شما اول لینکت رو درست بده بعد اظهار وجود کن!!bezar ye chizi begam be hame shakiya:
dar mo arefi ye 100 technology bartare donya behtarin consol ps3 hast(rojo shavad be www.beasttecworld.com va no avar magazin)
par sal ke ps3 nabod x360 bod.vali alan x360 zir ps3 leh shod.
mokhlesim
ممنون میشم شما بگید اون آمار های رسمی کجا هستند که در بین این همه سایت بازی فقط سایت NexGen Wars.com بهش دسترسی داره ؟؟؟البته خود سایت هم گفته که این اعداد یه حدس یا پیش بینیه ولی این پیش بینی بر اساس امار رسمی هست و مرتب با اماری رسمی اپدیت میشه سایت و از اعدادی که افراد کم اطلاع تو سایتها میزارن خیلی بهتره
اون تغییر اعداد که که تو فروش به صورت لحظه ای میبینید فقط یه حدسه و کاملا واقعی نیست ولی دور از واقعیت هم نیست
بازم ازین بحثا ..چشم دل باید داشت تا ببینی 360 داره میبره
نکنه شما در سایت nexgennwars کار میکنید و ما خبر نداریم ؟؟؟ :cheesygriگه پست من اسپمه این چیه ؟ کاملا داره به کاربرا توهین میکنه!!!
واقعا به مورد جالبی اشاره کردیدر ضمن طبق آمار Namco Bandai به ازای هر PS3 تو ژاپن فقط 0.98 بازی گرفتن!یعنی از هر 50 یونیتی که هست یکی باهاش بازی نیست!
P.M
اصول این سایت کاملا مشخصه یه java script ساده گذاشته تو سایتش که هر چند ثانیه یکبار کانتری که تو سایتش هست بهش یک واحد اضافه می شه خیلی ساده! اصلا این آمار نمی تونه به هیچ وجه موثق باشه!اصلا شما میدونی اصول این سایت چیه که میگی مسخرس؟
آره دقیقا همین که شما می گی! ما اصلا منتظر نظرات بسیار عالیه شما بودیم نمی دونم چرا زودتر اقدام به زدن این پست نکردی!:laughing:par sal ke ps3 nabod x360 bod.vali alan x360 zir ps3 leh shod.
ninjag black ke paraye ps3 omad ke hich ninjag 2 ham ro ps3 miyad va doa 5
چاکریم!mokhlesim
این در همین راستا ولی یه کم قدیمی ترهمونجوری که گفته شده بود قبلا، کنسول wii بلافاصله و توی همون روز اول به طور کامل فروش رفته و فروش Wii حتی از یک میلیون هم بیشتره الان. در ضمن قراره 4 شنبه نینتندو دوباره یه تعدادی وارد بازار کنه اما اون کنسولها تا جمعه (جمعه سیاه) فروخته نخواهند شد.
این سیستم از همان روز اول در سایت فعال بود. شما کافیه وارد لینک زیر بشی و در قسمت لیست چشم پوشی ها اسامیی رو که می خوای وارد کنی:توی سیستم vBulletin میشه Buddy/Ignore لیست داشت. اگه مدیرها این سیستم رو فعال کنن حداقل آدم میتونه ignore list ش رو پر کنه و دیگه پستهای اونهایی رو که دوست نداره نبینه. اینجوری وقتی آدم بعضی از پست ها رو میبینه نمیتونه چیزی نگه
سلام
يكي از بازيهايي كه من خيلي منتظرش هستم و جزو اولين بازيهاي نسل بعد بود ( اون موقعي كه هنوز اسم كنسول نسل بعد مايكروسافت مشخص نشده بود ) بازي Dark Sector هست.شعار بازي هم يه چيزي توي اين مايه ها بود : هر چيزي كه شما از اين بازي ميدونين ممكنه درست نباشه !
حالا بعد از اين همه مدت چند تا عكس از Dark Sector اومده كه سبكش شبيه به Resident Evil 4 هست و گرافيك خفني هم داره كه البته به نظر مياد هنوز كامل نيست.ولي بعد از ديدن اون تريلرها و عكسهاي قبلي توي فضا و سفينه ها و ... حالا ديدن عكسهاي دهكده و كليسا و ... خيلي عجيبه !
![]()
![]()
![]()
-------------------------------------
چند تا عكس هم از بازي Ridge Racer 7 براي PS3 اومده كه از طرف Famitsu امتيازهاي عالي اي گرفته :
![]()
![]()
![]()
موفق باشين.
من اخر نفهمیدم این TP خوبه ؟ بده؟ :blushing:هیچ کدوم از دو نسخه GC و Wii بازی twilight princess از فامیتسو امتیاز کامل رو نگرفتن، علت این بوده که گفتن بازی زیادی سخت