اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

:confused: :eek: :-"
واقعا خیلی جالبه . هم خدا و هم خرما .
بعد میاد دم از منطق خودت میزنی . اگه تو خیلی منطق داری هیچ وقت نمیای اونایی طرفدار ps3 هستن زیرشون گزینه تشکر را بزاری و برای طرفدارای xbox360 ویرایش را . اخه خیلی برام جالبه یه دقت به این تا÷یک بکن به تمام حرفهایی که واسه ی حالگیری xbox360 و طرفدارانش شده گزینه تشکر گذاشته شده . و یا جواب هایی که برای من نقل قل شده گزینه تشکر گذاشته شده که مفد نمی ارزه . ولی برای من ویرایش . بابا منطقت ترکونده . کشتی مارو . اهای طرفدارای xbox ببینین چه خبر شده اینجا . :evil:
برای اینکه اون بستای خودته..منم زیر بست خودم تشکر نیست..خودت که از خودت نمیتونی تشکر کنی!..ولی مثلا من زیر بستت میبینم گزینه تشکر!l

اره به همین فکر باش . مایکروسافت گفته تا اخر سال 2006 حدود 10 میلیون کنسول میفروشه . مایکروسافت یه چیزی میدونه که این حرف را میگه . اونقدر بازی بزرگ داره که به راختی میتونه در اینده یه رکورد هم بزنه . همین بازی halo2 که برای xbox اومد 20 میلیون فروش کرد که تاریخ بازی ها تا حالا این رقم را ندیدن . مطمعن باش بازی halo3 بیشتر از این هم میفروشه که باعث میشه مردم هجوم به این کنسول بیارن . همین بازی gears of war هم یادتون نره کم مونده تا بیاد همین موقع عرضش مردم هجوم به خرید این
کنسول میکنن .
:laughing:
از دوستان عزیز xbot تقاضا میشه تشکرها رو روانه پست این دوست عزیزمون بکنن به خاطر این پستهای بسیار سودمند و مملو از اطلاعات موثق و دقیق.

اولا مایکروسافت گفته بود تا قبل از اومدن کنسولهای رقیب نه تا آخر سال (از اواسط نوامبر تا آخر سال فروش بسیار بالاست یعنی حدود 35 تا 40 درصد کل فروش سال توی اون یک ماه و نیم آخر سال هستش) پس اگه حتی بخواهد 10 میلیون تا اون زمان شیپ کنه (نه فروش واقعی) باید توی یک ماه و نیم (از اول اکتبر تا وسط نوامبر) 4 میلیون دستگاه دیگه شیپ کنه!! جالبه که مایکروسافت تا حالا کلا 6 میلیون دستگاه به بازار عرضه کرده و حالا یه دفعه توی یک ماه و نیم 4 میلیون دیگه شیپ کنه !!
ثانیا موضوع اینه که مایکروسافت بارها و بارها صحبت از 10 میلیون فروش واقعی کرده بود نه عر ضه کردن به بازار.

http://www.engadget.com/2006/05/16/the-engadget-and-joystiq-interview-microsofts-shane-kim/

We're going to have 10 million units in consumers' hands before the competitor even ships unit one.

فکر کنم همون بالای صفحه جواب سؤال دوم باشه که میتونید این جمله رو ببینید. معنیش واضحه و نیازی به توضیح و تفسیر نداره.
در مورد فروش 20 میلیونی halo 2 هم لطف کردی که ما رو با اطلاعات بسیار مفیدت آگاه کردی (کلا کنسول Xbox فروشش 22 میلیون بوده و اونوقت این بازی 20 میلیون فروخته!!! :laughing: )
باید این خبر انحصاری که توسط جنابعالی فاش شده رو به همه جای دنیا مخابره کنیم تا از این به بعد توی کتاب guinness به عنوان پرفروش ترین بازی اونو قرار بدن.

امین تو دیگه رسما ترکوندی!:)
لینک اول: تاریخ ثبت Nov 16th 2005
لینک دوم: تاریخ ثبت December 16, 2005
لینک سوم: تاریخ ثبت 19/12/2005

