اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

امار فروش در ماه ژانویه بر اساس NPD :
سخت افزار :

Wii 435,503
PlayStation 2 299,352
Xbox 360 293,774
PlayStation 3 243,554
Nintendo DS 238,869
PlayStation Portable 210,719
Game Boy Advance 179,482
GameCube 33,806
Xbox 833

نرم افزار :

360 LOST PLANET: EXTREME CONDITION
PS2 GUITAR HERO 2 W/GUITAR
360 GEARS OF WAR
WII WARIOWARE: SMOOTH MOVES
WII LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS
PS2 MADDEN NFL 07
GCN LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS
PS3 RESISTANCE: FALL OF MAN
360 TOM CLANCY'S RAINBOW SIX: VEGAS
NDS NEW SUPER MARIO BROS

30dbga8.jpg

بازی ARMORED CORE که برای دو کنسول X360 و PS3 اعلام شده ابتدا برای PS3 در 27 اوریل وبعد برای X360 خواهد امد.
این بازی به نوعی رقیب GANDAM و از محبوبترین بازی ها در کشور چشم بادامی هاست که برعکس رقیبش در دیگر نقاط جهان نیز دوستارانی دارد.

--------------------------------------------------
EA قصد دارد 2K SPORTS را بخرد.این در حالی است که در حال حاضر سهام این شرکت در اختیار رقیب EA یعنی 2K GAMES است.
احتمالا EA می خواهد از بازار بازی های ورزشی(که بسیار سود اور نیز هست) یک پنی هم را برای شرکت های دیگر باقی نگذارد!!!
----------------------------------------------------
GAMESPOT SCORE

2crt387.jpg

8.7
311uvs3.jpg

7.6
2ldawkp.jpg

8.1
48ycew8.jpg

8.0

---------------------------------------------------
بازی WIPEOUT که جدیدا ساختش برای PS3 تایید شده با موتور MOTOR STORM ساخته خواهد شد.
WIPEOUT یک بازی ریسینگ ایست که در اینده رخ می دهد.
-------------------------------------------------------
LAIR NEW SCREENSHOT

.jpg/view/]
.jpg/view/]
.jpg/view/]
.jpg/view/]

http://www.play3-live.com/news-ps3/3065/9-images-pour-lair.html

آخرین ویرایش:
به نقل از سایت Mugolnet بازیه هری پاتر و فرمان ققنوس در 17 اکتبر 2007 منتشر می شود.
نکته یه قابل ذکر این بازی نسخه ی مربوط به کنسوله Wii می باشد.این بازی برایه این کنسول به همراه یک میکرفن که به کنسول متصل می شود فروخته میشود.به این ترتیب دسته ی کنسول همانند چوب جادوگری عمل می کند و برایه اجرایه طلسم ها باید مانند جادوگر ها نام طلسم را گفت!! درست مثل هری پاتر!!(این نوآوری ها از EA واقا بعیده!)
البته گفته شده در نسخه یه مربوط به PS3 از قابلیط Motion Secsor دسته ها نیز استفاده می شود ولی هنوز مشخص نشده چه جوری.

در این قسمت هری پاتر.رون ویزلی.هرمیون گرنجر.سریس بلک و دامبلدور Playable هستند و میتوان با هر کدام از انها به راحتی در هاگوارتز گردش کرد و یا حتی در کلاس ها شرکت کرد.
هم چنین شایعاتی مبنی بر وجود یک Mode در بازی است که میتوان در ان لرد ولدمورت را انتخاب کرد و با قدرت بی پایان او بازی را دنبال کرد.(البته از دید لرد ولدمورت)
به گفته یه مسئولان EA این نسخه از هری پاتر بهترین قسمت از بازی هایه هری پاتر است و یک بازیه کاملا نسل بعد هست.اینم چند تل عکس از بازی:
هری پاتر
http://i19.tinypic.com/42usz90.jpg
هرمیون گرنجر
http://i17.tinypic.com/30au9vt.jpg
رون ویزلی
http://i13.tinypic.com/2vip5j4.jpg

منبع:
www.jadoogaran.org

www.gtpland.com
در قسمت اخبار نامه 100% می بینی.

gtpland.com هم شد منبع !؟
ناشر Too Humans خود مایکروسافته ... در نتیجه قطعا انحصاری میمونه مگر اینکه مایکروسافت امتیازش رو بفروشه به شرکت دیگه ای که این اتفاق هم به این زودی نخواهد افتاد

در ضمن از این به بعد از منابع معتبرتر خبر بزار نه سایتهای PS Fan و اون سایت gtpland !!

Siants Row و Enchanted Arms هم خیلی وقته خبرشون اعلام شده و از اول هم تقریبا مشخص بود که Time Exclusive هستن

دیشب اخبار بیست و سی میگفت که بیل گیتس اجازه نمیده دخترش در روز بیشتر از 45 دقیقه به بازی با کنسول خودش بپردازه :) گفته تا بتونه به درسش برسه ... یه Hdtv ـه گنده رو هم نشون میداد که ظاهرا روش داشتن Pgr بازی میکردند ..

