برای اینکه اون بستای خودته..منم زیر بست خودم تشکر نیست..خودت که از خودت نمیتونی تشکر کنی!..ولی مثلا من زیر بستت میبینم گزینه تشکر!l:confused:![]()
![]()
واقعا خیلی جالبه . هم خدا و هم خرما .
بعد میاد دم از منطق خودت میزنی . اگه تو خیلی منطق داری هیچ وقت نمیای اونایی طرفدار ps3 هستن زیرشون گزینه تشکر را بزاری و برای طرفدارای xbox360 ویرایش را . اخه خیلی برام جالبه یه دقت به این تا÷یک بکن به تمام حرفهایی که واسه ی حالگیری xbox360 و طرفدارانش شده گزینه تشکر گذاشته شده . و یا جواب هایی که برای من نقل قل شده گزینه تشکر گذاشته شده که مفد نمی ارزه . ولی برای من ویرایش . بابا منطقت ترکونده . کشتی مارو . اهای طرفدارای xbox ببینین چه خبر شده اینجا .![]()
:laughing:اره به همین فکر باش . مایکروسافت گفته تا اخر سال 2006 حدود 10 میلیون کنسول میفروشه . مایکروسافت یه چیزی میدونه که این حرف را میگه . اونقدر بازی بزرگ داره که به راختی میتونه در اینده یه رکورد هم بزنه . همین بازی halo2 که برای xbox اومد 20 میلیون فروش کرد که تاریخ بازی ها تا حالا این رقم را ندیدن . مطمعن باش بازی halo3 بیشتر از این هم میفروشه که باعث میشه مردم هجوم به این کنسول بیارن . همین بازی gears of war هم یادتون نره کم مونده تا بیاد همین موقع عرضش مردم هجوم به خرید این
کنسول میکنن .
امین تو دیگه رسما ترکوندی!
همچنین اگه نتونی لینکی بدی که توش خود مایکروسافت گفته باشه اون دمویی که تو E3 2006 از Halo 3 پخش شد،از گرافیک in-game بود،بازم متاسفانه نمیتونی تو این سایت فعالیت کنی.هر وقت تونستی این خبر را از سایت خود مایکروسافت بیاری اون وقت حرفت را قبول میکنم هر خبری که تائید بشه اول سایتهای خود مایکروسافت این خبر را میده نه دیگران .

Xbox 360 has sold 6 million consoles worldwide life to date and achieved record cumulative attach rates for software and peripherals in the United States, while Xbox Live passed the four million member mark during the quarter.
http://www.microsoft.com/msft/earnings/FY07/earn_rel_q1_07.mspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
سونی یعنی انحصار طلب نیست؟ UMD, Memory Stick, Betamax,......
البته یه موضوعی اینجا مطرحه و اون اینکه توی همین یکی دو صفحه پیش یکی دیگه از xbot ها مطلبی گذاشته بود که مقایسه ای بین فروش 360 و PS2 توی استرالیا بود، من موندم چرا اونجا امثال تو اعتراضی نکردن !!؟؟من فقط یه چیز را بگم بهت
تو این همه TYPE کردی و وقتت را هدر دادی که ثابت کنی که PS2 (که هیچ ربطی به این تاپیک نداره ، عمرش گذشته) را با XBOX 360 مقایسه کنی ؟
همچنین که این بحث ربطی به این تاپیک نداره
البته مدیران بهتر میدونند که قانون سایت چی هستش
یکمی هم در مورد جبهه ای که گرفتی فکر کن
فقط از طرفدارهای Sony بر میاد!!
هنوز فرق یک تصویر ZOOM شده را درک نمیکنی و ملاکت اصلا درست نیست
ایوای بازم همون بحث خنده داره همیشگی :laughing:
ظاهرا کسی اینجا متوجه فرق بین ship کردن و فروختن رو نمیدونه (همینطور این موضوع که توی گزارش های مالی همیشه آمار و ارقام مربوط به shipment هستش)
توی 3 ماهه گذشته مایکروسافت فقط 300 هزار دستگاه توی کل آمریکای شمالی پخش کرده (یا به قول امثال تو فروخته!!)
