اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
نسخه جدید The Sims 2 البته اضافه شونده هم تایید شد
The Sims 2 Life Stories
البته هنوز جزئیات زیادی بجز یه باکس شات ازش نیومده .
بازی تا یه ماه دیگه ریلیز میشه
boxshot_uk_small.jpg

البته بنظر میرسه این بازی بیشتر از اینکه یه EP باشه یه نسخه جداگونه واسه Laptop هستش
;)

سلام

یکی از سایت های به ظاهر معتبر 20 بازی خوب رو برای سال 2007 پیش بینی کرده که در زیر براتون عنوان می کنم.البته فقط برای PC.

عنوان 20م: Left 4 Dead (Turtle Rock Studios: Sometime In 2007)
Turtle Rock Studios یک یاز استودیوهایی هستش که داره با Valve کار میکنه و با Source هم فعالیت کرده. کاری که در تدارک اون هستش یک بازی Co-op هستش.

عنوان 19م: (Pirates of the Burning Sea (Flying Lab Software: Mid 2007
گفته شده این بازی می خواد خواب بازی های MMO رو از بین ببره.

عنوان 18م: (Medal of Honor: Airborne (Electronic Arts: Mid 2007
EA بازی های چنیگ جهانی رو با مدال شروع کرد و و تونست تا حدودی موفق باشه.ولی چراغ این سبک و این نوع بازی روActivision با بازی Call of Duty روشن نگه داشت.حالا EA دوباره برگشته با یک عنوان جدید از این سری بازی ها.باید دید که EA میتونه افتخار و مدال رو دوباره احیا کنه یا نه؟؟؟

عنوان 17م: ( Age of Conan (Funcom-Eidos: First Half of 2007
دنیای Robert E Howard تونسته در باره قوم بربر باشه.این بازی توسط Funcom تهیه میشه و ناشر اون هم Eidos هستش.با یک نگاه اول به بخش Single Player بازی در Hyboria که به صورت MMO هستش شما دنیایی خارق العاده رو میبینید.

عنوان 16م : (Frontlines: Fuel of War (Kaos Studios-THQ: Summer 2007
این بازی جوابی به سری بازی های BattleField کمپانی Ea هستش.که این بازی توسط THQ در حال تدارکه.
موتور این بازی هم Unreal3 هستش.این استودیو Battlefield 1942 mod Desert Combat رو ساخته بوده.

ادامه دارد ....

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

ادامه پست قبلی :

بازی 15م: ( Shadowrun (FASA Studios-Microsoft: Sometime in 2007

یک بازی نقش افرینی هستش که البته یک بازی مولتی با قابلیت اکشن و تلفیقی از جادو.البته با نژاد های مختلف.تنها تفاوت ورزن PC و 360 در این بازی بستگی به هر پلتفورم داره و برایهر کدوم یک سری وژزگی های خاص در نظر گرفته شده.

بازی 14م: ( Vanguard: Saga of Heroes (Sigil Games: First Quarter of 2007
وقتی شما قسمتی از تیم EverQuestهستین حتما باید توجه شما به اون جلب بشه.بازی مدت زیادی هستش که درتدارک هست و باید انتظار خوبی از اون داشته باشیم. باحدود 19 نژاد مختلف. این بازی براساس یک بازی گروهی تمرکز دیده است.Sigil Games شک داره که این بازی میتونه در بین بازی های MMO سال قرار بگیره یا نه.

بازی 13م: ( Command and Conquer 3 (Electronic Arts: March 2007
این بازی هم فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه.فکر کنم از الان معلومه که یکی از کاندید های بازی استراتژی سال 2007 چی هستش. کار EA’s Los Angeles هستش. جنگ بین GDI and Nod و یک نژاد جدید با نام Alien.

بازی 12م : ( Lord of the Rings Online (Turbine-Midway: First Half Of 2007
Turbine تجربه زیادی در بازی های MMO داره. البته تا حالا نتونسته با عنوان یک استودیو افکار خودشو رو به معرض بگذاره. باید دید این کار ممکن است.