ناشر Too Humans خود مایکروسافته ... در نتیجه قطعا انحصاری میمونه مگر اینکه مایکروسافت امتیازش رو بفروشه به شرکت دیگه ای که این اتفاق هم به این زودی نخواهد افتاد

Siants Row و Enchanted Arms هم خیلی وقته خبرشون اعلام شده و از اول هم تقریبا مشخص بود که Time Exclusive هستن
اینم منبع دقیق برایه افراد شاکی:
http://www.kikizo.com/search/search_games.asp?qu=Too Human&sc=/
http://games.kikizo.com/news/200702/001.asp

کی گفته Siants Row و eM-eNCHANT arM از عناوین Time Exclusive ایکس360 بودند!!:evil:
تو TGS پارسال که از eM-eNCHANT arM به عنوان یک بازیه RPG کاملا انحصاری برایه x360 نام بردند ولی چون فروش x360 تو جاپون افتضاح بود و عملا این بازی شکست می خورد از انحصار x360 درومد.این بلایی هست که سره همه یه بازی هایه RPG این کنسول می یاد.(البته به غیر از Blue Dragon که منتشر کنندش ماکروسافته)
بازیه Siants Row هم کاملا انحصاری بود و به علت فروش نسبتا بالایه نسخه یه اول در حاله ساخته شدن نسخه یه دوم بود که از انحصار x360 درومد و فعلا ساخت SR2 به علت کار بر رویه نسخه یه ps3 ان معلقه.
بازیه Too Humans هم همه جا یک عنوان انحصاری برایه x360 اعلام شده ولی تو این دو تا سایت نوشته از انحصار درومده!!(به من چرا گیر می دید:evil: )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازیه Virtua Fighter 5 یک عنوان Time Exclusive برایه PS3 هست و حدوده 6 ماه زود تر منتشر می شه.
شایعاتی که مبنی بر Shoot شدن Tekken 6 بر رویه x360 بود هم با توجه به حرف "هیدو نومورا" رد شد.گفته که شما Tekken رو رویه هیچ کنسولی به غیر از PS3 نمی بینید.(تو منبع اصل صحبتش هست)
بازیه Killer Instinct نیز برایه PS3 و x360 ساخته می شود و یک عنوان انحصاری برایه x360 نیست

منبع:
www.devilmaycry4.com

آخرین ویرایش:
اون 2 تا منبع دقیقی که گذاشتی توی هیچکدومش حرفی از اومدن Too Human روی PS3 نیست !
لینک اول توش همه ی مطالب و اخبار در مورد Too Human نوشته شده و لینک دوم هم در مورد Saints Row هست !
شما لینک 1 صفحه رو بده که توش نوشته شده باشه Too Human برای PS3 ساخته خواهد شد. اینجور لینک دادن به دردی نمیخوره

در مورد بقیه ی اخباری که گذاشتی هم، اون لینکی که دادی به هیچکدوم از اون اخبار توش اشاره نشده ! من نمیدونم شما این اخبارو از کجای اون سایت کشیدی بیرون
فقط در مورد Tekken 6 نوشته همون شخصی که خبر ساخت Virtua Fighter برای XBOX 360 رو داده، اعلام کرده که Namco داره یه نسخه از T6 برای 360 میسازه

شمام ظاهرا از اون دسته افرادی هستی که اخبار رو همونجوری که خودشون دوست دارن میخونن نه اونجوری که واقعا هستن !

دوباره تکرار میکنم
اگه میخوای خبر بزاری
1- اخبارت رو از سایتهای معتبر بخون و بنویس اینجا نه از سایتهای طرفدار یک کنسول که اخبار رو اونجوری که میخوان مینویسن
2- هر موقع خواستی لینک بدی دقیقا لینک همون صفحه ای که خبر توش نوشته شده رو بده نه اینکه لینک کلی سایت رو بزاری

من موندم چی بگم هرچی میگم یکی از مدیر ها پست را پاک میکنه خوب چرا جواب نمی دین پست را پاک میکنید من گفتم اگه کسی اون خبر را در بخش خبر ما پیدا کرد یه جایزه خوب پیش من داره

من موندم چی بگم هرچی میگم یکی از مدیر ها پست را پاک میکن
خوب وقتی می بینی مدیر پاک می کنه یعنی نباید چیزی بگی! اگه خیلی مشتاقی به این موضوع باید pm بزنی به یکی از مدیرا;)

اصلا مهم نیست که کسی اون خبر رو تو سایت شما پیدا بکنه یا نکته مهم اینه که هیچ کدام از سایت های ایرانی منبع معتبر به حساب نمیان حالا هر چی می خوان باشن!

سلام
من اومدم:cheesygri
او وحید هم واسه اون پست ممنون:love:

20 عکس از The Darkness که جدید و قدیم قاطی هستن :

4 تا عکس جدید از Forza 2 :

عکس های به اصلاح "next-gen" از بازیه Spider-Man 3 که همراه با فیلمش ریلیز میشه:

تریلری از همین بازی:

http://xboxyde.com/news_4032_en.html

دموی مولتی پلیر بازی Ghost Recon Advanced Warfighter 2 در تاریخ 26 فبریه ریلیز میشه:

بازیه Superbike World Championship 07 قبلا برای PS2, PSP, PC اعلام شده بود و حالا رسما برای xbox360 هم اعلام شد نسخه ی PC و XBOX360 در پاییز ریلیز میشن عکسهایی از نسخه ی PS2 :

تریلر جدید از نسخه ی XBOX360 بازیه Command and Conquer 3: Tiberium Wars :

http://xboxyde.com/news_4026_en.html

عکسهای جدید از بازیه Theseis :

بازم یه RPG دیگه واسه XBOX360 با اسم Absolute: Blazing Infinity :

خب دیگه خسته نباشم:cheesygri
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or