اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

TEKKEN 6 ..... گرافیک بازی خیلی بهتر شده اما هنوز در حد بهترین بازی مبارزه ای سال 2007 نیست;)

2cfa78n.jpg

2q1yo8g.jpg

4gi7ame.jpg

2vxf521.jpg

2ebenfn.jpg

4d5j1hw.jpg

2ywzfqx.jpg

3ztzy1y.jpg

3yma5gj.jpg

2udzw3n.jpg

48qyo49.jpg

عکسهای جدیدی از expansion pack جدید he Elder Scrolls IV: Oblivion به اسم "Shivering Isles" :

بالاخره یک پست ِ درست و حسابی توی زندگیت دادی ! :cool:

ببینم از این سایته که عکس میذاری ، سایز بزرگ عکس رو نمیشه مشاهده کرد ؟ من روی هر عکسی کلیک میکنم دوباره همون صفحه میاد . :confused:

DMC4 پاییز امسال عرضه خواهد شد .
کپکام هم شایعات عرضه این بازی برای PLATFORM های دیگر را هم به شدت تکذیب کرده و گفته هیچ نقشه ای برای عرضه این بازی بر روی کنسولی به غیر از PS3رو نداره.;) .
(البته یک نقشه هایی برای عرضه داره که بعدا بهش اشاره می کنیم:cheesygri )

-----------------------------------------------------
یک نسخه ی کوچکتر از PS3 در راه است که با توجه به کونسول های قبلی چندان هم دور از انتظار نبود.
این نسخه سال 2008 عرضه می شود.

----------------------------------------------------
KINGDOM HEARTS 3

4hd6xyu.jpg

2pqj9xe.jpg

4dqbcew.jpg

2j0bg48.jpg

---------------------------------------------------------
این نقشه ها رو می گفتم:cheesygri
نقشه های جدید LOST PLANET

35auesz.jpg

4i5zbqt.jpg

2zqfyuu.jpg

-----------------------------------------------------------

بالاخره یک پست ِ درست و حسابی توی زندگیت دادی ! :cool:

ببینم از این سایته که عکس میذاری ، سایز بزرگ عکس رو نمیشه مشاهده کرد ؟ من روی هر عکسی کلیک میکنم دوباره همون صفحه میاد . :confused:
سلام
رو عکس کلیک کن تا بره تو سایتش بعد اونجا روی عکس کلیک کن.
ببین open new page رو نزنی چون جاوا هست باید روش کلیک کنی:)

MIKAMI جان جونه مادرت عکس با حجم بالا نزار شهیدم کردی
25.gif
33.gif

رو عکس کلیک کن تا بره تو سایتش بعد اونجا روی عکس کلیک کن.
ببین open new page رو نزنی چون جاوا هست باید روش کلیک کنی

آها . . . پس جاوائه . . . آخه من middle click میکنم معمولا ( open in new tab ) هر بار میزدم میرفت دوباره توی همون صفحه ی اصلی ِ عکس ها . . . خیلی ممنون امین جون :love:

خوب برای اینکه پستم اسپم نشه و بخاطر امین :) :

+ 5 شات ِ جدید از F.E.A.R نسخه ی PS3 اومده :

http://bp2.blogger.com/_qGtGl4NFC8s...Pz9LE6BOns/s1600-h/fear-20070216042120350.jpg

http://bp3.blogger.com/_qGtGl4NFC8s...erRLRwCHGQ/s1600-h/fear-20070216042117944.jpg
http://bp0.blogger.com/_qGtGl4NFC8s...lhIXttAKEA/s1600-h/fear-20070216042119209.jpg

http://bp3.blogger.com/_qGtGl4NFC8s...qpSgA2gYSg/s1600-h/fear-20070216042116287.jpg

http://bp0.blogger.com/_qGtGl4NFC8s...lhIXttAKEA/s1600-h/fear-20070216042119209.jpg

به نظر من که گرافیکش خیلی ضعیفتر از نسخه ی PC ه .

+ به گفته ی Mark Beaumont ( یکی از کارکنان کپ کام) DMC 4 پاییز ِ همین سال منتشر خواهد شد !
اون شایعات قبلی مبنی بر اینکه PS 3 داره این عنوان انحصاری رو از دست میده تکذیب کرده .

