اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
اولين تصاوير از Brother In Arms 3
البته اسكن هستش

02.jpg

01.jpg

یه مدت شایعه میشد که قراره world of warcraft بره روی xbox 360 (برای من همیشه سوال بود چه جوری میخوان چت کنن تو بازی) تا اینکه بلیزارد بصورت رسمی اون رو رد کرده و گفته پورت کردن بازی های کامپیوتر بر روی کنسول مشکلاتی داشته که حاضر نیستن اجازی بدن گیم پلی بازی wow به اون دچار بشه

اصولا شرکتی خاصی حمایت کننده pc نیست و اگر بازی برای اون زده میشه خود کمپانی سازنده بازی اینجوری دلش خواسته اما هیچ وقت ندیدم مثلا مجبور کنن بازی های فایتینگ از کنسول بزور بیارن رو پیسی با اینکه براحتی انجام شدنیه اگر یه gamepad وصل کنید به کامپیوتر . اما بر عکسش دیده میشه که مثلا میخوان هر طوری شده بازی های strategy و یا MMORPG رو بیارن رو کنسول ...گند میزنن به اون بازی میره با این کارشون

Blizzard once again confirmed (much to the dismay of Microsoft) that they have no intention of releasing World of Warcraft on the Xbox 360.

"We do not have any plans to take WoW to Xbox 360," he says. "WoW is built as a PC gaming experience. Porting PC games to console often compromises games, and we'd never allow the WoW gameplay experience to suffer."

می دونم امین جان ولی
این ترایلرت کار نمیکنه تا 20 رفت دیگه نرفت
سلام
جدیدا من از این سایت چیزی دانلود نکردم ولی تو همون صفحه ای که دادم لینک دانلود تورنتش بود اونو دانلود کن و از اون استفاده کن.

سلام

سایت بازی Rogue Troope که از طرف کمپانی Eidos منتشر خواهد شد رسما افتتاح شده و اولین تریلر بازی هم از طرف Eidos پخش شده.

بازی کار استودیوی Rebelion هستش که بازی Sniper Elite رو در پرونده خود داره.

این لینک تریلر این بازی :

کلیک کنید

حجم:27.12 مگ.

این بازی در تاریخ 21 می برای PC.PS2.Xbox منتشر میشه.

اینم سایت بازی:

کلیک کنید

اینم دو تا شات از این بازی :

خداحافظ

تصاویری از بازی Paradise میبینید که توسط سازنده ی بازی مشهور و به یاد ماندنی سایبریا ساخته شده یعنی White Birds Prod...من امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد بخصوص در این شرایطی که بازی خوب در سبک ماجرایی یا ادونچر زیاد پیدا نمیشه;)

---------------------------------------------------------------------------------

تصاویری از بازی Tomb Raider: Legend
;)

فقط دقت کنید این خانمی که در عکس ها میبیند که موهاش بلونده لارا کرافت نیست..اشتباه نکنید (آخه از کی تا حالا لارا موهاش را رنگ میکرده;) تازه شکل لارا هم نیست)..;) فکر کنم اسمش amanda باشه

آخرین ویرایش:
فقط دقت کنید این خانمی که در عکس ها میبیند که موهاش بلونده لارا کرافت نیست..اشتباه نکنید (آخه از کی تا حالا لارا موهاش را رنگ میکرده;) تازه شکل لارا هم نیست)..;) فکر کنم اسمش amanda باشه

سلام

اقا فرزاد،

خب انگار باید یه چیزایی دیگه رو از بازی بگم:

بله اسم این خانم Amanda هستش.تا اینجا که از تریلر ها معلومه اینو بگم لارا و اماندا برای یه کاری در یه معبد وارد میشن که یهو یه اتفاقی مییفته و سنگها ریزش میکنه.

لارا از یه در فلزی رد میشه ولی اماندا زیر اوار گیر میکنه.این ریزش باعث میشه که اب وارد اون معبد بشه و اماندا اون زیر میمیره ولی لارا خودشو نجات میده.این شخصی که اقا فرزاد عکسشو انداختن مال امانداس.

الان هر چی گشتم توی هاردم که اون تریلرو بزارم راستش پیدا نکردم ولی میزارم حتما.

خداحافظ

عکس هایی از LOTR : ME II
AttackatTheShiresmall.jpg
BuckleberryFerryattacksmall.jpg

AttackatTheShire2small.jpg
Greyhavensawaitssmall.jpg

======================================================================
و اما از بازی FIFA STREET 2
این بازی دارای حدود 20 تیم ملی هست . حدود 10 منطقه بازی در کامرون ، برزیل ، انگلیس ، فرانسه ، هلند و ...
بازی سات خیلی قشنگی هم داره و به صورت فلش هست .
ببینید
http://easportsbig.com/games/fifastreet2/index.jsp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or