فکر به مغز یکی از خلاق ترین افراد جهان رسیده و بازی HL2 رو با وی موت انجام داده!!
کنترل بازی هم با اینکه خیلی جالب نبود اما میشه گفت قابل قبول ....مثلا وی موت رو مینداخت بالا طرف هم تو بازی میپرید بالا....دکمه ها هم شبیه سازی شده بودن ....مثلا B تو بازی شلیک میکرد

واسه دیدن این فیلم بر روی اینجا کلیک کنید(سیاوش از دستت نره ها!!)

ویموت و نانچاک خالی رو نمیفروشن ؟؟ :)
(بدون وی) :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or