![]()
ندیدم کسی در مورد پرنس جدیدی که در راهه صحبتی بکنه !!
سایت OXM خبری داده مبنی بر اینکه سری بازیهای Prince of Persia ادامه پیدا میکنه و مثل اینکه رسما از طرف خود یوبی سافت هم تایید شده ! (البته قبلا هم یه شایعه شده بود!)
جزییات انگشت شماری هم از این بازی فاش شده که البته فعلا به اسم ...
Prince of Persia Returns معرفی شده و از جزییاتش هم به پرشها (jump) های جدیدی اشاره شده که قراره در قسمت بعدی شاهدش باشیم.کنسول در نظر گرفته شده هم فعلا XBOX360 هست! (البته فعلا،تا ببینیم بعدا چطور میشه)
----------------
من که دارم از خوشحالی بال در میارم ... شما چطور ؟
نمیدونم چرا فراموش شد لینک بزارم :تا اونجایی که من میدونم این بازی یه نسخه ی جدید نیست و فقط یه بازسازی از 3 شماره ی قبلی برای XBOX360 هست
:biggrin1:عزیز, این خودش Ue3 هست![]()
عیبی نداره دیدم گزاشتی دیگه من نرفتم بزرگترش رو بزارم:biggrin1:قبل از ديدن اين عكسها بايد به امين بگم خيلي ببخشيد كه از سايت انحصاري شما عكس گذاشتم.:biggrin1:
اون اخطاری که گرفتی دلیلش توهین به سایر کاربران سایت بود و دلیلش هم توی همون اخطاری که برات اومد نوشته شده ... شما با لحن بد صحبت کردی و اخطار گرفتی ... موضوع اخطار ربطی به اون تلفظ نداره
من بازی رو انجام دادم ... 2 بار هم تا آخرش رفتم ... مثه اینکه شما فکر میکنی فقط خودت اینجا بازی رو انجام دادی !
توی همون دموی اول بازی میگه The Gold of Juarez که تلفظی که شنیده میشه اوآرز هست و به هیچ وجه حرف "خ" شنیده نمیشه
اصلا یک انگلیسی زبان هیچ وقت حرف "خ" رو تلفظ نمیکنه ... اگه زبون بازی اسپانیایی بود اون موقع حرف شما درست بود و "خ" هم تلفظ میشد ... ولی وقتی که با زبان انگلیسی توی بازی صحبت میشه "خ" هم تلفظ نمیشه
واقعا جاش نیست بحث رو ادامه بدیم فکر کنم خودت هم با هم موافقی ولی لطفا یه بار دیگه اون پست ها رو از او بخون تا ببینی کی به کی توهین کرده یا از کلمات توهین امیز استفاده کرده این یک
دوم فهمیدیم شما هم گیمر هستی افرین جایزه ات هم پیش من محفوظه
ولی با همون زبون انگلیسی تو بازی خ تلفظ میشه چیزی که مطمئن نیستی رو نگو خواهشا من که از همه عذر میخوام که تا اینجا بحث رو ادامه دادم ولی لطفا شما هم این بحث رو ادامه نده در مورد کارهایی هم که به عنوان مدیر سایت انجام میدی یه ذره دقت بیشتری داشته باش یا لااقل یه سنجشی انجام بده ببین واقعا کی بحث رو به هم ریخته
الان اگه برید اینجا با یک اتفاق جالب رو به رو می شید که البته جدید نیست![]()
![]()
http://www.gamespot.com/ps3/index.html?tag=nav-top;ps3
اگه به تبلیغ NBA STREET توجه کنید در زیرش ارم X360 و XBOX LIVE رو می بینید که وجودش در صفحه ی PS3 کمی عجیبه![]()