اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

من اخر نفهمیدم این TP خوبه ؟ بده؟ :blushing:
WW از فامیتسو 40 گرفته بود اونوقت این 38 . البته اگه اشتباه نکنم ALttP هم از فامیتسو 39 گرفته بود
به هر حال تا خودم بازی نکنم نمیتونم نظر بدم

فکر نمی کنم اصلا پرسیدن اینکه این بازی خوبه یا بده سؤال درستی باشه.
توی خوب بودنش که اصلا نباید شک داشته باشی (بهترین تیم بازیسازی دنیا 3 ساله داره رو این بازی کار می کنه، قرار نیست بازیش بد از آب در بیاد)
اگه منظورت اینه که از wind waker بهتره یا نه که جوابشم باز میشه بله بهتره، خیلیم بهتره (wind waker اشکالات زیادی داشت از جمله قایق رونی های طولانی و الکی، کم بودن تعداد دانجن ها، خیلی آسون بودن بازی و ...)
این بازی بهترین بازی از سری زلداست، فکر کنم دونستن همین نکته کافی باشه.

Ubisoft یه بازی در دست ساخت داشت که جزء یکی از بازیهای نسل بعد هم بود که البته خیلی وقت هم بود که ازش بی خبر بودیم !. Killing Day قرار بود واسه PS3 و X360 منتشر بشه ! (نمیدونم یادتون میاد یا نه؟!)
یه دموی از پیش رندر شده رو از بازی در E3 2005 نشون دادن که توجه خیلی ها رو به خودش جلب کرد ! ولی Pre-Render بود !
حالا از Ubisoft خبر رسیده که Killing Day واسه PS3 کنسل شده ! و به احتمال زیاد عنوان انحصاری مایکروسافت خواهد بود ! (البته احتمال اینکه واسه PC هم بیاد خیلی زیاده ولی از یوبی بعیده که یکی از بزرگترین عنوانهای نسل بعدش رو واسه PS3 کنسل کرده! احتمالا مایکروسافت زیرمیزی داده !):biggrin1:

mediabrowserimage1k1164046557.jpg
killing day ro ps3 ke hast
www.getintothegame.com
www.gamescheatcodes.co.uk/Movies/PS3/killingday
media.ps3.ign.com/media/748/748469/vids_1.html

dead or alive on ps3
www.1up.com/do/newsStory?cId=3147036

[dar september 24,2006 ghaymate ps3 dar japan kahesh peyda mikone (500$).:biggrin1:

The Associated Press reported early Friday that the Japanese electronics giant will cut the price of its basic PlayStation 3 model in Japan to $410 from an originally planned $515 for its lowest-cost model. That puts the PlayStation 3 in the same range as Microsoft's (MSFT - commentary - Cramer's Take) combined basic Xbox 360 and HD DVD player in Japan, where the duo will sell for $427.

ta akhare sale 2006 4000000 ta ps3 varede bazar mishe.

sakht baziye crisis niz only on ps3 tayid shod

www.ps3lair.com

dar september 24,2006 ghaymate ps3 dar japan kahesh peyda mikone (500$)
سپتامبر 2006 گذشته !!!

ta akhare sale 2006 4000000 ta ps3 varede bazar mishe.
منبع ؟

sakht baziye crisis niz only on ps3 tayid shod
crysis جز pc روی هيچ platform ديگه تأييد نشده

آقای Cloud Strife، خبرهاتون غلط هست، منبع هاتون هم احتمالا Fansite ها هست و فارسی هم نمی نويسيد ، درستش کنيد لطفا !

بنا به نظر Newsweek، تاخیر سونی در پرداخت هزینه‌ی بازی‌های انحصاری به سازنده‌ها، عاملی بوده که باعث شده عناوینی انحصاری رو مثل Assassin's Creed و GTA IV از دست بده و این موضوع به ضرر PS3 و به سود 360 تموم بشه.

