اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اين بازي به عنوان لانچ تيتل برا ي ps3 هست وتوسط شركت keoi ‌ساخته ميشه اسم بازي هم هم نوشته شده: FETAL INERTIA
اين بازي بايد بازي ريسينگ در هوا باشه من كه اينجوري حدس زدم
Jump it up!

The Vehicles of Fatal Inertia. Posted Jun 26, 2006 at 09:31AM by Christopher C. Listed in: Fatal Inertia, Games Tags: Koei, titan, Fatal Inertia

banner.jpg

Currently planned as a PlayStation 3 launch title, Koei's Fatal Inertia looks to put players in the cockpit of some of the fastest, meanest racers this side of a Seubulba

- Phoenix Class

The model shown here is one of the earliest Fatal Inertia race craft. The Phoenix class ships have evolved into the most balanced performance racers and are capable in all benchmark tests.

With engines fitted where the wings would normally be mounted, this model utilizes higher speeds while making some sacrifices in handling and maneuverability.

The craft below is another Phoenix class vessel, but with a customized hood. Virtually any part of the ship can be modified, including the full front end and rear, side skirts, the cockpit, wings, as well as various body styling attachments such as spoilers.

Phoenix-1_qjgenth.jpg
Phoenix-2_qjgenth.jpg

- Aurora Class

Aurora class race craft are constructed to offer its drivers maximum speed. Its exotic design is based on jet propelled vehicles that broke terrestrial speed records in the 21st and 22nd centuries. While capable of astonishing top speeds, Aurora class vessels make make some sacrifices in acceleration and maneuverability.​

The model shown in the following two photos have been fitted with extra large wings that improve its stability and handling.​

The styling of each ship is freely customizable via paint jobs, decals, and other cosmetic enhancements. The Aurora class craft pictured below, features a series of custom flame decals, just one example of what you can do with your ship.​

aurora-1_qjgenth.jpg
aurora-2_qjgenth.jpg

- Mercury Class

Mercury class racers are engineered to deliver the fastest acceleration and superior handling. Its design is inspired by 22nd century joint strike fighter aircraft, and as such its tight control, quick acceleration and ability to execute evasive maneuvers is unmatched. However, these features come at a price; Mercury race craft offer a lower top speed than the other classes.​

Easy to control, the Mercury class vessel (shown below) is the recommended race craft for new drivers.​

mercury-1_qjgenth.jpg
mercury-2_qjgenth.jpg

- Titan Class

Sheer power and an impressive top speed make any Titan class ship a dangerous contender. The larger payload capacity allow the Titans to pick up twice the normal amount of ammunition from weapon pads, and carry engines that can produce maximum thrust, but the weight of Titan ships limit its maneuverability.​

Titan class race craft are best suited to combat and will prove to be a formidable threat in the hands of an experienced driver.​

titan2_qjgenth.jpg
titan_qjgenth.jpg

So there you have it folks, the vehicles of Fatal Inertia. Strap in and brace yourselves for rush to hit November 17!
اين هم اعلام شركت تيم نينجا مبني بر اينكه شايد NINJA GAIDEN BLACK براي ps3 هم ساخته بشه
EGM Rumor: Ninja Gaiden Black on PS3

Posted Jun 15, 2006 at 07:28PM by Maricar V. Listed in: Rumors Tags: EGM, ninja, Star Wars, Electronic Gaming Monthly, Ryu Hayabusa
ninja_qjgenth.jpg
Though we try to set rumors aside, we can't simply ignore Electronic Gaming Monthly's (EGM) massive dose of gaming gossip. In the latest issue of the magazine, the weekly rumor column hints on a massively multiplayer version of Burnout, a re-designed PSP, Kingdom Hearts PSP, Star Wars game for the Wii, a next-gen Star Wars: Battlefront sans Pandemic, and an Xbox 360 version of Auto Assault. Of course, there's one for the PS3 too! EGM speculates there'll be a PS3 version Ninja Gaiden Black, the game that features dragon ninja, Ryu Hayabusa. There had been speculations way back in July 2005 about the game having a PS3 version, but EGM resurrecting the rumor makes it even more believable.

The Ninja Gaiden series gained popularity on the 8-bit NES for its tight-action gameplay, use of cinematic cut scenes and of course, the catchy music. It's been released as a 3D action game on the Xbox, developed by the makers of Dead or Alive, Team Ninja.

