اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
كسي ميدونه متال گير سه كي براي كامپيوتر مياد؟

هنوز مشخص نيت كه اين بازي براي پي سي مياد يا نه احتمالش هم زير صفره
wink.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
خیلی ها هستن که این سیستم رو دارن
ولی بازم میگم بشنو و باور نکن منظورم اینه که قبلا از اومدن دووم 3 هم این طور حرف هایی رو میزدن ولی خیلی ها راحت بازیش کردن
امین جان راست میگه خیلی ها هستند ولی اینم که میگن کمتر کسی میتونه بازی کنه بیشترش علکی است

كسي ميدونه متال گير سه كي براي كامپيوتر مياد؟
نمیاد

راستی Quake IV هم از IGN امتیاز 8.2 گرفت البته این امتیاز نه چندان خوب دور از ذهن و غیر منتظره نبود
نمیدونم چرا بیشتر سایتها با بازیهایی که ID میسازه مشکل دارند و نمره پایین بهش میدن من که نمیفهمم اون از دووم که نمره 8.5 دادند اینم از این ولی برای من که فرقی نداره هرچی میخان بدن :mad:

نمیدونم چرا بیشتر سایتها با بازیهایی که ID میسازه مشکل دارند و نمره پایین بهش میدن من که نمیفهمم اون از دووم که نمره 8.5 دادند اینم از این ولی برای من که فرقی نداره هرچی میخان بدن

بابا علیرضا جان به جمله زیر توجه کن:
آخه تو کودوم مکتبی هر چی که معروف هست باید حتما خوب باشه
پس ببین ناراحتی نداره.خوب حتما در اون حد نیست دیگه.تو اصلا نمره های quake های قدیمی رو دیدی که میگی بیشتر سایتها با ID لجن.

Last edited by a moderator:
آرشام جان تا اونجا که یادمه اگه اشتباه نکنم کارت شما 5200 بود پس چه طور این بازی رو کردی؟

اگه بخوام جوابت رو در يك كلمه و نصفي بدم ميشه "به سختي" ولي اگه بخوام يه ذره بيشتر توضيح بدم من تمام تنظيمات رو minimum كردم و در اين شرايط علاوه بر اينكه باز هم گير ميكرد گرافيك بازي و افكتها هم دل آدم رو ميزد و من رو ياد Doom 1 مينداخت.

اگر مي خواين كه از بازي لذت ببريد كمه كم بايد يه كارت 6600 و يه رم 1 گيگ داشته باشين.كه تازه باز هم ممكنه كه كمي مشكل فريم ريت داشته باشين.

نوشته شده توسط ChaosTheory:
اگه بخوام جوابت رو در يك كلمه و نصفي بدم ميشه "به سختي" ولي اگه بخوام يه ذره بيشتر توضيح بدم من تمام تنظيمات رو minimum كردم و در اين شرايط علاوه بر اينكه باز هم گير ميكرد گرافيك بازي و افكتها هم دل آدم رو ميزد و من رو ياد Doom 1 مينداخت.

اگر مي خواين كه از بازي لذت ببريد كمه كم بايد يه كارت 6600 و يه رم 1 گيگ داشته باشين.كه تازه باز هم ممكنه كه كمي مشكل فريم ريت داشته باشين.
:( :( :( خوب بالاخره کارت شما پایین هست
من که امیدوارم با 5700 اجراش کنم
من که امیدوارم (نه زیاد :neutral: ) با رم 256 بازیش کنم ;)

اجرا كردن با درست اجرا كردن خيلي فرق داره.شما 100% ميتوني اجراش كني و من روي اين قضيه بحثي ندارم.اما 100% نميتوني از بازي لذت ببري.چون بايد تنظيمات رو روي low قرار بدي.

اين هم دقيقا مثل قبلي.شما ميتوني بازيش كني.ولي مطمئن باش آزارت ميده.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:( :( :( خوب بالاخره کارت شما پایین هست
بازی وقتی لذت داره که همه چیز روی های باشه... :mrgreen:

من دموش رو بازی کردم با یه گیگ رم و 6800 رزولوشن 1280-1024 ...جزییات همه چی ماکزیمم

هیچ بازی به این اندازه سخت اجرا نشد رو سیستمم ..لود شدن مراحل هم طول میکشه

همونطور که 6800 داره جاش رو به 7800 میده الان دیگه رم 1 گیگ هم جواب نمیده ...رم بالای 1 گیگ خیلی کمک میکنه برای این بازی

اجرا كردن با درست اجرا كردن خيلي فرق داره.شما 100% ميتوني اجراش كني و من روي اين قضيه بحثي ندارم.اما 100% نميتوني از بازي لذت ببري.چون بايد تنظيمات رو روي low قرار بدي
نمیدونم فقط باید تا 3 یا 4 روزه دیگه صبر کنیم
72.gif

من دموش رو بازی کردم با یه گیگ رم و 6800 رزولوشن 1280-1024 ...جزییات همه چی ماکزیمم

هیچ بازی به این اندازه سخت اجرا نشد رو سیستمم ..لود شدن مراحل هم طول میکشه

همونطور که 6800 داره جاش رو به 7800 میده الان دیگه رم 1 گیگ هم جواب نمیده ...رم بالای 1 گیگ خیلی کمک میکنه برای این بازی
68.gif
68.gif
68.gif

اینا این همه وقت چیکار میکردند حداقل یکم موتورشون رو بهینه میکردن!!!