According to Newsweek, while Sony played the waiting game, Microsoft contacted both Take-Two and Ubisoft and offered them very generous terms to bring Assassin's Creed and Grand Theft Auto IV to the Xbox 360

خلاصه ماکرو پیش‌نهادهایی وسوسه انگیز به UBI و Take-Two داده و از اون‌جایی که پول برای این کمپانی‌ها مهمتر از پلتفورمی هست که روش بازی می‌سازن، پیش‌نهاد رو قبول کردن. همون قضیه‌ی تا پول داری رفیقتم، عاشق بند کیفتم!

منبع: GameSpot

بنا به نظر Newsweek، تاخیر سونی در پرداخت هزینه‌ی بازی‌های انحصاری به سازنده‌ها، عاملی بوده که باعث شده عناوینی انحصاری رو مثل Assassin's Creed و GTA IV از دست بده و این موضوع به ضرر PS3 و به سود 360 تموم بشه.

According to Newsweek, while Sony played the waiting game, Microsoft contacted both Take-Two and Ubisoft and offered them very generous terms to bring Assassin's Creed and Grand Theft Auto IV to the Xbox 360

منبع: GameSpot
01_-_Kutaragi_on_PS3.jpg

البته سایتهای زیادی درباره این موضوع نوشتند.

kutaragi for microsoft
حالا میگم چرا این حرف رو زدم چون یک حرف جالب رو امروز تو اینترنت دیدم که همه سایتهای
معروف هم اونو نوشتن :
Newsweek report says Ken Kutaragi's slowness allowed Assassin's Creed and GTA IV to go to the Xbox 360 .
Newsweek گفته Ken Kutaragi's اجازه داده که assassin creed و gta 4 به xbox360
راه پیدا کند و در این رابطه یک تحلیل مفصل نوشته از اینکه ubisoft خودش واقعا دوست
داشته که بازی اول فقط برای ps3 باشد و......gta 4 هم رو کمپانی take two دوست داشته
مانند شماره قبلی این بازی اول برای ps3 ساخته بشه و........کلی حرف دیگه از روابط میان
سازندگان و سونی و مایکروسافت و در جایی میگه سونی که اندکی جا رو خالی میکنه مایکروسافت
با پیشنهاد دادن به هر دو کمپانی این بازیها رو برای کنسولش به ارمغان میاره و خلاصه کلی
حرف جالب که به کلی همه اینها را از کم کاری Ken Kutaragi's میبینه و میگه این دو بازی رو
که شاید اگر الان در اختصاص ps3 بودند کلی بازار رو به نفع سونی میکشوند رو این شخص در اختیار
مایکروسافت قرار داد.
سایت منبع نوشته بوده که سونی در تامین منابع مالی این دو ناشر کوتاهی کرد و این رو
در حقیقت پدر playstation مسبب شد.

Blue Dragon 2 Confirmed
هنور blue dragon منتشر نشده شماره دوم این بازی کانفریم شد.
بله دوستان شماره دوم این بازی توسط Hironubo Sakaguchi رییس شرکت Mistwalker
کانفریم شد که این خبر در مجله فامیتسو بازتاب خوبی هم داشت. طبق این خبر موثق این
بازی rpg اختصاصا برای xbox360 منتشر میشود و قراره انتشار آن برای نیمه های سال 2007 باشه.
GPTV_Blue_Dragon_(XBOX360).jpg

============================================
اما حالا راجع به شماره اول این بازی
blue dragon and xbox360
سایت منبع با توجه به کلمه یک تصویر ارزش یک هزار واژه را دارد شروع به نشان دادن
چند تصویر اسکن شده را داده که از مجله V-jump گرفته شده و رازهای بیشتری را از بازی
خوش ساخت و متفکرانه ساکاگوچی (پدر فاینال فانتزی) برای xbox360 برمیدارد.سایت منبع
اضافه میکند این مجله یک dvd ضمیمه نیز دارد که از این بازی تریلری را نیز دربردارد.
it says that this issue V-Jump has an enclosed DVD with extra unreleased game info
میتوانید عکسهای اسکن شده را ببینید.
bd2_qjpreviewth.jpg

