اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

]چهار تا اسکرین شات جدید برای lost planet اومده این یکیش اگه بقیه رو خواستین برین اینجا

neogaf-screen4.png

يكي از عجيب ترين بازيهاي E3-2006 بازي Afrika براي PS3 بود كه در اون حيواناتي از قاره آفريقا رو نشون ميداد كه خيلي طبيعي در كنار هم زندگي ميكردن و غذا ميخوردن و ... حالا مجله Famitsu در مطلبي نوشته كه Ikejiri كه قبلآ روي بازيهاي Hotshots Golf 3&4 كار كرده روي اين بازي هم كار ميكنه.

afrika-20060712102217101.jpg

------------------------------------------
عكسهايي از گيم پلي NFS:Carbon منتشر شده كه در زير ميبينين :

براي ديدن همه عكسها برين اينجا

-------------
موفق باشين.

کسانی که در کاربن حضور دارند:
Credited cast:
Chris Gauthier .... Neville
Shaw Madson .... Wolf
Dean McKenzie .... Cross
Tahmoh Penikett .... Darius
Dan Rizzuto .... Mysterious stranger
Elias Toufexis .... Sal Mustalla
Emmanuelle Vaugier .... Nikki

WooooooooooooooooooooooooooooooooW
بالاخره Half Life 2 هم به طور رسمي براي PS3 , XBOX 360 اعلام شد. پك ارزشمندي كه خود بازي اصلي به اضافه اپيزودهاي اول و دوم رو در خودش داره براي اين دو كنسول عرضه ميشه و تاريخ عرضه اش هم خيلي نزديكه : فصل چهارم همين امسال ! اين هم از Valve كه خيلي ها ميگفتن رفته طرف مايكروسافت.
---------------------------------------
يه خبر جالب ديگه هم خبر انتشار بازيهاي God Father , SSX براي Wii هست كه از قابليتهاي اين كنسول استفاده ميكنن.
---------------------------------------
David Jaffe گفته كه اونها روي نسخه اي از بازي فوق العاده God Of War براي PS3 فكر ميكنن و احتمالآ اين بازي يك تريلوژي يا سه گانه خواهد بود و آخرين اپيزودش روي كنسول PS3 ساخته ميشه.

آخرین ویرایش:
دیروز یه دموی قایل بازی از The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II به صورت مجانی روی XBL قرار گرفته.این دمو شامل یه مرحله ی آموزشی ، اولین مرحله از Evil Campaign و یه مپ Multiplayer برای بازی یک به یک از طریق XBL هستش.

the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle-earth-ii-20060705071829207-000.jpg

-----------------------------------------

UbiSoft تمامی حقوق سری Driver رو از Atari به قیمت نوزده میلیون یورو خریداری کرده.البته استودیوی ساخت بازی رو نخریده ولی تمام 80 نفر از عوامل ساخت Driver حالا به جای Atari به استخدام UbiSoft در اومدن.البته بازی Driver : Parallel Lines هنوز در اختیار Atari هست.UbiSoft هنوز اطلاعاتی از بازی جدیدی که قصد داره برای این سری درست کنه اطلاعاتی رو فاش نکرده.

این خبرو آریا جان گذاشته بود که من یه چیزایی اضافه می کنم :
EA رسما اعلام کرد که در حال حاضر 6 بازی برای Wii در دست احداث(! )داره.این 6 تا بازی Madden, Godfather, Tiger Woods, Harry Potter, Need for Speed, و یه بازی از سری SSX هستند.همه ی این بازی ها به صورت مخصوص و جداگانه و با توجه به قابلیت های ویژه ی Wii براش ساخته میشن.EA گفته از این همه کار که میشه با سخت افزار و کنترلر خاص Wii انجام بده در عجبه و دستشون کاملا بازه( مخصوصا در مورد Madden )

