اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام به همگی بروبچ ;)

call%20of%20juarez.jpg

بازی Call of Juarez برای Xbox 360 نیز منتشر خواهد شد .

به گفته ی یوبی سافت بازی Call of Juarez که قبلا برای PC منتشر شده برای Xbox 360 نیز پورت خواهد شد.

این کمپانی همچنین اضافه کرد که نسخه ی ویندور ویستای این بازی از DirectX 10 پشتیبانی خواهد کرد

د

سلام به اقا فرزاد گل:love:
بازم مثل همیشه اخبارات عالی بود:biggrin1: ;)
من یه تیکه از حرفت رو متوجه نشدم.شما گفتی که نسخه ی کال او یارز ویستا از dx10 ÷شتیبانی میکنه.یعنی قراره یه کال دیگه بیاد یا اینکه روی همین کال یه ]pach نصب میشه؟
در ضمن نسخه ی 360 این بازی کی میاد؟
خیلی ممنون:)
---------------------------------------------
امین جان کال او یارز که روون اجرا میشد؟؟؟!!!!!
و همینطور از گرافیک وحشتناک بالایی برخوردار بود.من با 7300 راحت اجراش کردم.با 6800 ال ای هم تست کردم عالی بود.با 7900 هم که دیگه.....:biggrin1:

یک خبر خوب!
Battlefield: Bad Company delayed!!!!!

واقعاً لذت میبرم این دومین حالگیری طی دوهفته اخیر بود اون از اون Alone in The Dark که اونجوری زد تو ذوقمون. این هم از این BFBC که به تاخیر افتاد و تاریخ انتشارش بعداً اعلام میشه. حال میده GRAW2 هم Delay شه تا من با لگد برم وسط 360 ـمون... :ranting:

سلام به اقا فرزاد گل
بازم مثل همیشه اخبارات عالی بود
من یه تیکه از حرفت رو متوجه نشدم.شما گفتی که نسخه ی کال او یارز ویستا از dx10 ÷شتیبانی میکنه.یعنی قراره یه کال دیگه بیاد یا اینکه روی همین کال یه ]pach نصب میشه؟

سلام ...;)

راستش این نسخه ای که الان در ایران موجود هست نسخه ی اروپایی این بازی هست ...

اما نسخه ای که در امریکا قرار هست عرضه بشه علاوه بر ویندوز XP از ویندوز ویستا و DirectX 10 هم پشتیبانی میکنه

در ضمن نسخه ی 360 این بازی کی میاد؟
تاریخ دقیقی اعلام نشده
اما بنابر گفته ی یوبی سافت نسخه ی Xbox 360 این بازی در تابستان 2007 منتشر خواهد شد .

اسم درست این بازی کال اف خوارز هستش;)

1. در زبان انگلیسی حرف "خ" تلفظ ندارد، پس خوووووارز نیست. اوآرز هست. :biggrin1:
2. این اصلاً J و با "خ" کاری نداره.
3. درسته عبارت در زبان انگلیسی وارد شد اما نحوه تلفظش باتوجه به قواعد زبان انگلیسی صحیح است. مثل تلویزیون که ما میگیم اما درستش تلویژن هست. یا مثل ناسیونالیست که فرانسوی ها میگن اما اینگلیسی ها میگن نشنالیست.

بعدش هم از اونجائی که ما موقع استفاده از زبان دیگه ای اون رو باید اونطوری که هست بخونیم و بنویسیم، درستش این عبارت یعنی Call of Juarez میشه همون "کال او اوآرز" و OF رو ما آف نمیخونیم. آف میشه Off و آو درسته.

پ.ن: معذرت میخوام که پست off topic ـه.

آخرین ویرایش:
1. در زبان انگلیسی حرف "خ" تلفظ ندارد، پس خوووووارز نیست. اوآرز هست. :biggrin1:
2. این اصلاً J و با "خ" کاری نداره.
3. درسته عبارت در زبان انگلیسی وارد شد اما نحوه تلفظش باتوجه به قواعد زبان انگلیسی صحیح است. مثل تلویزیون که ما میگیم اما درستش تلویژن هست. یا مثل ناسیونالیست که فرانسوی ها میگن اما اینگلیسی ها میگن نشنالیست.

بعدش هم از اونجائی که ما موقع استفاده از زبان دیگه ای اون رو باید اونطوری که هست بخونیم و بنویسیم، درستش این عبارت یعنی Call of Juarez میشه همون "کال او اوآرز" و OF رو ما آف نمیخونیم. آف میشه Off و آو درسته.

پ.ن: معذرت میخوام که پست off topic ـه.

