اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
حمید جان من همه نوشتت رو خوندم

در مورد mod باز هم میگم در مورد یه بازی سینگل اصلا عاقلانه نیست که بخوای بازی رو دوباره بخری اونی که شما میگی خیلی طرفدار داره تو بازی های آنلاین هست اونم نه همشون

در مورد بقیه توضیحاتت من اولش گفتم قبل از اینکه اشکان متن ها رو بزاره حرفت رو قبول میکنم ..اما حالا که متن رو گزاشته انتظار داری حرف خود سازنده بازی رو به حرف چند گیمر ترجیح داد؟ این انتظار زیادیه

شاید تو ایران هر شرکت در مورد محصولات خودش دروغ های زیادی بسازه اما اونجا اگر هم دروغ بگن راجع به این مسائل کوچیک نمی گن چون پس فردا اگر خلافش ثابت شه خیلی راحت میتونن شرکت رو اذیت کنن ..البته نه در مسائل گرافیکی اما منظورم ماهیت دروغ گفتن در مورد این مسائل هست

از طرفی شما خودت یه جا میگی این کار ماکروسافت هست که نسخه ایکس باکس رو بدون محدودیت بسازن که چی بشه؟ که بهتر فروش کنه دیگه

بعد حالا میگید نمیان بگن کودومش بهتره که ضربه نخوره به فروشه نسخه پیسی؟

آخر یکیش رو باید قبول کرد..اگر ماکروسافت اینطوری خواسته پس باید این اعلام بشه که فروش ایکس باکس 360 بهتر بشه

در کل من اگر نظرات اون کاربر ها رو بخوام قبول کنم دیگه اصلا این سایتهای نقد بازی برای چی هستند؟ یه چند تا فوروم بزارن ما بریم هر کی بازی رو خریده ببینیم چی نوشته قضاوت کنیم ...اینی که ما حرف سازنده بازی رو رد کنیم یا یه سایت معتبر نقد بازی مثل ign(که خودم نخوندم البته) رو رد کنیم و بگیم فلان گیمر حرفش درسته خیلی سخته.

شما برو ببین تو سایت گیم اسپات یه بازی 2 گرفته میری قسمت فرومش یارو چون بازی رو pre order داده نمیخواد بخودش بقبولونه بازی چرتیه کلی ازش تعریف کرده. اصلا نمیشه رو حرف گیمر حساب باز کرد

زیاد هم به فروش کنسول و پیسی توجه نکنید ... بار ها در سایتهای مختلف گفته شده که رقمی که اعلام میشه از فروش پیسی شامل فروش بازی ها بصورت دیجیتالی یعنی آنلاین که دونلود میکنن و همچنین بازی های آنلاین که ماهیانه پول میپردازید نمیشه

کسی که برای بازی آنلاین ماهیانه پول میده وقتی برای بازی های دیگه نداره.این پول ماهیانه حساب نمیشه ..بازی هایی هم که آنلاین خریداری میشن و دونلود میشن هم حساب نمیشن

اما باز کنسول ها بیشتره(در نظر بگیرید که یه کنسول نیست بلکه مجموع همه کنسول هاست) در برابر یه پیسی

1-آقا کسی می دونه در بازی Company of Heroes میشه در نقش آلمانیها بازی کرد؟؟؟
در ضمن اگه کسی سیستم مورد نیاز این بازی رو بلده لطفا بگه.
2-کسی اطلاعاتی درباره ی این دو تا بازی نداره؟؟؟
Tortuga: Pirate's Revenge
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
ممنون

سلام...
فرشین جان
من خودم به شخصه به حرف ها و قول های بازیسازان اهمیت میدم ولی هیچ وقت حساب خاصی روش باز نمیکنم و اطمینان 100% بهشون نمیکنم و حرف یک بازیباز(البته خیلی خیلی بیشتر از یکی هستند) رو که هیچ نفع و سودی از حرفاش نمیکنه رو بیشتر قبول میکنم. اون هم این گیمرهای حرفه ای که اکثرشون رو میشناسم و اطمینان 100% بهشون دارم.
در مورد mod هم خب این نظر شماست و خیلی ها با شما هم عقیده نیستند و معتقدند همین بازیهای سینگل میتونند مود های جالبتری نسبت به بازیهای مولتی پلیر داشته باشند همونطور که Morowind رو هم مثال زدم و یا حتی همین CIV4 خودمون که مودهاش از خود بازیش جالب تره و بعضی ها چنان سناریوهایی براش طراحی کردند و خواهند کرد که سناریوهای خود بازی پیششون هیچه.
این متنی هم که ign گذاشته من همون موقع که رفت رو سایت خوندم و نمیتونه 100% درست باشه چون اونها هنوز دو نسخه رو به طور کامل موشکافی نکرده بودند که بخوان با اطمینان کامل حرف بزنند مثلا همونطور که با اون عکس نشون دادم مشکل Draw Distance فقط در برخی از صحنه ها به وجود میاد که اگه یه نفر چند ساعت بازی رو انجام بده حتما چندین بار باهاشون روبرو میشه ضمن اینکه مشکل ناصافی لبه های آبجکت های دوردست هم در نسخه PC به وضوح دیده میشه و اینها مطمئنا پس از انجام کامل بازی برای Review شدن از جانب این سایتها بهشون اشاره خواهد شد. من پیشنهاد میکنم صبر کنید تا یک سایت درست و حسابی نقد بازی رو منتشر کنه و من شاید اون موقع با استناد به اون بتونم حرفم رو به شما ثابت کنم. البته در این شکی نیست که حتی همون نسخه PC جزو بهترین بازی ها از لحاظ گرافیکی و عظمت هست که تا بحال عرضه شده ولی خب این طور که حیلی ها میگن نسخه X360 بهتره.
بعد هم درسته که نسخه X360 از لحاظ کیفی بهتره و این هم احتمالا به درخواست مایکروسافت بوده ولی هیچ دلیلی وجود نداره که این موضوع رسما توسط سازندگان اعلام بشه(به همون دلیلی که در بالا بهش اشاره کردم) اگر مایکروسافت مثلا بیاد بگه نسخه X360 بهتره خب این به نظر من هیچ نکته عجیبی نداره ولی سازندگان هیچ وقت همچین کاری نمیکنن. هر چند مایکروسافت(پیتر مور) هم به طور غیر مستقیم به این موضوع اشاره کردن و گفتن که این بازی در حقیقت برای XBOX360 بوده که به PC هم پورت شده! باز هم میگم نسخه PCتنها یک پورت است برخلاف تفکر خیلی ها که فکر میکنن بازی در اصل برای PC بوده و بعد برای XBOX360 پورت شده و بنا به درخواست مایکروسافت در این پورت یک سری محدودیت ها برای نسخه PC به وجود اومده که باز هم میگم لزومی نداره سازندگان بهش اشره کنن و مایکروسافت هم غیرمستقیم این موضوعو گفته.
Peter Moore:... Exclusive titles such as Gears Of War, Oblivion, Too Human, Mass Effect, Crackdown...
مایکروسافت این بازی رو یک عنوان انحصاری میدونه که به PC پورت شده همین!
بعد هم گفتم که نسخه کنسولی فروشش رو میکنه چه بگن بهتره چه نگن این نسخه PC هست که باید یه کاری کنن خوب فروش کنه واگه نسخه X360 به در خواست مایکروسافت بهتره دلیلش اینه که مایکروسافت میخواد گیمرها رو تشویق به خرید خود کنسول XBOX360 بکنه و فروش این بازی روی X360 درسته که باسش مهمه ولی فروش کنسول به واسطه اون مهمتره ولی به نظرتون فروش کنسول باسه سازنده چقدر مهمه؟
پس طبیعیه سازنده عکس العملی نشون نده و مایکروسافت هم یه جوری مستقیم یا غیر مستقیم به بهتر بودن نسخه کنسولی اشاره کنه(که کرده) بازار PC هم در مقابل بازار کنسول واقعا هیچه در چند سال اخیر مدام تنزل داشته و واقعا کم پیش میاد نسخه PC یک بازی از نسخه کنسولی (حتی اگر برای کنسول نسل قبل و با کیفیت بسیار پایینتر باشه) بیشتر فروش کنه مگه اینکه نسخه PC چندین ماه زودتر عرضه بشه که حتی دراون صورت هم نسخه کنسولی فروش خوبی میکنه.

3 سایت هم تا بحال بازی The Elder Scroll: Oblivion رو نقد کردن و امتیازهای زیر رو دادن:

XBOX360:

GameDaily---->4.5/5
Games Radar---->10/10
Xbox 360 Advanced---->9.3/10

PC:
GameDaily---->4.5/5
Games Radar---->10/10
البته من تا حالا نقد هیچ کدوم رو نخوندم چون هیچ کدوم رو آن چنان که باید شاید قبول ندارم.

تریلر فوق العاده فوق العاده زیبا از بازی Crysis که واقعا یک انقلاب گرافیکی خواهد بود و جزو اولین بازیهاییست که از DX10 و SM 4.0 استفاده میکند و قرار است از Launch Title های ویندوز Vista باشد. لینک دانلود رو گذاشتم:
Windows Media Player:

http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_...wmv_640x360.zip

Quick Time:

http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_...ick_640x360.zip

این هم ویدئوی دموی Ageia PhysX که خیلی هم خفن نیست:

http://media.gear.ign.com/articles/697/697450/vids_1.html

لينک ها کار نمي کنند
تریلر فوق العاده فوق العاده زیبا از بازی Crysis که واقعا یک انقلاب گرافیکی خواهد بود و جزو اولین بازیهاییست که از DX10 و SM 4.0 استفاده میکند و قرار است از Launch Title های ویندوز Vista باشد. لینک دانلود رو گذاشتم:
Windows Media Player:

http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_...wmv_640x360.zip

Quick Time:

http://zdmedia.vo.llnwd.net/o1/New_...ick_640x360.zip

لينک ها کار نمي کنند
من از همین دانلود کردم ولی بعدش خراب شد. فقط یک چیز رو بگم من وقتی این تریلر (بازی Crysis) رو دیدم واقعا موهای تنم سیخ شد اصلا تصور چنین گرافیک و جزئیاتی برام غیر ممکن هست فیزیک بازی باورنکردنی هست. سایه زنی ها و نورپردازی ها اعجاب انگیز است. تاثیر پذیری محیط غیر قابل تصور هست نمیدونم چه جوری توصیف کنم چیزایی که توی این دمو بود. تازه این دمو رو از روی تلویزیون گرفته بودن و Direct feed نبود ولی واقعا چیزی هست که من تا سال 2010 هم تصورش رو نمی کردم که چنین چیزی ببینیم به جرات میگم که این دمو که به صورت کاملا Real Time هست و حتی تکه هایی از gameplay را هم به نمایش میگذارد اعجاب انگیزترین چیزی بود که تابحال از یک بازی دیدم و حتی دموی Pre Render بازی Killzone هم در مقابل این کم میاره. واقعا خارق العاده بود.
حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما این ویدئو را دانلود کنید این هم لینک سالمش:

http://www.1up.com/do/download?cId=3147565

البته GI در شماره آخرشگفته این بازی برای XBOX360 , ps3 خواهد آمد که میتونه بهترین خبر باشه چون واقعا PC که بخواد بازی رو با این جزئیات اجرا کنه من بعید میدونم زیر 7000 یا 8000 دلار پولش باشه. واقعا نمیدونم این چیزها بر روی چه PC به نمایش گذاشته میشه ولی به نظر من Renegade که ابرغول PC هست هم نتونه اینو اجرا کنه.

سلام به دوستان

من در ضمینه PS2 اصلا وارد نیستم.ولی این عکس که میبینیدبه عنوان اولین عکس هستش که از بازی God of War II منتشر شده.نمیدونم کسی قبلا این عکس رو گذاشته یا نه.ولی خب این عکس دیروز اومده.اگه من دارم اشتباه میکنم ببخشید.چون فکر کنم این عکس خیلی شبیه بازی God of War هستش.یه جایی همچین عکسی دیده بودم.

خداحافظ

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion نسخه xbox امتیاز 9.6 گرفت از سایت گیم اسپات

احتمالا نسخه PC هم 9.3 میگیره مثل قضیه GTA بدون دلیل( البته در گیم اسپات اینطوریه در مورد کنسول و پیسی)

در ign هر دو نسخه 9.3 گرفتن هم ایکس باکس هم پیسی

خوب اگر متن نقد گیم اسپات رو بخونید در قسمتهایی که مقایسه نسخه پیسی با ایکس باکس آورده شده این قسمت ها دیده میشه البته من مهم هاش رو میزارم ..هر جفتشون یه برتری هایی دارن

