اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

Super Rub A Dub for PS3:
pixel_c.gif

Bioshock for Xbox360:
pixel_c.gif
روز به روز داره گرافیکش بهتر میشه

The Godfather for wII:

ببخشید اگر خبرها بعضی ها قدیمی و اشتباه هستند چون بیشتر جنبه ی جمع بندی پست های دوستان هستش.

GAME NEWS

Gamer Gets Fit In Order to Play His Wii
Another Guitar Hero Lawsuit Appears
GTA:VCS on the PS2
Guitar Hero Coming to the Wii
Southwest Gives Away Nintendo DS Lites
Rockstar Announces Manhunt 2
New Virtual Console Games Announced
XBLA Wednesdays Announces Root Beer Tapper
Ghostbusters Game Coming Soon
Konami Announces New DDR for the Wii

Xbox 360 Release Dates

Latest Releases:
1/30 - Battlestations: Midway
1/30 - Fuzion Frenzy 2
1/17 - NCAA March Madness 07
1/17 - Heavy Weapon: Atomic Tank
1/12 - Lost Planet: Extreme Condition
2/06 - Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007
2/20 - Crackdown

February 2007

2/20 - NBA Street Homecourt
2/27 - Bullet Witch
2/27 - Dance Dance Revolution: Universe Bundle
2/27 - Samurai Warriors 2 Empires

March 2007
3/01 - 2 Days to Vegas
3/01 - Alone in the Dark
3/01 - Battlefield: Bad Company
3/01 - Dance Dance Revolution Universe
3/01 - Dog Tag
3/01 - Golden Axe
3/01 - GTR
3/01 - Haze
3/01 - Huxley
3/01 - Indiana Jones
3/01 - Metronome
3/01 - Mobile Ops: The One Year War
3/01 - Possession
3/01 - Project Offset
3/01 - Rapala Trophies
3/05 - Major League Baseball 2K7
3/06 - Def Jam Icon
3/06 - Ghost Recon Advanced Warfighter 2
3/06 - Medal of Honor: Airborne
3/06 - Rayman Raving Rabbids
3/13 - Call of Duty Gold
3/20 - Armored Core 4
3/20 - Earth Defense Force X
3/20 - TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles
3/20 - UEFA Champions League 2006-2007
3/20 - Virtua Tennis 3
3/27 - Blazing Angels 2
3/27 - Dance Dance Revolution: Universe
3/27 - Meet the Robinsons

April 2007
4/02 - Army of Two
4/02 - Assassins Creed
4/02 - Brothers in Arms: Hell's Highway
4/02 - Shadowrun
4/02 - Too Human
4/03 - Guitar Hero II
4/17 - Monster Madness: Battle for Suburbia

May 2007
5/01 - Burnout 5
5/01 - CMR '07
5/01 - Culdcept Saga
5/01 - Forza Motorsport 2
5/01 - Lost Odyssey
5/01 - SEGA Rally Revo
5/01 - ShadowClan
5/01 - Stranglehold
5/01 - Tenchu Z
5/01 - The Club
5/01 - The Darkness
5/01 - The Outsider
5/01 - The Precursors
5/01 - Theseis
5/01 - Urban Mysteries
5/01 - World Championship Poker: Featuring Howard Lederer
5/01 - World Snooker Championship 2007
5/04 - Spider-Man 3
5/08 - Command & Conquer 3: Tiberium Wars
5/08 - Shrek the 3rd
5/15 - Two Worlds
5/22 - Mass Effect
5/22 - Pirates of the Carribean: At World's End

June 2007
6/01 - BioShock
6/01 - Rogue Warrior
6/05 - Blue Dragon
6/19 - Bladestorm: The Hundred Years' War
6/19 - Fatal Inertia
6/19 - Kane & Lynch: Dead Men
6/26 - Ratatouille

July 2007
7/13 - Harry Potter and the Order of the Phoenix

August 2007
8/28 - Virtua Fighter 5

September 2007
9/03 - Frontlines: Fuel of War
9/04 - Dark Sector
9/11 - Age of Conan: Hyborian Adventures
9/17 - Turok

