اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
crysis.jpg

سیستم مورد نیاز برای بازی Crysis اعلام شد...

Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP

Recommended Requirements

CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX10 with Windows Vista

سیستم پیشنهادی یک CPU دو هسته ای و 1.5 گیگابات رم نیاز داره :eek:

آخرین ویرایش:
اما یک خبر که شاید ارتباطی با این تاپیک نداشته باشه اما به هر حال بخاطر اهمیتش در اینجا میگم...

کمپانی AMD در شرف خرید ATI است !!!!

خبر هایی شنیده میشه که کمپانی AMD یکی از بزرگترین سازندگان CPU در نظر داره ATI یکی از بازیگران اصلی ساخت تراشه های کارت گرافیک را با مبلغ 5.5 میلیارد دلار خریداری کنه

اگر این خرید تحقق پیدا کنه نمیتونه به هیچ عنوان خبر خوشایندی برای کمپانی های Intel و Nvidia باشه...

ادغام دو غول بزرگ صنعت تراشه سازی میتواند هر دو کمپانی ATI و AMD را متحول کند...

امروز دو شرکت رسما این موضوع رو تایید کردن ...

AMD And ATI Officially Announce Merger Plans

After weeks of speculations, AMD and ATI announced a plan to join forces in a US $5.4 billion transaction, combining AMD?s technology in microprocessors with ATI?s strengths in graphics. The merge is expected to close in Q4 2006 subject to approval by ATI shareholders, court approval, regulatory approvals and other customary closing conditions.

رزیدنت اویل 4 برای Pc

خبر فوق العاده بد برای پی سی باز ها.
یکی از اعضای سایت گیم اسپت تاپیکی ایجاد کرده و گفته که Resident Evil 4 PC Version رو بازی کرده
این شخص بازی رو پیش خرید کرده و در همون تاریخی که قرار بود عرضه بشه ( May 2006 بود) نسخه ی بتا ی بازی رو براش فرستادن (این اتفاق برای یک نفر دیگه هم افتاد و حتی آن شخص در گیم اسپات نقدش رو هم نوشت اما گیم اسپات بدلیل بتا بودن نسخه نقدرو پاک کرد)
من ترجمه اش می کنم و در آخر منبع رو ذکر می کنم:​

اولین چیزی که در بازی دیدم و من رو دلسرد کرد...بله منوی بازی که دقیقا ماله ps2 بود و نشون میده که بازی از روی نسخه گیم کیوب پورت نشده.
وبعد من به منوی تنظیمات (options/settings ) رفتم. خیلی خوب رزولوشنو عوض میکنم من 1280 در 1024 رو میخوام خوب...ا چرا نیست؟ این رزولوشن در بازی وجود نداره! ولی به جاش 1280 در 920 داره اه من ازش بدم میاد،خیلی خوب میزارمش روی 1024 در 768 زوریه دیگه
خوب حالا باید کنترل و دکمه های بازی رو تنظیم کنم
او نه !!! با موس و کیبورد یه جوری کار می کنه که بهتره اصلا کار نکنه!!!! بازی برای استفاده با گیم پد طراحی شده خدای من!!.
تمامی راهنمایی ها که میگه با فشار دادن دکمه این کارو بکن (press x button to do x) جای دکمه ها pad 2 یا pad 7 نمایش داده میشه!.
باشه من باز هم امیدوارم من یه گیم پد دارم یه خوبشو logitech Rumblepad 2 این یه گیم پد خوبه.
او نه!!! به کل قاطیه!!! آنالوگ ها مشکل بازی dmc3 رو ندارن ولی از یه چیز بدتر رنج میکشی!!!
وقتی آنالوگ سمت چپ رو... میدی چپ ، لیون میره بالا!!!! ، میدی راست،میره پایین و...
خوب شاید این نسخه ژاپنی چیزیه
بنا براین....
من رفتم اینترنت و یه سری خرت و پرت و نرم افزار برای تنظیم آنالوگ گرفتم و مشکل دسته حل شد
گرافیک؟بهتر از اون چیزیه که من حدس میزدم ! بازی فوق العاده روون میاد!
1024 در 768
af 16x
aa 8x
120 فریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب دیگه خسته شدم میخوام از بازی بیام بیرون
ا یعنی چه؟ هیچ دکمه ی خروجی وجود نداره!
بله alt+f4
---
یکی سوال کرد آخه چه جوری میشه با 120 فریم اجرا کنی؟
---
جواب داد : من خیلی بدتر از اینها فکر می کردم ولی این نسخه حتی از نسخه پی اس 2 هم پایینتره! در بازی نوری وجود نداره! سایه ها رو نگاه کن (اگه وجود داشته باشه!) در اینجا افکت پارتیکل (اتش و جرقه) ای وجود نداره خورشید وجود نداره!!!!!!!​

و در آخر من مهبد هم میگم This Game S*cks!!!!!!!​

منبع:

http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/show_msgs.php?topic_id=m-1-29056803&pid=931851&page=4

این دو لینک رو هم حتما حتما ببینید (عکس)

http://www.hidebehind.com/CEFFDC06/i

http://www.hidebehind.com/193E3923/i

آخرین ویرایش:
من فکر نمیکنم به این زشتی ها هم که میگین باشه !
شاید بخاطر اینکه نسخش بتا بوده اونجوری بوده.
بازی هر چقدر هم که بد باشه لااقل یه علامت ناقابل Exit رو که دیگه میزارن واسش.