لینک منبع

Bungie در اپدیت هفتگی سایتش این پوستر رو از Halo 3 گزاشته:

مپ های جدید Lost Planet :

Capcom has announced that a bunch of map packs will be released on the Marketplace for Lost Planet in the upcoming months. The first one will be released on March 9th, for a price of 400p. It will contain two maps, Radar Field and Island 902, and the Collector's Edition exclusive map Battleground will be free for all to download a bit later. First images inside.

آقایون خیلی جدی خطاب به همه دارم میگم

اگه مشکلاتی که با همدیگه پیدا کردین و اتفاقاتی که بینتون افتاده بخواد به تاپیکای سایت کشیده بشه بدون توجه به سوابق و فعالیتهای گذشته برای همیشه دسترسیتون از سایت قطع میشه

خوب اين يه عكس از وسيله ي نقليه جديد گوردن فريمن در بازي half life 2 قسمت دوم سريال :
هنوز اطالاعات دقيقي از اين وسيله داده نشده ولي يه عكي ازش منتشر شده
hl2e2_new_ride.jpg

خوب اينم يه عكس از درايو hddvd به رنگ black كه تو سايت gizmodo مثل اينكه همراه black360 عرضه ميشه:-"
ولي تو سايت 1up هم يه چيزهايي در مورد black360 داده شده و گفته شده كه هيچ خبري از blach360 نيست و فقط يه شايعه هست و اگر بخواد black360 حقيقت داشته باشه به نظر مياد كه فقط رنگ كنسول black هست مثل ps3 كه اول رنگ سياه را روانه بازار كرد حالا مثل اينكه ميخواد سفيدش را هم عرضه كنه .شايد اين مدل xbox360 كنار بازي halo3 عرضه بشه كه كمي كنسول و بازي را رويايي نشون بده .
Xbox-360-HD-DVD-Drive-in-Black.aspx

اگر قرار باشه يه مدلي عرضه بشه كه دراي پورت hdmi باشه همراه xbox360 جديد خواهد بود كه از پردازنده ي 65 نانو استفاده ميكنه .

25555_hs.jpg

ولي از اين طرف خبرهايي هم از طرف سوني پخش شده كه در مورد پردازنده ي جديد سل كه قرار هست با فناوري 45 نانو ساخته بشه و در سال 2008 روانه بازار بشه و يه جواب محكم براي xbox360 باشه .

يه عكس جديد از بازي First Juiced 2

25607_med.jpg

اينم سايز بزرگ
http://www.n4g.com/M/8/Images//25000/25607.jpg

خوب اينم يه عكس از درايو hddvd به رنگ black كه تو سايت gizmodo مثل اينكه همراه black360 عرضه ميشه

تو چرا هر خبری رو میدی نمیشینی درست بخونی ببینی چی نوشته همینطور الکی یه چیری میگی و اون چیز دلخواهتو به عنوان خبر میزاری!
این درایو HDDVD رو مایکروسافت به صورت اختصاصی سیاه جهت هدیه به یکی از اعضایی که روی این محصول کار کردن داده و قرار نیست جایی عرضه بشه! این بابام اختیار داره اگه بخواد بزارتش روی eBay

Andy Pennel, a developer at Microsoft for the interactivity layer in HD DVDs recently was given a super sexy matte black HD DVD Drive for his Xbox 360 as a "Thanks" for working on the product

اینم منبع

http://www.xbox360fanboy.com/2007/02/16/back-in-black-limited-edition-hd-dvd-drive/

آخرین ویرایش:
تو چرا هر خبری رو میدی نمیشینی درست بخونی ببینی چی نوشته همینطور الکی یه چیری میگی و اون چیز دلخواهتو به عنوان خبر میزاری!
این درایو HDDVD رو مایکروسافت به صورت اختصاصی سیاه جهت هدیه به یکی از اعضایی که روی این محصول کار کردن داده و قرار نیست جایی عرضه بشه! این بابام اختیار داره اگه بخواد بزارتش روی eBay

Andy Pennel, a developer at Microsoft for the interactivity layer in HD DVDs recently was given a super sexy matte black HD DVD Drive for his Xbox 360 as a "Thanks" for working on the product

اینم منبع

http://www.xbox360fanboy.com/2007/02/16/back-in-black-limited-edition-hd-dvd-drive/

