اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

برایان پیتون و آقای توجین در ماموریتی مخفی برای ضبط صدائی از تریلر جدید MGS4 خوره های متال گیر عزیز بشتابید... این دایلوگها از لینک زیر بدست اومدن. از هیده چن، که توسط رایان پیتون و کن ایمازومی اجرا میشه معمولاً، اما اینبار همراه آقای توجین ساند دایرکتور MGS4 ...بدو بدو...

http://www.blog.konami.jp/gs/img/the_report/the_report_015.mp3

img_normal_dammy.gif

img_normal_dammy.gif

img_normal_dammy.gif

Snake: War has changed.

Snake: Our time has ended.

Snake: Our war is over.

Campbell: Since the Manhattan incident, restrictions on military intervention in foreign countries have eased, fueling demand for mercenaries.

Campbell: Today, the world's wars depend largely on PMCs, private military companies whose business includes supplying these mercenaries.

Campbell: PMCs have become a serious threat to the world.

Snake: The U.S. has exported too much of its military power. Now she's paying the price.

Campbell: In total, they've got enough manpower to rival the U.S. military.

Campbell: Based on our investigation, the five largest PMCs are run by a dummy corporation, which acts as a single mother company.

Snake: And the mother company...?

Campbell: Outer Heaven.

Snake: The one world in which soldiers will always have a place....

(Whoa!)

همونطور که میبینین این مسئله کافی بود تا من مریض احوال با این حال خرابم تا این موقع بیدار بشینم :| حالا این لینک زیر هم بهش اضافه میکنم سایت کوجیما پروداکشن که مختص E3 بازشده یعنی از 9 می باز میشه..

http://www.konami.jp/gs/kojima_pro/e3_2006/america/index.html

اینم لینک مصاحبه هیدئوی بزرگ با MTv که البته با تشکر از مخابرات فیلتره...
http://www.mtv.com/news/articles/1530301/20060505/index.jhtml?headlines=true

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Restricted Area:

من فکر کردم این دفعه دیگه یه فکری به حال اون چیزی که بالای سر sam هست میکنن.( Night Vision ? ) . آخه طرف توی تاریکی و ظلمات مطلق نشسته و 3 تا چراغ سبز بالای سرش روشنه بعد هیچ کسی نمیبینتش !!؟

.......................................................................بعد ها هم میگن که دلیل اصلی حمله مغول ها به ایران همین گروه بوده و حتی هلاکوخان درباره اونها میگه که اونها هم جنس باز هم بودن!!
در کل این گروه هر چی گذشت بیشتر به فساد و تباهی کشیده شد تا آخر سر کاملا از بین رفت (توسط مسلمانان شیعه). در کل با اینکه بعضی از کاراشون چندان جالب نبوده ولی افراد بزرگی هم در دوران اوج این گروه در اون وجود داشتند که کارای بزرگی کردند و در جهت خدمت به اسلام قدم برداشتند و دشمن رو از خاک ایران (persia ) دور کردن! خیلی از اون افراد این روزها حتی اسمی هم ازشون باقی نمونده.
حتی گفته میشه یکی دیگه از مقرهای اصلیشون سوریه فعلی بوده.
البته من خیلی مطالب رو خلاصه چون خیلی طولانی هستن و جزئیات دارن ولی در کل بازی Assassin's Creed در مورد این فرقه و احتمالا یکی از افراد بزرگش هست و یا شاید هم UBI بخواد از نگاه دشمن در این بازی به این گروه نگاه بکنه. باید منتظر بمونیم تا ببینیم در شماره جدید GI چه اطلاعاتی در مورد داستان فاش میشه.

خب دست آقا حمید درد نکنه بخاطر توضیحاتش.
یه موضوع جالبی که مد نظرم هست اینه که چرا این گروه "POP" همیشه دوست داره بازیهاشو این سبکی بسازه ! من فکر میکنم یه چند نفر از این گروه ایرانی باشن که به احتمال زیاد هم هستن...! چون در زمان عرضه Prince of Persia : Sand of Time من شنیده بودم که این گروه برای ساختن بازی مذکور در اصفحان مشغول فیلم برداری و عکس گرفتن از در و دیوار های مسجد و جاهای باستانی بودن ! که همینجور توی خود بازی بکار برده بودن خیلی شباهت زیادی به ایران قدیم داشت حتی خود شخصیت اصلی پرنس هم شباهت زیادی به ایرانیها داشت.
در کل این بازی assassin`s creed هم شباهت خیلی زیادی به سری های POP داره که فکر میکنم این هم بصورت سری ساخته بشه...;)

البته گویا چیزی بین Splinter Cell و PoP هست... عده ای عقیده دارن این اسپلینتر سلی هست که سم فیشرش از این دیوار به اون دیوار میپره.. منظور اینکه روی Stealth کارشده. میگن مال استدویوی مونترال هم هست همون استودیوئی که مثل اینکه روی SCCT کار میکرده...

