اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
میشه یکی این متنو برام ترجمه کنه؟؟
مثل اینکه شبیه ساز XBOX 360 بر روی PC ساخته شده!!

Xbox 360 emuLATOR
Microsoft XBOX360 Emulator.

First we will have a large number of emulators that will emulate ROMS from other console systems like GBA, SEGA, SNES, PlayStation. As you most likely already know Neo Geo Pocket Nintendo Nintendo 64 Odyssey PC Engine Pet Playstation Scumm VM Sega 32x aka Mega 32x Sega CD aka Mega CD Sega SG-1000 Sierra Spectrum Super Nintendo Vic 20 Wonder Swan x86 x68000 Amiga Amstrad CPC Apple Arcade Atari Colecovision Commodore 64 Daphne Game Boy Game Boy Advance Game Gear Genesis aka Mega Drive Intellivision Master System MSX are all emulated on the current XBOX 1.

So what it we are doing here is coming up with some names that could fit the eventual Xbox Emulator for PC - when it comes out...

Xbox360emu
X360emu
Cxbx 360 (named after the The first ever real Xbox emulator!)
- Cxbx was created some time in the early 3rd millennium A.D. by a guy who goes by the nick Caustik. He enjoys long walks on the beach, rollerblading, sand volleyball, piano, break dancing (amateur), recently shaolin kung fu, and of course: hacking and reverse engineering. Caustik has had the opportunity to work with companies like Microsoft and more recently the amazing group of folks over in San Diego at DivX Networks (if you know anything about MPEG4 video, you know us)
Xeon360 (The emulator that came out as a surprise for all! New emulator by _SF_. Currently only running Halo (not playable!))
360Colony
X360 - our favorite name for Xbox360 emulator

Above image is a CONCEPT of the Xbox360 that was widely circulated before the actual console was released ;)

لینک:http://www.xbox360emu.com/emulator.php

فقط 7 روز بیشتر تا Release بازیه ghost recon adcanced war fighter 2 برای pc و x360 نمانده
(Release Date: Mar 8, 2007 )
کلا تا الان مشخصه که در گیم پلی تغییر آن چنانی نصبت به بازیه قبلی ندارد
تفاوت های این بازی با بازی قبلی میشه گفت
محیط های بازی گسترش زیادی پیدا کرده که در تصاویر پایین مشخصه
40ouwdf.jpg

34459q1.jpg

گرافیک و فیزیک این بازی به طور باورنکردنی می باشد فقط کافی است به تصویر پایین تصویر نگاهی بیندازید تا به قدرت فیزیک بازی که توسط ageia به وجود آمده پی ببرید

2a65rm0.jpg

آخرین ویرایش:
يه خبر توپ براي pc‌ بازها :
بازي gears of war براي pc خواهد آمد ولي نه به اين زودي ها !!! :love:
اين خبريست که در ign نوشته شده . >> لينک <<
انتظار کشيدن براي اين بازي سخته.
خدا نکنه مثل Evil 4‌ بشه!!! :((

سلام

خوبین رفقا.

خبر اول و شاید مهمترین خبر این هفته :

BioShock Dated:

طبق اظهار نظر تیم Irrational بازی Action/RPG ی که خیلی ها منتظرش هستن در تاریخ 21 اگوست منتشر خواهد شد.از همین الان به فکر یه سیستم خیلی خوب خفن برای این بازی باشین.

+++++++++++++++++++++++++++++++

خبر دوم :

هفته پیش مدیر جدید تیم Id Software در یک مصاحبه ویدئویی اهداف اینده این تیم را اعلام کرد.این شخص که من الان اسمش رو یادم رفته. این بابا گفته در حال حاضر تیم Id تمام فکر خودش رو روی بازی Enemy Territory گذاشته و داره سعی میکنه به کیفیت عالی در این بازی برسه. در ضمن اهداف اینده این تیم هم هنوز عوض نشده و باز هم هدف اصلی بازی بر روی کنسول 360 هستش.البته تیم Id هرگز PC رو فراموش نمیکنه ( الهی من فدات بشم Id :love: ).

+++++++++++++++++++++++++++++

خبر سوم:

کمپانی THQ اعلام کرده حق انتشار بازی Warhammer 40K MMO رو گرفته.این کمپانی که در چند سال اخیر بازی های RTS خوبی رو روانه بازار کرده.اعلام کرده بازی Warhammer 40K MMO رو به عنوان ناشر قبول کرده.این بازی توسط استودیوی Austin Texas ساخته خواهد شد.

