اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط sina_unl:
آقا بمن هیچ ربطی نداره ولی حمید نظرت چیه که خبرات رو بدی یکی برات ترجمه کنه
نگاه کن اون خبرا رو رو هر سایت انگلیسی زبان که برم من می خونم اما اینجا حتی نمی خونمشون چون ارزش خبری تو یه سایت فارسی گذاشته می شه به فارسی بودنشه بهر حال بازم می گم بمن ربط نداره

سلام

از مدیران معذرت میخوام.

اقا سینا ببخشیدا یاد نگرفتی به بزرگتر از خودت احترام بزاری.شما 15 سالته و من 26 سالم.حدود 2 برابر تو من سن دارم.نمیخواستم جوابت رو بدم.چون باید با سنو سال خودم هم صحبت شم ولی ببخشید که باید بگم :

این دوست خوبمون فقط بلده با کفش بیاد توی هر تاپیکی یه در فشانی بکنن و بعدن میرن.

اول اینکه اسممو درست بگو بعد پست بزن.:mad: :mad: :mad:

اگه شما در خوندن انگیلیسی مشکل داری یکی رو بیار بزار بشینه کنارت برات ترجمه کنه.:cheesygri :cheesygri :cheesygri

این پیشنهادات رو هم پیش خودت نگه دار که یهو به خاطر این نظرات گرامیتان نیان یهو بدزدنت ببرنتا.;) :cheesygri ;) :cheesygri

بهتر نیست توی همین سایتا (نمیدونم سایت دیگه هستید یا نه و ان شاء الله هر جا هستید موفق باشید) یه چند تا خبر بلند بالا بدید تا ببینم کار شما چه جوریه.شما در بیشتر تاپیک ها از این پست ها دارید.

دوم اینکه شما تا اینجا که مخم یاری میکنه توی هر تاپیک از این پستا داری.معمولا با این پست ها از کسی یا کسانی و یا کل سایت رو زیر سوال میبرید.که این کار اصلا درست نیست :

توی میراث کین ( که اقا مصطفی و خودم به شخصه از پستتون خوشم نیومد )

توی PoP که اقا اشکان و اقا بهزاد جوابتونو با یه پست بلند بالا دادن .و اینکه ایراد به صفحه اول گرفته بودی و کلی حرفو حدیث و اقا بهزاد رشیدیان یه حرف قشنگ زد به شما ،

اگه خیلی به خودت و نقدات مطمئنی پس چرا تا حالا زحمت یه نقد رو توی سایت بازی سنتر به خودت ندادی.

و توی تاپیک بازی های RPG هم از این در فشانی ها کردید.

اگه با پست های من مشکل داری میتونی نخونیش.خیلی هم خوشحال میشم که نخونی.چون اگه مشکل زبان داری نخونش.من تا حالا از پستام معلومه که توی خوندن و ترجمه هیچ مشکلی ندارم و نخواهم داشت.بهتر نیست این عادت رو که لقمه حاضر اماده رو بدن دستمون و کمکمون کنن تا لقمه رو هم بجوییم بزاریم کنار.

برید همون اخبار رو به صورت خارجی بخونید.

در آخر دلیلم رو بگم که چرا انگلیسی و فارسی مینویسم :

چون بعضی از مطالب خوبه که به انگیلیسی گذاشته بشه حالا اگه شما نظری دیگه داره نظرتون برا خودتون محترمه.

تا وقتی بتونم کل متن رو فارسی بزارم این کارو میکنم و اگرم نتونم خارجکی میزارم.

البته خیلی از پست هام کاملا فارسی هستش.و این بستگی به این داره که چیو صلاح میدونم و چه کاری رو به نظرو درسته.

این روش منه و تا حالا با این روش توی این سایت کار کردم و خواهم کرد.

اگه از مدیران بهم گفته بشه که خبر ها رو این جوری نزار کاملا گوش میکنم درسته که فارسی گذاشتن کل خبرها خیلی وقت گیره ولی من به شخصه حرف مدیران رو گوش میکنم چون قوانین و درست شدن و پیشرفت سایت رو مدیران از همه بهتر میدونن.