October 2007
10/01 - Timeshift 10/16 - Grand Theft Auto IV

November 2007
11/01 - Halo 3

December 2007
12/31 - Alan Wake
12/31 - Halo Wars

PlayStation 3 Release Dates

Latest Releases:
1/30 - Sonic the Hedgehog
12/12 - Blazing Angels: Squadrons of WWII
12/07 - Full Auto 2: Battlelines
12/05 - Fight Night Round 3

February 2007
2/20 - College Hoops 2K7
2/20 - Virtua Fighter 5
2/27 - Formula One Championship Edition

March 2007
3/05 - Major League Baseball 2K7
3/06 - Def Jam Icon
3/06 - Medal of Honor Airborne
3/06 - MotorStorm
3/06 - NBA Street Homecourt
3/13 - The Elder Scrolls IV: Oblivion
3/13 - F.E.A.R.
3/20 - Armored Core 4
3/20 - The Godfather: The Don's Edition
3/20 - Virtua Tennis 3
3/27 - Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
3/30 - Coded Arms Assault
3/30 - Golden Axe
3/30 - Haze
3/30 - Indiana Jones
3/30 - Mercenaries 2: World in Flames

April 2007
4/01 - World Snooker Championship 2007
4/02 - Army of Two
4/02 - Brothers in Arms: Hell's Highway
4/03 - MLB 07: The Show

May 2007
5/01 - Burnout 5
5/01 - The Darkness
5/04 - Spider-Man 3
5/08 - Lair
5/22 - Pirates of the Caribbean: At World's End

June 2007
6/01 - Eye of Judgement
6/01 - Ghost Recon: Advanced WarFighter 2
6/01 - Half Life 2
6/01 - Heavenly Sword
6/01 - Heavy Rain
6/01 - Hellboy
6/01 - Interstellar Marines
6/01 - Project Offeset
6/01 - Rogue Warrior
6/01 - Sega Rally
6/01 - SingStar
6/01 - Stuntman 2
6/01 - The Club
6/01 - Warhawk
6/19 - Bladestorm: Hundred Years War
6/19 - Fatal Inertia
6/19 - Kane & Lynch: Dead Men
6/26 - Ninja Gaiden Sigma
6/30 - Colin McRae: DIRT

July 2007
7/01 - Alone in the Dark
7/01 - Fifth Phantom Saga
7/01 - Hot Shots Golf 5
7/01 - Killzone 2
7/01 - Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
7/01 - Tekken 6
7/01 - The Getaway 3
7/01 - The Outsider
7/03 - NCAA Football 2007
7/13 - Harry Potter and the Order of the Phoenix

August 2007
8/01 - Assassin's Creed
8/01 - Stranglehold

September 2007
9/03 - Unreal Tournament III
9/04 - Dark Sector
9/17 - Turok

October 2007
10/01 - Monster Kingdom
10/01 - The Wall
10/16 - Grand Theft Auto IV

December 2007
12/01 - Eight Days
12/01 - Eyedentify
12/01 - Final Fantasy XIII
12/01 - Frontlines: Fuel of War
12/01 - Gran Turismo HD
12/01 - WarDevil: Enigma
12/31 - Afrika
12/31 - Final Fantasy Versus XIII
12/31 - Sam Suede: Undercover Exposure
12/31 - Urban Mysteries

Coming Soon 2007
TBA - Condemned: Criminal Origins
TBA - Devil May Cry 4
TBA - Dirty Harry
TBA - Dog Tag
TBA - Fifth Phantom Saga
TBA - Gundam World
TBA - I-8
TBA - Killing Day
TBA - Metronome
TBA - NioH
TBA - Possession
TBA - Project Delta
TBA - Psychopath
TBA - Scarface: The World is Yours
TBA - Theseis

