اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام

TOM CLANCY’S RAINBOW SIX LOCKDOWN™ PC READY FOR RETAIL​

کمپانی قدرتمند یوبی سافت امشب اعلام کرده که بازی Tom Clancy’s Rainbow Six: Lockdown که درباره همون کار های خرابکارانه و حضور یک گروه کوماندویی هست در تاریخ 16 فوریه یعنی دقیقا 3 روز دیگه منتشر میشه.

the latest PC iteration of the award-winning tactical shooter is ready for retail and will be on store shelves across the U.S. on February 16th, 2006.​

در این بازی که به نظرم میتونه موفق باشه این موارد رو خواهیم دید :

All new features, specific to the PC, add to the tensest close-quarter battles ever experienced online. New features include:

Enhanced Tactical Experience​

Deadlier enemies with improved tactics require quick and intense decision making. But move too fast and you’ll find the enemy waiting for you …
Hostages that must be navigated through the level and accounted for during firefights. Keep them safe and get them out alive!

• New Multiplayer Features

“Class Style” game play for multiplayer, allowing more specialization
Multiplayer reward system
New “Free-for-All” game type
The return of three classic maps – 747, Mint and Bunkers
Re-imagined missions, more challenging than ever before
Re-vamped Rivalry Mode: Rainbow vs. Mercenaries, battling over three different objective types simultaneously. No two Rivalry matches play out exactly the same way!

• New Equipment

Enemy use of Lock Fusers in single-player game play presents new challenges to the player
Laser Trip Mines, virus grenades and C-4 explosives add new options to the multiplayer arsenal

New Weapons and Attachments

Ø 20 new weapons – 42 overall
Six brand new weapons never used before in a Rainbow Six game
Ø 14 fan favorites from franchise history
Customize your weapon to suit your style of play: Silencers, scopes, red-dot sights, hi-cap magazines​

به نظر می ییاد این چیزی که توی این بازی نوشته شده چیز خوبی بایدباشه.البته معمولا یوبی بازی هاش خوب از آب در مییاد و خوب روی بازی هاش کار میکنه.

++++++++++++++++++++++

خبر بعدی در مورد Half-Life 2: Episode 1

که همین الان منتشر شده :

این در واقع نقاط و دلایل فروش بالای این بازی هستش.

Key Selling Points

new episode for one of the best-selling action games of all time.
- Reveals new secrets
- Franchise of over 18 million units sold worldwide
- Incredibly advanced Artificial Intelligence (AI)
- Highly detailed environments provide amazing gameplay settings
- Digital Actors: The most sophisticated in-game characters ever witnessed
- Physical Gameplay: Objects obey the laws of gravity, friction and buoyancy.
- Intense story line will appeal to those seeking more than another shooting gallery experience

System Requirements

Min:

2.4 GHz Processor
256MB RAM
DirectX 7 level graphics card
Windows 2000/XP/ME/98
Mouse
Keyboard
Internet
Connection

Preferred:
1.2 GHz Processor
512 MB RAM
DirectX 9 level graphics card
Windows 2000/XP
Mouse
Keyboard
Internet Connection

اینم سیستم موردنیاز بازی که در بالا گفته شده.سیستم مورد نظر دربازی خیلی بالا نیست شاید Valve یه دست کاری کوپیک روی اینجین بازی کرده تابشه به راحتی روی PC های متوسط اجرا بشه.البته این جور که من میبینم.چون سیستم موردنیاز بازی خیلی بالا نیست.

برای این یه کار از Valve من به شخصه متشکرم.:hug: :hug: :praying: :praying: :thanks:

خداحافظ

منبع شما معتبر هست ؟ من هیچ دلیلی نمیبینم برای این کار valve . این شرکت داره از آخرین تکنولوژی روز برای قدرتمند کردن موتور خودش استفاده می کنه ... اون وقت بیاد کار ایرانیا رو انجام بده و برای اینکه روی همه pc ها اجرا بشه از قدرت خودش کم کنه ؟ امکان نداره :d

نوشته شده توسط gamer220:
منبع شما معتبر هست ؟ من هیچ دلیلی نمیبینم برای این کار valve . این شرکت داره از آخرین تکنولوژی روز برای قدرتمند کردن موتور خودش استفاده می کنه ... اون وقت بیاد کار ایرانیا رو انجام بده و برای اینکه روی همه pc ها اجرا بشه از قدرت خودش کم کنه ؟ امکان نداره :d
همیشه کم کردن دلیل بر بد شدن نیست.
چون خیلی ها سیستم بالایی برای بازی کردن ندارن(سیستم معمولی دارن) و برای اینکه از بازیش استقبال زیاد تری بشه این کار رو کرده.