قبلا هم مشخص شده بود یه بازی دیگه از سری LOTR می خواد درست بشه اما جدیدا رسما اعلام شد که این بازی که یه بازی RPG هست ، The Lord of the Rings: The White Council نام داره.این بازی برای 360 ، PS3 و PC در نظر گرفته شده.بازی از یه داستان جدید که برا اساس خود رمان هست بهره می بره و برای اواخر سال 2007 در نظر گرفته شده.شما می تونید به جای 4 نژاد مختلف که آدم ، هابیت ، الف و دوارف هستند ، بازی کنید.بازی کردن با هر کدوم از این ها آخر به تبدیل شدن شما به یه Hero که با White Council ( Gandalf, Saruman, Galadriel و Elrond ) متحده منجر میشه . بازی 80 سال قبل از جنگ حلقه اتفاق میافته.بازیکن ها می تونن همچنین به تمامی نقاط مهم Middle-Earth سر بزنن.این بازی همون Project Gray ه که قرار بود فاش بشه.

the-lord-of-the-rings-the-white-council-20060713062723467.jpg

بازی New Super Mario Bros کماکان می تازد فروش این بازی در ژاپن تا به الان دو میلیون و صد و سی و هفت هزار و ششصد و هشتاد تا یونیت بوده که خودش همینطوری برای یه بازی کنسولهای دستی عالیه اما به پای Pokeman GBA نمی رسه . اپیزود 3 ژینوساگا هم توی ژاپن این هفته منتشر شده و 124 هزار یونیت فروش کرده وقتی اسم ژینوساگا رو شنیدم یاد حسین (Ashe) افتادم که عشق RPGهای کنسولی بود .
-----------------------------------------------------
یه نسخه از WE برای DS قراره بیاد به اسم WE DS که از امکان دو صفحه ای بودن DS استفاده می کنه و بطوریکه بازی توی نمایشگر بالا و ترکیب تیم توی نمایشگر پایین نمایش داده می شن . این بازی قابل بازی بر روی سیستم Nintendo WI-FI Connection هم هست . بازی 21 سپتامبر توی ژاپن منتشر می شه .

آخرین ویرایش:
سلام سلام
یه چند روزی ما نبودیم کلی خبر اومده که بیشترشو بچه ها گذاشتن دیگه من چی کاره بیدم فقط بگم یه مطلب توپ دارم براتون ترجمه میکنم
Rainbow Six: Vegas:
pixel_c.gif
دلتون اومد این عکس های داغو برای xbox360 و ps3 نزارین
فقط بگم که اصلا وقت ندارم و ممکنه چند روز دیگه هم نتونم بیام!
--
تایید ساخت بازی god of war3 برای ps3 گفته شده که ممکنه این بازی اواخر 2008 بیاد شایدم اواسطش

Dead Rising
deadrising.jpg

----------------------
اخيرآ يكي از كارمندان سوني از توكيو ليستي را فاش كرده كه به گفته خودش عناويني است كه اين كمپاني در نمايشگاه TGS امسال به نمايش خواهد گذاشت.مثل اينكه ايشون خواسته تحت هيچ شرايطي اسمش فاش نشه چون در غير اين صورت به احتمال قريب به يقين اخراج خواهد شد در هر صورت تاكيد ميكنم تا به حال خبري مبني بر صحت نمايش يا حتي وجود برخي از بازيهاي زير در نمايشگاه TGS امسال از سوي هيچ نهاد معتبري اعلام نشده.
ان ليست شامل عنوانهاي ذيل بوده:
The games that he listed to show at TGS 2006 are as follows:
- Resident Evil 5
- Devil May Cry 4
- Assassin's Creed
- Grand Theft Auto IV
- Forbidden Siren 3
- Metal Gear Solid 4
- Final Fantasy XIII
- Tekken 6
- Silent Hill 5
-
SpiderMan 3

Now for more surprisingly announced titles to show at TGS:
- Killzone Next Gen
- Fatal Frame 4
- Onimusha 5
- Kingdom Hearts 3
- Sequel to Shadow of the Colossus
- Sneak Peak at God of War 3
- Ninja Gaiden 2
- Battlefield 3 or believed to be Battlefield 2142
-
Sneak Peak at Zone of the Enders 3
------------------
Master Chief In A New Pose

-----------------
شهردار لاس وگاس در تلاشه كه از راههاي قانوني جلوي عرضه بازي Rainbow Six: Vegas گرفته بشه به اين دليل كه اين بازي ممكنه به شرايط اقتصادي اين منطقه لطمه قابل توجهي وارد كنه!!
-----------------
lotrwhitecouncil2.jpg

