اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
دوستان....یک سوال
کسی خبر از بازی LBA3 داره؟ منظورم همون بازی فوق العاده Little Big Adventurer.یه سری گمانه زنی!!راجع بهش شده بود.
یه سوال دیگه هم داشتم.
چرا تازه اخیرا دارن تبلیغ بازی Neighbours From Hell 2 رو میکنن؟پس یکی دو سال پیش که ما بازی میکردیم چی بود؟چون من توی سایت Jowood که اونموقع رفتم خبری نبود.یعنی اونی که ما داشتیم چیزی شبیه HL2 بودش؟یعنی سرقتی بود؟یا من اونموقع Inform نبودم؟یکم منو روشن کنید.
باتشکر....

وی در سال 2001 پا به دنیای بازی گذاشت و بر روی ساخت یک بازی با EA مشارکت داشت ...
نام اين بازي Undying ( فناناپذير ) بود و در زمان خودش خيلي در ايران معروف شد.
لوكيشنهاي جذاب و ناب شبه جزيره اي در ايرلند ، پرهيز از كليشه سازي و تقليد از بازيهاي معروف ترسناكي مانند رزيدنت ايول 1 و 2 و 3 و تنها در تاريكي و سايلنت هيل ، استفاده از ديد اول شخص ( به عقيده كلايو باركر ديد سوم شخص پرسپكتيو زياد از حد كليشه اي شده بود و ديد اول شخص بيشتر در ترساندن گيمر موثر بود ) ، گيم پلي وسيع و سايه زني فوق العاده سبب پرطرفدار شدن اين بازي شد.
اگر اشتباه نكنم اين بازي را بايد پدرخوانده ي بازيهاي سبك First Person Shooter به حساب آورد.
به نظر خودم كلايو باركر هميشه دنبال يك سو‍ژه ي جديد مي گردد و جالب اينكه مانند شينجي ميكامي از دنباله سازي بر يك بازي عالي خودداري مي كند.

بچه ها کسی از ساخت بازی های ایرانی خبر داره
من با خبر شدم که بازی شب های برره با عنوان شهر گمشده 15 مرداد میاد می خواستم ببینم صحت داره
دیروز که رفته بودم الکامپ چه چیزایی هم در مورد یه بازی اکشن اول شخص ایرانی شنیدم
تا اویجایی هم که فهمیدم شرکت نوین هم داره یه بازی ریسنگ به سبک nfs 4 بیرون میده که زمستون میاد

راستی چند وقت پیش چند تا جوون یه بازی سوم سخص میساختن همونایی که تو تلویزیون نشونشون داد بازی شون تو نمایشگاه الکامپ بود دیدمش گرافیک زیاد خوب نبود

کسی خبر از بازی LBA3 داره؟ منظورم همون بازی فوق العاده Little Big Adventurer.یه سری گمانه زنی!!راجع بهش شده بود.
در حال حاضر هیچگونه خبری از این بازی وجود نداره ....

را تازه اخیرا دارن تبلیغ بازی Neighbours From Hell 2 رو میکنن؟پس یکی دو سال پیش که ما بازی میکردیم چی بود؟چون من توی سایت Jowood که اونموقع رفتم خبری نبود.یعنی اونی که ما داشتیم چیزی شبیه HL2 بودش؟یعنی سرقتی بود؟یا من اونموقع Inform نبودم؟یکم منو روشن کنید.
بخاطر اینکه این بازی قبلا فقط در اروپا منتشر شده بود و در امریکا منتشر نشده بود...;)
اون نسخه ای هم که شما بازی کردی نسخه ی اروپایی بازی بوده
..