Details of the PS3 version were not revealed but we can probably expect even more astounding cinematic cut scenes, engaging plot, and challenging missions.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط HL2-GF:
شما هم اقا بهزاد بهتره با دقت بيشتري پست ها رو بخونين !!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

شمام بهتره یه مقدار خودشو کنترل کنی
هر وقت پست شمارو بدون دقت خوندم بیا بگو با دقت بیشتری پستها رو بخون

دقیقا بهزاد جان بهتر بود به لینک میرفتی و ادامه مطلب رو هم میخوندی
نمیدونم چرا اینروزا اینقدر با من در میوفتی

آخه کجای اون پست من نشانی از خشونت یا درافتادن توش داشت !؟

تا اونجایی که یادم میاد شما پی ام دادین و ... ;)

من اصلا اون لینکو ندیدم که بخوام واردش بشم
فقط خیلی سریع پستهای صفحه رو مرور کردم و دیدم شما نوشتی همه چیز مشخص شد و اون 4 خط رو هم نوشتی
اگه اون تیتر Not Exlusive رو هم کپی میکردی دیگه مشکلی نبود ;)

به هر حال من ازت معذرت میخوام اگه ناراحت شدی

سلام
مطالبی که وارد این تاپیک و یا قسمت های دیگر فروم میشن وقتی ارزش پیدا می کنند که با زبان رایج در اون سایت نوشته بشن.وگرنه پیدا کردن این اطلاعات به زبان انگلیسی کار بسیار ساده ای هست.

لطف کنید و فارسی را پاس بدارید.
*در غیر این صورت پست ها پاک میشه

علی جون من متن خبر en رو گذاشتم تا اقا بهزاد ببینن خبرو
و یه چیز دیگه رو هم شما یادتون رفت بگین که تعجب کردم نگفتین:
از زدن چند پست به صورت متوالی و پشت سر هم خودداری کنید و سعی کنید پست های قبلی رو ویرایش کنید

علی جون من متن خبر en رو گذاشتم تا اقا بهزاد ببینن خبرو
و یه چیز دیگه رو هم شما یادتون رفت بگین که تعجب کردم نگفتین:
از زدن چند پست به صورت متوالی و پشت سر هم خودداری کنید و سعی کنید پست های قبلی رو ویرایش کنید
در بعضی از پست ها وجود متن های انگلیسی برای مشخص کردن بعضی از مسائل مشکلی نداره منظورم این بود که کل مطلب این حالت رو نداشته باشه.

هنگام ثبت نام این موضوع جزو قوانین هست و کاربران باید از اون اطاعت کنند اما متاسفانه بعضی از دوستان رعایت نمی کنند .تا چند وقت دیگه این مشکلات هم بر طرف میشه.

ببخشید میخواستم بدونم که Tom Clancey's Splinter Cell : Double Agent از موتور Splinter Cell : Chaos Theory استفاده می کنه دیگه؟همونه ولی تقویتش کردن آره؟
بعدش هم Capcom بدقول ترین و نامرد ترین شرکتیه که تو عمرم دیدم
اول که قرار بود بازیهاش برروی ps2 باشه بدقولی کرد و انو داد روی GC
بعد به نینتندو هم خیانت کرد و RE4 رو تبدیل به pc و ps2 کرد.
حالا مندوتا علت بزرگم برای خرید X360 بازیهای Gears of War و Resident Evil 5 هست
نکنه وسط راه Capcom بیاد ms را تنها بزاره و re5 رو برای x360 نده و بکنتش ps3exclusive
ها؟
ولی اینو مطمئن هستم با این اوضاعی که در پیش رو هست و با وجود این که تو بازیرایانه طی مصاحبه ای با یکی از عوامل کپکام شده بود و قرار شد بازی تا حدود سه سال دیگه بیاد فکر کنم گرافیکش دو برابر دموی pre-rendered اون باشه:eek:

اقا با عرض معذرت از اين به بعد مطالب رو به فارسي سليس مي نگارم تا باشد بر دوستان عزيز اين مطالب لزيز:d :-"
باشه چشم از اين به بعد تمام مطالبي كه ميزارم سعي ميشه كه فارسي باشه

با عرض سلام مجدد اين هم عكس هاي جديدي از بازي New Resistance: Fall of Man Screenshots
11_qjgenth.jpg

نميدونم اين عكس SILLENT HILL 5 رو كسي گذاشته يا نه من كه شنيدم ساخته ميشه كف وكردم
اين بازي برا PS3 مياد البته اونايي كه 360 دارن نبايد نااميد باشن چون احتمالش هست برا X360 هم بياد
banner.jpg