آخرین ویرایش:
سلام
يه مشت خبر جديد و قديمي :
رييس قسمت توسعه شركت Blizzard در گفتگويي اعلام كرده كه اين شركت به هيچ وجه قصد انتقال بازي اسطوره اي و محبوب World Of Warcraft رو به كنسولهاي اين نسل نداره و ديگه بهتره راجع به اين موضوع حرفي زده نشه ! Itzik Ben Bassat گفته كه سبك MMO هنوز در كنسولها به مرحله اوج خودش نرسيده و در ابتداي راه هست و اونها WOW رو فقط براي كامپيوتر در نظر دارند. ايشون در جالبترين قسمت حرفهاي خودش هم گفته كه طرفداران كنسولي Blizzard ميتونن به Starcraft Ghost روي PS3 فكر كنند ولي فقط به صورت يه شايعه ! اين حرف خيلي بو ميده !
----------------------------------------
بالاخره سوني هم به فكر ساختن يه بازي MMO براي كنسول خودش افتاده ( چه عجب ! ) و در حال كار كردن روي عنواني جاسوسي هست كه بازيكنان PC , PS3 ميتونن با هم بازي كنند.در ويديويي كه از اين بازي به نمايش دراومده , يك مآمور مخفي كه تاكسيدو پوشيده به همراه زني در بغلش ! و همين طور ماشينهاي اسپورت خفن و تجهيزات جيمز باندي ! به چشم ميخوره. اين بازي احتمالآ در نيمه دوم سال 2007 منتشر ميشه.
بعد از صحبتهايي كه راجع به حضور Kill Zone 2 در GDC امسال شد , مدير SCEA گفته كه اين بازي در GDC نمايش داده نميشه و دوباره طرفداران PS3 رو نااميد كرده. Ryan Bowling گفته كه اين بازي بالاخره مياد و اطلاعاتي هم در آينده نزديك منتشر ميشه ولي نه در GDC .
برخلاف انتظارات زيادي كه از بازي Virtua Fighter 5 و فروش زيادش در PS3 ميرفت , اين بازي در بازار ژاپن فروش زياد خوبي نداشته و بعضي ها اين فروش پايين رو به خاطر نداشتن امكان بازي Online ميدونن.
sadfcsfvcdsa.JPG

يه نفر اومده Boxshot بازي GTA IV رو طراحي كرده كه زياد هم بد نيست !
GTAIV.jpg
GTAIV-fake-boxart.jpg

بعد از شايعات زيادي كه در مورد ساخته شدن Ninja Gaiden Sigma براي X360 به گوش ميخورد , كارگردان بازي Yosuke Hayashi رسمآ اعلام كرده كه همه اين حرفها شايعه هست و هيچ تصميمي براي ساختن اين بازي به جز براي PS3 وجود نداره.
Konami ميخواد با همكاري يك شركت اسباب بازي سازي ژاپني اسباب بازيهايي از ژستهاي مختلف Solid Snake در MGS4 توليد كنه كه احتمالآ در نوامبر عرضه ميشن.احتمال ساخته شدن شخصيتهاي ديگه از اين بازي هم بعيد نيست.
mgs4_figure3.jpg
mgs4_figure.jpg

رييس شركت Factor 5 كه در حال آماده سازي بازي فوق العاده LAIR براي PS3 هست , مصاحبه اي با Game Informer انجام داده و در اين مصاحبه حرف جالبي زده :
+ چرا سوني رو انتخاب كردين نه مايكروسافت ؟
* ما به مايكروسافت التماس كرديم كه پورت HDMI رو در كنسولشون قرار بدن. من به اونها گفتم : لطفآ,لطفآ,لطفآ,لطفآ يك پورت HDMI در XBOX 360 قرار بدين.فقط به اين وسيله ميشه گرافيك واقعي رو مشاهده كرد. و اونها گفتن : نه. ما همه چيپ گرافيكي رو به صورت آنالوگ طراحي كرديم. ولي اونها حالا از نظر خودشون برگشتن و براي مقابله با سوني ميخوان اين كار رو انجام بدن. در حالي كه سوني خيلي راحت از اول اين كار رو كرد.
acd.JPG