bd3_qjpreviewth.jpg

CNN Money 10 best gifts for gamers

CNN با توجه به اینکه فصل خرید کریسمس شروع شده دست به اقدامی جالب زده.سایت منبع میگه
اگر شما هنوز پول برای خریدن wii و یا ps3 را ندارید میتوانید در موارد دیگر پولتان را
خرج کنید. میگه اگر ایده ای ندارید چه بازی برای دوست دختر و یا دختر خواهر و یا پسر عمه
ویا .............بخرید سایت CNN یک فهرست از 10 عنوان از بهترین بازیهایی که به یک گیمر
میشه هدیه داد را تنظیم کرده.
santa_qjgenth.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Gears of War
Guitar Hero 2
New Super Mario Brothers
Kingdom Hearts 2
Brain Age
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Excite Truck
Okami
Half-Life 2: Episode One

به نظر شما این لیستی از بهترینها میباشد ؟
حداقل در مورد gears of war که 100 درصد درسته.
سایت منبع مینویسد لیست بزرگی هست ولی چرا هیچ عنوانی از ps3 و psp در آن نمیبینیم؟
به هر حال این عقیده CNN هست.
==================================================
================================
=============
Go down the easy road with Xploder Cheat Saves
360_csavespackshot_tif_jpgcopy_qjgenth.jpg

دوست داشتید save مراحل یا آیتمهای مخفی برخی بازیها رو بدست می آوردید.
این مشکل رو xploder حل کرده و حالا صاحب xbox360میتونه انتقال و مدیریت کردن آخرین
gamesaves را در دست بگیردبرای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت www.xploder.netمراجعه کنید.
مثلا برخی از این بازیها عبارتند از :
Call of Duty 3
Saints Row
Project Gotham Racing 3
Splinter Cell: Double Agent,
برای اینکار کافیه مقداری فضا در حافضه xbox360 خود خالی داشته باشید و بوسیله pc خود
و کابل x-link میتونید save ها رو انتقال بدید.
======================================================
====================================
====================
nexgenwars.com
nexgenwars.jpg

ببینید هیچ سایت معتبری ارقام این سایت رو رد نکرده و حتی بهش استناد هم کردند.
ببینید خود سایت قشنگ زیرش توضیح داده و به اختصار حالا میگم که :
جنگ نسل بعدی کنسولها شروع شده و nexgenwars.com برای تحقیق فروش حقیقی در ساعتها
از چند و چندین منبع استفاده نموده که همه آنها فروش جهانی کنسولها را دنبال میکنند
بعدش میگه یادتون باشه این شمارش ها تنها براورد این آمار هستند که مرتبا کنترل و
آپدیت شده و نزدیکترین رقم ممکن از xbox360 و ps3 و wii را نشان میدهد.

آخرین ویرایش:
15739_hs.jpg

playstation 3 vs xbox360
اما حالا میخوام نظر سایت news4gamers رو که بوسیله being اونهم در رابطه با
پرسش توسعه و ساخت بازی برای xbox360 و ps3 که در ادامه میگه :
These are my personal feelings, in no way does this reflect my employer .

درباره 360 میگه :
Price, performance, visual quality, game selection and online support.
I think the XBOX 360 wins in every category

اظهار میکنه که در قیمت و انتخاب بازی و کیفیت اجرا و پشتیبانی از online
من فکر میکنم xbox360 برنده ..........
گوینده ادامه میده که xbox360 core تنها 299 دلار هست و ps3 با 20 گیگ هارد دیسک
499 دلار در حالی که من شاید به هارد دیسک احتیاج نداشته باشم و با بازیهای بزرگ
xbox360 لذت بیشتری میبرم و من فکر میکنم در قیمت این دو کنسول اصلا قابل قیاس با
هم نیستند.
سپس ادامه میده رو بحث رو روی قدرت کنسولها میبره و میگه روی کاغذ ps3 نیرومند تر هست
ولی در واقعیت آن کاملا نامرغوبتر از xbox360.
In reality, it s quite inferior to the 360.
و ادامه میده بدون در نظر گرفتن جزییات زیادی 360 دارای 3 واحد پردازشگر هست که
خیلی آسانتر از ps3 کاردهی داره.
بعد از آن صحبت را روی گرافیک کنسولها میبره و به راحتی میگه :
The XBOX 360 is a clear winner.The GPU is more powerful