لطف كنيد تاپيك رو منحرف نكنيد.اينجا فقط اخبار بنويسيد.در مورد سيستم هاي ذغاليتون(مون) هم اينجا چونه نبايد زد.

فير بازي سنگيني هست كه سيستم هاي ما توش به تته پته مي افتند.بازي هم شوتر هست.بازي شوتر اگه زير 35 فريم اجرا بشه مفت نمي ارزه.

من سيستمم 384 مگابايت رو داره اونم باس 266 . يه سي پي يو 1700 هم بهش اضافه كنيد با يه 6800.مطمينا رو سيستم من به 35 فريم نميرسه.من الكي ميخوام بازي رو بخرم فقط 5 دقيقه بازي كنم ... چون من بدم مياد تنظيمات بازي رو كم كنم براي اينكه بازي سريع اجرا بشه.

بازي بايد با حداكثر تنظيمات و كيفيت انجام شه و يا اصلا نشه.به هرحال تا يكي دو ماه ديگه اكس باكس 360 مياد و اونو ميخرم و از اين همه بدبختي هاي پي سي راحت ميشم.پي سي ماله كسي هست كه پول داره و ميتونه هميشه به روز باشه.الان 6800 هم ديگه از دور داره خارج ميشه.360 رو ميگيريه 3 سال راحتي.سي دي رو هم ميذاره تو دستگاه همون لحظه به بهترين صورت اجرا ميشه.ديگه مشكل نصب و كرك و پچ و اينا رو هم نداري...

به هر حال صلاح مملكت خويش خسروان دانند.اما به همه تون توصيه ميكنم كه به سمت كنسول هاي جديد بگراييد ! چون هر 5 سال يه بار اين چنين موقعيته خوبي گيرتون مياد.الان به نظر من كسي كنسول نخره و رو پي سي سرمايه گذاري كنه اشتباه كرده چون تا دو ماه ديگه دور دوره كنسول هست.بهترين بازي ها هم براي كنسول ها مياد.به صورت مقطعي پي سي ميره كنار.

-----------

امين(يا امير ؟ هميشه قاطي مي كنم) امضات هم خيلي بزرگه كوچيكش كن.

----------

اين خبر رو شنيديد كه ورداشتن جي تي اي رو دستكاري كردند ري... توش ؟ لينكش اينه.واسه من آفلاين اومده بود :

Grand Theft Auto : Street Racers

http://www.parsateam.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=46#283

--------------

چقدر فروشنده هاي پايتخت پست هستن ! امروز مخصوصا رفتم پيش يكيشون كه آشنا هم بود گفتم Age3 رو داري گفت آره.منتظر بودم ببينم به خراب و درست بودنش اشاره ميكنه يا نه ؟ هيچي نگفت سي دي رو اورد خواست بده به من.گفتم اونوقت اين مشكلي نداره ؟ گفت نه.گفتن اين ستاپ داره ؟ گفت چطور ؟ گفتم چون ستاپ ندار هاش صداشون خرابه.يارو ديد من حاليمه گفت : اره صداش خرابه.تمام Age هامون هم خرابه...حالا فكر كن يه بنده خدايي ندونه بايد سي دي رو بگيره ببينه خرابه و ... لعنت به اين مملكت بي كپي رايت !

------------

منم زياد بي ربط نويسي كردم لطف كنيد اينجا فقط اخبار بنويسيد...

امين(يا امير ؟ هميشه قاطي مي كنم) امضات هم خيلي بزرگه كوچيكش كن.
فقط بگم که امین هستم اقا سامان بعده این همه عمر هنوز نفهمیدی این همه با هم چت کردیم
77.gif

امضام هم خداییش خوبه یعنی حجمشون سره هم 30 کیلوبایت نمیشه اگه اجازه میدی بزارمش اگه نه که یکی از اون عکس ها رو کم کنم
راستی سامان تو چقدر گلی و سنبلی (پاچه خواری)
59.gif
59.gif

وای من دوباره این امینو دیدم یاد اسپلینتر سل افتادم امین من تو رو خیلی دوست دارما همیشه دارم از خودم برات عشق در وکنم اون اسپلینتر سلتو نیمیدی یه چند روز بازی کنیم جیگر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or