بر اساس حرفهايي كه Phil Harrison اخيرآ زده ميتونيم منتظر ادامه بازي فوق العاده Loco Roco روي PS3 باشيم.
شايعات در مورد عرضه Mercenaries 2 علاوه بر PS3 براي X360 تمومي نداره. بعد از اعلام بعضي از سايتها و ليست كردن اين بازي در ليست X360 حالا در سايت سازنده بازي هم از كار روي يك پروژه X360 صحبت شده كه احتمالآ همين بازي هست.
24771_hs.jpg

Hiromishi Tanaka از شركت Square Enix در خبري اعلام كرده كه اين شركت در حال كار كردن روي يك عنوان MMORPG براي X360 , PC و احتمالآ PS3 هست.
چند تا عكس از بازي Halo 3 ( البته نسخه آلفا ) , اگه شما فرق خاصي بين اين بازي و Halo 2 ميبينين به منم بگين كه يه ذره خوشحال بشم ! همه ميدونن كه در آينده گرافيك بازي خيلي بهتر از اين ميشه ولي سوال اينجاست كه تا حالا Bungie داشته چي كار ميكرده ؟!

موفق باشين.

البته آريا جان درسته اون عكسهاي halo3 گرافيك خوبي ندارند و به قول شما فرقي با halo2 نداره ولي اگه يادتون باشه مايكرو خودش گفته كه گرافيك halo3 در حد gears of war و حتي بيشتر از ان خواهد شد و درضمن با اون عكسهايي كه گذاشتين از halo3 بدون در نظر گرفتن گرافيك من خودم شخصا ميتونم عظمت دنيايhalo3;) را حس كنم ديگه ديگران را نميدونم و نكته ديگه مايكرو فقط با اين halo3beta ميخواد كمي نوع گيم پلي بازي را نشون بده نه چيز ديگه وگرنه اونقدر احمق نيست بياد اين گرافيك گند را به نمايش بزاره!!!:biggrin1:

HDMI یا High-Definition Multimedia Interface یکی از جدیدترین رابط های صوتی/تصویری هستش که عملا با گسترش HDTV ها و نسل بعدی Home Video ها نظیر Blu-Ray و HD-DVD بیشتر به چشم خواهد اومد، چون این رابط (Interface) صرفا برای صوت و تصویر HD طراحی شده....

پورت HDMI که تازگی برای یه نسخه Mini هم ساختن (برای استفاده در Camcoder ها) بزرگترین مزیتش در اینه که [Audio / Video / Optional Data] رو با هم از خودش عبور میده! و مثل الان مجبور نیستین برای دیدن یه تصویر HD (با همون صدای Stereo خود تلویزیون) بیشتر از 7 رشته سیم از Player شما در بیاد و بره به تلویزیون! تمام قضیه از همین کابل عبور میکنه!
تا اونجا که یادمه (مدرک معتبری نیافتم!) HDMI در سال 2002 اختراع شد ولی در همین ۸روز پیش یعنی Jun 22th نسخه جدیدی از این رابط که ورژن 1.3 باشه همزمان با آغاز فروش فیلمهای Blu-Ray به بازار اومد که گفته میشه برای پشتیبانی کامل از Blu-Ray شما باید از این ورژن استفاده کنین...
269px-HDMI_Diagram.svg.png

1151834202.jpg

همونطور که میبینین پورت این رابط ۱۹ پین داره و تمام Data ای که ازش رد میشه Uncompressed ولی Encrypted هستش! و مثل SPDIF از یه محافظ Copyright هم بهره میبره بطوری که اگه مثلا شما یه Blu-Ray داشته باشین که Copyright داشته باشه و بخواین از طریق HDMI اون رو به یه HD Recorder وصل کنین و بدون افت کیفیت فیلم رو ضبط کنین (چه کار پلیدی!) ابن اتفاق نمیفته!! چون HD Recorder به شما پیغام میده که این دیسک Copyright داره و فقط میشه تماشا کردش!
اکه دقیقا بخواین بدونین ساپورت HDMI چقدره اینارو بخونین! من ترجمه نکردم چون فکر کردم برای همه ممکنه جالب نباشه!