و میگه مشخصه که xbox360 برنده هست.کارت گرافیکش قدرتمند تر است.
میگه و میگه تعداد pixel و vertex بیشتری رو میتونه پردازش کنه.
ایشان ادامه میدن vertex shader روی کنسول ps3 خیلی آهسته تر از
xbox360 اجرا خواهد شد.
بعد از آن اظهار میکنه با ایت تفاصیل درسته قدرت هر دو کنسول نزدیک
به هم میباشد ولی برتری 360 در بیشتر موارد محسوس هست.
====================================================
Square Enix releasing over a dozen multi-platform titles in Europe.
square_enix_qjgenth.jpg

ناشر معروف ژاپنی یعنی square enix آماده شده تا انتشارات خود را فراتر از
ژاپن و بویژه روی بازار اروپا متمرکز کند.رییس شرکت square enix آقای
John Yamamoto انتظار دارد بازار اروپایی فراتر از بازار ژاپن باشد و در
حال تلاش هشتند که بیشتر سبک بازیها را در آنجا به western تغییر دهند.قابل
ذکر هست که این کمپانی قبلا در فکر خریدن یک توسعه دهنده ی اروپایی بوده که
به آنها در بازار بزرگ اروپا کمک بکند و میگه آنجا استودیو های مستقل خیلی خوبی
هستند . Yamamoto میگه ما داریم عناوین خود را برای اروپا و آمریکا بررسی میکنیم.
او رسیدن به این هدف را برنامه آینده شرکت میداند و Final Fantasy VII را برگ
برنده خود محسوب میکند.
==============
itagaki]_qjpreviewth.jpg

Itagaki already brewing a storm for DOA5
همانطور که خودتون هم میدونید توی سالگرد تولد dead or alive رییس کهنه کار و
نام آشنای تیم نینجا یعنی Tomonobu Itagaki فاش کرد که یک تیم به صورت اختصاصی
بروی بازی dead or alive 5 در حال کار کردن میباشد .
با توجه به اینکه هنوز 1 سال از انتشار شماره 4 این بازی میگذرد طبق نوشته بیش از
1 میلیون نسخه از آن بازی برای 360 فروش رفته و این برای xbox360 واقعا نتایج خوبی
را خواهد داشت.سایت منبع گفته هنوز در شک هست که بازی اختصاصا برای 360 هست یا نه
ولی میشود گفت که حتما بازی برای xbox360 ساخته میشود.
جالبه که:
چندین سایت از دوستداران سونی دارن خبر از عرضه این بازی برای playstation 3 میدن
و دارن شروع به حدس و گمان میزنند و اینکه چون ایتاگاکی نگفته رو کدوم کنسول منظورش
اینه که میخواد حرف غیر منتظره ای بزنه:confused:
البته خوب از این حرفا زیاده باید دید عاقبت چی میشه;)

آخرین ویرایش:
آقا به خدا اگه Gta vi برای ps3 نیاد میرم xbox360 میگیرم!!!! این خبر واقعیت داره یا فقط شایعس؟؟؟

من به خاطر بازی gta lcs رفتم psp گرفتم وگرنه میخواستم چیکار؟؟؟؟!!! دویست تومن میذاشتم روشxbox360 میگرفتم!!
الانم اگه این خبر واقعیت داشته باشه میرم Xbox360 میگیرم.