نوشته شده توسط Police _ 110:
آریا جان من نمیتونم این دیمو رو دانلود کنم

توی IGN عضو هم هستم ولی بازم نمیزاره گیر میده میگه پول بده :eek:
خلیل جان من توی IGN عضو نیستم ولی اولین تریلر که 17 مگ هست رو میشه مجانی گرفت.اون 4 تای دیگه پول میخواد.

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
عکس هایی از PS3 Dev-Kit:

ps3-dev-unit-pics-20060505024758052-000.jpg

يكي توضيح ميده كه اين Dev Kit ها چطوري كار ميكنن. اصلا اين بازيسازها چطوري باهاش كار ميككند. من تا حالا فكر ميكردم اينا مثل Software development kit هست كه اونا روي كامپيوتر هاشون نصب ميكنند و از اونا تو برنامشون استفاده ميكنند. ولي مثل اينكه اين يكي بايد با USB بهش برنامه بدن.
خلاصه اگه كسي توضيح بده ممنون

گیم اسپات یه نظر سنجی گذاشته شما بیشتر مشتاق کدوم کنفرانس تو ای3 امسال هستین؟(یه سری از کلمه های انگلیسیس خیلی سخته به فارسی برگردوندنش!)،که فعلا سونی اوله بعدشش نینتندو بعد مایکروسافت. مشکل اینه که مایکروسافت با نینتندو 1300 تا فاصله داره و نینتندو با سونی 500 تا حدودا.البته این نظر سنجی مهم نیست چون بعضیا مث حمید هی میرن به مایکروسافت رای میدن:cheesygriولیمن بازم فکر میکنم مایکروسافت جلوئه اگه یه همچین نسبتی باشه،چون هم کنسولشو لانچ کرده هم به نسبت خوب از کنفرانسش استقبال میشه.
در ضمن THQ گفته که بازی ساختن برای Wii اندازه یه کسری از هزینه ساخت بازی برای دو کنسول دیگه،پول میخواد.یه دلیلش اینه که چیزهای!مورد نیاز برای ساخت بازی برای Wii شبیه چیزهای ساخت بازی برای گیم کیوب هست و با کمی کار رو اون میتونین همه چی رو فراهم کنن برای ساختن بازی رو Wii.اگه نینتندو بتونه دل چند تا ناشر مثل این یکی رو به دست بیاره نون تو روعنه،مثل2K&EA&Blizzard:cool:&Nintendo:).
در ضمن گویا تو دمویی که آریا گذاشته،COD3 بری PC نمیاد،میشه گفت یک فاجعه برای دارندگان پیسی!البته من بیشتر امیدوارم واسه Wii بیاد که میشه گفت در زمینه بازیای اول شخص(چه شوتر چه شتر!)یه کنسول متخصص خواهد بود.
در ضمن اولین کنفرانس ای3 8می بود؟

نوشته شده توسط Elvish Hero:
در ضمن گویا تو دمویی که آریا گذاشته،COD3 بری PC نمیاد،میشه گفت یک فاجعه برای دارندگان پیسی!البته من بیشتر امیدوارم واسه Wii بیاد که میشه گفت در زمینه بازیای اول شخص(چه شوتر چه شتر!)یه کنسول متخصص خواهد بود.
به احتمال 99 % این Call Of Duty ای که تریلرش اومده برای PC نمیاد چون شرکت سازنده اش Treyarch هست و شماره های قبلی COD رو فقط برای کنسولها ساخته و شرکت Infinity Ward این سری رو برای PC ساخته.COD3 هم در نسخه ای مخصوص Wii میاد.
نوشته شده توسط Elvish Hero:
در ضمن اولین کنفرانس ای3 8می بود؟
آره 8 می.
همین الآن که من دارم مینویسم این تاریخها تا کنفرانسهای مهم مونده :
کنفرانس SONY :
2 روز و 6 ساعت و 49 دقیقه دیگه
کنفرانس NINTENDO :
3 روز و 18 دقیقه دیگه
کنفرانس MICROSOFT :
3 روز و 2 ساعت و 48 دقیقه دیگه

عكسهاي جديدي از THE DARKNESS

thedarkness.jpg

thedarkness2.jpg

thedarkness3.jpg

ceobobbykotick.jpg

chairman و Chief Executive Officer]CEO ‌‌‌] اصلي Activision يعني Bobby Kotick در بيانيه تازش مبني بر برنامه هاي نيمه سوم امسال Activision گفت كه ساخت عنوان بعدي Call of Duty فقط براي كنسولهاي نسل بعد برنامه ريزي ميشه و اين نسخه بازي صرفآ يك PC product نيست.بنا به گفته هاي ايشون بازي حول October 1, 2006 تا December 31, 2006 عرضه خواهد شد!!