اقایون کسی از بازی Company Of Hearos خبری نداره بازی به سبک استراژیکی با حال
این بازی در 11 سپتامبر یعنی حدود اواخر شهریور ماه منتشر میشه

نوشته شده توسط leoman:
بچه ها کسی از ساخت بازی های ایرانی خبر داره
من با خبر شدم که بازی شب های برره با عنوان شهر گمشده 15 مرداد میاد می خواستم ببینم صحت داره
دیروز که رفته بودم الکامپ چه چیزایی هم در مورد یه بازی اکشن اول شخص ایرانی شنیدم
تا اویجایی هم که فهمیدم شرکت نوین هم داره یه بازی ریسنگ به سبک nfs 4 بیرون میده که زمستون میاد

راستی چند وقت پیش چند تا جوون یه بازی سوم سخص میساختن همونایی که تو تلویزیون نشونشون داد بازی شون تو نمایشگاه الکامپ بود دیدمش گرافیک زیاد خوب نبود
اسم اون بازی که براساس سریال شبهای برره قرار است ساخته بشود ، سرزمین گمشده است و در سبک اکشن ماجراجویی سوم شخص.داستان هم هیچ ربطی به سریال ندارد و در صداگذاری شخصیتهای معروف از خود هنرمند اصلی کمک نگرفته اند.
اکشن اول شخص که جدیدا زیاد دارند می سازند .
بازی تحت ساخت شرکت نوین پندار فعلا نام ندارد ولی سبک اش Street Racing است و جالب اینکه داستان خاصی برایش درنظر نگرفته اند.تاریخ عرضه اش هم معلوم نیست ولی مدیرعامل نوین پندار گفته قیمتش بین 5 تا 10 هزار تومان خواهد بود.با توصیفات و عکسهایی که از این بازی دیدم اگر آدم برود جای گرفتن این بازی 4 تا DVD از بازیهای GTR ، GTR 2 ، NFS Carbon و Evolution GT بگیرد خیلی هم سود کرده است.
اون بازی آخری هم اسمش تو مایه های علی بابا یا علاء الدین است و شنیدم که یک دختر ایرانی فقط خودش این بازی را دارد می سازد.Modeling ها را که دیدم بد نبودند تا ببینیم وقتی اومد چی میشه...

چرا کسی از infernal چیزی نمیگه؟
حالا من یه چیزای میگم .البته اگه تکراری بود شرمنده...
بازی infernal قراره در تاریخ Q4 2006 برای پلتفرم pc توسط Playlogic منتشر بشه...
سبک این بازی action adventure ...
اینم چند تا شات از بازی:

اگر يادتان باشد درpes4 هنگامي كه باران مي باريد زمين خيس مي شد و توپ كمي سخت تر در زمين جريان پيدا مي كرد در اين شماره و در هواي برفي زمين گل الود است و ممكن است كه هنگامي كه پاس مي دهيد توپ در بين راه در گل گير كند.

از همه اينها بگذريم سيستم ضربات ايستگاهي تغيير كرده است كه زيبايي فراواني به اين نسخه بخشيده است حركات تكنيكي بازيكنان نيز بر جذابيت مي افزايد . دريبل هاي مخصوص بازيكنان نظير زيدان و رونالدينيو نيز به بازي اضافه شده است و شما مي توانيد فوتبال واقعي را كاملا با اين بازي تجربه كنيد.

در pes4 هنگامي كه توپ در دست دروازه بان قرار مي گرفت زمان زيادي طول مي كشيد تا توپ را پرتاب كند در اين شماره به برطرف كردن عيوب اين كار پرداخته است و در حقيقت استيل دروازه بان در هنگام پرتاب توپ با دست تغيير كرده است.

هر اندازه در بازي فيفا از تعويض ها زده مي شد و حتي اسم بازيكنان تعويضي نيز در بازي قيد نمي شد در pes اين كار بسط پيدا كرده است . و زمان بيشتري براي تعويض در نظر گرفته شده است.

نكته اي كه در pes4 بازيباز را رنج مي داد چمن استاديوم ها بود كه در اين شماره به استاديوم ها به زيبايي هر چه تمام تر ساخته شده اند گرافيك تماشاگران بازي نيز افزايش چمشگيري داشته است .