سايت رسمي بازي Lord of the Rings: The White Council بازيي كه با اسم رمز project gray company شناخته ميشد و دوستان به اندازه كافي در موردش توضيح دادند.طراحان دو نسخه The Return of the King و The Third Age از سري LOTR در ساخت اين نسخه نيز دخيل خواهند بود.
http://www.ea.com/official/projectgraycompany
-------------------
امتيازات بازي Chromehounds تا بدين لحظه
GAMESPOT 7.9
IGN 6.9
GAMESPY 3.5 OUT OF 5
GAMEPRO 3 OUT OF 5
TEAMXBOX 8.7
GAMESRADAR 7
8 1UP
----------------
عكسهايي از FORZA MOTORSPORT 2

----------------
ساخت بازي virtua fighter 5 براي دستگاههاي arcade به پايان رسيد و اين عنوان هم به مجموعه بازيهاي اين گروه در ژاپن ملحق شد.
---------------
The Godfather Xbox 360 Screenshots

----------------
Age of Pirates: Carribean Tales هم به ليست بازيهاي XBOX 360 اضافه شد.ATARI ناشر اين عنوان بر روي كنسول فوق خواهد بود.
----------------

عكسي از TIGER WOODS PGA TOUR 2007

--------------------------------

سايت بازي Tenchu بر روي XBOX 360
http://www.tenchu.net
-------------------------------
تصاوير جديدي از TEST DRIVE UNLIMITED

------------------------------

تصاوير ديگري از بازي INFERNAL يا همان Diabolique Licence To Sin سابق

-------------------------------

ساير عكسهاي CALL OF DUTY 3

cod32.jpg

و دوعكس تكراري از نسخه WII ولي اينبار با نحوه استفاده از كنترل كنسول

gearsofwarlogo.jpg

اگر از طرفدارن بازيهاي اكشن ان هم از نوع sci-fi هستيد احتمالآ شما هم تا به حال احساس كرديد كه اين سبك وارد نوعي سيكل يكنواختي شده.حضور تعدادي سفينه و سلاحهاي عجيب و موجوداتي تخيلي به مراتب عجيبتر از ان چيزي هست كه هميشه در اين ژانر به وفور ديده ميشه مثل سري DOOMو QUAKE وHALO. ولي بدون شك يكي از عناويني كه مدتي است در بين ساير بازيهاي اين سبك سري بلند كرده و تا به حال هم با اقتدار به حركت خودش ادامه داده عنواني نيست جز Gears of War محصول كمپاني ارزشمند EPIC. اين بازي كه نبرد بي رحمانه بين انسانها و موجوداتي موسوم به Locust horde را در سياره اي مشابه كره زمين به نام Seraبه تصوير خواهد كشيد در اصل پرورده ذهن شخصي است به نام كليف بلزينسكي كه در حال حاضر هم سمت طراح و برنامه نويس ارشد اين پروژه را در اختيار داره.مطلبي كه در زير از نگاهتان مي گذرد خلاصه گفتگويي است با اين فرد يعني "CliffyB":
cliffb.jpg

**براي نمايش جالبتون در E3 امسال تبريك ميگم.GEARS OF WAR امسال حضور بسيار جالبي داشت و خيلي ها دارن به اين نكته ميرسن كه اين بازي از نظر ميزان محبوبيت به زودي در حد عنواني مثل HALO قرار ميگيره .برنامه شما بعد از نمايشگاه چي بود؟
دقيقآ بعد از اتمام E3 سريعآ برگشتيم به محل كارمون در شمال كارولينا و ساخت بازي رو از سر گرفتيم.ميدونيد طراحي يه بازي مثل عمل جراحيه بايد هر چه زودترعمل رو با موفقيت تموم كني وپشت سرش بيمارو ازاد.
13.jpg