حالا اگه به نظر مدیران این جور خبر دادن ایراد داره بگن.؟؟؟؟؟؟؟

خداحافظ

آخرین ویرایش:
لطفااین بحث ها که فایده ای برای کاربران سایت نداره تموم کنید

شما هم اگر 26 سالتون هست فکر نمی کنم جالب باشه در برابر کسی که از شما سنش خیلی کمتره اینجوری از خودتون دفاع کنید و بگید تو فلان تاپیک فلانی اونو بهت گفت یا اون اینو گفت و غیره

خیلی راحت میتونید به یکی از مدیران یا admin های سایت پیغام خصوصی بدید و گزارش بدید

در مورد فارسی و اینگیلیسی بودن خبر ها من فکر کنم اگر قرار بود کامل اینگیلیسی بزاریم خبر رو که خوب اصلا برای چی سایت فارسی زدیم برای بازی؟؟

یه صفحه میزاشتیم فقط اسم سایتهای خبری رو میزاشتیم توش ملت برن بخونن....copy paste کردن خبر رو هر کسی میتونه انجام بده ...خیلی ها تو این سایت هستند که اینگیلیسی قوی ندارن و بر فرض که همه هم به این زبان تسلط داشته باشن باز نباید خبر رو فقط به این زبان بزارید چون سایت بازی به زبان فارسی هست نه اینگیلیسی

حداقلش اینه که حتما خلاصه ای از خبر گفته بشه و بعد زیرش اینگیلیسیش هم گزاشته بشه چون بعضی مطالب تو اینگیلیسی بهتر بیان میشن برای اونهایی که آشنایی با این زبان دارن و تعدادشون هم خیلی زیاده. البته من این موضوع رو کلی گفتم و اصلا منظورم شخص خاصی نیست چون دقت نکردم که فقط کپی پیست هست یا نه

باز میگم مطرح کردن این موضوع تو این تاپیک درست نیست بلکه میتونید اول به خود فرد پیغام بدید و اگر مشکل دارید باز هم به یکی از admin ها یا مدیران

امیداوارم این بحث تو این تاپیک همینجا تموم شه و بعد از پست من خبرهاتون رو ادامه بدید

بابا ممد جان شما که اینقدر صبور بودی من رو تحمل میکردی حالا چرا عصبی شدی برا قلبت بخدا خوب نیست
80.gif

ولی من تا اونجا که می دونم ممد اقا خبر هارو میزاره بالاشم یک زره توضیح میده بعدم کار خیلی عالی میکنه بخاطر اینکه پس فردا نگن اقا این خالی بست اون خالی بست متن انگلیسی رو میزاره یارو بره بخون پای خودش
البته ما که انگلیسی 0 هستیم
خب بیخیال
این بازی ها که تکین گفته هیچ کدوم تاخیر نداره؟؟
2/14/2006

Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure
2/14/2006 KicknRush Soccer
2/14/2006 Empire Earth II: The Art of Supremacy
2/15/2006 Star Wars: Empire at War
2/17/2006 The Regiment

سلام

حرف اقا فرشین رو گوش میدم.تمام.دیگه هم بحث نمیکنم.

+++++++++++++++++++++

خبر اینکه :

استودیوی EA LA به مناسبت ولنتاین یک هدیه به طرفداران خودش داده و اونم یه تریلر جدید از بازی LoTR:BfME II هستش .

اینم لینکش :

http://files.ea.com/downloads/eagames/official/bfme2/videos/BFMEII_IsenMor.mov

حجم :17.81 مگ

در این تریلر در مورد قابلیت آتش و نور صحبت شده است.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
3 عکس جدید از بازی Splinter Cell Double Agent

------------------------------------------------------------------------

اینم 5 تا عکس از یک بازی دوست داشتنی که خیلی منتظرشم یعنی Dreamfall

نوشته شده توسط farzadlion:
3 عکس جدید از بازی Splinter Cell Double Agent

------------------------------------------------------------------------

اینم 5 تا عکس از یک بازی دوست داشتنی که خیلی منتظرشم یعنی Dreamfall

عکس های SC4 واقعا عالی بود
پیشنهاد میکنم همه ببینن
===================
خدا رو شکر انگار قرار نیست همه بازی تو زندان باشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or