Signalling method: According to DVI 1.0 spec. Single -link (Type A HDMI) or dual-link (Type B HDMI
Video pixel rate: 25 MHz to 165 MHz (Type A) or to 330 MHz (Type B). Video formats with rates below 25 MHz (e.g. 13.5 MHz for 480i/NTSC transmitted using a pixel-repetition scheme. Up to 24 bits per pixel can be transferred, regardless of rate. Supports 1080p60
Pixel encodings: RGB 4:4:4, YCbCr 4:4:4 (8 bits per component); YCbCr 4:2:2 (12 bits per component
Audio sample rates: 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96kHz, 176.4 kHz, 192 kHz
Audio channels: up to 8

HDMI بزودی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار میشه... اگه بخواین بطور کامل از امکانات یه HD-DVD یا Blu-Ray استفاده کنین و کیفیت واقعیش رو ببینین، باید از این رابط استفاده کنین!‌ پس بهتره اگه میخوایم بزودی تلویزیون بخریم دقت به این نکته داشته باشیم که از رابط HDMI پشتیبانی بکنه! (البته این بیشتر برای کساییه که تلویزیون LCD یا Plasma بالای ۳۰ اینچ میخوان!
منبع:
پست شده توسط sony.style

آخرین ویرایش:
سايت Tweaktown.com يه عكسهايي به ظاهرا از black360 در نمايشگاه tgs تايوان تهيه كرده كه گفته شده ه پورت hdmi در ان مشاهده نشده . جالبتر اينكه اگه به عكس سوم دقت كنيد همون درايو جديد BENQ را هم ميتونيد ببينيد كه روي شيشه چسبوندن .خدا كنه مايكرو يه فكري هم به حالا ما هم بكنه كه من و شماهايي كه xbox360 را خريدم هم بتونيم hdmi استفاده كنيم . شبا از درد اين نميتونم بخوابم .
خودتون مشاهده كنيد
24786_med.jpg

24785_med.jpg

24787_med.jpg

During the Taipei Game Show here in Taiwan today we spotted a black Xbox 360 console. It’s been talked about for the past week or so about only being available in Australia but we’re unsure how much truth there would be in that if its being shown at a game show in Taipei.

Take a look, if this is the rumored black Xbox 360 that’s been talked about you may be somewhat disappointed as there was no HDMI port to be found or any extended storage capacity from the HDD.
Unfortunately we couldn’t talk to anyone during the show as there was nobody there but at least you know the rumored black version is indeed alive and real!

سايت Tweaktown.com يه عكسهايي به ظاهرا از black360 در نمايشگاه tgs تايوان تهيه كرده كه گفته شده ه پورت hdmi در ان مشاهده نشده . جالبتر اينكه اگه به عكس سوم دقت كنيد همون درايو جديد BENQ را هم ميتونيد ببينيد كه روي شيشه چسبوندن .خدا كنه مايكرو يه فكري هم به حالا ما هم بكنه كه من و شماهايي كه xbox360 را خريدم هم بتونيم hdmi استفاده كنيم . شبا از درد اين نميتونم بخوابم .
خودتون مشاهده كنيد
24786_med.jpg

24785_med.jpg

24787_med.jpg

During the Taipei Game Show here in Taiwan today we spotted a black Xbox 360 console. It’s been talked about for the past week or so about only being available in Australia but we’re unsure how much truth there would be in that if its being shown at a game show in Taipei.

