اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

يا شايدم همون عكسهارو با دقته بيشتري ديدم:biggrin1:
والا اون عكس هايي كه گذاشتي قابليت كيليك نداشت.ممنونت ميشم اگه لينكه بزرگش هم بگذاري;)
نور پردازي من گفتم زيباست ولي بعضي جاها خيلي مصنوعي ميزنه_البته من دارم با اون عكس هاي واقعيت مقايسه ميكنم--و الا براي يه گيم تا نور پردازيش خوبه)
در مورده jaggies ها:اخه با همون عكس هاي كوچيكم كه مقايسه ميكنيم باز خيلي تابلوهه.نميدونم انگار جدي جدي ps3 و rsx نميتونه hdr+aa رو با هم داشته باشه(تا اونجا كه يادمه rsx از معماريه g70 هستش)
در مورده اون gif هم تا بزرگش رو نبينم نميتونم نظري بدم(ولي اگه بزرگشم همون باشه باد به سوني تبريك گفت)
موفق باشي

آره دقیقا همینطوریه که میگی چون تا حالا کسی عکسها رو با دقت تو نگاه نکرده بوده ;) تبریک میگم به خاطر اینهمه دقتی که داری.
اون گیف هم تصاویر بزرگترش یه جور دیگست کوچیک که شده اینجوری شده.
rsx هم اون مشکل HDR و AA با هم رو داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
بازی blue dragon رزولوشنش 1080i هستش نه 1080p

امین همون آهنگه رو میگی که یه حالت اپرایی داره ؟!
من یه آهنگ از Halo دارم که اینجا میتونی بداونلودیش !

فکر کنم خوشه باید دانلود کنم!!

خوب منظور من اين بود اين مجله اگه در اومده در مورد متالگير چيزي بنويسه كه شايعه نيست اگه ننويسه يعني شايعه هست:biggrin1:
بهمين خاطر پرسيدم كسي از اين مجله خبر داره يا نه كه شما همين چيزي نگفته گفتين شايعه هست.:cheesygri

سلام.
اون مجله ی یه چرتو پرتی گفت!
بی خیال شو!!

آریا دمت گرم خودش بود:love:

عکسهای با کیفیت تریلر اخری:

عکسهای 1080p این بازی البته عکسها قدیمیه:

آرت ورکهایی از این بازی:

عکس جدید Ghost Recon Advanced Warfighter 2 نسخه ی 360 :

بای

آخرین ویرایش:
آره دقیقا همینطوریه که میگی چون تا حالا کسی عکسها رو با دقت تو نگاه نکرده بوده ;) تبریک میگم به خاطر اینهمه دقتی که داری.
اون گیف هم تصاویر بزرگترش یه جور دیگست کوچیک که شده اینجوری شده.
rsx هم اون مشکل HDR و AA با هم رو داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
بازی blue dragon رزولوشنش 1080i هستش نه 1080p

سلام كيانوش جان.
چرا مسخره ميكني دوسته عزيز؟
ميگيم من يه كاربره اماتور كه اومدم يه چيزي ياد بگيرم اون وقت كسي هم كه چيزي بلده بايد انقدر مغرور باشه كه ديگرون رو به هيچ جاشم حساب نكنه؟
درسته من 360 دارم ولي دليل نميشه [ps3 دوست نداشته باشم.
اون گيف هم بازم ميگم تا در تصوير بزرگ با رزولوشنم بهتر نبينم نظري ندارم(البته نور پردازي حجميش محشره توي همين كوچيكه هم)
در مورده rsx انقد شما در چند سطره بالاتون مارو مسخره كردين من نفهميدم اينو دارين جدي ميگين يا اين هم مثله بالايي هاس؟
پيروز باشي;)

امار واقعی از فروش کنسولها
xbox 360:love:
ژاپن 240/000
امریکای شمالی 4/350/000
سایر 1/800/000
کل 6/390/000

wii
ژاپن 630/000
امریکای شمالی 960/000
سایر 410/000
کل 2/000/000

ps3
icon20.gif

ژاپن 280/000
امریکای شمالی 360/000
سایر 0
کل 640/000

فروش هفتگی بازی در ژاپن
ghf.bmp

فروش ماهیانه امریکای شمالی
sdfsdf.bmp

فامیتسو امتیازهای چند تا از بازی های جدید رو اعلام کرد و نکته جالب اینه که lost planet تونسته 6 امتیاز ازMotorstorm بیشتر بیاره ! سونی و طرفداراش این بازی رو اونقدر گنده کرده بودن که ما فکر میکردیم با یه شاهکار طرف هستیم:)
ویرایش:شما این بازی رو با هر کدوم از بازی های که میخواین مقایسه کنین چیزی که واضحه اینه که هیچ راهی ندارین جز اینکه قبول کنین ps3 تو بازی های first party هم گند زده و حتی ازNeed for Speed Carbon هم امتیاز کمتری اورده که مال ea هست!!!