خداحافظ

سومین بازیه از سری cod3 یه شاهکار در بین بازی های جنگ جهانی به حساب میاد که به دلایلی activision این بازی رابرای pc منتشر نکرد
یکی از بازی های جنگ جهانیه امیدوار کننده برای pc باز ها MEDAL OF HONOR:AIRBORN میباشد
متعصفانه یا خوشبختانه EA تاریخ بازی را که تا دیروز 6 MARCH بود تغییر داد و فعلا تاریخ دقیقی از بازی داده نشده (ReleaseTBA 2007 )البته در مورد نسخه PC
شاید EA با این کار منتظر است تا تب CALL OF DUTY 3 بخوابد و یا بر روی بازی بیشتر کار کند تا از رقیب خود جلو تر باشد. پس بیصبرانه منتظرشاهکار بعدیه EA هستیم:p
2iicz2c.jpg

با این احوال Codemasters اعلام کرده که در حال تدارک یک بازیه جنگ جهانی به نام fall of liberty برای(pc.x360.ps3)میباشد چیزی که باعث خوشحالی میباشد
افرادی که برروی این بازی کار میکنند همان تیم سازنده ی Call of Duty: Finest Hourهستند
سبک بازی Genre: Historic First-Person Shooter
و تاریخ انتشار Release Date: Q4 2007 میباشد
3z1wc47.jpg

تنها یک تصویر از بازی از سوی codemasters داده شده که چیزی را مشخص نمیکند وتنها وجود
تیم سازنده ی Call of Duty: Finest Hour هست که نویده یک بازیه خوب جنگ جهانی را میدهد
موفق باشید

با سلام خدمت بچه ها اقا من یه سوال دارم می خوام بدونم درسته که بازی درایور 4 برای پیسی 20 مارس منتشر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی عکسی ازش برای پیسی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام خدمت بچه ها اقا من یه سوال دارم می خوام بدونم درسته که بازی درایور 4 برای پیسی 20 مارس منتشر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی عکسی ازش برای پیسی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که چیزی پیدا نکردم فکر میکنم الکی باشه!

هیدئو کجیما خالق بازیه metal gear را که همه میشناسید
در مصاحبه ای مربوط به mgs4 در قسمتی از مصاحبه بیان کرده که برای pc باز ها نیز فکر هایی دارد واعلام کرده که تعداد گیمر های pc واقعا زیاد هست و در آینده ای نزدیک برای pc بازی میسازد
شاید با بازی سازیه کوجیما برای pc شرکت های ژاپنی دیگری نیز به سمت pc بیایند البته همه اینها به موفقیت اولین بازی و فروش بالای بازی دارد چون همانطور که میدانید دوری کردن بیشتر شرکت ها از pc به دلیل راحت بودن کپی کردن بازی هایش میباشد
..................................................................................................................................
تاریخ رسمی test drive نیز مشخص شد . یه بازیه بسیار زیبا در سبک racing که امتیاز 7.8 را در x360 از gamespot دریافت کرد
به نظر میرسه آخر سال خوبی برای pc بازها باشه Mar 20, 2007 تاریخی است که برای test drive مشخص شده و همچنین بازیه stalker نیز در همین تاریخ Mar 20, 2007 عرضه میشود
30dez29.jpg

سلام

خوبین رفقا.

خبر اول و شاید مهمترین خبر این هفته :

خبر دوم :

هفته پیش مدیر جدید تیم Id Software در یک مصاحبه ویدئویی اهداف اینده این تیم را اعلام کرد.این شخص که من الان اسمش رو یادم رفته. این بابا گفته در حال حاضر تیم Id تمام فکر خودش رو روی بازی Enemy Territory گذاشته و داره سعی میکنه به کیفیت عالی در این بازی برسه. در ضمن اهداف اینده این تیم هم هنوز عوض نشده و باز هم هدف اصلی بازی بر روی کنسول 360 هستش.البته تیم Id هرگز PC رو فراموش نمیکنه ( الهی من فدات بشم Id :love: ).

خداحافظ

سلام
شرمنده دخالت میکنم ..
این Enemy Territory که شما فرمودید در واقع Enemy Territory : Quake Wars می باشد که با این Wolfenstein : Enemy Territory که الان هست فرق می کنه . برعکس این یکی که در دوران جنگ جهانی دوم میگذره و ... ET :QW توی دنیای Q2 و Q4 میگذره .
البته ببخشید ولی این دو تا همیشه با هم اشتباه میشند :biggrin1:

نکته دیگه اینکه فکر نکنم هیچ وقت هدف اولیه بازی 360 نبود .. ترسوندی مارو.:eek: از همون اول هم اولویت با PC بود. روزی که id بیاد هدف اولیه شو برای کنسول بگذاره دست جمعی باید جمع کنیم بریم :(( خوب قراره برای PS3 و 360 هم بیاد ولی دیگه نترسوید مارو.