بازی 11م : ( Hellgate London (Flagship Studios-Namco: Late 2007
وقتی بیشتر اعضای تیم Blizzard Norht از این تیم جدا شوند و در تدارک یک بازی باشن باید خودتون از نتیجه کار مطلع باشین. و بیشتر مردم از این بازی انتظار یک بازی خوب دارند. درانتهای 2007. این بازی تلفیقی از حالت اکشن و فانتزی هست که در اینده رخ می دهد. تلفیق این کار با یک گیم پلی عمیق بسیاز خوب و مفید خواهد بود. و گفته شده حالت مولتی این بازی بسیار جذاب خواهد بود.

در ضمن اگه منبع رو هم خواستین به روی چشم حتما در اخرین پست دراین موضوع براتون میزارم.

ادامه دارد....

خداحافظ

آخرین ویرایش:
وای موتور سورس! عشق من موتور سورس!!
263.gif
حتما تعجب کردی. برای اینکه بازی که با موتور سورس ساخته شده روی کامپیوترهای لاک پشتی هم میاد دیگه لازم نیست غصه ارتقای کامپیوترت رو بخوری چونکه براحتی اجرا میشه. من تجربه کرده ام. اگه به حرفم اعتماد ندارید دارک مسایا رو با کار گرافیک 64 Radeon 9000 با رم 512 مثل آب خوردن اجرا کردم به همین راحتی!
این بازی The crossing تاریخ عرضه اش کی است؟!

آخرین ویرایش:
یکی از سایت های به ظاهر معتبر 20 بازی خوب رو برای سال 2007 پیش بینی کرده که در زیر براتون عنوان می کنم.البته فقط برای PC.

بگم این لیست مال کدوم سایته :biggrin1:

اما چرا اسم The Witcher در بین 20 بازی دیده نمیشه ... کسی منتظرش نیست :)
البته بازی Alane Wake هم هست اما از اونجایی که مشخص نیست در سال 2007 بیاد اسمی ازش آورده نشده ...

اما غیر از این موارد اسم تمام غول های 2007 آورده شده :cheesygri .. بازی اول هم که فکر کنم همه بدونند چیه

بگم این لیست مال کدوم سایته :biggrin1:

اما چرا اسم The Witcher در بین 20 بازی دیده نمیشه ... کسی منتظرش نیست :)
البته بازی Alane Wake هم هست اما از اونجایی که مشخص نیست در سال 2007 بیاد اسمی ازش آورده نشده ...

اما غیر از این موارد اسم تمام غول های 2007 آورده شده :cheesygri .. بازی اول هم که فکر کنم همه بدونند چیه

سلام

من خودم هم نمیدونم چرا Witcher توی این لیست نیست.البته اینم بگم که Witcher اینجوری که یادمه رفته برای Q3 2007. ولی اینو بگم که این بازی توی این لیست نیست.

در مورد بازی اول هم خودم میدونم در مورد چه بازی فکر میکنی.اگرم حدس میزنی میدونم در مورد چه بازی حدس میزنی.تاپیکشم خودت باز کردی.درسته فرزاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

این خبر رو همین الان توی 3 تا سایت دیدم.برای کسانی که خیلی عشق RPG هستن.مثل خودم.من الان دیگه عشقم شده این RPG . خیلی خیلی زیباست این سبک.فکر کنم پرطرفدارترین سبک توی دنیا این سبک باشه اول.بعدم Action.

خبر اول :

Elder Scrolls IV: Oblivion Expansion Details Revealed

خب تیتر خبر که مشخصه چیه. PC Zone #177 این مجله درشماره جدید خودش در صفحه 117 اعلام کرده برای بازی Oblivion قراره یک نسخه اضافه شونده به معنای واقعی ساخته بشه.اسم این نسخه اضافه شونده The Elder Scrolls IV: Oblivion: Shivering Isles هستش و برای این بازی گفته شده حدود 30 ساعت گیم پلی اضافه شده.کوئست های جدید و هیولاهای جدید .این بازی قراره در Q2 2007 بیاد.اینم شاتش.

خداحافظ

سلام

محمد رضا جان من به جز عکس روی جلد مجله ی PCZone عکس دیگه ای توی پستت نمیبینم.

