اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

عکسهایی از گیم پلی بازی Dark Sector :

darksector200611210539476971z1164236028.jpg

darksector200611210539489791x1164236098.jpg

darksector200611210539503221c1164236159.jpg

darksector200611210539516191b1164236248.jpg

darksector200611210539530411n1164236327.jpg

darksector200611210539465261g1164236383.jpg

پست هایی که پاک شده بود ( قسمت هاییش که لازم بود ) و ادامه بحث ps3 vs 360 به تاپیک کدام کنسول منتقل شد ...

در ضمن هیچ لزومی نداره حرفتون رو بخواید به بقیه بقبولونید که در ادامش کار به نیش و کنایه و صحبت هایی که جنبه توهین آمیز دارند کشیده بشه ... شما فقط حق دارید حرفتون رو بزنید، دلیل و مدرکی هم دارید بیارید، اینکه مورد قبول یکی هست یا نه دست شما نیست به شما هم مربوط نیست. فقط اطلاعاتتون رو منتقل کنید لطفاً ...

خوب يه خبر بسيار خوب براي طرفداران xbox360 بالاخره ميتونيم با ماوس و كيبورد بازي كنيم !!!!!!!!!!حتي با دسته هاي ps !!!!!!!!! يه نگاهي به عكسهاي زير بندازيد . منكه دارم از خوشحالي پر در ميارم.

XFPS_360.jpg

XFPS%20360.jpg

XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg

XFPS%20360_Dual%20shock%202.jpg

اينم لينك خبر كه ميتونيد كاملا بخونيد.

http://kotaku.com/gaming/dualshock/use-keyboard-mouse-dualshock-on-your-360-216854.php

اقا جریان این سایت امازون حقیقت داره؟ :eek:
میشه بهش اعتماد کرد :confused:
میگم خیلی توپ میشه که همه xboxمیگیرن :p
نظر شما چیه ؟
بله صحت داره این قضیه;) راحت میتونی بری بخری البته فکر کنم فقط واسه اونایی هست که امریکا هستن!!
بعدش AMAZON یه سایت معروف هست خالی که نبسته;)

همین آمازون (البته بخش انگلیس) سر این پیش فروش وی کلی بامبول در آورد!!
فکر کنم پریروز بود که سایت رو نگاه کردم گقته بود که فردا میتونید پیش خرید کنید فردا نگاه کردم دیدم نوشته:
Out of stock:eek:
بعدش تو ساتها هم خوندم که تو دقیقه این اتفاق پیش اومده:) :
2qbujyv.jpg

بله صحت داره این قضیه;) راحت میتونی بری بخری البته فکر کنم فقط واسه اونایی هست که امریکا هستن!!
بعدش AMAZON یه سایت معروف هست خالی که نبسته;)

همچین راحت هم نمیتونی بری بخری !
فقط برای آمریکایی ها هم نیست و برای همه س
فقط تعداد محدوده
1000 تا دونه XBOX360 هست که احتمالا در عرض 5 دقیقه کارش تمومه و Sold Out شده

1000 تا دونه XBOX360 هست که احتمالا در عرض 5 دقیقه کارش تمومه و Sold Out شده
منظورتون اینه که تو 5 دقیقه تموم میشه ؟
الان که من نگاه میکنم موجود هست

یعنی چی واسه آمریکایی ها هست؟ :confused:
amzon.jp
amazon.co.uk
amazon.de
amazon.fr
.
.
.
تقریبا فروش بازی LoZ با wii برابر بوده این یعنی اینکه هر کسی که وی میخره یه دونه هم زلدا میگیره :)
در سایت eBay تعداد 14.400 تا wii از زمان لانچ تا الان فروخته شده متوسط قیمت 430$ !!! :eek:

آخرین ویرایش:
یعنی چی واسه آمریکایی ها هست؟ :confused:
amzoon.jp
amazoon.co.uk
amazon.de
amazon.fr
.
.
.
کسی نگفت سایت واسه کشورهای دیگه نیست;) ولی یه جا فکر کنم خوندم که گفتن این فروش فقط ماله کشور امریکا هست ولی خب مثل اینکه اشتباه متوجه شدم;)

Blue Dragon scans

اسکنها متعلق به مجله ی فامیتوسو هست.