اين خيرو كي شنيده در مورده در خوانده...نفهميدم عقب افتاده يا اومده...
Legitimate business venture for PS2, Xbox, and PC arrives in North American stores March 21; EA updates status of Xbox 360, PSP editions.
The wait for the game based on The Godfather has been almost as epic as the movie itself, but Electronic Arts today put a definitive date on the Corleone family's first foray into interactive intimidation.

The PlayStation 2, Xbox, and PC editions of The Godfather will arrive in North American stores March 21, with Europe set to receive the don on March 24. While the Xbox 360 and PSP versions won't be shipping alongside the rest of the versions, EA did indicate that both would find their way into stores by the end of 2006.

Based on the original book by Mario Puzo and the accompanying film classic directed by Francis Ford Coppola, The Godfather puts players into the shoes of a Mafia foot soldier. As they run various missions in a sprawling re-creation of 1940s New York City, players will rise through the ranks of the Corleone organization and run into familiar characters from the movies as portrayed by the original actors. James Caan, Robert Duvall, and Marlon Brando all signed on to provide voice work for the game, though there's some confusion over how much of the late Brando's work will actually make it into the game.

The Godfather is rated M for Mature and will retail for $49.99.

خيلي مهمه زودتر بهم خبرشو بدين دوستان...
http://www.gamespot.com/news/6143214.html?q=god father

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
همیشه کم کردن دلیل بر بد شدن نیست.
چون خیلی ها سیستم بالایی برای بازی کردن ندارن(سیستم معمولی دارن) و برای اینکه از بازیش استقبال زیاد تری بشه این کار رو کرده.
حرفتو قبول دارم ولی... این کار برام عجیب هست .. چون اگه یادتون باشه سخن گوی valve گفت " برروی موتور source کار وحشتناکی داره انجام میشه !!! "

این بازی تا اونجا که من شنیدم فقط online هست؟

بله ، اين بازي آنلاين هست

عجب گرافیک خفنی داره...برای چه کنسول هایی و یا پی میاد؟؟تاریخ انتشارش کیه؟؟
توي اين موتور از تكنولوژي Mega Texture استفاده شده كه توسط جان كارمك ابداع شده
اين بازي فقط به روي PC منتشر ميشه و هنوز تاريخ انتشارش مشخص نيست

نوشته شده توسط mohandes_register:
فهميدم.بازي God Father تاريخه عرضش شد 23 اسفند.من كه كلي خوشحالم.در ضمن از همين الان سفارش هم قبول ميكنيم:cheesygri (جدا ميگم)
عصاب که برا من نمیزاری ایدیتو اد میکنم جواب نمیدی میگم توضیح بده نمیدی صاب من رو بهم ریختی
49.gif

سیدی چند پول رو درب خونه میگیرید پول پیک هم میگیرید
57.gif

یک توضیح بدید اگر گرون نشه من می خوام
63.gif

نوشته شده توسط gamer220:

سلام اقا ارین عزیز ،

این منبعی که از توش گفتم.

فکر نمیکنم منبعم معتبر نباشه.

اگه اشتباس خودتون نگاه کنید.دیگه کلمه خارجکی نمینویسم.حتی یک کلمه نامربوط.اگرم اشتباه نوشتم ببخشید.من شاید اشتباه خبر رسانی کردم.اگه این کارو کردم ببخشید.ولی تیتر خبر در مورد HL2:Episode 1 هستش.که EA UK اونو گفته.چون فکر کنم EA حق پخش این بازی رو گرفته دیگه.

خبر ماله 13 فوریه هستش.

اینجا رو کلیک کن

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام اقا ارین عزیز ،

این منبعی که از توش گفتم.

فکر نمیکنم منبعم معتبر نباشه.

اگه اشتباس خودتون نگاه کنید.دیگه کلمه خارجکی نمینویسم.حتی یک کلمه نامربوط.اگرم اشتباه نوشتم ببخشید.من شاید اشتباه خبر رسانی کردم.اگه این کارو کردم ببخشید.ولی تیتر خبر در مورد HL2:Episode 1 هستش.که EA UK اونو گفته.چون فکر کنم EA حق پخش این بازی رو گرفته دیگه.

خبر ماله 13 فوریه هستش.

اینجا رو کلیک کن

خداحافظ

شما آقا محمد هستی دیگه ؟ ..... من دیدم درست سیستمی که نوشتی حتی از لحاظ حروف بزرگ و کوچک و قرار گیری بخشاش مثل لینکی هست که من دادم ... لینک رو دیدم ممنون ولی من بعید میدومم همچین کاری بکنن .. چون انگاری میخوان بازی رو تحت dx10 هم پیاده کنند .
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or