مسئله مهم ضربات بازيكنان است كه اگر تك ضرب باشد حريف غافلگير مي شود و گلزدن به انها اسان تر مي گردد و هر چه توپ را نگه داريم استقرار بهتري پيدا مي كنند .

در شوتها نيز مي توانيد بيرون پا و يا داخل پا بودن را تعيين كنيد . استفاده از بازيكنان تكنيكي از جمله رونالدينيو نيز مي تواند به تيم كمك كند .

همانند pes4 در اين نسخه نيز دو گزارشگر بازي را تفسير و گزارش مي كنند . اموزش نيز در اين نسخه گنجانده شده كه به بازيباز فوتبال بازي كردن را مي آموزد.

چهره بازيكنان نيز از پيشرفت قابل توجهي برخوردار شده گويي كه انها واقعي هستند .

به ثمر رساندن گل از روي ضربات كاشته كه در نسخه قبل به سختي صورت مي گرفت در اين نسخه پيشرفت زيادي داشته است.

در كل ما نمره 20 از 20 رابراي اين بازي در نظر مي گيريم و مطمئنا ديگر ان اشكالات نسخه قبلي در اين بازي يافت نمي شود .

خريد و انجام اين بازي را به همه بازي خور ها توصيه مي كنيم.( البته وقتي به بازارآمد:confused: )

سلام
ali_nb جان اینی که گفتی مال PES 6 بود دیگه! نه؟
چون همش واسه شماره قبلی از PES 4 استفاده میکردی و با اون مقایسه میکردی و من تشابه زیادی بین توضیحاتت و PES 5 میبینم
اگر بگی در مورد چه بازی ای صحبت میکردی خیلی بهتر میشه:p
موفق باشید
فعلا

3 عکس جدید از بازی Command & Conquer: Tiberium Wars

اما علاقمندان به ماجرا های شرلوک هولمز خیلی خوشحال خواهند شد ازین خبر که قسمت سوم بازی Sherlock Holmes با نام
Sherlock Holmes: The Awaken توسط یک استودیو ی فرانسوی در حال ساخت است

The Awaken بعد از دو شماره ی قبلی خود یعنی Mystery of the Mummy و The Silver Earring به عنوان سومین قسمت سری بازی های شرلوک هولمز شناخته می شود ;)

این بازی قرار است در ماه اکتبر 2006 منتشر شود...

4 عکس ازین بازی را میبینید...

اما یک خبر که شاید ارتباطی با این تاپیک نداشته باشه اما به هر حال بخاطر اهمیتش در اینجا میگم...

کمپانی AMD در شرف خرید ATI است !!!!

خبر هایی شنیده میشه که کمپانی AMD یکی از بزرگترین سازندگان CPU در نظر داره ATI یکی از بازیگران اصلی ساخت تراشه های کارت گرافیک را با مبلغ 5.5 میلیارد دلار خریداری کنه

اگر این خرید تحقق پیدا کنه نمیتونه به هیچ عنوان خبر خوشایندی برای کمپانی های Intel و Nvidia باشه...

ادغام دو غول بزرگ صنعت تراشه سازی میتواند هر دو کمپانی ATI و AMD را متحول کند...

آخرین ویرایش:
سلام
اول اینکه یک دموی 103 مگی از Half Life 2 : Episode Two
http://www.3dgamers.com/games/halflife2ep2/downloads/
این دموی 320 مگی هم از GTR 2 دانلود کنید ضرر نکرده اید.
البته سه تا لینک ازش داشتم که سومی به همت قوانین اساسی کشور عزیزمان و دستور قضایی فیلتر شده بود :
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=35651
http://www.3dgamers.com/news/more/1096485356/
ما که دستمون از دانلود اینها کوتاهست.لطفا هر کس دانلود کرد برامون شرح بده چی گذشت داخل این دموها یا بعبارت بهتر تریلر ها ...
خوش باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or