مشکل از منه ؟ :confused:

نه جناب وحید خان مشکل از شما نیست.منم هر چی گشتم نتونستم اون اولین شاتی که از این بازی گفته رو پیدا کنم.الانم باز نگاه کردم.PCZone گفته اولین شات از این بازی ولی کوش رو من نمیدونم.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ادامه پست قبلی :

بازی 10م: ( Warhammer Online (Mythic-EA: Late 2007

اگه یادم باشه این خبر رو بهزاد داده بود که Mythic توسط EA خریداری شده بود و حالا این بازی هم رفته توی این کمپانی.این بازی از کار های قبلیش میشه Dark Age of Camelot بوده که طراح اون بازی بوده. این بازی قول داده که شما رو در دنیایی شبیه WoW کنه.

بازی 9م: ( Bioshock (Irrational Games-2K Games: First Half of 2007

این بازی غوغایی به پا کرده و تونسته همه رو سر جاشون میخکوب کنه.این استودیو بازی System Shock 2 رو مدتها پیش عرضه کرده بود.این بازی در سال 1996 اتفاق می یفته و در دنیای زیر آب. و شما باید با یک سری حیوانات و مخلوقات مبارزه کنید.

بازی8م : ( S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl (GSC GameWorld-THQ: March 2007
بازی که فکر کنم 6 سال همه رو گذاشته سره کار.ولی اگه خدا بخواد قراره این بازی در ماچ امسال بیاد.

بازی 7م: ( Half-Life 2: Episode 2/Portal/Team Fortress 2 (Valve: Summer 2007
این بازی و شماره دوم از بازی فوق العاده عالی HL با اون موتور خوف خودش.البته این بازی Valve ما رو شگفت زده کرده و گفته که همراه این بازی دو بازی دیگر هم هست. اولی یک first person action-puzzle هست که با نام Portal و دومی یک بازی مولتی پلیر که اسمش هست Team
Fortress 2.

بازی 6م: ( Unreal Tournament 2007: (Epic-Midway: Sometime in 2007
این بازی که فکر نکنم نیازی به صحبت داشته باشه.کار Epic رو همه قبول دارن و می پسندن.بازی از انجین Unreal3 استفاده میکنه.

قسمت اخر فردا ....

خداحافظ

سلام

اول اینکه یه خبر خوب بدم برین حالشو ببرین.

بازی Hellgate:London در تابستان امسال منتشر می شود.تیم FlagShip و کمپانی های Namco و EA اعلام کردن این بازی در تابستان 2007 منتشر خواهد شد. قراره در این هفته در CES با حضور نمایندگان دل، ماکروسافت و اینتل این بازی به نمایش در بیاد.

من که الان از خوشحالی بال در اوردم.

++++++++++++++++++++++++++++++++
اخرین پست در مورد 20 بازی برتر سال 2007.البته این فقط یک پیش بینی هستش.

بازی 5م : ( Supreme Commander (Gas Powered Games-THQ: March 2007
این تیم که قبلا بازی DS رو درست کرده بود حالا با یک کارگردان و رئیس جدید که از بازی Total Annihilation به این بازی اومده قراره یک بازی Sci-Fi RTS رو اماده کنه.اسم این شخص Chris Taylor هستش.این شخص که از Cavedog به این استودیو اومده در حال کار بر روی یک بازی بسیار زیبا هستش.
امیدوارم....

بازی 4م:
( Enemy Territory: Quake Wars (Splash Damage-id Software-Activision: First Half of
2007

این بازی با همکاری id و Splash ساخته خواهد شد و Activition ناشر این بازی هستش.این بازی در E3 2005 به نمایش در اومد و این بازی تا حدودی در ادامه بازی کوئک هستش و قبل از بازی کوئک 2 رخ می دهد.که انسان ها با Strogg ها درگیر می شوند. در این بازی از Mega-Texture تیم id استفاده میکنه برای خلق محیط های OutDoor زیبا.هر دو گروه از نظر مکان مبارزه و نحوه و اسلحه های اون متفاوت هستش.