Apparently, Activision was looking at those numbers. In today's(May 5) postearnings conference call, Activision chairman and CEO Bobby Kotick specifically noted that the next Call of Duty game, due in the company's third quarter of this fiscal year (October 1, 2006 - December 31, 2006), is "not a PC product, it's a console product and this time it's all about next-gen

عكسهايي ديگري از TONY HAWK PROJECT 8 جدا از عكس اريا جان

tonyhawkproject8.jpg

tonyhawkproject82.jpg

pub_29.jpg

سايت scee خبر از احتمال ساخت شماره جديدي از سري Jak & Daxter را براي PS3 داده
It seems the fate of Sony's iconic duo, Jak & Daxter, hasn't been met just of yet, as details of a new trademark registration hint at a new adventure for the pair. It's unknown exactly what Jak & Daxter: The Lost Frontier is intended for, but with video footage confirming Ratchet & Clank's next adventure on the PS3 we'd expect to see them joined by Naughty Dog's duo in the foreseeable future.

It was widely expected that the trilogy of releases along with Jak X would mark the end of the collaboration between Naughty Dog and their creation, much like the Crash Bandicoot series, so it's unknown whether they're behind this title or not at this stage.

Intriguingly the trademark registration makes reference to "operating an online real-time game for others over global and local area computer networks", suggesting that the indomitable Jak and his weasel-like sidekick may be heading online for their next adventure.

Expect further details to emerge shortly IN E3 2006

نام كامل شماره بعدي بازي Mercenaries با عنوان Mercenaries 2: World in Flames
نامگذاري شده و غير از اين مورد Pandemic هيچ اطلاعات جانبي ديگه اي را از بازي مشخص نكرده
شعار اين بازي هميشه اين عبارت بوده
go anywhere, do anything and blow the crap out of everything
و مثل اينكه در اين شماره بيشتر از قبل تحقق پيدا خواهد كرد.

EA Closed Doors Line Up At E3
تعدادي از عناوين EA كه در E3 امسال پشت درهاي بسته به صورت HANDS-ON به نمايش در ميان
Army of Two
Madden NFL 07
Spore
Crysis

عكسهايي از گيم پلي THE CLUB عنوان مشترك SEGA و Bizarre Creations' كه به نظر ميرسه بازي جالبي هم باشه و در چند صفحه قبل توسط اقا حميد معرفي شد.
متاسفانه كيفيت و وضوح عكسها فعلآ در حد مطلوب نيست
theclub1.jpg

theclub3.jpg

theclub2.jpg

The Sopranos بازيي است براساس يك TV show كه حول و حوش كريسمس امسال براي XBOX 360 , PS2 عرضه ميشه.بازي ماهيتي مثل saints row , the godfather داره كه داستانش مربوط ميشه به يكي از اعضاي خانواده Soprano كه از بچگي در كنار انها بزرگ شده و حالا بايد به حفظ منافع اين خانواده بپردازه و به عبارتي وفاداريشو به انها نشان بده كه اين امر مصادف ميشه با نبردهاي خانواده هاي فيلادلفيايي و نيو جرسي كه اخيرآ كلاهاشون تو همديگه رفته.بازي توسط HBO ساخته و از طرف THQ عرضه ميشه.

thesopranos.jpg

indiana jones next gen 360 physics
ويديويي هم به منظور نشان دادن تكنولوژي جديد NaturalMotion با نام Euphoria الان قابل رويت هست. فناوري Euphoria در جهت نشان دادن و جور كردن و به قولي جان بخشي به حركات ديناميكي و فيزيكي مدلهاي شخصيتها در بازيهاي نسل بعد به كار گرفته ميشه و اولين عنواني كه از اين تكنولوژي بهره ميبره اولين بازي نسل بعد Indiana Jones است.
اين ويديو را ميتونيد از http://http://www.youtube.com/watch?v=fGf7tDPknSE دريافت كنيد

Play Ten Interactive طراح و ناشر روسي بازيي به نام The Wall را براي ps3/pc در دست ساخت داره كه به صورت اكشن اول شخص خواهد بود.
ليست عناوين E3 2006 lineup اين استدويو به اضافه عكسي از بازي فوق را در پايين ملاحظه مي كنيد.
Battle for Atlantis (RTS | PC
The Precursors (RPG | PC, X360
The Wall (FPS | PC, PS3
White Gold: War in Paradise (RPG | PC

thewall.jpg

آخرین ویرایش:
اریا جان دیموی کال سه رو دانلود کردم جالب بودش

ولی حیف که برای کامپیوتر نمیزنند

راستی این دیمو با کیفیتش نیومده این خیلی ضعیف بودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن