اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
من منظورم نبود که هیچ بازیه خوبی نمیسازه ولی نسبت به تعداد بازی هایی که میسازه بازی های اسغال توش فراوان پیدا میشه و بالاخره 1 دونه بازی خوب مثل Burnout توش پیدا میشه.
امين راست ميگه اگه بخوايم در كل حساب كنيم بازيهاي اشغال ea خيلي بيشتر از خوباشه بعد گيم اسپات برميداره به گادفادر ميده 8.1 به metal gear solid 3 ميده 8.7 ادم خندش ميگيره به نظر من كه ea با رشوه بازيهاشو ميفروشه

نوشته شده توسط Restricted Area:
هی حالا من هیچی نمیگم:cheesygri EA کارش درسته منتهی تشنه پول و قدرت هست و حاضره هر چیزی رو فدای پول بکنه. البته دیگه این طور هم نیست که کشکی کشکی به اینجا رسیده باشه. EA تا بحال بازیهای بزرگ زیادی منتشر کرده همونطور که بازیهای درپیت زیادی هم منتشر کرده.
The Sims
Madden NFL
Fight Night
Def Jam
Fifa
Battlefield
Need for speed
Burnout
Medal Of Honor
وخیلی بازیهای دیگه
حتی همین Fifa Street که خیلی ها فکر میکنن بازی خوبی نیست( و در حقیقت بازی خیلی تاپی هم نیست) چند هفته است که در جداول فروش جزو اولین بازیهاست مخصوصا در انگلیس که فکر کنم برای چندمین هفته پیاپی در صدر فروش قرار داشت.
من خودم عشق EA , UBI , Bioware هستم اما EA بعضی وقتا خیلی بد شورش رو در میاره. ولی این که فقط همه چیز رو از یک زاویه نگاه کنیم و به خاطر یک بازی بد مسئله رو در رابطه با کل شرکت و بازیهاش عمومیت بدیم چندان منصفانه نیست.

تمام بازی هایی که اسم بردی داستان ندارن یعنی یه جوری نیست یک یا چند نفر بشینن با استفاده از خلاقیت یه داستانی در بیارن بر اساسش بازی بسازن. در واقع فقط بازی هایی میسازه که میدونه یه قشر خاصی طرفدارشن و تو امریکای شمالی خوب فروش میکنه ...کارش فقط طراحی بازیه ..چیزی از خودش خلق نمی کنه ..یه واقعیت رو مثل فوتبال میگیره بازی رو بر اساس اون میسازه ..حالا یا یه فیلم

یه LORD OF THE RINGS بود یا همین Godfather که اون ها هم بر اساس فیلم ساخته شده

همه حرف من اینه که این جوری بازی ها راست کار EAGAMES نیست...باید همون بازی هایی که همیشه میساخته بسازه یعنی ورزشی و مولتی پلیرهاش .

همون بازی prince of persia نصف لذت بازی فقط به داستانشه ..نه اینکه eagames نتونه کسی رو استخدام کنه که این جور بازی هم بسازه نه مشکل این نیست ..مشکل اینه که نگاهی که eagames به بازی میکنه خیلی فرق میکنه ...این سیاستی که داره و این نگاهی که به بازی داره باعث شد این بازی بد از آب در بیاد...شاید تو بازی هایی مثل بازیهای ورزشی و sims و امثال اون خوب جواب بده

نوشته شده توسط persian_king:
تمام بازی هایی که اسم بردی داستان ندارن یعنی یه جوری نیست یک یا چند نفر بشینن با استفاده از خلاقیت یه داستانی در بیارن بر اساسش بازی بسازن. در واقع فقط بازی هایی میسازه که میدونه یه قشر خاصی طرفدارشن و تو امریکای شمالی خوب فروش میکنه ...کارش فقط طراحی بازیه ..چیزی از خودش خلق نمی کنه ..یه واقعیت رو مثل فوتبال میگیره بازی رو بر اساس اون میسازه ..حالا یا یه فیلم

یه LORD OF THE RINGS بود یا همین Godfather که اون ها هم بر اساس فیلم ساخته شده

همه حرف من اینه که این جوری بازی ها راست کار EAGAMES نیست...باید همون بازی هایی که همیشه میساخته بسازه یعنی ورزشی و مولتی پلیرهاش .