Motorstorm (PS3, Sony): 8 / 8 / 8 / 6 - (30/40)
Sonic The Hedgehog (PS3, Sega): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)
Lost Planet: Extreme Condition (Xbox 360, Capcom): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)
Sonic The Hedgehog (Xbox 360, Sega): 8 / 7 / 7 / 8 - (30/40)
Seiken Densetsu 4 (PS2, Square Enix): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)
Madden NFL 07 (PS2, EA): 7 / 8 / 7 / 5 - (27/40)
Monster 4X4: World Circuit (Wii, Ubisoft): 7 / 6 / 7 / 8 - (28/40)
A Ressha de Ikou HX (Xbox 360, Artdink): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)
Metal Gear Portable Ops (PSP, Konami): 9 / 10 / 9 / 9 - (37/40)
Tales of The World: Radiant Mythology (PSP, Bandai Namco): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
Nounai Aesthe: IQ Suppli DS (NDS, Spike): 7 / 7 / 6 / 6 - (26/40)
Heisei Kyouiku Iinkai DS (NDS, Bandai Namco): 6 / 9 / 7 / 6 - (28/40)
Need for Speed Carbon (PS2, EA): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)
Need for Speed Carbon (PS3/Xbox 360, EA): 9 / 9 / 8 / 8 - (34/40)
Need for Speed Carbon (Wii, EA): 8 / 7 / 6 / 7 - (28/40)
Need for Speed Carbon (PSP, EA): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)
School Love! (PS2, Views): 6 / 6 / 6 / 6 - (24/40)
Intelligent License 2 (PSP, Now Production): 7 / 9 / 7 / 8 - (31/40)
NBA Live 07 (PSP, EA): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
Hamster to Kurasou (NDS, Interchannel): 6 / 6 / 5 / 5 - (22/40)

میشه بگین این آمار از کجاست؟

اینم لینک سایت:
http://www.vgcharts.org
نمیدونم چرا الان سایتش در دسترس نیست شاید دارن اپدیت میکنن!

آخرین ویرایش:
فامیتسو امتیازهای چند تا از بازی های جدید رو اعلام کرد و نکته جالب اینه که lost planet تونسته 6 امتیاز ازMotorstorm بیشتر بیاره ! سونی و طرفداراش این بازی رو اونقدر گنده کرده بودن که ما فکر میکردیم با یه شاهکار طرف هستیم

طرفداران PS3 بازی ایی رو که قرار بوده در لانچ کنسول همراهش باشه و چند وقت بعد به دست رسیده رو گنده کردن یعنی بازی ایی که بهش میگن "بازیهای سری اول"....شما میای بازی ایی رو باهاش مقایسه میکنی که بهش میگن " بازیهای سری دوم"....و اینجا سری دوم به این معنیه که حداقل یکسال از لانچ کنسول Host بازی مورد نظر گذشته....پس به نظرم غیر منطقی هستش که کسی بخواد این دو بازی رو با هم مقایسه کنه....
من هیچ مشکلی با انتقاد کردن از PS3 ندارم و میدونم که در بعضی اوقات لایق انتقاد شدن هستش....و میدونم که Lost Planet یکی از بازیهای Top این کنسول (360) به حساب میاد ولی باز هم نمیتونم دلیلی منطقی برای مقایسه این 2 تا پیدا کنم...
با اینکه این پست ربطی به تاپیک نداشت و احتمالا پاک خواهد شد میخواستم یکبار دیگه به یاد دوستان بندازم که "منطق" رو از پست هاشون حذف نکنن....

متشکرم...Nemesis

آخرین ویرایش:
سلام كيانوش جان.
چرا مسخره ميكني دوسته عزيز؟
ميگيم من يه كاربره اماتور كه اومدم يه چيزي ياد بگيرم اون وقت كسي هم كه چيزي بلده بايد انقدر مغرور باشه كه ديگرون رو به هيچ جاشم حساب نكنه؟
درسته من 360 دارم ولي دليل نميشه [ps3 دوست نداشته باشم.
اون گيف هم بازم ميگم تا در تصوير بزرگ با رزولوشنم بهتر نبينم نظري ندارم(البته نور پردازي حجميش محشره توي همين كوچيكه هم)
در مورده rsx انقد شما در چند سطره بالاتون مارو مسخره كردين من نفهميدم اينو دارين جدي ميگين يا اين هم مثله بالايي هاس؟
پيروز باشي;)