واقعا خیلی جالبه!یاد گرفتن شمارشم چیز مفیدیه!Halo 2بیست میلیون فروخته؟از اونجایی که این بازی مال مایکروسافته،و هر خبری باشه مایکروسافت اول میگه،و این هم افتخار بزرگیه(20 میلیون فروختن!)شما اگه نتونی یه لینک از مایکروسافت،یا حالا چون تویی،از هر جایی!،واسه این آمار بدی،متاسفانه از مشاهده فعالیت شما تو این سایت محروم میشیم!
طبق حرف خودت:
هر وقت تونستی این خبر را از سایت خود مایکروسافت بیاری اون وقت حرفت را قبول میکنم هر خبری که تائید بشه اول سایتهای خود مایکروسافت این خبر را میده نه دیگران .
همچنین اگه نتونی لینکی بدی که توش خود مایکروسافت گفته باشه اون دمویی که تو E3 2006 از Halo 3 پخش شد،از گرافیک in-game بود،بازم متاسفانه نمیتونی تو این سایت فعالیت کنی.
در هر صورت ما بی صبرانه منتظر این دو لینک هستیم!الطفا بعد از این پست تا موقعی که اون دو تا لینک رو ندی پستی تو این سایت ارسال نکن چون...:ban:

در ضمن ، بعد از پست من فقط پستهایی که حاوی خبر و یا مطلب مفید باشن باقی میمونن و بقیه ی پستها پاک میشن

آخرین ویرایش:
Xbox 360 has sold 6 million consoles worldwide life to date and achieved record cumulative attach rates for software and peripherals in the United States, while Xbox Live passed the four million member mark during the quarter.

http://www.microsoft.com/msft/earnings/FY07/earn_rel_q1_07.mspx

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

سونی یعنی انحصار طلب نیست؟ UMD, Memory Stick, Betamax,......

ایوای بازم همون بحث خنده داره همیشگی :laughing:
ظاهرا کسی اینجا متوجه فرق بین ship کردن و فروختن نمیشه (همینطور این موضوع که توی گزارش های مالی همیشه آمار و ارقام مربوط به shipment هستش)
توی 3 ماهه گذشته مایکروسافت فقط 300 هزار دستگاه توی کل آمریکای شمالی پخش کرده (یا به قول امثال تو فروخته!!)
حالا توی اون 3 ماه بنابه آمار منتشر شده از طرف NPD این کنسول 204 هزار، 206 هزار و 259 هزار تا توی آمریکا فروش داشته. با احتساب فروش توی کانادا آمار فروش از 700 هزار تا هم میگذره. اگه این فروشه اونم فروشه پس چرا با هم جور در نمیان؟؟؟
hint:
چون اون آمار 6 میلیون یا 5 میلیون تا آخر ماه جون، مربوط به shipment میشه و از اونجایی مایکروسافت توی ماههای گذشته overship کرده بوده و فروشگاهها کنسولهای زیادی روی دستشون مونده بوده، تعداد 300 هزار تای دیگه کنسول توی اون 3 ماه سفارش دادن و بقیه اون فروش از دستگاههایی که توی انبارهاشون انبار کرده بودن، بوده! امیدوارم این آخرین توضیح در این مورد باشه چون من یکی که دیگه حوصله ندارم یه حرف رو 1000 بار تکرار کنم

در مورد انحصارطلبی هم:
اولا من نمیدونم سونی این وسط از کجا اومد، البته کاملا قابل پیش بینیه که xbot ها همیشه همه چیزو به سونی ربط میدن.
ثانیا مطمئنا به اندازه مایکروسافت انحصارطلب نیست (کافیه فقط یکمی به خودت زحمت بدی و ببینی چه شرکتی بیشتر از هر شرکت دیگه به انحصارطلبی محکوم شده)

آخرین ویرایش:
من فقط یه چیز را بگم بهت
تو این همه TYPE کردی و وقتت را هدر دادی که ثابت کنی که PS2 (که هیچ ربطی به این تاپیک نداره ، عمرش گذشته) را با XBOX 360 مقایسه کنی ؟
همچنین که این بحث ربطی به این تاپیک نداره
البته مدیران بهتر میدونند که قانون سایت چی هستش
یکمی هم در مورد جبهه ای که گرفتی فکر کن

فقط از طرفدارهای Sony بر میاد!!

هنوز فرق یک تصویر ZOOM شده را درک نمیکنی و ملاکت اصلا درست نیست
البته یه موضوعی اینجا مطرحه و اون اینکه توی همین یکی دو صفحه پیش یکی دیگه از xbot ها مطلبی گذاشته بود که مقایسه ای بین فروش 360 و PS2 توی استرالیا بود، من موندم چرا اونجا امثال تو اعتراضی نکردن !!؟؟
از نظر من و اونهایی که دنبال اینجور مساءل هستن کاملا مشخصه که 360 قابل قیاس نیست با PS2 پس اون پست فقط برای روشن شدن وضعیت این دو تا کنسول توی مدت زمان مشابه برای بقیه بود تا یک موقعی توهم برشون نداره که 360 ترکونده و فروشش کولاک بوده تا حالا

راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم
کیفیت نورپردازی و تکسچرها به زوم بودن یا نبودن اون تصویر ها ربطی نداره.
در ثانی اون اسکن ها اصلا معیار خوبی برای سنجش گرافیک اون بازی نیست (اولا بنا به همون دلایلی که گفتم توی پستم و ثانیا برای اینکه direct feed نیست) اما از اونجایی که با دیدن همون اسکنها یه کاربر سایت ادعا کرده بود گرافیک بازی فوق العاده است، فقط میخواستم فوق العاده بودن اون عکسها رو بدونم.