دوست من اون بالا را دقت كن ببين چي نوشتم من گفتم ممكنه كه اينم همراه black360 بدن گفتم مثل اينكه اين يعني چي اين از نظر خودم بوده اين اولا و گفتم كه اين عكس هم مربوط به سايت gizmodo هست و اونجا ديگه خبرم تموم شده فقط اشتباهم اين بوده يه نكته نزاشتم . و بقيش مربوط به نظر خودمه حتي يه شكلك هم كنارش هست ديگه شما نميتوننين پست را به خودتون مفهوم كنيد به من ربطي نداره .
سوما بازم الكي نگفتم .
در ضمن اين مطلب را از سايت news4gamers بخون
This dark drive it is a special edition model only given to the development team who worked on the product. But if the Xbox 360 black rumors are true, wouldn't they want to also release the HD DVD player in black for anal retentive home-entertainment-system owners?

http://www.n4g.com/xbox360/News-25574.aspx
كه اين سايت هم حدس زده كه زياد هم تعجب اور نيست چرا كه در شايعات ساخته شدن black360 اين درايو ساخته شده ايا بشما هم سوال نيست ؟

در اخر خواهشا احترام خودتون را نگه داريد و همينطوري به يكي بي احترامي نكنيد كه بگيد الكي پست ميدم.

این پست رفت رفت تهه صفحه قبل پس تکرار میکنیم:biggrin1:

Bungie در اپدیت هفتگی سایتش این پوستر رو از Halo 3 گزاشته:

مپ های جدید Lost Planet :

Capcom has announced that a bunch of map packs will be released on the Marketplace for Lost Planet in the upcoming months. The first one will be released on March 9th, for a price of 400p. It will contain two maps, Radar Field and Island 902, and the Collector's Edition exclusive map Battleground will be free for all to download a bit later. First images inside.

این خبر قدیمیه ولی نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته!
ماکروسافت اعلام کرده که 360 خروجی دیجیتال داره و به موقع کابل هم واسش میاد که به صورت جدا فروخته میشه!
دلیلی هم که تا حالا نیومده اینه که ماکروسافت منتظره که درصد دارندگان این پورت بیشتر بشه و ارزش تولید رو داشته باشه
البته این حرفهارو ماکروسافت در جواب سوالهای ign گفته و تو قسمت اپدیت خبر همون پاراگراف اول میتونید ببینید;)
Microsoft just got back to us to clarify the Xbox 360's ability to transmit a digital signal. In short, it can, which means that Microsoft could conceivably release an HDMI cable for the Xbox 360. This is good news, and relieves a great deal of our concern over the Xbox 360's ability to effectively work with 1080p. Microsoft's full response is marked in the Q & A portion of this feature.

With this new information in mind, consider us relatively mollified. A future HDMI cable for the 360 will resolve the problems we outline in our discussion of 1080p compatibility. Let's hope Microsoft decides the market demands it sooner rather than later​
لینک:ign
------------------------------
امیدوارم اونایی که ناراحت بودن و شبا خوابشون نمیبرد راحت شده باشن با این خبر

این خبر قدیمیه ولی نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته!
ماکروسافت اعلام کرده که 360 خروجی دیجیتال داره و به موقع کابل هم واسش میاد که به صورت جدا فروخته میشه!
دلیلی هم که تا حالا نیومده اینه که ماکروسافت منتظره که درصد دارندگان این پورت بیشتر بشه و ارزش تولید رو داشته باشه
البته این حرفهارو ماکروسافت در جواب سوالهای ign گفته و تو قسمت اپدیت خبر همون پاراگراف اول میتونید ببینید;)

لینک:ign
------------------------------
امیدوارم اونایی که ناراحت بودن و شبا خوابشون نمیبرد راحت شده باشن با این خبر
دقيقاً حرفی بود که من زدم و گفتم امکان نداره اين پورت رو برای
دستگاه های قديمی نده بيرون.....که متأسفانه يکی خيلی پافشاری میکرد میگفت
همچين چيزی غير ممکنه....

ببخشید که این سوال رو می کنم یکی از دوستان اگه میشه درباره ی امتیازات VALUE & TILT
و مبنای امتیاز دهی انها در GAMESPOT یک توضیح کامل بده فکر می کنم بدرد دیگر دوستانمون هم بخوره.
در ضمن فکر می کنم بعضی از امتیاز ها ارزششان در امتیاز نهایی بیشتر از بقیه است
در مورد انان نیز در صورت امکان توضیح دهید.
دوستتون دارم:love: ممنون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or