3 رو میگی امید جون اون که خیلی وقته اومده و اگه 4 رو میگی نه فقط یه تریلر دادن بیرون که زیاد چیزی ازش معلوم نبودنوشته شده توسط SamFisher:هنوز عکسی ازش منتشر نشده ؟ :arrow:
گمان نکنم id از این قفل استفاده بکنه تا یعنی تا حالا که نکرده :cheesygriنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:وای خدای من دیگه دارم دیونه میشم یعنی Brothers in Arms: Earned in Blood هم پر
آقا یه سوال داشتم این quake 4 که از این قفل استفاده نمیکنه اگه بکنه که من خودم رو میکشم
به خدا من یکی دق میکنماگه این بلا سر کوئک 4 و فیر در بیاد چه کنیم.
بازم سلامنوشته شده توسط pandora tomorrow:3
گمان نکنم id از این قفل استفاده بکنه تا یعنی تا حالا که نکرده :cheesygri
به خدا من یکی دق میکنم
ایول.ایول.نوشته شده توسط pandora tomorrow:من نمیدونستم پی کی میسازش؟؟
ولی هر کی میسازش خیلی معرفتش بیشتر از این حرف هاست(هندونه زیر بغلش میزلریم)![]()
خدا بگم چه کار این یوبی بکنه که این قفل رو انداخت جونه ملت (کسی به بوبی حرف بزنه با من طرفه ها)![]()
نه دیگه نشد محمد رضا جان(ممد :cheesygri ) گفتم که به یوبی توهین نکننوشته شده توسط Hellgate:london:ایول.ایول.
خدا ان شاء الله یوبی رو از رو زمین نیست کنه.خب بابا مثل ادم بازی بده دیگه.
اره اقا امین.
این بازی برا Id نیست.یعنی Id فقط در طراحی بازی و شخصیت ها و موتور گرافیکی به این بازی کمک کرده. وطراحی تکسچر ها در بازی.که از موتور تقویت شده دوم 3 استفاده شده.البته این چیزیه که گقتن.باید صبر کرد ودید.من که به نظرم موتور بازی همون دوم 3 هستش.بدون هیچ کمو کاستی.
اسم استودیوی طراح بازی Quake IV
چیزی نیست جزء
RavenSoftware
که با بازی های Soldiers of furtune 1 -2 معروف شد.
که الانم گفتم بازی X-Men:Legend II در حال حاضر برا PC هست.من از بقیه کنسول ها خبر ندارم.
بای بای
نمی دونمنوشته شده توسط pandora tomorrow:فقط کسی که دووم 3 رو به راحتی بازی کرده قاعدتا باید بتونه کواک 4 هم به راحتی بازی کنه درست میگم؟
من که براحتی بازی کردم امیدوارم این هم براحتی بازی کنمنوشته شده توسط pandora tomorrow:فقط کسی که دووم 3 رو به راحتی بازی کرده قاعدتا باید بتونه کواک 4 هم به راحتی بازی کنه درست میگم؟
ولی به هر حال ID و raven باهم این بازی رو ساختند میتونیم بگیم برای هردوشون استالبته بازی کوئک برا Idنیست.Id فقط کمک کرده.ولی خدا از دهنت بشنوه
منم درجا میمیرمبه خدا من یکی دق میکنم
یوبی هم تا قبل از اسپلینتر سل از این کارها نکرده بود :cheesygriگمان نکنم id از این قفل استفاده بکنه تا یعنی تا حالا که نکرده
من که با بالاترین جزئیات و رزولوشن دووم رو بازی کردم خدا کنه اینم بشهولی نه با حداکثر رزولوشن.مثلا 600 در 800
خبنوشته شده توسط Hellgate:london:نمی دونم
بزار یه گشتی بزنم ببینم میتونم سیستم مورد نیاز بازی کوئک 4 رو گیر بیارم.
اگه گیر اوردم حتما میزارم همه ببینن.
ولی فکر کنم بتونی بازی کنی.
ولی نه با حداکثر رزولوشن.مثلا 600 در 800
نمیدونم
بزار یه نگاهی بکنم.خبرشو میدم.
بای بای
در اخرشم انگار یوبی گفته با کپی کارتون راه نمییوفته و همون قفل یوبی انگار بازم هست
میشه منبع تو بدی.نوشته شده توسط pandora tomorrow:محمد رضا جان من اینو پیدا کردم:
Official requirements from id Software
Minimum Quake 4 System Requirements
English version of Windows 2000/XP
Pentium 4 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ CPU
512MB RAM
8x Speed CD-ROM Drive
2.8GB + 400MB of free space on hard disk
100% DirectX 9.0 compatible 16-bit sound card
100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard
DirectX 9.0 (comes with Quake IV)
3d hardware acceleration card required
100% DirectX 9.0 compatible 64MB