فقط 2 هفته تا ریلیز در ژاپن!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
منظورتون اینه که تو 5 دقیقه تموم میشه ؟
الان که من نگاه میکنم موجود هست

منظورم واضحه که
یعنی 1000 تا دونه Xbox360 با قیمت 100 دلار از ساعت 11am فروشش آغاز میشه و از اونجایی که ملت مثه گرگ نشستن پشت Pc و منتظرن که فروش شروع بشه و 360 بخرن و 1000 تا دونه هم خیلی خیلی ناچیزه (نسبت به کسایی که میخوان بخرن) میشه به راحتی نتیجه گرفت که حتی در عرض کمتر از 5 دقیقه همه ی 1000 تا کنسول فروخته میشه

اقا يه شايعه شده اونم چه شايعه اي كه تقريبا ميشه گفت درست از اب در مياد من اين شايعه را قبلا چند ماه پيش هم ديده بودم !!! ولي بنابه بعضي از قوانين اين سايت اخبار از سايتهاي غير معتبر ممنوع!!!!!! نتونستم اين خبر را بزارم .

خوب گويا اين عكس كمي اين شايعه را صحت ميده

خوب تيتر خبر اين هست كه xbox360 همراه با lost planet با گذرگاه hdmi بسته بندي خواهد شد!!!!!! اگه اشتباه نكنم.

Rumor: Xbox 360 HDMI Coming With Lost Planet Bundle?

lost_planet_hdmi.jpg

HDMIShots of the forthcoming Lost Planet Xbox 360 bundle for Japan made their way onto the internet today, with some eagle eyed console fans noticing something surprising: mention of HDMI output on the back of the box.

1UP followed up with Microsoft who claimed that the box contained a "misprint", denying that HDMI output would be included in the package. Yeah. Misprint. That may very well be true for this particular bundle, but something smells fishy.

So, what is it? Are we looking at a future hardware revision? Will Microsoft be selling an HDMI output cable this holiday? We were tipped about one popping up on Gamestop the other day for a cool $80, shipping December 1, but it has since disappeared.

We'll let you know what else we hear, but since all Microsoft rumors are true, expect an
HDMI output announcement soon. Michael McWhertor

اينم ينم يه لينك از PS3 is Rocky!!!!!!!!!!!!

توصيه ميكنم حتما ببينين چون ps3 راكي شده و خنده دار هست.

http://www.gizmodo.com/gadgets/home-entertainment/ps3-is-rocky-216859.php

منظورم واضحه که
یعنی 1000 تا دونه Xbox360 با قیمت 100 دلار از ساعت 11am فروشش آغاز میشه و از اونجایی که ملت مثه گرگ نشستن پشت Pc و منتظرن که فروش شروع بشه و 360 بخرن و 1000 تا دونه هم خیلی خیلی ناچیزه (نسبت به کسایی که میخوان بخرن) میشه به راحتی نتیجه گرفت که حتی در عرض کمتر از 5 دقیقه همه ی 1000 تا کنسول فروخته میشه
شاید مشکل از من هست که درجه IQ پایینه ببخشید:blushing:
یعنی هر چند روز یه بار موجود هست و بعدش sold out میشه ؟
من 5 دقیقه پیش نگاه کردم موجود بود الان هم نگاه میکنم میبینم هست
لینک
4htz4pl.jpg

شاید مشکل از من هست که درجه IQ پایینه ببخشید:blushing:
یعنی هر چند روز یه بار موجود هست و بعدش sold out میشه ؟
من 5 دقیقه پیش نگاه کردم موجود بود الان هم نگاه میکنم میبینم هست
لینک
4htz4pl.jpg

این 100 دلاره !؟
Sold Out شد رفت !
من خودم مثه گرگ نشسته بودم که بخرم ولی یه تیکه از سیمشم به من نرسید :)

کلا سیستم اینه که هر هفته 4 تا محصول رو سایت آمازون معرفی میکنه ملت میرن رای میدن بهش هرکدوم که بیشتر رای آورد یه تعداد محدودی ازش با قیمت خیلی پایین فروخته میشه

این هفته هم 360 برنده شد و تعداد 1000 تا ازش با قیمت 100 دلار فروخته شد

به ساعت ما 10 و نیم شب فروشش شروع میشد که دقیقا از ساعت 10 و نیم تا 20 دقیقه به 11 من هرچقدر تلاش کردم اصلا نتونستم وارد سایت آمازون بشم !
بعد از 10 دقیقه که سایت واز شد زده بود Sold Out

این بود خاطره ای که من داشتم از خرید آنلاین :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or