کسی که از texture , AA , jaggies , HDR , ... حرف میزنه و در موردشون نظر میده پس حتما میدونه اینا چی هستن، خوب پس من چیرو باید بهت یاد بدم؟ اینکه اگه 360 داری (و نگفته هم از امضات میشد تشخیص داد که 360 داری) نباید در مورد بازی ای که روی 360 نیست مغرضانه نظر بدی؟ متاسفانه اینجور چیزا رو نمیتونم بهت یاد بدم، یعنی اگه یاد گرفتنی بود وضع خیلیا الان بهتر بود.
معمولا دو جور آدم وارد بحث باید بشن، یا اونهایی که توی زمینه ای که وارد بحث میشن حداقل یه اطلاعات پایه دارن و حرفهای بی اساس نمیزنن (بحث منطقی میکنن) یا اونهایی که صرفا وارد بحث میشن تا چیز یاد بگیرن و برای همین منظور هم هیچ واهمه ای از سؤال کردن و پرسیدن ندارن، جوابشون رو هم خیلی ساده و متواضعانه میگیرن.
کسی که اظهار نظر کارشناسی میکنه نمیتونه توقع داشته باشه من نظر غلطش رو به پای ندونستنش بگذارم، مخصوصا که این اظهار نظر ها همیشه فقط در یک جهت باشه. وقتی تو میگی بازی اصلا AA نداره من نمیتونم فرض کنم که تو اصلا نمیدونی AA چیه، پس چه چیزی رو باید بهت یاد بدم؟
توی اون عکسها اصلا و ابدا jaggies وجود نداره، حالا اگه تو داری میبینی حتما چشم بصیرت داری دیگه (که من ندارم)
توی خود بازی وقتی در حال اجرا ببینی متوجه jaggies نخواهی شد، این عکسها که دیگه هیچی چون معمولا این عکسها توی رزولوشن های بالاتر رندر میشن بعد downsample میشن به همون رزولوشن اصلی بازی (720p)، علتش هم اینه که اینجوری عملا مثل این میمونه که از یه مقدار بسیار بالایی AA استفاده کرده باشی. شرکتهای بازیسازی معمولا اینکارو میکنن تا بازیهاشون رو بهتر جلوه بدن. حالا تو چجوری از روی این عکسها تشخیص دادی که بازی AA نداره وقتی اصلا jaggies توی این عکسها وجود نداره؟؟؟
این عکس اول توی اون مقایسه هستش:
http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/748/748622/formula-one-championship-edition-20061201080332120.jpg
این عکس توی سایز بزرگتره، ببین jaggies داره یا نه.
در مورد اون گیف هم باید بگم از همون ویدئویی که صفحه قبل لینکش رو دادم درست شده، اگه دوست داری توی سایز بزرگترش رو ببینی میتونی ویدئو رو دانلود کنی و ببینی.
ضمنا خداد تا بازی PS3 دارن هم از AA و هم از HDR استفاده میکنن پس فکر کنم میشه نتیجه گرفت rsx , PS3 توی این زمینه مشکلی ندارن، مگه نه؟

نوشته شده توسط lastsamuraii200:
امار واقعی از فروش کنسولها
xbox 360
ژاپن 240/000
امریکای شمالی 4/350/000
سایر 1/800/000
کل 6/390/000

wii
ژاپن 630/000
امریکای شمالی 960/000
سایر 410/000
کل 2/000/000

ps3
ژاپن 280/000
امریکای شمالی 360/000
سایر 0
کل 640/000

این آمارها خیلی خیلی به واقعیت نزدیکتره تا اون آمار های درپیت nexgenwars که هیچ پایه و اساسی نداشتن. اما یکمی در مورد 360 و Wii به نظر من پایین تر از مقدار واقعیه.
360 الان حدود 6.5 میلیون هستش فروشش (تا آخر سال حدود 7.5 میلیون میرسه) و wii هم حدود 2.2 میلیون هستش (تا آخر سال به حدود 3.5 میلیون میرسه اگه نینتندو بتونه به اندازه کافی تولید و شیپ کنه)

نوشته شده توسط mohandes_register:
میشه بگین این آمار از کجاست؟
اون آمار از سایت vgcharts.org گرفته شده. سایت هم مال یکی از دوستهای منه که خیلی وقته میشناسمش، مطمئن باش به آمار واقعی خیلی خیلی نزدیکه. البته ما ها که توی کار فروش کنسولها هستیم تا زمانی که آمار دقیق تر از شرکتهای تحقیقاتی به دستمون نرسه نمیتونیم مقدار دقیق رو بگیم اما با یه تقریب خیلی خوب میتونیم تخمین بزنیم. برای همین بعضی وقتها توی تخمین هامون 100 تا 200 هزار تا اختلاف داریم (مثل همین دو مورد بالا که گفتم).

سلام
خوب منم كه گفتم كه از اول اگه لطف كني عكس بزرگ رو بذاري ممنونت ميشم.
دستت درد نكنه.(حالا دارم ميبينم كه بازي jaggies نداره.)
بهتر نبود از اول يه لينكه بزرگم ميذاشتي؟
خوب اين هم برام روشن كردي كه rsx ميتونه همزان aa+hdr رو داشته باشه.
من ترجيح ميدم اين بحث تموم شه;)
تنها مشكله من توي اون عكس كوچك بود كه با ديدن بزرگترش برطرف شد
ولي خدايي يكم نا مهربونيا

هر دم از این باغ بری می‌رسد!

Full Auto 2 نسخه‌ی PS3، امتیاز 5.7 رو از GameSpot گرفت. این در حالی هست که نسخه‌ی شماره‌ی یک این بازی که برای X360 حدود ده ماه پیش عرضه شد، از همین سایت امتیاز 6.5 گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or