اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام..;)

دوست عزیز تاریخ انتشار این بازی به روز 14 مارچ تغییر ÷یدا کرده که مصادف میشه با 23 اسفند.
در مورد امتیاز دهی هم بگم که بعضی از سایتها زودتر از انتشار بازی امتیاز دهی میکنند.مثل بازی the elder scrol که یکی از سایتها زودتر از انتشار بازی بهش امتیاز داده.
دوست من تاریخ انتشار Godfather تغییر نکرده... و همون 20 مارچ هست...این بازی هفته ی آینده راهی بازار میشه;)

اقا اين كمانذوز كامله
اخه تاريخش انتشارش نزديك 3 هفته ديگس
رضا جان من خودم هنوز بازی را ندیدم ..اما تا اونجایی که میدونم کماندوز نسخه ی کاملش اومده...در مورد تاریخ انتشار بازی هم فکر میکنم یا Eidos تصمیم گرفته بازی را زودتر عرضه کنه و یا اینکه فقط در آمریکای شمالی در تاریخ 4 آپریل قرار هست منتشر بشه البته و مثلا در اروپا زودتر عرضه شده

آخرین ویرایش:
سلام

شما فکر میکنید افرادی که خودشون بازی درست میکنن هم بازی میکنن.

خوب معلومه که بازی میکنن.

اونا هم بنده خدا ها دل دارن دیگه.وقت های فراغت خودشونو بازی میکنن.:(( :(( :((

حالا ببینید که بعضی از معروف ترین افراد در صنعت بازی سازی چه بازی هایی میکنن :

Tim Willits, id Software

WoW

Psychonauts

PSP Hot Shots Golf Open Tee

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

این بازی های محبوب این طرفه که در اوقات فراغتش میکنه.

توی Id کار میکنه و ببینین داره سایکونات بازی میکنه.طفلی .;) ;) ;)

++++++++++++++++++++++++

Adrian Perez, Bungie Studios

این طرف توی Bungie کار میکنه.

که در کار گرافیکی و برنامه نویسی بازی هیلو کار کرده.

اینم بازی هایی که این شخص در اوقات فراغت خودش میکنه.

Pac Man World 2 Bundle

Xb Ninja Gaiden

God of War

+++++++++++++++++++++++++++

Stuart Moulder, WildTangent

این بابا در این باز ها فعالیت داشته :

Kings Quest, Leisure Suit Larry, Age of Empires I & II, Age of Mythology, and Halo 1 & 2.

و باز های محبوب این بابا هم :

Halo: Combat Evolved

Super Mario 64
بنده خدا داره سوپر ماریو بازی میکنه.به بی بازی خورده طفلک.دلم براش میسوزه.

Age of Empires 2: Age of Kings

پس به خودمون امیدوار باشیم.:p :p :cheesygri :cheesygri

خداحافظ

اقا اين كمانذوز كامله
اخه تاريخش انتشارش نزديك 3 هفته ديگس
رضا جان من خودم هنوز بازی را ندیدم ..اما تا اونجایی که میدونم کماندوز نسخه ی کاملش اومده...در مورد تاریخ انتشار بازی هم فکر میکنم یا Eidos تصمیم گرفته بازی را زودتر عرضه کنه و یا اینکه فقط در آمریکای شمالی در تاریخ 4 آپریل قرار هست منتشر بشه البته و مثلا در اروپا زودتر عرضه شده
آره بابا کامله من که دارم باهاش صفا میکنم جاتون خالی راستی مال من برای سرزمین رایانه هستش.

دوستان لطف میکنین چند تا عکس از Commandos بذارین
بعدشم شما که در باره اینکه بازی تو بازار هست یا نه حرف میزنین باید برین توی تاپیک بازیهای موجود در بازار !

البته میشه سوم شخصم بازیش کرد
نه دوست من. با زدن دکمه ی q فقط میتونی به صورت third-person اطراف رو ببینی و حرکتی نمیتونی بکنی. البته توی دموی قابل بازیش اینطور بود...

آخرین ویرایش:
Super Mario 64
بنده خدا داره سوپر ماریو بازی میکنه.به بی بازی خورده طفلک.دلم براش میسوزه.
هان !!!؟؟ :D
سوپر ماریو 64 یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه از هر نظر که حساب کنی و یکی از پرفروش ترین بازیهای تاریخ . خواهشا یه نگاهی به امتیاز های بازی بندازید بعد اینطوری بگید!!
البته بازی برای 10 سال پیشه و فکر نکنم الان داره بازی میکنتش! احتمالا منظور بهترین بازیهایی که تا حالا انجام دادن هستش
:cheesygri
البته امیدوارم ناراحت نشده باشید
فعلا ;)