در ضمن همه که گفتن ps3 بهتر از x360 هست حالا این خبره میگه نیست؟؟؟ بالا خره بدون تعصب بگین کدوم بهتره تا ما انتخاب خودمون بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Blue Dragon 2 Confirmed
هنور blue dragon منتشر نشده شماره دوم این بازی کانفریم شد.
بله دوستان شماره دوم این بازی توسط Hironubo Sakaguchi رییس شرکت Mistwalker
کانفریم شد که این خبر در مجله فامیتسو بازتاب خوبی هم داشت. طبق این خبر موثق این
بازی rpg اختصاصا برای xbox360 منتشر میشود و قراره انتشار آن برای نیمه های سال 2007 باشه.
GPTV_Blue_Dragon_(XBOX360).jpg

اما حالا راجع به شماره اول این بازی
blue dragon and xbox360
سایت منبع با توجه به کلمه یک تصویر ارزش یک هزار واژه را دارد شروع به نشان دادن
چند تصویر اسکن شده را داده که از مجله V-jump گرفته شده و رازهای بیشتری را از بازی
خوش ساخت و متفکرانه ساکاگوچی (پدر فاینال فانتزی) برای xbox360 برمیدارد.سایت منبع
اضافه میکند این مجله یک dvd ضمیمه نیز دارد که از این بازی تریلری را نیز دربردارد.
it says that this issue V-Jump has an enclosed DVD with extra unreleased game info
میتوانید عکسهای اسکن شده را ببینید.
=======================-=============================
================
SBG_WirelessPromo.jpg

xbox360 games
خود را برای 25 نوامبر آماده کنید زیرا xbox360 با بیش از 11 عنوان میخواد بازار رو
بترکونه.
نمایش های بزرگ superman returns و یا ماجراهای شهر sin در شمال آمریکا که تروریستها به
آن حمله ور شده اند و یا بازر اروپا که زیر چکمه های قرمز سونیک و ژاپنی های خوش شانس
هم نمایشی قوی از از انتشار یک بازی کامل از سرزمین:
خورشید و ماسه و میل و جاذبه جنسی یعنی DOAX 2
U.S.:
Cabela's African Safari
College Hoops 2K7
Superman Returns
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
====
Europe:
Bionicle Heroes
Eragon
Phantasy Star Universe
Sonic the Hedgehog
Superman Returns
====
Japan:
Culdcept Saga
Dead or Alive Xtreme 2
NBA Live 07
X-Men: The Official Movie Game

این بازیها همگی برای 360 تولد بازاری بزرگ از بازیهای بسیار رو در این کنسول نوید میده.

سلام

در اینجا من توجه شما را به گوشه هایی از نظر یک توسعه دهنده ی بازی جلب میکنم که توسط Carl Nelson ویرایش شده ...

Xbox 360 در مقابل PS3 ..؟؟؟

هنگامی که یک سازنده ی بازی ویدئویی هستید که بر هر دوی Xbox 360 و PS3 کار میکنید ، مردم هر روز از شما میپرسند که کدام پلتفرم از نظر شما بهتر است ؟؟؟... آنچه میخوانید نظرات شخصی من است ..

جواب کوتاه به این سئوال : Xbox 360

جواب بلند : قیمت ، کارایی ، کیفیت گرافیک ، عناوین بازی و پشتیبانی آنلاین . من فکر میکنم XBOX 360 در هر کدام از این رده بندی ها برنده است ..

قیمت
: کاملا روشن است ، هسته ی XBOX 360 تنها 299 دلار است و PS3 با هارد درایو 20 گیگابایتی 499 دلار .
البته PS3 به همراه یک هارد درایو است اما شما برای لذت بردن از بسیاری از بازی های بزرگ بر روی Xbox 360 نیازی به هارد درایو ندارید ...بنابر این عادلانه است که تنها هسته ی سیستم ها را مقایسه کنیم ..