**به نظر ميرسه كه اين بازي از همان ابتدا پروژه بسيار سنگيني بوده ميتوني در اين رابطه هم به ما اطلاعاتي رو بدي و بعضي از ساير همكارهات كه درساخت اين بازي سهيم بودند رو معرفي كني؟
راستش ما كارمون رو فقط از يه تيم 25 نفره شروع كرديم و صريحآ بگم كه تعداد زياد اعضا يا سخت كار كردن همه راه رسيدن به يه نتيجه خوب نيست بلكه درست و هوشمندانه كار كردنه كه هميشه پيامد مطلوب روبه ارمغان مياره. تعدادي از همكارهام و البته مقامهاي بالاتر كمپاني دخيل در ساخت اين عنوان اين افراد هستند.
Chris Perna:سرپرست هنرورهاي بازي براي طراحي شخصيتها و محيطهاي ان
Rod Fergusson: تهيه كننده بازي
Jerry O'flaherty:ناظر ارشد بخش هنري بازي
Ray Davis:سرپرست برنامه نويسان GEARS OF WAR
Mike Capps:رييس كمپاني
cliffbleszinski2jpg3.jpg

**سلاحهايي كه در gears of war وجود داره واقعآ جالبن به خصوص ان اره برقي متصل به اسلحه سنگين انسانهاي بازي چي باعث شد كه دست به خلق همچين سلاحي بزني؟
من خيلي اسلحه هاي تركيب شده را دوست دارم در موقع ساخت اين نوع اسلحه هم يادم افتاد به سلاحي به نام "gun-blade" در يكي از شماره هاي Final Fantasyكه ظاهري نسبتآ مشابه با همين مورد داشت در كل به ملحق كردن اجزايي كه هر كدام ميتونند به صورت جداگانه در كاري مورد استفاده مي گيرند در بازيها خيلي علاقه دارم و GOW هم از طبيعتآ از اين قاعده مستثني نيست
gears.jpg

**در نمايي از بازي نوعي وسيله هوانوردي جنگي حضور داشت ايا توي gears of war كاربر اجازه كنترل وسايل نقليه رو هم داره؟
متاسفانه فعلآ چيزي در مورد اين موضوع نميتونم بگم(!)
**در مورد هيولاهاي بازي چي به خصوص چند تا از ان بزرگاشون؟
اه ان در واقع نوع ماده Locust ها هست كه حدودآ 8 فوت قد و نزديك به 500 پوند هم وزن داره كه به صورت عجيبي هم توي محصول نهايي قدرتمند خواهد بود ولي خب از انجايي كه من به فكر كاربران بازي براي شكست اين موجود هم بودم يه نقطه ضعف براش گذاشتم.ان در اصل كور هست.
2.jpg

**خب كليف يه كم در مورد ساخت و نحوه بار گرفتن Gears OF Warتا نتيجه فعلي كار, برامون صحبت كن؟
- من شخصآ خودم يه فرضيه دارم كه ميگه براي فهميدن اينكه چي ميخواي بسازي بهتره فكر كني كه چه چيزهايي رو نميخواي در كارت ببيني .اولين چيزي كه من در اين زمينه مي خواستم اين بود كه محيط بازي به هيچ وجه روي كره زمين نباشه يا لازم نباشه بخوايم تونل زمان توي ان بذاريم يا اينكه اصلآ از يه مشت بناي معروف مثل Tower Bridge و London eye شهر لندن و...عينآ توي بازي كپي برداري كنيم. من خودم ميدونم كه وقتي لفظ "sci-fi" به گوش كسي ميخوره چي در ذهنش تداعي ميشه محيطهاي تاريك, تونلها و انبارهاي بي سر و ته البته باز هم خب من تصميم گرفتم كه كمي از اين فرمول متداول تخطي كنم و با استفاده از موتور unreal محيطهاي بازتر و تا حدودي رنگارنگ تري رو توي بازي به وجود بياريم مگه چه اشكالي داره كه يه بازي sci-fi هم مثل يه عنوان rpg داراي جلوه هاي زيبا و تحسين برانگيز باشه؟
gearsitman.jpg