Take a look, if this is the rumored black Xbox 360 that’s been talked about you may be somewhat disappointed as there was no HDMI port to be found or any extended storage capacity from the HDD.
Unfortunately we couldn’t talk to anyone during the show as there was nobody there but at least you know the rumored black version is indeed alive and real!
سلام!
ببخشید یا من خنگم یا این عکسه خنگه!!:biggrin1:

دقت کنید MFR Date این 360 ـه!! همین سیاهه!! 2005 هست!!! چطور ممکنه؟

با اجازتون یه مشکل دیگه ای هم هست ! کنسول 360 فکر کنم نوامبر 2005 لانچ شد! چطور ممکنه این کنسول سپتامبر 2005 ساخته شده باشه؟؟!؟!؟:)

خیلی خیلی ،خیلی هم عذر می خوام ولی یه مشکل دیگه ای هم هست این HDMI اش کجا بود؟؟:biggrin1:
البته مورد آخرو شک دارم!

سلام!
ببخشید یا من خنگم یا این عکسه خنگه!!:biggrin1:

دقت کنید MFR Date این 360 ـه!! همین سیاهه!! 2005 هست!!! چطور ممکنه؟

با اجازتون یه مشکل دیگه ای هم هست ! کنسول 360 فکر کنم نوامبر 2005 لانچ شد! چطور ممکنه این کنسول سپتامبر 2005 ساخته شده باشه؟؟!؟!؟:)

خیلی خیلی ،خیلی هم عذر می خوام ولی یه مشکل دیگه ای هم هست این HDMI اش کجا بود؟؟:biggrin1:
البته مورد آخرو شک دارم!

نه هيچ كس خنگ نيست و خدا نكنه

فقط من موندم چرا بعضيها پستها را با دقت نميخوند و يهو ميان يه پستي ميدن .
بابا من خودم گفتم كه سايته خودش گفته ما نتونستيم پورت hdmi را پيدا كنيم اين اولا .

خبر كاملا جديد هست و خودتون ميتونيد بريد سايت ببينيد و اين دوما .
اگه به عكس سوم هم نگاه كنيد مارك BENQ را ميبينيد كه روي شيشه چسبوندن كه مربوط به درايو جديد هست فكر كنم كه اين نشون ميده عكسها هم جديد هست .
اصلا بريد سايت خودتون خبر را بخونيد .

من به سایت کاری ندارم عزیزم
برو برچسب پشت 360 رو نگاه رو کن ببین تاریخ ساختش ماله ماه 9 سال 2005 هست!!! یعنی Impossible!!
:biggrin1:

--------

بعدش هم عزیز بی خیال شو تاپیک منحرف میشه واسه من درست بودن تاپیک ها خیلی مهم تر از ثابت کردن حرفمه بهتره که توی پیغام خصوصی ادامه بدیم
بنابراین خواهش می کنم بعد از پست من به بحث خود تاپیک بدیم
با تشکر ، دوستتون شهاب

آخرین ویرایش:
Update 1.6 مربوط به ps3 در ماه مارچ قبل از لانچ اروپایی به بیرون میاد و هریسون گفته که یکی از قابلیتهای اون دانلود همزمان است.
امکانات multi task زیادی در این update گنجونده شده و شایع شده پلی کردن mp3 در زمان بازی یکی از اون قابلیتهاست.

من به سایت کاری ندارم عزیزم
برو برچسب پشت 360 رو نگاه رو کن ببین تاریخ ساختش ماله ماه 9 سال 2005 هست!!! یعنی Impossible!!
:biggrin1:

--------

بعدش هم عزیز بی خیال شو تاپیک منحرف میشه واسه من درست بودن تاپیک ها خیلی مهم تر از ثابت کردن حرفمه بهتره که توی پیغام خصوصی ادامه بدیم
بنابراین خواهش می کنم بعد از پست من به بحث خود تاپیک بدیم
با تشکر ، دوستتون شهاب

دوست عزيز اون تاريخ ساخت كنسول

چه خبرهاي جالبي اين روزها ميشه تو سايتها پيدا كرد .
چه كسي دلش نميخواد بازي gears of war را تو ps3 بازي كنه و همين طور چه كسي دلش نميخواد بازي RESISTANCE در xbox360 بازي كنه !!!!!!!!!!

خودتون بريد اين سايت و ويديو ها را ببينيد
http://www.destructoid.com/only-in-your-wildest-dreams-gears-of-war-on-ps3-29794.phtml

:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or