اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
در مورد تاخير بازي ها فكر كنم شده يه نوع سياست.چون اين جوري درصد و ميزان فروش حتما بالا ميره.

اي كاش يه تاريخ دقيق رو براي عرضه مي گفتن.من شديدا منتظر اين بازي هستم

سلام
یک سری شات جدید از بازیGodfather اومده میزارم ببینید.
f51y00.jpg
f51y6a.jpg
f51ydh.jpg

f51y7t.jpg
f51yc6.jpg
f51yis.jpg

f520wg.jpg

اینم داش پدر خوانده،
f520zs.jpg

بای بای

آخرین ویرایش:
--------------------------------------------------------------------------------

S.T.A.L.K.E.R برای بار n ام به تاخیر افتاد !

THQ در جدیدترین گزارش خود از بازیهایی که در دست ساخت دارد ، تاریخ انتشار STALKER را اکتبر 2006 اعلام کرد ! یعنی 9-8 ماه تاخیر نسبت به تاریخ قبلی که اعلام شده بود
اگه این بازی را اصلا منتشرش نکنند من ازشون ممنون میشم
نمی دونم حالا این استالکر چه تحفه ای هست که حالا انقدرم به تاخیرش میندازند
یک بازیه FPS که معلوم نیست دست آخر چی از آب در بیاد

اگه این بازی را اصلا منتشرش نکنند من ازشون ممنون میشم
نمی دونم حالا این استالکر چه تحفه ای هست که حالا انقدرم به تاخیرش میندازند
یک بازیه Fps که معلوم نیست دست آخر چی از آب در بیاد
حتما یه چیزی داره دیگه.ولی من نمیدونم شاید بیخود باشه بازیش ولی دمویی که من از این بازی دیدم جالب بود یعنی چیزی برای گفتن داشت.

سلام

به نظر من بازي استالكر با ارايه اون به بازار عنوان بهترين بازي سال رو در اين سبك بگيره.من هم به اين بازي اميدورام هستم....

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
این آخرین تریلری هستش که از بازی LoTR:BFMEII اومده.نمیدونم کدوم یکی از دوستان از این بازی خوشش مییومد.خب اگه دوست داری دانش کن.

f5aqnl.jpg

حجم:12.3
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_lotr_b4mearth2_waterdemo.wmv

بای بای
سلام محمد رضا جان فکر کنم منظورت من باشم دستت درد نکنه دارم دانلود میکنم ولی خودایی یه بار دیگم میگم این شماره 1 بازی یکی ازبهترین بازی هایی هست که من دیدم واقعا محشره از همه نظر کامله گرافیکشم که تو شماره 2 ترکونده....

Oxygen Interactive اعلام كرد در حال ساخت يك بازي با عنوان Winter Sports است.اين بازي بر اساس ورزشهاي زمستاني المپيك ۲۰۰۸ ساخته مي شود و شما بايد در مسابقات مقام كسب كنيد و با دست پر به كشور خود بازگرديد.Winter Sports در فوريه ي ۲۰۰۶ براي PC و PS2 توسط Oxygen Interactive منتشر مي شود.چند عكس از اين بازي:

Wo0o0o0o0o00o0o0o0o0w
خیلی خیلی با حال بید.حد اقل از شماره ی قبلیش که به نظر با گرافیک نر و با حال تره. فکر کنم نمره ی خوبی هم بگیره. من که بی صبرانه منتظر اومدنشم.به زودی هم میاد پس منتظر یه بازیه با حال باشید

سلام
Summary: Eidos announces that Roll Call has been re-named Zero Tolerance - City Under Fire and the the title will release in 2006.

Full: Today Eidos announces that their previously named title Roll Call has been re-named Zero Tolerance - City Under Fire. The newly tagged title will release in 2006 for both the PS2 and the Xbox.
Zero Tolerance - City Under Fire is developed by UK-based Rockstead Studios and follows the adventures of Nick Mason, an ex-Marine and member of T-Zero, an elite anti-gang unit. Using the high-tech weaponry and gadgets of the T-Zero group, Mason must try and keep his city from spiraling into gang-related chaos.

Look for Zero Tolerance - City Under Fire to release for the PS2 and Xbox in the second quarter of 2006.

راستش حال ترجمه رو ندارم.
فقط اینو بگم که بازی به نام Roll Call که برای Eidos بوده.وبرای PS2 , Xbox قرار بوده طراحی بشه.
اسمشو عوض کردن گذاشتن Zero Tolerance - City Under Fire.
بازی در نیمه دوم سال 2006 قراره عرضه بشه.
کار یک استودیوی انگلیسی با نام Rockstead هستش

بای بای

اين يكي با ماتريكس آن لاين فرق داره؟هموني كه قرار بود فقط آن لاين باشه.در ضمن مگه نميگين اومده پس چرا منتظرش باشين...
این اصلا به ماتریکس انلاین ربط نداره. این شماره یه نسخه ی متوفت از اون هست و یه چیزی مثل matrix : enter the matrix
هست
در ضمن ماتریکش انلاین که خیلی اومده. ولی این شماره ی بازی به زودی میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or