ایوای بازم همون بحث خنده داره همیشگی :laughing:
ظاهرا کسی اینجا متوجه فرق بین ship کردن و فروختن رو نمیدونه (همینطور این موضوع که توی گزارش های مالی همیشه آمار و ارقام مربوط به shipment هستش)
توی 3 ماهه گذشته مایکروسافت فقط 300 هزار دستگاه توی کل آمریکای شمالی پخش کرده (یا به قول امثال تو فروخته!!)
حالا توی اون 3 ماه بنابه آمار منتشر شده از طرف NPD این کنسول 204 هزار، 206 هزار و 259 هزار تا توی آمریکا فروش داشته. با احتساب فروش توی کانادا آمار فروش از 700 هزار تا هم میگذره. اگه این فروشه اونم فروشه پس گرا با هم جور در نمیان؟؟؟
hint:
چون اون آمار 6 میلیون یا 5 میلیون تا آخر ماه جون، مربوط به shipment میشه و از اونجایی مایکروسافت توی ماههای گذشته overship کرده بوده و فروشگاهها کنسولهای زیادی روی دستشون مونده بوده، تعداد 300 هزار تای دیگه کنسول توی اون 3 ماه سفارش دادن و بقیه اون فروش از دستگاههایی که توی انبارهاشون انبار کرده بودن، بوده! امیدوارم این آخرین توضیح در این مورد باشه چون من یکی که دیگه حوصله ندارم یه حرف رو 1000 بار تکرار کنم

در مورد انحصارطلبی هم:
اولا من نمیدونم سونی این وسط از کجا اومد، البته کاملا قابل پیش بینیه که xbot ها همیشه همه چیزو به سونی ربط میدن.
ثانیا مطمئنا به اندازه مایکروسافت انحصارطلب نیست (کافیه فقط یکمی به خودت زحمت بدی و ببینی چه شرکتی بیشتر از هر شرکت دیگه به انحصارطلبی محکوم شده)

یعنی تو اون کلمه SOLD اون بالا به اون گندگی روShip میخونی....؟
مگه من گفتم انحصار طلب نیست؟
همه اطلاعاتی که میدی اینقدر دقیقه؟

واکاشی:)بتامکس و مموری و یو ام دی چه ربطی به انحصار طلبی داره؟!
واقعا خیلی جالبه!یاد گرفتن شمارشم چیز مفیدیه!Halo 2بیست میلیون فروخته؟از اونجایی که این بازی مال مایکروسافته،و هر خبری باشه مایکروسافت اول میگه،و این هم افتخار بزرگیه(20 میلیون فروختن!)شما اگه نتونی یه لینک از مایکروسافت،یا حالا چون تویی،از هر جایی!،واسه این آمار بدی،متاسفانه از مشاهده فعالیت شما تو این سایت محروم میشیم!
طبق حرف خودت:
همچنین اگه نتونی لینکی بدی که توش خود مایکروسافت گفته باشه اون دمویی که تو E3 2006 از Halo 3 پخش شد،از گرافیک in-game بود،بازم متاسفانه نمیتونی تو این سایت فعالیت کنی.
در هر صورت ما بی صبرانه منتظر این دو لینک هستیم!الطفا بعد از این پست تا موقعی که اون دو تا لینک رو ندی پستی تو این سایت ارسال نکن چون...:ban:

بازم که منطق به خرج دادی داداش .

فقط خوب به حرفهام گوش کن لطفا . خوب اگه من در مورد فروش halo2 دروغ میگم و نمیتونم یه لینک واسش ÷یدا کنم لطفا شما یه لینکی ÷یدا کنید که در مورد فروش halo2 باشه . اگه تونستین ÷یدا کنین همون لینک مورد نظر شماست . و اینکه این خبر را من تقریبا 7 و 8 ماه ÷یش داشتم . شما انتظار دارید برم این خبر را ÷یدا کنم نه این خبرهایی که متروکه شده .

