سلام
این خبر رو توی تاپیک طرفداران بازی های RPG نوشتم.ولی چون دیدم ارزش گفتن توی اینجا رو هم داره و ممکنه کسی اون تاپیک رو نخونه اینجا میگم:
خبر اول:
بالاخره من تونستم بازی Beyond Divinity رو ران کنم. امروز این امر خطیر به کمک تیم Larian انجام شد.
این استودیو امروز یک پچ برای این بازی داده .پچ 1.49.این پچ قفل استارفورس رو غیر فعال می کنه و الان هر کی این بازی رو داشته باشه می تونه با مونت CD2 بازی رو ران کنه.من این کار رو کردم. اینم شاتی از منوی اصلی بازی.
خیلی خوشحالم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر دوم:
Rainbow Six Vegas expansion pack revealed
این خبر رو یوبی سافت اعلام کرده و گفته شده که این نسخه فعلا برای 360 اعلام شده و هنوز نسخه PC اون اعلام رسمی نشده ولی شما نگران نباشین میشه حتما.این یوبی مگه مشکل داره که PC این بازی رو ول کنه.البته قراره توی ماه مارچ هم یک سری اضافات در Live برای این بازی منتشر بشه.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر سوم:
Titan Quest: Immortal Throne
کمپانی THQ اعلام کرده این بازی در 5 مارچ منتشر میشه این بازی که نسخه اضافه شونده بازی Titan Quest هست و کار استودیوی IronLore هستش و به نظر من نسخه اولیه بازی کار خوبی بود.
++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر 4م:
دموی بازی محبوب C&C3 در تاریخ 20 فوریه یعنی حدود 4 روز دیگه منتشر میشه.البته این زمان قراره بوده که منتشر بشه و این تاریخ امروز به Coming Soon تبدیل شده است.قراره این زمان اعلام بشه.ولی فعلا زمان همون 20.
++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر 5م:
بازی Hero امروز اعلام رسمی شده و قراره کار روی اون انجام بشه.این بازی که یک بازی اکشن - نقش آفرینی هستش توسط استودیوی Firefly ساخته خواهد شد که قبلا بازی Stronghold رو در کارنامه خودش داره.این بازی توسط موتور جدید HD ساخته خواهد شد و در این بازی شما وارد یک دنیای زیر زمینی و تونل ها و سیاهچاله های مختلف می شین .
+++++++++++++++++++++++++++++++
خبر ششم:
Marc Ecko Launches New Company
بازی Getting up که یک بازی با سبک و سیاق جدید بود و توسط Marc Ecko ساخته و طراحی شده بود رو که به یاد دارین.این شخص حالا یک استودیوی جدید رو تاسیس کرده و اسمش هم Marc Ecko Entertainment. این استودیو در تدارک یک بازی در سال 2008 هستش و هنوز خبری از این بازی نیست و گفته شده این بازی برای PC و کنسول های نسل بعد هستش.
++++++++++++++++++++++++++++
خبر هفتم:
10 بازی برتر تا 3 فوریه:
1- World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack: Blizzard
World Of Warcraft: Blizzard-2
Vanguard: Saga Of Heroes: Sigil Games/Sony Online-3
The Sims 2: Electronic Arts-4
Deal or No Deal: GlobalStar/Take 2-5
The Sims 2 Pets Expansion Pack: Electronic Arts-6
Battlefield 2142: Electronic Arts-7
Flight Simulator X Deluxe: Microsoft-8
Age Of Empires III: Microsoft-9
Age Of Empires 2 Gold: Microsoft-10
+++++++++++++++++++++++++++++++
خبر هشتم:
Mike Wilson شخصی که قبلا به عضو تیم id بوده و در استودیوی Ion Storm که رئیس آن Warren Spector بود و در بازی های Max Payne, Railroad Tycoon II, Stronghold, Serious Samدست داشته است حالا یک ناشر شده.اسم این کمپانی : GameCock است.همین الان این کمپانی دو تا بازی رو اعلام کرده. Hero که خبرشو گفتم و .Insecticide
+++++++++++++++++++++++++++++
خبر نهم:
Eidos و SCi یک استودیوی جدید در مونترال درست کرده است و رئیس این استودیو رو Stéphane D’Astous بر عهده داشته که قبلا به عنوان رئیس اجرایی یوبی بوده است. در این استودیو 350 نفر کار مند وجود داره و هدف کار بر روی 360 و PS3 هستش.
++++++++++++++++++++++++++++
یک شات جدید و قشنگ از بازی Sacred2:
خداحافظ