پ.ن : نکته .. این یک مقداری OffTopic می باشد. من نمیدونم وقتی این بازی Enemy Territory مجانی وجود داره. چرا این شرکت های ایرانی سرورهای درپیت BF2 و CS و ... میزنند که یک مشت cheater که نمیتونند روی سرورهای درست حسابی بازی کنند (چون سه سوت پرتشون میکنند بیرون) بیان و .... !

يه خبر براي طرفداران GTA :
ببخشيد حال نداشتم ترجمه کنم.
منبع : www.computerandvideogames.com
Rockstar has partnered with NaturalMotion to use the latter company's euphoria engine in "upcoming next generation" games.
Employed in the recently revealed The Force Unleashed, euphoria simulates the human body and motor nervous system. It means that in-game characters are fully interactive and always react differently to external influences, ultimately leading to a more life-like experience for the player.
Specific reference to how euphoria "uses the processing power of PLAYSTATION 3 and Xbox 360" to simluate the human body and motor nervous system was made in the announcement.
While Rockstar is yet to name games using euphoria, its integration of the tech is well advanced.

اگه حال نداری ترجمه کنی، بهتره اصلا نذاری.
سامان

کسی ترجمه نمی کنه؟!!!

تاریخ انتشار halo 2 برای pc مشخص شد.....
may7 -2007 که میشه حدودا 2 ماه دیگه...
gs نوشته بود همونطور که حدس میزدیم بازی تغییر خاصی نسبت به xbox نداره...

Guild Wars

Chapter جدید GuildWars که قرار بود آوریل بیاد افتاده به Q3 2007 .
بر عکس سه chapter قبلی که مستقل از هم بودند. این یکی add-on می باشد و باید برای بازی کردنش یکی از سه بخش قبلی رو داشت . دیگه میخوان سر و ته داستان رو هم بیارند. همچنین احتمالا profession اضافه نمی کنند (ملت شاکی شده بودند که برای PvP باید حدود 10 نوع Profession مختلف به همراه هر کدام 250 تا Skill رو یاد بگیرند و با زیاد شدن تعداد profession ها خیلی قضیه شلوغ میشه ). همچنین حدود 250 تا Skill قراره اضافه بشه توی این فصل که 50 تاش فقط مخصوص PvE است . ( تا الان فقط سه تا skill مخصوص PvE داشتیم که آنها هم توی Nightfall اضافه شدند ).

GW 2 قراره در 2009-2010 بیاد. که برعکس GW حاضر که تنها یک race انسان داشت و قراره چهار جور race مختلف داشته باشه ( Human - Charr و دو تا دیگه .. البته تا اون موقع ممکنه خیلی از این اعداد عوض شوند)
حدود سال 2008 هم beta test و غیره شروع میشه.

هنوز هم حرفی از این که قراره بازی Monthly Subscription داشته باشه زده نشده و به احتمال زیاد GW تنها MMO بدون این دنگ و فنگ ها باقی میمونه !

ایجاد تغییرات اساسی در ساختار بازی Gta

سرویس اخبار خارجی ایتنا اعلام کرد :
تولیدکنندگان بازی محبوب Grand Theft Auto با اجرای طرحی جدید بیش از گذشته این بازی را کنترل خواهند کرد.

GTAControl.jpg

به دنبال انتشار این خبر از سوی رسانه‌های مختلف ارزش سهام شرکت نرم‌افزاری Take-Two Interactive که بازی GTA را تولید می‌کند 18 درصد افزایش یافت.
این شرکت در ماه‌های اخیر با مشکلات مالی فراوانی مواجه شده و سود خالص آن در پایان سال 2006 از میزان پیش‌بینی شده نیز کمتر بوده است.
طی سال گذشته به دنبال انتقادات فراوان از نسخه Grand Theft Auto: San Andreas که شامل تصاویر مستهجن می‌شد، این شرکت با خسارات مالی فراوانی مواجه شد.
بازی دیگری که با نام Canis Canem Edit در بریتانیا منتشر شده با انتقادات شدید کارشناسان مواجه شده است.
مطالعات اخیر نشان می‌دهد این بازی خشونت بین بچه‌های سننین مدرسه را افزایش می‌دهد. !

منبع : سرویس خبری ایتنا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or