عملکرد : بر روی کاغذ ، PS3 بمراتب قویتر است . در واقعیت ، آن نسبتا در مرتبه ی پایین تری از XBOX 360 قرار دارد ... بدون اینکه وارد جزییات بسیاری شوم استفاده از مزیت های CPU سه هسته ای همه منظوره ی Xbox 360 بمراتب راحت تر از SPU های PS3 است ...
البته گمان میکنم در چند سال آینده عناوین بازی های اختصاصی و با بودجه های بالا ( احتمالا توسط خود Sony ) خواهد آمد که از مزیت های SPU های این کنسول استفاده خواهد کرد و کار هایی خواهد کرد که Xbox 360 نمیتواند انجام دهد . اما من فکر نمی کنم که کنسولی بر اساس گمانه زنی ارزش خریدن داشته باشد چون این صرفا یک گمانه زنیست و ما صبر خواهیم کرد تا ببینیم که این بازی ها چگونه عمل خواهند کرد ..

گرافیک : Xbox 360 بطور واضح برنده است .. بخاطر GPU اش که قویتر است .. دارای fillrate قدرتمند تری است و همچنین توان پردازشی راسی و پیکسلی بمراتب بیشتری دارد ...
بخشی از دلیل آن بخاطر انتخاب حافظه و معماری پردازش راسی و پیکسلی بوده است ..
من نمیخواهم که وارد جزییات شوم اما سایه زنی راسی مشابه در PS3 بمراتب کندتر از Xbox 360 اجرا می شود ..
360 همچنین دارای روش هوشمندانه ی جدیدی برای رندرینگ high definition anti aliased back buffers است ..
اما آوردن چنین افکت مشایهی بر روی PS3 بسیار پرخرج است ... به همین دلیل من فکر میکنم بسیاری از بازی ها انتخابی ندارند مگر اینکه بر روی PS3 در رزولوشن غیر HD اجرا شوند ، و یا از تکنیک کم کیفیت تر anti aliasing استفاده کنند و یا روش های دیگری که نتیجه ی نهایی دیگری جز کاهش کیفیت تصاویر نخواهد داشت ...

عناوین بازی ها : Xbox 360 از این لحاظ یک سال از PS3 چلوتر است ... تقریبا بیشتر توسعه دهندگان برای عرضه ی بازی ها به بازار XBOX 360 را به عنوان پلتفرم اولیه شان انتخاب کرده اند ... این بدان معنی است که بازی ها بر روی Xbox 360 بهتر اجرا میشوند و ظاهر بهتری خواهند داشت ... در اغلب اوقات نسخه ی PS3 پورت شده ی نسخه ی Xbox 360 خواهد بود ( این قضیه در مورد Xbox و PS2 کاملا برعکس بود .. ) ...
Xbox 360 بخاظر داشتن ابزار توسعه ی بهتر ساختن بازی بر روی آن بمراتب سریع تر خواهد بود ( نرم افزار بسیار معروف و رایج Visual Studio .NET در مقابل کامپایلر ها و debugger های پر اشکال و اختصاصی PS3 ) ..

بخش آنلاین : پشتیبانی آنلاین مایکروسافت با Xbox 1 یک پدیده بود .. اما در مقابل پشتیبانی آنلاین PS2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت ...
اما سونی در جال حاضر سعی کرده است که به تقلید از مدل XBox بپردازد ، اما بدون هیچ تردیدی کیفیت آن بهیچ عنوان در حد Xbox 360 نخواهد رسید ...

محتوای HD : PS3 به همراه یک دیسک خوان blu-ray توکار عرضه شده است اما Xbox 360 دارای یک HD-DVD به عنوان یک اضافه شونده است .. شما ممکن است در حال حاضر به HD-DVD اهمیتی ندهید اما بزودی خواهید داد ( کیفیت بین DVD و HD قابل مقایسه است با کیفیت بین DVD و VHS ، البته اگر شما دستگاه تلویزیونش را داشته باشید ) بنابر این به شما پیشنهاد میکنم به جنگی که آغاز شده توجه داشته باشید ...