**به نظرت روند طراحي Gears of Warبا ساير محصولات epic تفاوتي داشته؟
- به نظر خودم بله دليلش معيارهايي هست كه تا صحت ايجاد صحيح انها در مراحل ساخت بازي مشاهده نشه به قسمت بعد منتقل نخواهند شد.ببينيد قديمها وقتي كه كسي ميخواست در اين رشته كاري انجام بده فقط بهش ميگفتن''هي فلاني يه چيز خوب درست كن حالا هر جا ميخواد باشه'' ولي چيزي كه من ميدونم اينه كه با اين روش ديگه كار نميتونه محصول قابل توجهي از اب دربياد.انتظارات ما از اين پروژه خيلي بالا بوده و هنوزهم هست .گيم پلي اين بازي چيزيه كه من اگر بخوام فقط به يك نكته از gears of war تكيه كنم ان خواهد بود قصد تعريف از خودم و بچه ها را ندارم ولي ما واقعا سعي كرديم كه روند كنترل بازي و نبردها واقعآ خوب از اب درامده باشند.پيكارهاي بازي حقيقتآ حالتي زنده مانند دارند.بعد ميرسيم به محيطهاي اطراف بازي كه حاصل كار بچه هاي بخش هنري بازي است كه سعي كردن به جاي مشتي از بافتهاي بي روح به انها جلوه اي رو بدن كه به نظر برسه قبلها واقعآ كسي در انجا زندگي ميكرده .خب ما همه اين قسمتها را با هم ديگه تكرار ميكنيم تا زمانيكه به اين نتيجه برسيم كه چيز جالب و متفاوتي براي عرضه به مردم دنيا داريم.
gearsofwar5.jpg

- **سبك معماري ساختمانهاي بازي به نظر تا حدودي شبيه به زيانگوتيك اروپايي ميرسهچي باعث شد كه همچين مدلي را براي gears of war انتخاب كني؟
- خيلي وقت پيش داشتم يكي از مراحل ابتدايي بازي را با انجامش ارزيابي ميكردم كه ناگهان منظره اي رو ديدم كه واقعآ ادمو به وجد مياورد خب يه كم كه فكر كردم ديدم حضور همچين صحنه اي در بازيي كه لحظه به لحظه اش تا خرخره توي نبرد و جنگ و ستيز ميگذره نميتونه نقطه منفيي توي ژانر sci-fi كه قبلآ گفتم بايد شامل چه محيطهاي باشه, قلمداد بشه.اگر سناريو اصلي بازي ان را دردنيايي تنگ و تاريك تعريف ميكنه كه دليل نميشه همه جاي اطراف ان گيتي هم از وضع تبعيت كنه.من خودم يكي از طرفداران اين سبك معماري هستم دليلش هم برميگرده به محل خدمت برادرم در حومه غربي منطقمون كه يكبار براي ديدنش به انجا رفتيم, ان موقع من تازه يه بچه بودم ولي احساس كردم كه ديدن ان منظره تاثير عجيبي روم گذاشت فكر كنم به همين دليل هم به قسمت نظامي –جنگي بازيها روي اوردم يه دليل ديگش برميگرده به سفرم به لندن و ديدن مناطق گذشته ان خب همه اينها فاكتورهايي شدن براي انتخاب اين نوع جهت گيري در طراحي مناطق بازي يكي از مناطق GEARS OF WARرا براساس ساختمان كليساي ساين پل لندن طراحي كرديم.

- ** به نظر ميرسه كه روي تنظيم و الگوبرداري حركات شخصيتهاي GEARS OF WAR براي حملات خيلي كار شده در اين رابطه چي ميتوني به ما بگي؟
- در مواقعي كه طراحانمون نوعي حركت براي برخورد با حريف را در بازي به وجود مي اوردند هميشه زاويه و نوع اعمال ان را هم در نظر ميگرفتند.چگونگي اعمال موضع گيري براي درگيري با دشمنان توي اين بازي اهميت وافري داره. حدودآ تا 90 درجه ميشه براي شليك به هدف روي جناحهاي تكيه گاه حساب كرد و حتي در بازي ميشه با هل دادن اجسامي مثل خودروها يا ميزها و جعبه ها در كنار هم در مقابل يك مكان خاص پناه گرفت ولي خب اينكه كدام جناحي براي حمله بهتره يا نحوه ارزيابي امن بودن و مقاومت ان قسمت از پناهگاه در مقابل ضد حملات بر عهده كاربر بازي است.
gearsofwarjpg4.jpg

