سلام دوستان گل گلاب بازی سنتری.
چه طورین رفقا ؟؟؟؟
خبر اول :
اگه این شات ها تکراری هست من رو ببخشید.اخه توی تاپیک خود بازی و اینجا که کسی خبری نداده.
این شات ها رو بزرگ کنین ببینین.من وقتی دیدم جدا لذت بردم.
یادمه اولین بازی که توی عمرم کردم اونم استراتژی C&C:Tiberian Sun بود. یادتونه بازیشو ؟؟؟اصلا نمیدونستم یعنی چی این سبک بازی.برام یه جاهایی رو سبز کرده بود نمیدونستم باید دکمه چپ رو بزنم تا Build کنه.باور کنین دارم بهتون راست میگم.اولین بازی استراتژی که کردم این بازی بود.یادش بخیر.یهو دستم رفت روی دکمه چپ موس ساخته شد.تازه اونجا بود که گفتم چی چی چی !!!!!!!!!!!!! چی شد !!!!!!!!!!!!!! چی کار کردم !!!!!!!!!!!!!!! یه بار دیگه !!!!!!!!!! باور کنین.
اینم اخرین شات های بازی:
++++++++++++++++++++++++++++++
خبر دوم :
اخرین شات های بازی BattleStations :Midway. کار کمپانی Eidos.بازی در آخر این ماه منتشر میشه.
++++++++++++++++++++++++++++++=
خبر سوم:
خبر های بسیار ابتدایی از بازی Crossing استودیوی Arkane اومده. این بازی که از موتور سورس استفاده میکنه و چند تا شات رو گذاشته بودم الان خبر می رسه که این بازی در ابتدای طراحی هستش و به احتمال بسیار زیاد این بازی در سال 2008 منتشر خواهد شد پس به این زودیا منتظر اون نباشین.و گفته شده شات های اولیه بازی به نظر شبیه یکی از مود های HL2 می یومده پس بازی برای خوب شدن و پیشرفت کردن خیلی کار داره ( قرار نیست هر بازی با سورس ساخته بشه چیز خوبی در بیاد که.نمیدونم شاید اشتباه میکنم بازی Sin هم با سورس ساخته شده بود ولی این بازی کجا HL2 کجا. امیدوارم این یکی رو اشتباه نگفته باشم در ساخته شدن Sin با سورس)
بازی علاوه بر گرافیک ، گیم پلی می خواد و صدا و محیط های قشنگ و شخصیت های به یاد ماندنی.نه این که هر کی از راه برسه یه سورس بزنه تنگ کارش بگه بزن بریم.نه !!!!! ( البته دوم3 فرق داره ها
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
.من عاشق دوم هستم
![Love :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/love.gif)
)
خلاصه :
این بازی در شهر پاریس رخ میده هنوز گفته نشده از مناطق تاریخی پاریس در این بازی اثری هست یا نه. ولی انگار در شهر پاریس یک اغتشاش رخ میده .(اینجای کاره که بازم میرسیم به میل و اشتیاق تیم Arkane در ساخت بازی های قرون وسطایی) البته این اغتشاش ارتباط مستقیمی داره با دنیایی دیگر. این اغتشاش با شوالیه معبدی در قرون وسطا ارتباط داره و شما سفری هم احتمالا به اون دوران دارین .( اینجاس که بازم باید فکر کنم دست به شمشیر شیم . اخ جوووون) در این بازی علاوه بر حالت Story که داستان رو پیش می بره حالت Skirmish داره که ارتباطی با داستان اصلی داره.در حال حاضر تیم بازی سازی داره بر روی تلفیق بازی سینگل و مولتی کار میکنه.
ویرایش شد:
راستی در این دو سه ماهه اخیر هم بازی های خوب دارن مییان تا ماه مارس بازی های خیلی خوبی قرار ه بیاد.
اولیش که فکر کنم همه منتظرش باشن : Stalker هستش که من یه تریلر همین امشب دیدم که زده بود 17 مارس.پس انگار اون خبر در مورد تاریخ بازی قطعی هستش.
بازی بعدی C&C3:TW هستش که من شدیدا دارم براش له له می زنم.
بازی بعدی که یک RPG هستش از استاد این سبک بازی یعنی Bioware با بازی Jade Empire که در 26 فوریه منتشر میشه.یعنی حدود 1 ماه دیگه.
بازی بعدی Supreme Commander کار THQو استودیوی Gas Powered Games
خداحافظ