دو فرمت وجود دارد HD-DVD و BLU-RAY ....
اگر شما یکی دی وی دی بلوری اجاره کنید بر روی HD-DVD کنسول XBox 360 پخش نخواهد شد و همین قضیه عینا در مورد HD-DVD بر روی دیسک خوان بلوری PS3 صادق است
اما من از این جهت نیز XBOX 360 را برنده میدانم زیرا دیسک خوان آن بصورت مجزاست
اگر ظرف 3 سال آینده بدلیل استفاده ی زیاد دیسک خوان بلوری PS3 شما از کار افتاد شما بایستی بروید و یک PS3 دیگر بخرید اما در Xbox 360 شما تنها بایستی درایو HD-DVD خود را عوض کنید و یک دیسک خوان جدید بخرید که در سه سال آینده قیمتی بین 99 تا 150 دلار خواهد داشت

اما مزیت دیگر Xbox 360 اینست که من نمیدانم که چه کسی جنگ فرمت ها را خواه برد بنابر این من میتوانم برای خرید HD-DVD دست نگه دارم اما PS3 چنین جق انتخابی به شما نداده ...

ببینید هیچ سایت معتبری ارقام این سایت رو رد نکرده و حتی بهش استناد هم کردند.

هیچ سایت معتبری هم آمار این سایت را تایید نکرده ... پس برای بار آخر سایت بازیسنتر هیچ اعتقادی به آمار این سایت ندارد ... ;)

آخرین ویرایش:
سپتامبر 2006 گذشته !!!

منبع ؟

crysis جز pc روی هيچ platform ديگه تأييد نشده

آقای Cloud Strife، خبرهاتون غلط هست، منبع هاتون هم احتمالا Fansite ها هست و فارسی هم نمی نويسيد ، درستش کنيد لطفا !
sepul aziz
age ye kam deghat konid manba ro on zir mibibnid:biggrin1:
bazam minevisam
www.ps3lair.com

dar site gamespot neveshte bod ke chon x360 to japan mesle xbox shekast khord ehtemalan blue dragon roye ps3 montasher she.)khabar dar hade shaye e hast)

01_-_Kutaragi_on_PS3.jpg

البته سایتهای زیادی درباره این موضوع نوشتند.

kutaragi for microsoft
حالا میگم چرا این حرف رو زدم چون یک حرف جالب رو امروز تو اینترنت دیدم که همه سایتهای
معروف هم اونو نوشتن :
Newsweek report says Ken Kutaragi's slowness allowed Assassin's Creed and GTA IV to go to the Xbox 360 .
Newsweek گفته Ken Kutaragi's اجازه داده که assassin creed و gta 4 به xbox360
راه پیدا کند و در این رابطه یک تحلیل مفصل نوشته از اینکه ubisoft خودش واقعا دوست
داشته که بازی اول فقط برای ps3 باشد و......gta 4 هم رو کمپانی take two دوست داشته
مانند شماره قبلی این بازی اول برای ps3 ساخته بشه و........کلی حرف دیگه از روابط میان
سازندگان و سونی و مایکروسافت و در جایی میگه سونی که اندکی جا رو خالی میکنه مایکروسافت
با پیشنهاد دادن به هر دو کمپانی این بازیها رو برای کنسولش به ارمغان میاره و خلاصه کلی
حرف جالب که به کلی همه اینها را از کم کاری Ken Kutaragi's میبینه و میگه این دو بازی رو
که شاید اگر الان در اختصاص ps3 بودند کلی بازار رو به نفع سونی میکشوند رو این شخص در اختیار
مایکروسافت قرار داد.
سایت منبع نوشته بوده که سونی در تامین منابع مالی این دو ناشر کوتاهی کرد و این رو
در حقیقت پدر playstation مسبب شد.

اگه میشه یه منبع واسه این خبر بذار تا ما باچش خودمون ببینیم.
تو سایت رسمی راک استار که همچین خبری نبود؟!؟؟؟!!!!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or