اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
در این مورد که Fear امتیازات خوب و جوتیز زیادی را درو خواهد کرد شک نکنید
اونقدر روی گیم پلی و داستان و هوش مصنو عی و از همه مهمتر گرافیک بازی بصورت فوق العاده ای کار شده که من در مورد موفقیت این بازی هیچ شکی ندارم

بچه های عزیز،
بازی Rome TotalWar:barbarian Invasion در بازار ایران اومد.همین امروز
بازی یک CD بشتر نیست . کرکشم مثل آدمه.نه دمون میخواد و نه برات درایو مجازی می سازه.افرین. :lol: :lol:
این شد یه چیزی.
اگه از طرفدارای این بازی بودید(من که خیلی از این بازی خوشم اومده بود)
حتما این شمارشم امتحان کنید.
البته من خودم نگرفتم.
ولی خب گفتم که هستش.
بای بای

خب،
سلام،
این چیزی که میخوام بگمو احتمالا همه میدونن.ولی امروز این خبر به طور رسمی منتشر شد.
خبر مربوط میشه به ساخت قسمت چهارم از بازی اسپیلینتر سل.
امروز یوبی سافت به طور رسمی خبر ساخت قسمت چهارم از این بازی رو اعلام کرد.هنوز اسمی برای این قسمت انتخب نشده است.و برای کنسول جدید Xbox هم ساخته خواهد شد.
هنوز جزئیاتی از قسمت چهارم منتشر نشده است.و یوبی زمان انتشار این بازی رو بهار 2006 اعلام کرده است.
ولی عده های میگویند:یوبی در حال ساخت یک محیط و منطقه ای جدید برای سام فیشر می باشد.و گسترش دادن داستان و عمق دادن به شخصیت اصلی بازی ست.این بازی بنا به نظر رئیس یوبی سافت( Yves Guillernot) دارای مزایا و یک تجربه جدید برای کنسول های نسل آینده و فعلی می باشد.
اینم منبع این خبر:
http://pc.ign.com/articles/655/655690p1.html
قابل توجه اونایی که له له SC می زنن.
خوش بگذره.
بای بای

خب خدمتون دوستان سینه چاک Black & white 2
(البته من خودمم این بازی رو دوست دارما)
این بازی از سایت Gamepro هم نمره گرفت.
میدونین چند؟
3.5 از 5
یعنی 70 از 100
پس یه سایته دیگه هم بهش نمره خوبی نداده
بای بای

سرانجام بازی Brothers in Arms: Earned in Blood به بازار اومد
امتیازی که IGN به این بازی داده 8.8 هست که امتیاز نسبتا خوبیه البته نسبت به نسخه ی قبلیش یکمی افت داشته
این هم نمراتی که به گرافیک و صدا و گیم پلی بازی داده شده
Graphics 8.5
Sound 9
9 Gameplay

شايعه بزرگ :

Duke Nukem Forever Coming in December !!

سایت Amazon که یک فروشگاه آنلاین است تاریخ عرضه بازی FPS جنجالی Duke Nukem Forever را دوم دسامبر 2005 اعلام و اقدام به پیش فروش آن کرده است

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/stores/detail/-/videogames/B00005NCEZ/pictures/4/202-6452493-3067058

البته این خبر به هیچ وجه رسمی نیست و سازنده بازی این تاریخ رو تایید نکرده ... تصاویری هم که از بازی در سایت Amazon هست اصلا جالب نیستن و گرافیک بازی به طرز فجیعی پایینه ! Duke Nukem قرار بود یکی از خیره کننده ترین گرافیکها رو داشته باشه که با این تصاویر اصلا جور در نمیاد که این موضوع یه مقدار مشکوک میزنه ... به هر حال زمان همه چیزو مشخص میکنه ... اگه یهو دیدین Duke Nukem اومد زیاد تعجب نکنید !

سرانجام بازی Brothers in Arms: Earned in Blood به بازار اومد
امتیازی که IGN به این بازی داده 8.8 هست که امتیاز نسبتا خوبیه البته نسبت به نسخه ی قبلیش یکمی افت داشته
این هم نمراتی که به گرافیک و صدا و گیم پلی بازی داده شده
Graphics 8.5
Sound 9
9 Gameplay
ببخشید منظور شما همون اضافه شونده برای کامی هست؟؟ چون من خیلی منتظره این اضافه شونده هستم.

نوشته شده توسط Sayeh:
عکسهاش که قشنگه . البته عکسهای درایور 3 هم قشنگ بود . خدا کنه مثل اون نباشه .
درسته عکسهاش که قشنگه ولی درایور 3 هم عکسهاش خیلی قشنگ بود ولی چی از آب درومند :lol: :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or