دوستان بي شك اگه مجله هاي روز جهان رو مطالعه كنين خودتون مي تونين بخونين كه چه چيزهاش تغيير كرده از نظر گرافيك بهبودي چشم گير داشته ولي در گيم پلي همون گيم پلي PS2 هست ! مي تونم بهتون قول بدم كه يكي از بهترين ها خواهد شد ! مخصوصا با اومدن چنيدن اسلحه جديد و امكانات ديگه و مرحله هاي جديدش ! :p:D

مرسی مهبد جان.
میگم امکان داره این مشکلات تو نسخه ی اصلی حل بشه؟؟

من فکر نمیکنم به این زشتی ها هم که میگین باشه !
شاید بخاطر اینکه نسخش بتا بوده اونجوری بوده.
بازی هر چقدر هم که بد باشه لااقل یه علامت ناقابل Exit رو که دیگه میزارن واسش.

فقط یک جمله...

لطفا به خودتون امید واهی ندید ;)

دوستان بي شك اگه مجله هاي روز جهان رو مطالعه كنين خودتون مي تونين بخونين كه چه چيزهاش تغيير كرده از نظر گرافيك بهبودي چشم گير داشته ولي در گيم پلي همون گيم پلي PS2 هست ! مي تونم بهتون قول بدم كه يكي از بهترين ها خواهد شد ! مخصوصا با اومدن چنيدن اسلحه جديد و امكانات ديگه و مرحله هاي جديدش

والا من نمیدونم اسم این مجله های روز جهان چی بوده ؟؟؟؟؟ :D

اما من هیج کجا همچین مطالبی که شما عنوان میکنید نخوندم....

خود یوبی تایید کرده که از لحاظ اسلحه ، مراحل و اضافات نسخه ی PC هیج ویژگی جدید نخواهد داشت....و تمام مراحل و اضافات عینا مشابه نسخه ی PS2 خواهد بود !!!!

در مورد گرافیک هم من اولین باری هست که میشنوم بهبود چشمگیری داشته است :huh:

در هر کجا شما این مطالب را خوندید کاملا اشتباه و نادرست بوده...;)

آخرین ویرایش:
سلام

برای بازی BfMEII قراره یک نسخه اضافه شونده بیرون بیاد.به احتمال بسیار زیاد اسم این نسخه اضافی The Rise of the Witch-king هستش.انگار EA به این زودیا دست از سر این بازی بر نمیداره.

++++++++++++++++++

نمیدونم چرا کسی این خبر رو نداده بود:

نسخه دوم اضافه شونده بازی Guildwars در راهه.اسم این اضافه شونده Nightfall هستش و زمان دقیقی برای اون بیرون نیومده.برای این بازی 2 تا شات بیرون اومده که به علت کمبود وقت باشه برای فردا عصر.

+++++++++++++++++

بین استودیوی FunCom و کمپانی SCi/Eidos توافقی به عمل اومده که این شرکت وظیفه انتشار بازی Age of Conan رو بر عهده بگیره.این بازی که سبکی MMORPG بنبه توافق حاصله بین رکت و استودیوی زمان نتشار اون به تاخیر افتاد.

Funcom گفته حق پخش دیجیتالی این بازی برعهده خودشونه ولی حق پخش و همکار شرکت که در انتشار این بازی کمک میکنه SCi/Eidos هستش.

برای این بازی بین می تا مارچ 2007 زمان انتشار مشخص شده.

این بازی در E3 هم جوایزی رو برده بوده.

خداحافظ

فقط یک جمله...

لطفا به خودتون امید واهی ندید ;)

فقط کنتلرش با پد نباشه هر چی میخواد باشه ;)

در ضمن همین طور که که فرزاد هم گفت گرافیکش که فکر نکنم تغییری کرده باشه یه زمانی میگفتن که روی نسخه ی gc میخواد پورت بشه و اگه میشد گرافیکش بهتر بود ولی مثل اینکه از روی ps2 پورت شده :(

واقعا بايد شرمنده بشن كه مي خوان از روي نسخه PS2 رزيدنت ايول رو بردارن.ولي اين هم يه ابهاماتي توي ذهن آدم ايجاد مي كنه ها.ممكنه كه اين رو فرستاده باشن براي كسايي كه پيشخريد كردن كه يه جورايي دستشون بندازن.شايد يكم حرف من مسخره باشه ها ولي به نظر مياد مي خوان بازيخور ها رو دست بندازن.من فكر مي كنم مي خوان سورپرايز كنن.البته بازم مي گم شايد واقعا همون برداشته شده از روي بازيش توي كنسول PS2 هست.اميدوارم كه اين طور نباشه.:cheesygri