همون بازی prince of persia نصف لذت بازی فقط به داستانشه ..نه اینکه eagames نتونه کسی رو استخدام کنه که این جور بازی هم بسازه نه مشکل این نیست ..مشکل اینه که نگاهی که eagames به بازی میکنه خیلی فرق میکنه ...این سیاستی که داره و این نگاهی که به بازی داره باعث شد این بازی بد از آب در بیاد...شاید تو بازی هایی مثل بازیهای ورزشی و sims و امثال اون خوب جواب بده
کاملا حرفهات رو قبول دارم فرشین جان. EA به دنبال بخشی هست که سود بیشتری نصیبش کنه وقتی میبینه Fifa Street از خیلی از بازیهای بزرگ با داستان خوب و گیرا بیشتر میفروشه خب مطمئنا روی اون بخش سرمایه گذاری بیشتری میکنه و نتیجه اش این میشه که Godfather یک بازی متوسط و ضعیف از آب درمیاد. به نظر من هم EA در این سبک ها بازی نزنه بهتره!

نوشته شده توسط mehrdad_:
بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion روی سایتهای torrents قرار گرفت

http://www.warezblog.net/index.php?p=1658&cp=14#comments

وای دمت گرم از دیروز هر 30 دقیقه یه بار تورنت ها رو چک میکردم ببینم کی میاد ما که رفتیم دونلود. این تنها بازی که میتونه باعث بشه وقتی که برای wow میزارم کم کنم بزارم رو این بازی ...البته dreamfall هم هست که خیلی منتظرشم

در ضمن اون تورنت قبلیه fake بود اگر نگاه کنید اصلا seeder نداشت

سلام ...
چندي پيش EA رسما نشر سري جديد بازي محبوب شبكه اي خود با نام Battlefield 2142 را در ماه اخر سال جاري اعلام كرد ... اين نسخه از بازي همانند گذشته توسط Digital Illusions طراحي و ساخته خواهد شد.

تصاويري از اين بازي
:

img1_2.jpg

img2_42.jpg

img62.jpg

سلام

خبر اول اینکه پچ 1.03 بازی Star wars :Empire at war اومد.چون نسخه ای که ما داریم کرک نداره راحت میشه نصب کرد این کرک رو.من خودم پچ 1.02 رو نصب کردم.وقتی برسم حتما این پچ رو هم دانلود میکنم.

Size: 24 MB

اینم لینکش :

لینکش.

++++++++++++++++++++++++++

خبر دوم :

3D Realms Game Plans

3D realm برنامه آتی خود رو اعلام کرد.

کار بر روی بازی Prey.ساخت و شروع بازی Dukeو یک پروژه بدون اسم که هنوز نامی براش ذکر نشده.

We've already mapped out a sequel for Prey, from a high-level story standpoint, and of course as soon as Duke is done we'll begin a new one. We are also getting the ball rolling on an unannounced project, which has yet to be signed by a publisher.

++++++++++++++++++++

خبر سوم اینکه :

بالاخره زبان اقای Warren Spector باز شد.

ولی هیچ حرفی نزده در باره پروژه بعدی استودیوی Junction point.

که از Valve's Source engine و Steam System استفاده میکنه .

ایشون فرمودند:

:No hints yet. I’ve been down the road of maximum PR and I want to try something a little different this time! When we have something to talk about, we’ll talk!

اینم لینک کل مصاحبه با این اقا:

لینکش

شاد باشین

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pirates:
battel field
فکر کنم میخواد رو دست گاست ریکون بلند شه
البته هر دوشون بازی های خیلی قشنگین که به نظر من گوست راکون با این شمارش میتونه بتلفیلد رو به راحتی پشت سر بزاره...

