تازه هنوز حدود يك ميليون زياده، بابا به اين سايت توجه نكنيد آخه يك بچه 18 ساله اخبار به اين مهمي رو از كجا مياره؟! احتمالاً از اين شماره تو مجله بازي رايانه يك آمار نسبتاً حقيقي تر و نزديك به واقعيت چاپ ميشه البته اين آقاي كني گفتن بهم.
هيچ سايتي نميتونه امار واقعي را اعلام كنه واين خود مايكرو يا سوني كه ميتونن امار دقيق فروششون را اعلام كنن .
ولي خيلي جالبه گفتين مجله بازي رايانه امار حقيقي را اعلام ميكنه نكنه اين مجله با تمام فروشگاها ارتباط دارن كه ميخواد امار حقيقي را اعلام كنه !!!!ميشه به اقاي كيانوش كني يه pm بدين ببينيم از كدوم سايتها امار حقيقي ميگيره تا ما بدونيم !!!؟
من از حرفهاي توخالي اصلا خوشم نمياد .
هيچ سايتي نميتونه امار واقعي را اعلام كنه واين خود مايكرو يا سوني كه ميتونن امار دقيق فروششون را اعلام كنن .
ولي خيلي جالبه گفتين مجله بازي رايانه امار حقيقي را اعلام ميكنه نكنه اين مجله با تمام فروشگاها ارتباط دارن كه ميخواد امار حقيقي را اعلام كنه !!!!ميشه به اقاي كيانوش كني يه pm بدين ببينيم از كدوم سايتها امار حقيقي ميگيره تا ما بدونيم !!!؟
من از حرفهاي توخالي اصلا خوشم نمياد .
نوشته شده توسط Darkfie1d
تازه هنوز حدود يك ميليون زياده، بابا به اين سايت توجه نكنيد آخه يك بچه 18 ساله اخبار به اين مهمي رو از كجا مياره؟! احتمالاً از اين شماره تو مجله بازي رايانه يك آمار نسبتاً حقيقي تر و نزديك به واقعيت چاپ ميشه البته اين آقاي كني گفتن بهم.
...
kianoosh (4/10/2007 06:11:02 È.Ù): lol, ye chize bahal, nexgenwars.com forooshe 360 ro ta 10.4m paeen avorde, 3 mah pish 10.8m bood hala hey dare kam mishe, lol. albate hanooz ye million ziade. jaleb injast ke ye seri oskol be amare in site estenad mikonan.
kianoosh (4/10/2007 06:12:52 È.Ù): ba tavajoh be taghaza haee ke mishe, az in shomare (ke dare tahye mishe) tooye majalleye bazyrayaneh mitoonid ye takhmine nesbatan daghigh az forooshe kollie console ha too kolle donya ro bebinin
آقا چرا اين 360 هی داره فروشش افت میکنه؟![]()
![]()
بله صحت داره.Dead Rising 2 confirmed for Xbox 360
این آمار توی دنیا در اختیار افراد بسیار کمی قرار میگیره و سایتهایی هستن که این آمار رو به صورت کاملا دقیق ارائه میکنن البته نه برای هرکی از راه رسید فقط برای اعضای معتبر و خاص
و من به چشم خودم دیدم که کیانوش به این سایتها و اطلاعات دست رسی داره
وقتی یه چیزی رو نمیدونی همینجوری چشم بسته نیا همه چیزو رد کنی ... حداقل طرفی که داری در موردش حرف میزنی رو بشناس و همینجوری روی هوا نگو حرفهای توخالی میزنه !
طبق گفته شما نتيجه ميگيريم اين امار دسته افراد بسيار كم مثل اقاي كيانوش كني قرار ميگيره !!!ميشه بگيد اين اقاي كيانوش كني چقدر تو دنيا اعتبار داره كه اين ارقام در دستشون باشه ؟
فكر نكنم بعد طرفداران مجله بازي رايانه اقاي كيانوش كني را بشناسن .![]()
خوب منم اقاي كيانوش كني را ميشناسم و مداركشون خبر دارم ولي چيزي كه معلومه از اين مداركها زياده و حتي بيشتر از اون . و شخصي هستن كاملا تعصبي در مورد PS3 .
قرار نيست كسي مدرك داره توخالي حرف نزنه مثل خيلي از ادمهايي مثل اقاي بيلگيتس كه بعضي وقتها توخالي هم حرف ميزنه !