نه اخه چرا اخه چرا یه چیزی رو که نمیدونی رو میگی حتما باید یه چیزی بهت بگم تا آب شی بری تو زمین حالا چون فقط یه حرفی زده باشی
اگه بازی رو بازی کردی که نکردی چون خیلی تابلویی تو بازی چند بار این اسم رو که یه اسم اسپانیایی هست رو تلفظ میکنه و میگه خوارز چییییییییییی خوارز فهمیدی حالا برو باز برای من انگلیسی درس بده ببینم انشالله PHD رو کی میگیری

نه اخه چرا اخه چرا یه چیزی رو که نمیدونی رو میگی حتما باید یه چیزی بهت بگم تا آب شی بری تو زمین حالا چون فقط یه حرفی زده باشی
اگه بازی رو بازی کردی که نکردی چون خیلی تابلویی تو بازی چند بار این اسم رو که یه اسم اسپانیایی هست رو تلفظ میکنه و میگه خوارز چییییییییییی خوارز فهمیدی حالا برو باز برای من انگلیسی درس بده ببینم انشالله Phd رو کی میگیری

اولا که زیاد شلوغش نکن

ثانیا توی بازی حرف "خ" به وضوح تلفظ نمیشه ... نمیدونم شما چجوری خ شنیدی !

تلفظی که توی بازی گفته میشه همون اوآرز هست ولی اینکه توی ایران چی تلفظ بشه یه بحث دیگس ... اگه قرار باشه ما این اسم رو اوآرز تلفظ کنیم پس باید به تلویزیون هم بگیم تلویژن و به آرشیو هم بگیم آرکایو و همینطور کلمه های دیگه رو اونجوری که واقعا هستن تلفظ کنیم

اگر هم بخوایم به تلویژن بگیم تلویزیون و به آرکایو بگیم آرشیو، پس باید به اوآرز هم بگیم خوارز

اگه بازی رو بازی کردی که نکردی چون خیلی تابلویی تو بازی چند بار این اسم رو که یه اسم اسپانیایی هست رو تلفظ میکنه و میگه خوارز چییییییییییی خوارز فهمیدی حالا برو باز برای من انگلیسی درس بده ببینم انشالله PHD رو کی میگیری

اول اینکه من بی احترامی نکردم! بهت پس باید متوجه باشی که باید عین آدم جواب بدی! بعد من نمیدونم چی شده که جدیداً زیر پست هرکسی که reply میزنی گازت میگیره! اون بنده خدا درست گفت شما برگشتی بهش میگی اشتباه گفتی درستش اینه، من فقط گفتم درستش اونه نه این مگر اینکه جزو کلماتی باشه که به زبان فارسی وارد شده مثل اون مثالائی که برات زدم. بهت فحش خوار مادر که ندادم که آتیش گرفته باشی!!!

اولا که زیاد شلوغش نکن

ثانیا توی بازی حرف "خ" به وضوح تلفظ نمیشه ... نمیدونم شما چجوری خ شنیدی !

تلفظی که توی بازی گفته میشه همون اوآرز هست ولی اینکه توی ایران چی تلفظ بشه یه بحث دیگس ... اگه قرار باشه ما این اسم رو اوآرز تلفظ کنیم پس باید به تلویزیون هم بگیم تلویژن و به آرشیو هم بگیم آرکایو و همینطور کلمه های دیگه رو اونجوری که واقعا هستن تلفظ کنیم

اگر هم بخوایم به تلویژن بگیم تلویزیون و به آرکایو بگیم آرشیو، پس باید به اوآرز هم بگیم خوارز

بهزاد جان خودت قضاوت کن من توهین کردم به این آدم که اینجوری برخورد میکنه؟! من نمیدونم چی شده که تازگیا من زیر پست هرکس چیزی مینویسم فوری موضع میگیره جوری که انگار من خدائی نکرده زدم یکیشو کشتم...

خوبه لحن پستمم توهین آمیز نبوده!!! ....

Heavenly Sword

خوب این انگار داغه، دیروز کیانوش PM داد برام. یه gif در حدود 2 مگ از گیمپلیه Heavenly Sword

http://generationdreamteam.free.fr/afrika/heavenlysword/hs3.gif

all rights reserved by ostad K. kani

Elveon coming to PS3

بازی Elveon که قبلاً از عناوین انحصاری 360 بود برروی PS3 هم خواهد اومد اینرو Matthias Schindler از استدیوی 10tacle البته هنوز تو وبسایت خود بازی فقط PC و 360 پلتفرم های تائید شده هستن. این خبر رو سایت PSU داده و البته گفته که با Matthias Schindler تکنیکال دایرکتر استودیوهای 10tacle بهشون گفته (مصاحبه منظور). خلاصه این بازی یک بازی Action/RPG ـه که از موتور Unreal Engine 3.0 استفاده میکنه.

منبع: http://www.psu.com/node/8543

Warhawk to release as PS Store download

خوب مثل اینکه WarHawk هم از دست رفت و قراره که از طریق PS Store بصورت انلاین قابل دریافت باشه که تا همینجا نظر تمام کاربرای سایت PSU منفیه. البته حقم ددارن بازی که اینهمه حولش سر و صدا بود به این وضع دچار شده و قرار فقط از طریق سیستم آنلاین سونی قابل تهیه باشه که بقول اونا این بازی انقدر جزئیات و حجم داره که همچین ایده ای احمقانه بنظر برسه...

آخرین ویرایش:
درود
بازی Elveon که قبلاً از عناوین انحصاری 360 بود برروی PS3 هم خواهد اومد
صبح بخیر :biggrin1: ( البته منظورم با اون سایته هست ) از روز اول هم گفته بود که مولتی پلتفروم هست. آخر Demo که نشون دادن نوشته بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or