نوشته شده توسط sina_unl:
آقا بمن هیچ ربطی نداره ولی حمید نظرت چیه که خبرات رو بدی یکی برات ترجمه کنه
نگاه کن اون خبرا رو رو هر سایت انگلیسی زبان که برم من می خونم اما اینجا حتی نمی خونمشون چون ارزش خبری تو یه سایت فارسی گذاشته می شه به فارسی بودنشه بهر حال بازم می گم بمن ربط نداره
سلام
از مدیران معذرت میخوام.
اقا سینا ببخشیدا یاد نگرفتی به بزرگتر از خودت احترام بزاری.شما 15 سالته و من 26 سالم.حدود 2 برابر تو من سن دارم.نمیخواستم جوابت رو بدم.چون باید با سنو سال خودم هم صحبت شم ولی ببخشید که باید بگم :
این دوست خوبمون فقط بلده با کفش بیاد توی هر تاپیکی یه در فشانی بکنن و بعدن میرن.
اول اینکه اسممو درست بگو بعد پست بزن.
اگه شما در خوندن انگیلیسی مشکل داری یکی رو بیار بزار بشینه کنارت برات ترجمه کنه.:cheesygri :cheesygri :cheesygri
این پیشنهادات رو هم پیش خودت نگه دار که یهو به خاطر این نظرات گرامیتان نیان یهو بدزدنت ببرنتا.

:cheesygri

:cheesygri
بهتر نیست توی همین سایتا (نمیدونم سایت دیگه هستید یا نه و ان شاء الله هر جا هستید موفق باشید) یه چند تا خبر بلند بالا بدید تا ببینم کار شما چه جوریه.شما در بیشتر تاپیک ها از این پست ها دارید.
دوم اینکه شما تا اینجا که مخم یاری میکنه توی هر تاپیک از این پستا داری.معمولا با این پست ها از کسی یا کسانی و یا کل سایت رو زیر سوال میبرید.که این کار اصلا درست نیست :
توی میراث کین ( که اقا مصطفی و خودم به شخصه از پستتون خوشم نیومد )
توی PoP که اقا اشکان و اقا بهزاد جوابتونو با یه پست بلند بالا دادن .و اینکه ایراد به صفحه اول گرفته بودی و کلی حرفو حدیث و اقا بهزاد رشیدیان یه حرف قشنگ زد به شما ،
اگه خیلی به خودت و نقدات مطمئنی پس چرا تا حالا زحمت یه نقد رو توی سایت بازی سنتر به خودت ندادی.
و توی تاپیک بازی های RPG هم از این در فشانی ها کردید.
اگه با پست های من مشکل داری میتونی نخونیش.خیلی هم خوشحال میشم که نخونی.چون اگه مشکل زبان داری نخونش.من تا حالا از پستام معلومه که توی خوندن و ترجمه هیچ مشکلی ندارم و نخواهم داشت.بهتر نیست این عادت رو که لقمه حاضر اماده رو بدن دستمون و کمکمون کنن تا لقمه رو هم بجوییم بزاریم کنار.
برید همون اخبار رو به صورت خارجی بخونید.
در آخر دلیلم رو بگم که چرا انگلیسی و فارسی مینویسم :
چون بعضی از مطالب خوبه که به انگیلیسی گذاشته بشه حالا اگه شما نظری دیگه داره نظرتون برا خودتون محترمه.
تا وقتی بتونم کل متن رو فارسی بزارم این کارو میکنم و اگرم نتونم خارجکی میزارم.
البته خیلی از پست هام کاملا فارسی هستش.و این بستگی به این داره که چیو صلاح میدونم و چه کاری رو به نظرو درسته.
این روش منه و تا حالا با این روش توی این سایت کار کردم و خواهم کرد.
اگه از مدیران بهم گفته بشه که خبر ها رو این جوری نزار کاملا گوش میکنم درسته که فارسی گذاشتن کل خبرها خیلی وقت گیره ولی من به شخصه حرف مدیران رو گوش میکنم چون قوانین و درست شدن و پیشرفت سایت رو مدیران از همه بهتر میدونن.
حالا اگه به نظر مدیران این جور خبر دادن ایراد داره بگن.؟؟؟؟؟؟؟
خداحافظ