تا زماني كه حرفي اثبات نشه به همين راحتي ميشه توخالي .
خوب شما هم به چشم خودتون ديديد كه اقاي كيانوش كني به اين سايتها دسترسي داره ميتونين بگين كدوم سايتها ؟
يا خود اقاي كيانوش بگن؟تا اينجا همه معتبر يا نا معتبر بودنش با خبر بشيم .
هر وقت خود اقاي كيانوش كني تونستن حرفاشون را ثابت كنن كه از كجا آمار ميگيره و قابل قبول بود اونوقت همه با دوتا چشماشون قبول ميكنند كه كيانوش شخص معتبري هست .
خوب يكي از سايتها كه امار را دقيق اعلام ميكنه NPD بود كه يادمه خيلي از مديرهاي روي NPD مانور ميدادن و ميگفتن از اين به بعد بايد از اين سايت براي فروش كنسولها خبر گذاشت .
خوب يه دفعه چي شد؟ شد نا معتبر !!! تمام دنيا ميدونن كه NPD خيلي معتبر هست .
ولي نميدونستيم افاي كيانوش از NPD معتبر تر تشريف دارن .
به جايي رسيده كه مايكروسافت هم شده نامعتبر ؟!
والله چي بگم اقاي بيلگيتس از كيانوش كني اعتبارش كمتره اشتباه نكنم !!!
خوب شخص من نميتونم حرفام را ثابت كنم و حتي شما و خيلي ها ديگه پس صبر ميكنيم كسي اين حرف را بزنه كه اعتبار بيشتر از همه باشه و اونم كسي نيست جزء خود مايكروسافت و يا NPD
لطفا پست پاك نشه .
والا اينكه شما از آقاي كني خوشت نمياد بنا به هر دليلي يك مسئله است، اينكه بخواي شخصيت طرف رو با توجه به اينكه خودشم اينجا فعلاً حاضر نيست تنزل بدي و معلوماتش رو زير سوال ببيري يك مسئله ديگه. آقاي كني با خيلي ها مكاتبه دارن حالا اينكه شما با سورسهاي ايشون آشنا نيستيد يك بحث ديگه ايه، اگرم قرار بود من و شما مثل اون به اون سورسها دسترسي داشته باشيم، مثل ايشون تو يك مجله كار ميكرديم.
اينكه شما با ايشون مشكل داري مشكل خودت هست و بايد اين مشكل رو با اون حل كني، اينكه ميخواي طرف رو زير سوال ببري يك مبحث كاملاً جدائي هست، بخصوص وقتي كه خودش اينجا نيست كه از خودش دفاع كنه، اينارم اگر بمن ميگه و من ميام اينجا مينويسم ايشون به من نگفتن بيا اينجا بنويس، بعضي چيزا رو وقتي مطرح ميكنن من ميگم شايد اگر اينجا بنويسم بدرد ديگران هم بخوره، اگرم نخوان من ديگه نميگذارم. دليل اين هم كه زير هر پستي كه ديدن اسم ايشون رو آوردم صرفاً بخاطر احترامي هست كه براش قائلم و بخاطر اينكه من خوشم نمياد حق ديگران رو به اسم خودم ثبت كنم. شمام اگر ديدن اسم ايشون پريشانتون ميكنه ميتونيد بنده رو ايگنور كنيد كه اخباري كه از ايشون اينجا نقل ميكنم نبينيد.
من و بعضي هاي ديگه كه ايشون رو بهتر ميشناسيم ميدونيم كه ايشون روي هوا حرف نميزنن و هرچيزي كه ميگن از اخباريه كه از منابعي معتبر تهيه شدن، و الا الان شما توي بازيرايانه مشغول مقاله نوشتن بودي، نه ايشون.
من خونسردم هنوز :biggrin1:. هنوز شروع نکردم مطالب مربوط به GTA IV رو بخونمسلام
این رو اروم بخون!
میشه لینکی بدی که نشون میده واسه ps3 هم میاد؟!
من یه سرچ کردم چیزه زیادی دستم نیومد!!
ممنون
'TimeShift' Also Coming to PS3?ضمنا بازی برای PS3 هم می آید (قبلا برای PC و 360 اعلام شده بود)