سلامبالاخره یک پست ِ درست و حسابی توی زندگیت دادی !![]()
ببینم از این سایته که عکس میذاری ، سایز بزرگ عکس رو نمیشه مشاهده کرد ؟ من روی هر عکسی کلیک میکنم دوباره همون صفحه میاد . :confused:
رو عکس کلیک کن تا بره تو سایتش بعد اونجا روی عکس کلیک کن.
ببین open new page رو نزنی چون جاوا هست باید روش کلیک کنی
خوب اينم يه عكس از درايو hddvd به رنگ black كه تو سايت gizmodo مثل اينكه همراه black360 عرضه ميشه
تو چرا هر خبری رو میدی نمیشینی درست بخونی ببینی چی نوشته همینطور الکی یه چیری میگی و اون چیز دلخواهتو به عنوان خبر میزاری!
این درایو HDDVD رو مایکروسافت به صورت اختصاصی سیاه جهت هدیه به یکی از اعضایی که روی این محصول کار کردن داده و قرار نیست جایی عرضه بشه! این بابام اختیار داره اگه بخواد بزارتش روی eBay
Andy Pennel, a developer at Microsoft for the interactivity layer in HD DVDs recently was given a super sexy matte black HD DVD Drive for his Xbox 360 as a "Thanks" for working on the product
اینم منبع
http://www.xbox360fanboy.com/2007/02/16/back-in-black-limited-edition-hd-dvd-drive/
لینک:ignMicrosoft just got back to us to clarify the Xbox 360's ability to transmit a digital signal. In short, it can, which means that Microsoft could conceivably release an HDMI cable for the Xbox 360. This is good news, and relieves a great deal of our concern over the Xbox 360's ability to effectively work with 1080p. Microsoft's full response is marked in the Q & A portion of this feature.
With this new information in mind, consider us relatively mollified. A future HDMI cable for the 360 will resolve the problems we outline in our discussion of 1080p compatibility. Let's hope Microsoft decides the market demands it sooner rather than later
دقيقاً حرفی بود که من زدم و گفتم امکان نداره اين پورت رو برایاین خبر قدیمیه ولی نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته!
ماکروسافت اعلام کرده که 360 خروجی دیجیتال داره و به موقع کابل هم واسش میاد که به صورت جدا فروخته میشه!
دلیلی هم که تا حالا نیومده اینه که ماکروسافت منتظره که درصد دارندگان این پورت بیشتر بشه و ارزش تولید رو داشته باشه
البته این حرفهارو ماکروسافت در جواب سوالهای ign گفته و تو قسمت اپدیت خبر همون پاراگراف اول میتونید ببینید![]()
لینک:ign
------------------------------
امیدوارم اونایی که ناراحت بودن و شبا خوابشون نمیبرد راحت شده باشن با این خبر