نوشته شده توسط arash_13:
هان !!!؟؟ :D
سوپر ماریو 64 یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه از هر نظر که حساب کنی و یکی از پرفروش ترین بازیهای تاریخ . خواهشا یه نگاهی به امتیاز های بازی بندازید بعد اینطوری بگید!!
البته بازی برای 10 سال پیشه و فکر نکنم الان داره بازی میکنتش! احتمالا منظور بهترین بازیهایی که تا حالا انجام دادن هستش
:cheesygri
البته امیدوارم ناراحت نشده باشید
فعلا ;)

Super Mario 64 چهاردهمین بازی پرفروش در تاریخ هست با 11.89 میلیون نسخه! تازه این رو هم در نظر بگیرید که N64 به خاطر رقیبش فروش خوبی نداشت.
من این بازی رو روی PC بازی کردم و واقعا میگم سگش میرزه به 100 تا بازی!
کلا از 14 بازی (اول) پرفروش تاریخ 9 جایگاه رو سری Mario و Pokemon اشغال کردند! (البته با در نظر گرفتن کنسول های دستی مثل GB و GBA)

آخرین ویرایش:
سلام

به اقا ارش.

من کی گفتم سوپر ماریو بازی بدیه.؟؟؟؟

من همچین حرفی نزدم.

من داشتم سلیقه رو میگفتم.و اینکه در مقایسه با بازی هایی که یقیه نام بردن و دارن بازی میکنن و البته فکر کنم اون چیزی که گفته شده روی هر کنسولبه دلخواه بوده.

که این ادم ها روی PC و PS2 و Xbox و ... یکی رو به دلخواه نام بردن و این بابا هم ماریو رو گفته.

اینم اون متنی هستش که از افراد دارن سوال میکنن.

Games You Should Play: Recommendations from Industry Professionals

To help you better separate the gaming wheat from the chaff, we've turned to the people who know games best. We've asked a variety of game designers, industry professionals, and celebrities what they're playing at home, and compiled their answers for you here. Check out what they have to say; you may just find another gem for your collection

پس فکر کنم این دوست عزیز داره تو خونشون ماریو بازی میکنه.امیدوارم اشتباه بیان نکرده باشم.(زمان اون جمله حال استمراریه و یعنی که داره بازی میکنه.حتی بازی که ماله 10 ساله پیشه.به نظرم هیچ ایرادی هم نداره.همون طور که من بعضی اوقات بازی های اتاری رو بازی میکنم.مگه چیه ؟؟؟؟;) ;) ;) )

از همین جا هم از همه طرفداران ماریو عذر خواهی میکنم.

ولی حیف نیست توی این همه بازی خوب توی این دوره زمونه.

این خط بالایی نظر من بودا.امیدوارم به دوستان طرفدار ماریو بر نخورده باشه.

مثلا تیم ویلث که توی Id کار میکنه داره سایکوناتس بازی میکنه که به نظرم کار بسیارقشنگی از تیم شفر بوده و هیلو و ...

هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
سلام

خبر اول در مورد بازی Condemned: Criminal Origins کار استودیوی مونولیث و کمپانی سگا.

طبق اعلام کمپانی این بازی در 11 اوریل برای PC منتشر میشه.

(زمان انتشار این بازی همزمان با بازی مهاجم مقبره هست.امیدوارم این بازی روی فروش بازی مهاجم مقبره تاثیر نذاره )

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خبر دوم :

بازی Chrome رو به یاد باید داشته باشید بازی که در سال 2003 منتشرشد و حالا Techland اعلام کرده که انها در شرف ساخت قسمت بعدی برای این بازی هستن.

استارت کار از سال 2005 زده شده که با انجین Chrome ساخته خواهد شد.

Pawel Marchewka همه کره Techland اعلام کرده که وقتی بازی Call of Juarez که بیشتر انرژی ما رو صرف کرده ورژن بتای اون اماده بشه قسمتی از تیم ما روی بازی Chrome کار خودشونو شروع میکنن.

اونها از روی کتاب ها و کمیک ها و فیلم ها در حال نت برداری و استفاده از اون ها برای ادامه ای از این بازی هستن

بازی برا PC و کنسول های نسل بعد خواهد اومد.

اینم لینکش :

www.chromethegame.com -

www.techland.pl/en.

++++++++++++++++++++++++++

خبر سوم اینکه :

بازی گوتیک 3 که انگار قرار بود زمان انتشار اون عقب بیفته باز رفته سر جاش.

بازی در پاییز سال 2006 البته برای ورژن المانی و امریکایی اون منتشرمیشه.

Aspyr Media اعلام کرده بازی گوتیک 3 برای PC در امریکای شمالی در پاییز امسال منتشر میشه و تنها نسخه انگلیسی اون هستش که تاخیر پیدا کرده و نسخه ای که برای المانی ها و برای امریکای شمالی هستش در همون پاییز 2006 منتشرمیشه.

احتمال خیلی زیاد بازی در سپتامر منتشر میشه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or