دوما خیلی خط نشون بسیار زیبا میکشی . لطفا و دوباره لطفا اگه زحمت نباشه یه دقتی به اون نوشته های بالا بندازید که کاملا یه عده حرفهای خیلی تعصبی میزنن و به یه نوع دارن حالگیری میکنن . خوب حالا من حق دارم دفاع کنم یا نه ؟
نه اخه انصاف هم چیزه خوبی . من نمیدونم چرا همه با من اینطور کج افتادند و وقتی یه خطا از من سر میزنه همه با اجر و سنگ میکوبن تو سرم ولی برای دیگران اصلا توجهی نمیشه .

اون بالا اومدن میگن که halo3 گرافیک نداره و اگه کسی بگه گرافیک داره از طرفدارای تعصبی xbox360 هست .
اخه این کجاش تشکر داره چرا به ایننا رسیدگی نمیکنین و فقط بلدین منو خجالت بدین .

الان ببینید من حف دارم یا نه .

خوبه یه حرف درست حسابی زدی . خوب چرا این واسه halo3 هم نمیگی که اون عکس ها اصلا معیار خوبی واسه سنجس گرافیک بازی halo3 نیست . بازی ای که به قول خودت یه سال مونده تا بیاد . مورد توجه مدیران گرامی.

joke character confirmed? :laughing:

من این صحبتها رو داشتم در مورد halo 3 می گفتم. بازیهای دیگه (از جمله موتور استورم) که دیگه جدید نیستن و خداد تا دمو و تریلر از خود بازیشون دیدیم و نیازی به قضاوت کردن از روی 4 تا اسکن نداریم. لطف کن به جای اینکه الکی جواب بدی، پستها رو درست بخون.

یعنی تو اون کلمه SOLD اون بالا به اون گندگی روShip میخونی....؟
مگه من گفتم انحصار طلب نیست؟
همه اطلاعاتی که میدی اینقدر دقیقه؟

آقا شما درست میگی، من 6-7 ساله هرچی شنیدم و اطلاعات از اینور و اونور جمع کردم همشون غلط از آب در اومد.
مایکروسافت هم توی 3 ماه فقط 300 هزار تا توی آمریکا فروخته (و البته 300 هزار تا هم توی ژاپن و یکی دو تا کشور آسیایی دیگه !!) و شرکتی مثل NPD که آمار 700 هزار تایی اعلام میکنه فتنه گره اصلیه، اونهایی هم که مشترک این شرکت هستن و ده ها هزار دلار برای این اشتراک میدن (از جمله تمامی شرکتهای بازیسازی، شرکتهای سرمایه گذاری بزرگ و حتی خود سازندگان کنسول) یه مشت احمقن که دارن پولشون رو بابت یه مشت اطلاعات دروغ هدر میدن.
فکر میکنم بهترین کار اینه که به حرف بهزاد گوش کنم و خودمو الکی خسته نکنم چون کسی که نمیخواهد چیزی رو قبول کنه، تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنه (مخصوصا اگه اون فرد ایرانی باشه)

آخرین ویرایش:
دست رسی کاربر ovis به مدت 2 هفته به انجمنها قطع شد

قبلا هم بهت اخطار داده بودم که اگه پستها و اخباری که توی فروم ارسال میکنی رو از خودت در بیاری و منبع معتبری براشون نداشته باشی دست رسیت از سایت قطع میشه

توی این لینک میتونی فروش هیلو 2 رو ببینی

http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_2

دیگه هر آدمی که 2 زار قدرت تفکر داشته باشه میتونه تشخیص بده کنسولی که سرجمع 22 میلیون یونیت فروخته نمیتونه بازی ای داشته باشه که 20 میلیون نسخه فروش کرده باشه !

-----

توی این 2 صفحه هر چی میخواستین نوشتین ... پستهایی که 90 درصدشون نه تنها به تاپیک ربطی نداشتن بلکه تکرار مکررات هم بودن
بعد از پست من فقط اخبار رو ارسال کنید

بحث در مورد آمار فروش XBOX360 رو هم اگر خیلی تمایل دارید ادامه بدید میتونید یه تاپیک باز کنید و اونجا بحث کنید
البته کیانوش جان فکر میکنم این بحث رو ادامه ندی بهتر باشه چون افرادی که نمیخوان یه موضوع رو قبول کنن با هزار تا دلیل و مدرک و ... هم قبول نمیکنن

یه دموی 7 دقیقه ای از بازی roboblitz اومده
http://www.xboxyde.com/news_3747_en.html

فقط یه توضیح کوچیک بدم، این بازی از unreal engine 3 استفاده میکنه و با رزولوشن 720p و فریم ریت 60 اجرا میشه. اما نکته جالب اینه که بازی یه بازی xbox live arcade هستش و اینجور بازیها شرط پذیرفته شدنشون اینه که حجمشون زیر 50 مگابایت باشه. یعنی این بازی با این گرافیک حجمش کمتر از 50 مگابایته!!