نوشته شده که برای انتخاب اینکه کودوم نسخه رو بخرید اگر یه PC توپ دارید این نسخه بهتر از نسخه ایکس باکس 360 هست

اما اگر pc high end ندارید حتما برید سراغ نسخه کنسولی

در جایی نوشته شده که گرافیک بازی در نسخه ایکس باکس خیره کننده است اما اگر باز یه pc توپ دارید روی پیسی توپ گرافیک از نسخه ایکس باکسی هم حتی بهتر خواهد بود من اینگیلیسی این قسمت رو که نوشتم براتون دقیق میزارم. در ادامه گفته شده اگر گرافیک کارت سریعی ندارید ممکنه مشکل داشته باشید برای یه frame rate که smooth باشه

در کل نسخه پیسی گرافیک بهتری داره اما برای کسی که کامپیوتر توپ داره

On the Xbox 360, you can look forward to a usually fast and smooth frame rate and graphics that look especially dazzling on a high-definition display. On a high-end PC, you can get the game looking even better, though unless you have a fast graphics card, you might have a hard time getting the game to appear pretty while moving at an acceptable frame rate at a high resolution

در یه جا دیگه به کنترل بازی اشاره میکنه و میگه در یه قسمت هایی کنترل در پیسی بهتر هست و در بعضی جاها روی کنسول

Controls are as good on the Xbox 360 as on the PC, though using the PC's number keys is a little easier than using the 360 controller's D pad for quickly switching between items and powers. On the other hand, a lot of the other interface elements seem like they were designed with the console version primarily in mind, which makes switching between character menu panels using the mouse feel a bit clunky on the PC

در پایان پاراگراف میگه زمان لود بین قسمتهای مختلف بازی در هر دو version کوتاه اما تعداد دفعات اون به نسبت زیاد هست اما اینطوری نیست که از یه همچین بازی با این جزییات اینطوری انتظار نره

Both versions contain fairly frequent but fairly short loading times, a slight detriment to the game's sense of immersion, but nothing that you wouldn't expect from a game with this much detail.

در آخر باز اضافه میکنه اگر پیسی توپ داری برو نسخه پیسی بخر اگر یه ایکس باکس داری که وصل کردیش به home theater برو ایکس باکس بخر اگر چه کنسولیش 10 دلار گرونتره و ارز این حرف ها

Ultimately, which version you choose should depend on whether you have a high-powered PC and whether you have an Xbox 360 hooked up to a home theater. If you don't have the former, the Xbox 360 version is a relatively safer bet, and it gains a perk over its PC counterpart by offering some compelling unlockable achievements, enticing you both to finish the main quest and to earn your keep in all the different guilds in the game. It packs a more-expensive retail price, though

سلام

اگه یادم باشه اقا ارشام یه سری خبرهایی در مورد استودیوی LionHead داده بودن که انگار قراره این استودیو فروخته بشه و کمپانی هایی مثل EA - UBI - Microsoft قصد خرید این استودیوی انگلیسی رو دادن.

انگار در این مبارزه ماکروسافت تا حدودی برنده شده و تونسته رقیب خودشو یعنی یوبی رو کنار بزنه و بتونه خوش این استودیو رو بخره.

این استودیو در حال حاضر کار بر روی نسخه اضافه شونده B&W2 و بازی Movie و همچنین بازی Fable رو در دستور کار داره.

ولی رئیس این استودیو و مرد همه کاره این استودیو شدیدا شاکی هستش حالا چرا :

چونکه این استودیوی یک سری ا ز افراد خودشو از دست داده و از سه زیر مجموعه حالا تبدیل شده به دو زیر مجموعه و Peter Molyneux گفته که این استودیو از دست دادن افراد خودش شدیدا ناراحته و دیگه افرادی از تیمش خارج نمیشن.

چون این استودیو حدود 50 نفر از کارمندان خودشو از دست داده .و این یکم برای این استودیو سخت هستش.اونم به خاطر فروش کم بازی Movie و B&W2.

البته فعلا Peter Molyneux این خبر رو تایید نکرده ولی خبر ها انگار میگه که این کار به انتها رسیده و ماکروسافت این استودیو رو خریداری کرده.

باید صبر کرد تا خبر های تکمیلی رو شنید.

این خبر ها از کنفرانس GDC درز پیدا کرده.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or