حالا توی اون 3 ماه بنابه آمار منتشر شده از طرف NPD این کنسول 204 هزار، 206 هزار و 259 هزار تا توی آمریکا فروش داشته. با احتساب فروش توی کانادا آمار فروش از 700 هزار تا هم میگذره. اگه این فروشه اونم فروشه پس گرا با هم جور در نمیان؟؟؟
hint:
چون اون آمار 6 میلیون یا 5 میلیون تا آخر ماه جون، مربوط به shipment میشه و از اونجایی مایکروسافت توی ماههای گذشته overship کرده بوده و فروشگاهها کنسولهای زیادی روی دستشون مونده بوده، تعداد 300 هزار تای دیگه کنسول توی اون 3 ماه سفارش دادن و بقیه اون فروش از دستگاههایی که توی انبارهاشون انبار کرده بودن، بوده! امیدوارم این آخرین توضیح در این مورد باشه چون من یکی که دیگه حوصله ندارم یه حرف رو 1000 بار تکرار کنم
در مورد انحصارطلبی هم:
اولا من نمیدونم سونی این وسط از کجا اومد، البته کاملا قابل پیش بینیه که xbot ها همیشه همه چیزو به سونی ربط میدن.
ثانیا مطمئنا به اندازه مایکروسافت انحصارطلب نیست (کافیه فقط یکمی به خودت زحمت بدی و ببینی چه شرکتی بیشتر از هر شرکت دیگه به انحصارطلبی محکوم شده)
واکاشیبتامکس و مموری و یو ام دی چه ربطی به انحصار طلبی داره؟!
واقعا خیلی جالبه!یاد گرفتن شمارشم چیز مفیدیه!Halo 2بیست میلیون فروخته؟از اونجایی که این بازی مال مایکروسافته،و هر خبری باشه مایکروسافت اول میگه،و این هم افتخار بزرگیه(20 میلیون فروختن!)شما اگه نتونی یه لینک از مایکروسافت،یا حالا چون تویی،از هر جایی!،واسه این آمار بدی،متاسفانه از مشاهده فعالیت شما تو این سایت محروم میشیم!
طبق حرف خودت:
همچنین اگه نتونی لینکی بدی که توش خود مایکروسافت گفته باشه اون دمویی که تو E3 2006 از Halo 3 پخش شد،از گرافیک in-game بود،بازم متاسفانه نمیتونی تو این سایت فعالیت کنی.
در هر صورت ما بی صبرانه منتظر این دو لینک هستیم!الطفا بعد از این پست تا موقعی که اون دو تا لینک رو ندی پستی تو این سایت ارسال نکن چون...![]()
خوبه یه حرف درست حسابی زدی . خوب چرا این واسه halo3 هم نمیگی که اون عکس ها اصلا معیار خوبی واسه سنجس گرافیک بازی halo3 نیست . بازی ای که به قول خودت یه سال مونده تا بیاد . مورد توجه مدیران گرامی.
یعنی تو اون کلمه SOLD اون بالا به اون گندگی روShip میخونی....؟
مگه من گفتم انحصار طلب نیست؟
همه اطلاعاتی که میدی اینقدر دقیقه؟
خوب پس میخواستی امثال این پستها جایزه بهترین پست رو هم بگیرن؟؟ :laughing:سلام وخسته نباشید به مدیران که فقط نشستن ما پست بزنیم پاکش کنید میخواستم بگم فقط 15روز دیگه مونده که ps3بیاد حال میکنم روز اول چنان فروشی بکنه که سابقه نداره مطمعن باشید اروپایی ها و حداقل زاپنی ها اینقدر صبر کردن که ps3بخرن حال میده روز اول 6..7 ملیون فروش کنه به نظر من مدیران باید برای حفظ ابروی 360 هم که شده دسترسی کل 360 داران را از سایت قطع کنه تا از طوطعه ها جلوگیری بشه
سلام.اما از اونجایی که با دیدن همون اسکنها یه کاربر سایت ادعا کرده بود گرافیک بازی فوق العاده است، فقط میخواستم فوق العاده بودن اون عکسها رو بدونم.