چند تا عکس هم ازش میگذارم (البته فقط لینکشونو)

http://www.nlgaming.com/games/4082/5.jpg

http://www.nlgaming.com/games/4082/6.jpg

http://www.nlgaming.com/games/4082/7-19-4.jpg

http://www.nlgaming.com/games/4082/7.jpg

http://www.nlgaming.com/games/4082/7-19-6.jpg

سلام وخسته نباشید به مدیران که فقط نشستن ما پست بزنیم پاکش کنید میخواستم بگم فقط 15روز دیگه مونده که ps3بیاد حال میکنم روز اول چنان فروشی بکنه که سابقه نداره مطمعن باشید اروپایی ها و حداقل زاپنی ها اینقدر صبر کردن که ps3بخرن حال میده روز اول 6..7 ملیون فروش کنه به نظر من مدیران باید برای حفظ ابروی 360 هم که شده دسترسی کل 360 داران را از سایت قطع کنه تا از طوطعه ها جلوگیری بشه

سلام وخسته نباشید به مدیران که فقط نشستن ما پست بزنیم پاکش کنید میخواستم بگم فقط 15روز دیگه مونده که ps3بیاد حال میکنم روز اول چنان فروشی بکنه که سابقه نداره مطمعن باشید اروپایی ها و حداقل زاپنی ها اینقدر صبر کردن که ps3بخرن حال میده روز اول 6..7 ملیون فروش کنه به نظر من مدیران باید برای حفظ ابروی 360 هم که شده دسترسی کل 360 داران را از سایت قطع کنه تا از طوطعه ها جلوگیری بشه
خوب پس میخواستی امثال این پستها جایزه بهترین پست رو هم بگیرن؟؟ :laughing:
ماشا الله آدم تا میاد یه طرف رو درست کنه یه طرف دیگه اوضاعش بی ریخت میشه.

سونی خیلی خیلی شاهکار کنه، بتونه همون 500 هزار تایی که گفته به بازار عرضه کنه، باید با دمش گردو بشکونه.
چند هفته ای هستش که شایعاتی هست مبنی بر اینکه این کنسول توی ژاپن فقط با 80 هزار دستگاه لانچ میشه (یعنی 20 درصد کمتر از همون 100 هزار تایی هم که گفته بودن، البته هنوز در حد شایعه است) حالا اگه با 80 هزار دستگاه تو بازار میشه 6-7 میلیون فروش داشت که خوب حتما به خاطر جادوی 4d جناب کن کوتاراگیه :laughing:

2ut5fyv.gif

اما از اونجایی که با دیدن همون اسکنها یه کاربر سایت ادعا کرده بود گرافیک بازی فوق العاده است، فقط میخواستم فوق العاده بودن اون عکسها رو بدونم.
سلام.
آها ! پس شما همون کیانوش همیشگی هستی ما خبر نداریم !!!
میبینم که هیچ تغییری نکردی !!! همون اخلاق و رفتار همیشگی...
البته یه جورایی حدس میزدم خودت باشی ولی الان که دیگه بهزاد گفت مطمعن شدم !

تا جایی که ندیده میدونم اون لینک هایی که از Halo3 گذاشتی بازم چیزی رو ثابت نمیکنه,باید بگم که اون لینک هات اصلا باز نمیشه ! اگه میشه دوباره عکسها رو بزار ببینم چه خبره که اومدی اینجا جبهه D-Day راه انداختی !!!

من فقط به یه موضوعی اشاره کنم که خیلی مهمه !
طرفدارای PS3 توجه کنن !
به جای اینکه اینهمه بیاید اینجا بحث راه بندازید که نمیدونم فلان بازی فلان مشکل داره یا فلان کنسول فلان فروش رو داشته یا نداشته,برید دعا کنید یه وقت MGS4 نیاد واسه X360 ! :laughing:
چون اگه اومد دیگه اون بهانه ی همیشگتون رو هم که میگفتین هدف ما از خرید PS3 فقط MGS4 هست رو هم دیگه از دست میدید ! و فقط من موندم که اگه یه همچین اتفاقی بیوفته دیگه کدوم بازی رو دارید که بهانه کنید !
زبونم لال زبونم لال, ! اگه بیاد خدا میدونه سونی چقدر ضرر کنه ! نا سلامتی خیلی ها به PS3 لقب این بازی رو دادن.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or