البته نمیشه زیاد این دو بازی رو با هم مقایسه کرد
چون بتلفیلد 95 درصد آنلاین و مولتی پلیره اما Ghost Recon برای Single هم میشه بازی کرد
============================================================
یه سوال هم داشتم
MMORPG چیه ؟ :cheesygri

خبر ها حاکی از این است که در بعضی شهرهای آمریکا بازی The Elder Scroll: Oblivion تبدیل به یک بازی نایاب شده حتی در بعضی شهرها حجم Pre order اون قدر بالا و دور از انتظار بوده که تمام نسخه هایی که در این شهرها توزیع شده فقط توانسته جوابگوی Pre order باشد.

The Gamestop manager I talked to said that every first shipment copy (PC and 360) had been preordered. and most at that store were already picked up.

My entire city is sold out of Oblivion. It's the best value on the 360, and I wouldn't be surprised if it broke a million at some point in the future.

Well he said they were sold out all over town, so I assumed this to be the case.
تا بحال تمام کسانی این بازی را انجام داده اند(مخصوصا نسخه XBOX360) این بازی را یک بازی بی نقص و فوق العاده توصیف کرده اند. البته یک نکته عجیب هم این است که نسخه XBOX360 کاملا از لحاظ کیفی و گرافیکی از نسخه PC حتی در بالاترین کیفیت نیز سرتر است مخصوصا در مورد مسئله Draw distance یا همان نمایش نقاط دوردست حتی یک سری افکت و آپشن ها در نسخه XBOX360 وجود دارد که نسخه PC فاقد آن است. Oblivion و GRAW حقیقتا هر دو نقش یک System seller واقعی را برای XBOX360 ایفا کردند. کمتر در تاریخ کنسول ها اتفاق افتاده که در مدت زمان کوتاهی از عرضه یک کنسول چنین حجمی از بازی های با کیفیت و عالی عرضه شود.
Ghost Recon: AW
The Elder Scroll: Oblivion
PGR3
PDZ
Condemned
Geometery wars
Fight Night
Burnout: Revenge
Ridge Racer 6
Call Of Duty 2
Dead Or Alive 4
Farcry: Predator
Rumble Roses
Blazing Angels
و...
البته این سه تا آخری تا چند روز دیگه عرضه میشن.

MMORPG چیه ؟

Massively Multiplayer Online Role Playing Game

یعنی بازی کاملا آنلاین و تحت شبکه و فاقد هر گونه بخش تک نفره.

نوشته شده توسط Restricted Area:
البته یک نکته عجیب هم این است که نسخه XBOX360 کاملا از لحاظ کیفی و گرافیکی از نسخه PC حتی در بالاترین کیفیت نیز سرتر است مخصوصا در مورد مسئله Draw distance یا همان نمایش نقاط دوردست حتی یک سری افکت و آپشن ها در نسخه XBOX360 وجود دارد که نسخه PC فاقد آن است.

ممنون میشم منبع این قسمتی رو که نوشتی برام بزاری. چون اینی که گفتی به کارت گرافیک مربوط میشه. موقعی که 7800 اومد همون موقع تست که کردن معلوم شده به شکل غیر محسوسی 7800 قویتر از کارت گرافیک 360xbox هست لینکش رو میتونم برات پیدا کنم. البته من کاری به قسمت های دیگه xbox 360 ندارم و اینو میدونم که اون فقط برای اجرای بازی هست و این ها .

اما اگر اینی که میگی درست باشه یعنی خود developer این بازی خواسته نسخه ایکس باکس 360 رو بهتر بسازه تو همون مواردی که گفتی نه بخاطر ضعف سخت افزاری

بهر حال منتظر منبع هستم چون برای خودم جالبه چرا این کارو کردن

امیتاز گیم اسپات به نسخه پی سی پدر خوانده این بود :
Gameplay
8
Graphics
7
Sound
7
Value
8
Tilt
9
یعنی ضعیفترین چیز گرافیک و صدا گزاری بود که این خیلی بده !
حالا اگه کسی فعلا این بازی رو بازیکرده بیاد یکم توضیح بده ببینیم چه خبره ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or