این لینک ها برای دانلود تریلری 230 مگا بایتی از بازی Sword of The Stars در سبک Strategy که قرار است Q3 2006 برای PC منتشر شود.

http://www.gamershell.com/news/31609.html
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=35731
http://www.3dgamers.com/news/more/1096485379/

این لینک هم به ترتیب ScreenShot هایی جدید از بازی های Infernal و Call of Juarez برای PC و Formula One 06 برای PS2 هستند.
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4538
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4726
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=5157

-----------------------------------------------------------------------------------
فقط کنتلرش با پد نباشه هر چی میخواد باشه
اتفاقا کنترلش با پد و گرافیکش از نسخه ی PS2 کمتر نباشد ، بعدش هر چی میخواهد باشد.;)

فقط کنتلرش با پد نباشه هر چی میخواد باشه
خیلی برات متاسقم (و همچنین برای همه منتظران) ولی متسافانه کنترل با موس نیست درست مثل Dmc3 هست یعنی باید با کیبورد نشونه و دوربین رو تغییر بدی.

گرافیکش از نسخه ی Ps2 کمتر نباشد

همون طوری که خوندید افکت های دود و خورشید و سایه و مه و دود وجود نداره :(

سلام

سایت بازیه FEAR یک شمارش معکوس برای یک خبر گذاشته. تحت عنوان Combat. طبق نمایشگر شمارش معکوس بازی که در سایتش هست چیزی حدود 20 روز دگه مونده تا این خبر منتشر بشه. با این حساب تقریبا در 17 یا 18 آگوست باید منتظر یک خبر از monolith باشیم. اینم نمایشگر شمارش معکوس بازی.

+++++++++++++++++++++++++++

همانطور که قبلا گفته بودم نسخه دوم اضافه شونده بازیه GW اعلام شده و اسمش هست NightFall این بازی در 26 اکتبر توسط NC و Arena net منتشر میشه. اینم دو تا شات بازی که قول داده بودم.

نمیدونم این THQ و Iron Lore دارن چی کار می کنن؟؟؟!!! بعد از کلی مشکلات و کرش شدن های بی جا و بی دلیل بازی Titan quest حالا دومین پچ این بازی هم منتشر شده. پچ 1.11 . که اگه بازیش رو دستگاهتون نصب باشه میتونین از روی منوی اصلی و گزینه Update به راحتی بازی رو Update کنین. البته به شرطی که از نسخه کرک بازی استفاده نکنین.

دموی بازیه Company of heros به زودی منتشر میشه. در این دمو قراره یه مرحله Single و یک مرحله هم از قسمت Multi اون منتشر بشه.
انگار داره کم کم این بازی هم کاراش تموم میشه و قصد داره به زودی دل RTS بازها رو شاد کنه.

بازیه DarkStar One که محصول کمپانی CDV و استودیوی Ascaron هستش منتشر شده. این بازی که سبک استراتژیک فضایی داره اولین کار این استودیو بعد از بازیه های RPG که ساخته بود هست. نویسنده این بازی شخصی که در زمینه داستانهای علمی تخیلی ید طولایی دارد.

6 تا شات جدید از نسخه دوم اضافه شونده Warhammer منتشر شده.

++++++++++++++++++++++++++++

خداحافظ

اتفاقا کنترلش با پد و گرافیکش از نسخه ی PS2 کمتر نباشد ، بعدش هر چی میخواهد باشد.;)

خیلی برات متاسقم (و همچنین برای همه منتظران) ولی متسافانه کنترل با موس نیست درست مثل Dmc3 هست یعنی باید با کیبورد نشونه و دوربین رو تغییر بدی.

سلام.
من منظورم این نبود که مثل dmc3 باشه :mad:
فکر نمیکنین بازی کردن رزیدنت اویل 4 با موس بهتر باشه؟؟
بهترین کار اینه که تو ذهنتون نحوه تیر اندازی لیون رو در نظر بگیرید بعد میفهمسد که با موس بهتره .
نحوه تیراندازی و بازی رزیدنت اویل 4 دقیقا مثل Sc هست شما ها با sc مشکلی داشتین؟؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من منظورم این نبود که مثل dmc3 باشه :mad:
فکر نمیکنین بازی کردن رزیدنت اویل 4 با موس بهتر باشه؟؟
بهترین کار اینه که تو ذهنتون نحوه تیر اندازی لیون رو در نظر بگیرید بعد میفهمسد که با موس بهتره .
نحوه تیراندازی و بازی رزیدنت اویل 4 دقیقا مثل Sc هست شما ها با sc مشکلی داشتین؟؟
کاملا موافقم بازی کردم اویل با موس خیلی میتونه بهتر باشه اصلا اینجور بازیها رو به نظر من فقط با موس میشه خوب بازی کرد امیدوارم که این بازی دیگه مثل dmc3 نباشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or