اين هم منبع خبر
http://ps3.qj.net/Silent-Hill-5-Rumors-/pg/49/aid/57084

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط gameware:
ببخشید میخواستم بدونم که Tom Clancey's Splinter Cell : Double Agent از موتور Splinter Cell : Chaos Theory استفاده می کنه دیگه؟همونه ولی تقویتش کردن آره؟
بعدش هم Capcom بدقول ترین و نامرد ترین شرکتیه که تو عمرم دیدم
اول که قرار بود بازیهاش برروی ps2 باشه بدقولی کرد و انو داد روی GC
بعد به نینتندو هم خیانت کرد و RE4 رو تبدیل به pc و ps2 کرد.
حالا مندوتا علت بزرگم برای خرید X360 بازیهای Gears of War و Resident Evil 5 هست
نکنه وسط راه Capcom بیاد ms را تنها بزاره و re5 رو برای x360 نده و بکنتش ps3exclusive
ها؟
ولی اینو مطمئن هستم با این اوضاعی که در پیش رو هست و با وجود این که تو بازیرایانه طی مصاحبه ای با یکی از عوامل کپکام شده بود و قرار شد بازی تا حدود سه سال دیگه بیاد فکر کنم گرافیکش دو برابر دموی pre-rendered اون باشه:eek:
علت این که capcom سونی رو ول کرد این بود که با شرکت نینتندو قرارداد بست تا بازی re رو بطور اختصاصی برای gc بزنه که بعدشم وفا کرد و بازی های زیادی رو برای ps2 زد
به نینتندو هم خیانت نکرد قرار دادش تموم شد تازه همه نامه های فراوان طرفداران ps2 به کپ کام رو به خاطر میارن
تا خالا هم نگفته بازی رو برای کنسولی میسازم و کنسلش کنه
شروع ساخت بازی برای xbox360 هم تایید شده
--------------------------------
نیما جان خبر sh5 رو یکی از بچه ها تو تاپیک اخبار داغ بازی ها گذاشته بود یه تاپیک هم با این موضوع هست
--------------------------------
Fatal Inertia :
عکس های جدید منتشر شده این بازی هم ساختش رو به اتمامه عجب گرافیکی داره:
اینم عکس های قدیمی تر:
pixel_c.gif
pixel_c.gif

در تاریخ و ساعت 06-24-2006, 11:36 AM پست شده!!

1UP یه مقاله نوشته و تحلیل کرده که Assassin's Creed برای 360 هم میاد.در اول مقاله نوشته که یه منبع نزدیک به UbiSoft این رو اعلام کرده بعد گفته که توی GDC گفته شده بوده که برای 360 و PC و PSP هم میاد.بعدش گفته که با UbiSoft تماس گرفته و پرسیده که انحصارا برای PS3 میاد و اونا جواب دادن : فعلا اعلام شده برای PS3 میاد. و چند جور دلیل و مدرک دیگه.حالا ببینیم چی میشه...

------------------------------------

راجب اون عکس سایلنت هیل هم بگم که خیلی چرته چون هم عکس دختره و هم لوگوش ماله فیلمشه.اون 5 هم یکی اضافه کرده.

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
راجب اون عکس سایلنت هیل هم بگم که خیلی چرته چون هم عکس دختره و هم لوگوش ماله فیلمشه.اون 5 هم یکی اضافه کرده.
اسنيك عزيز منم منظورم اون عكس نبود شما بايد ميرفتي لينك پاينشو ميخوندي چون اون لينك پاييني خبرش بود
در ضمن ديگه همه ميدونن اون عكس برا فيلم بود :) شما اگه خبر ساخته شدنشو قبول نداري برو لينك پايينش:cheesygri

نمیا جان چندی نصیحت
اولا سعی کن پستات تکراری نباشن خیلی از عکسایی که گذاشتی قبلا بچه ها گذاشتن
دوما سعی کن اخبارت قدیمی نباشن اخه این عکس ها مال خیلی وقت پیشه و از یک تریلر هم گرفته شده
سوما سعی کن همه اخبار و عکس هات از یک منبع نباشه
چهارما سعی کن شایعات رو روی سایت نزاری
------------------------
راستی من یه سوال دارم؟
یادتونه ign گفته بود ut2007 برایx360 میاد ولی نیومد
خوب الانم خیلی بازی که مختصps3 بوده برای کنسول های دیگه معرفی کرده مثل heavy rain و ac که اولی میاد چون توی یک مصاحبه گفتن و لی دومی ممکنه نیاد

اسنيك عزيز منم منظورم اون عكس نبود شما بايد ميرفتي لينك پاينشو ميخوندي چون اون لينك پاييني خبرش بود
در ضمن ديگه همه ميدونن اون عكس برا فيلم بود :) شما اگه خبر ساخته شدنشو قبول نداري برو لينك پايينش

من به لینک خبر رفتم.اگه توجه کنید نوشتم راجب عکس هم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or