- ** در دنياي امروز معمولآ مردم نظرات خودشون را در رابطهبا فيلمها يا بازيهاتوي انجمنهاي سايتهاي مربوطه مختلف ابراز ميكنند.ايا تا به حال به اين قسمتها هم توجه كردي؟
- صد درصد.به شخصه يكي از كارهام در مواقع بيكاريم همينه كه توي انجمنهاي سايتهاي معتبر فقط دنبال مطلبي در رابطه با "Gears"يا "Epic"بگردم و تا اخرشون رو بخونم عقيدم اينه كه حتمآ بايد نظرات افراد مختلف را در زمينه كارام بدونم تا به نقاط مثبت و منفي كارم واقف بشم.
meelijah.jpg

** در پايان چه پيشنهادي براي افرادي كه دوست دارن وارد اين عرصه بشن داري؟
خيلي از دوستهاي من كه در ساخت بازي ها با من همكاري نزديك داشتند كارشون رو با طراحي مودهاي ساده براي بازيهاي روزمره بازار شروع كردن. من خودم از شش سالگي دوست داشتم كه روزي به صورت حرفه اي وارد اين حيطه بشم كه خوشحالم حداقل در اين كار موفق شدم توصيه من اينه كه اگر واقعآ احساس مي كنيد كه توانايي و استعداد انجام اين كارو داريد به نوعي خودتون رو باهاش درگير كنيد و مطمن باشيد كه لازم نيست حتمآ اولين محصولتون يك عنوان بزرگ باشه بلكه نحوه وارد شدنتون به اين حرفه مهم خواهد بود.
gearsofwar.jpg

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط wii360:
تو رو خدا يكي اينو ترجمه ككنه بزاره تو تا پيك من براي اينكه زياد جا گرفته نشه فقط لينكش رو ميدم
اينجا
دستتون درد نكنه از كمكون تركيدم .اخه چند نفر اينو روئ تاپيك گذاشتيد يكي بس بود.

اصلا ميزارمش اينجا هر كي تونست ترجمش كنه
Now this is something new. While some Xbox 360 fanatics will go through everything just to defend their console of choice, Microsoft fanboy (he said it himself!) Charles Husemann decided to run to Playstation 3's aid and present us with reasons why Playstation 3 is a good console. Take note, just "good" and not "better than Xbox 360". Apparently, Husemann is still a Microsoft fanboy through and through to not have taken pains putting the two next-gen consoles side-by-side.

Although there were points brought that may seem to be against the PS3, Husemann always had something to counter these. Of course, the issue with the PS3's price was put into consideration. Husemann's answer? Sony's upcoming console is expensive because "there a lot of brand new cutting edge technology in the device and we all know that bleeding edge technology does not come cheaply.... It is about creating an entertainment hub in your living room."

There was also a good comparison with PS3's controller and that of Wii's. Interestingly, Husemann does not think Sony copied Nintendo. He even pointed out that this controller idea of Wii may be "innovative, new or cool", the technology that came with it was not exactly new, adding that "the technology has been around in one form or another for years and that [Nintendo has] done a good job of taking existing tech and re-packaging it in a more consumer friendly way".

Then he touched on Sony's online service. Reading about a Microsoft fanboy defending the Hub against Xbox Live was really interesting. Husemann said that instead of "copying" Microsoft, Sony just "evolved" the service. There were also points that explained how Sony's Hub may actually fare better than XBL.

The whole article was pretty interesting. So whether you're a Sony fanatic or a Microsoft fanboy, I suggest you head over to the full article and try seeing an Xbox 360 fan's positive take on Sony's next-gen console.

بابا این که چیزی نگفته
یه طرفدار 360 هست که اومده از Ps3 طرفداری کرده همین گفته گرون نیست چون تکنولوژیش بالاس گرونه و گفته ایده نینتندو رو ندزدیده یا گفته سیستم آنلاین سونی از مایکروسافت بهتر خواهد بود همین
بابا تو این سایتای در پیت نرین که مضخرفات می نویسن ذهن خودتون رو بی خودی در گیر می کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or