بازی 3م: ( World of Warcraft: Burning Crusade (Blizzard: January 2007
پر فروش ترین بازی سال 2007 دوباره ممکنه این بازی باشه ( ممکن که نه حتما این بازی هستش !!!!!) نسخه اصلی بازی چیزی حدود 7 میلیون نسخه به ثبت رسیده داره و هر ماهه هم در حال شارژ شدنه.که براساس گزارشات حدود 1 بیلیون ( بیلیونه ها اشتباه نکنین) دلار در سال گذاشته درآمد داشته.و گفته شده ممکنه در انتهای سال 2007 این بازی به شماره اول ارتقاء پیدا کنه.

بازی 2م : ( Spore (Maxis-EA: Second Half Of 2007
اخرین کار ویل رایت و تیم maxis که در این بازی شما از یک سلول مخلوقی شروع کرده و اون رو پروش داده و به فرا زمین رسانده و در کهکشان های دیگر به سفر پرداخته و ...

بازی اول : ( Crysis: (Crytek-EA: Sometime in 2007
در انتها انتخاب اولین بازی در سال2007 خیلی ساده نیست ولی از نام کرایسس نمیشه گذشت و تیم Crytek قطعا بهترین کیفیت رو در بازیش ارائه میده. و در انتها برای دیدن تمام ویژگی های این بازی باید یک کارت DX10 و ویستا و از نظر سخت افزاری اماده باشین ....

خب اینم 20 بازی برتر که در حد پیش بینی هستش.

این نکته رو هم بگم که بیشتر بازی های این لیست RPG هستن و بیشتر هم MMO.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

همونطوری که میدونید درایور های nVidia همیشه لیستی از بازی ها دارن که با انتخاب شما ، کارت برای اجرای اون بازی بهینه میشه .

با دانلود نسخه ی بتای درایور جدید از سایت guro3d و نفوذ به خط های برنامه نویسی اون ، تونستن اسم یک ایندیانا جونز جدید ، و Gears Of War رو در کنار UT2007 و . . . در بیارن .
این شایعات قبلی در مورد عرضه ی یک نسخه از GOW برای pc رو تقویت میکنه .
و البته Indiana Jones .
همونطور که میدونید microsoft و epic در جواب اینکه GOW برای PC خواهد آمد یا خیر ، گفتن :

there are no plans to bring Gears of War to the PC in the near future

یعنی نقشه ای که بخوان GOW رو برای پی سی در آینده ای نزدیک بزنن ندارن ، ولی بقول نویسنده ی منبع خبر :
but perhaps they just meant during the next five minutes, who knows.

شاید منظورشون از آینده ای نزدیک فقط 5 دقیقه بعد بوده باشه .

منبع

اقا چرا توی این لیست 20 تایی خبری ازbia نیست؟؟؟

خوب نمی تونستن همه ی بازی ها رو بگن که . . . باید 20 تا رو انتخاب میکردن . . . ;)

بازی اول : ( Crysis: (Crytek-EA: Sometime in 2007
از همون اولش حدس میزدم . . .

راستی این شات های جدید آبلیویون رو هرجا گشتم نبود ! تورنتش نیومده ؟

این خبر داغ رو هم چون رفت ته صفحه دوباره کپی میکنم که همه کسایی که 360 نخریدن خوشحال باشن :

سلام

همونطوری که میدونید درایور های nVidia همیشه لیستی از بازی ها دارن که با انتخاب شما ، کارت برای اجرای اون بازی بهینه میشه .

با دانلود نسخه ی بتای درایور جدید از سایت guro3d و نفوذ به خط های برنامه نویسی اون ، تونستن اسم یک ایندیانا جونز جدید ، و Gears Of War رو در کنار UT2007 و . . . در بیارن .
این شایعات قبلی در مورد عرضه ی یک نسخه از GOW برای pc رو تقویت میکنه .
و البته Indiana Jones .
همونطور که میدونید microsoft و epic در جواب اینکه GOW برای PC خواهد آمد یا خیر ، گفتن :

there are no plans to bring Gears of War to the PC in the near future

یعنی نقشه ای که بخوان GOW رو برای پی سی در آینده ای نزدیک بزنن ندارن ، ولی بقول نویسنده ی منبع خبر :
but perhaps they just meant during the next five minutes, who knows.

شاید منظورشون از آینده ای نزدیک فقط 5 دقیقه بعد بوده باشه .

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or