اخبار جدید Battlefield 6

m.d.makan

کاربر فعال
193747

Andrew Wilson مدیر EA بعد از آخرین جلسه ای که EA با سهامدارها در مورد بازیهای آینده این شرکت داشته ، تایید کرده که نسخه بعدی سری بتلفیلد در تعطیلات سال نو 2021 (اواخر پاییز/زمستان 1400) منتشر میشه و زمان رونمایی بازی هم 3-2 ماه دیگه بهار 2021/1400 هست.
ایشون تایید کرده که نسخه بعدی از همه لحاظ بزرگتر خواهد بود و کاملا از ویژگیها و قدرتهای سخت افزاری کنسولهای PS5/XSX استفاده میکنه.
تایید شده که BF6 تعداد پلیر بیشتر، تخریب پذیری واقعی تر خواهد داشت.
دایس با این نسخه به دوران جنگهای مدرن برمیگرده و گیم پلی مبارزات با اسلحه ، جنگهای هوایی و زمینی وارد مرحله جدیدی خواهد کرد.
میشه به مراحل توسعه و تکمیل بازی هم خوش بین بود چرا که طبق تایید ویلسون دایس حتی از زمانبندی خودشون هم جلوتر هستن.

منبع

این توضیح هم من اضافه کنم که ویلسون در مورد انتشار بازی روی کنسولهای نسل 8 (PS4/X1) چیزی نگفت ولی با توجه صحبتای قبل و حالا میشه بین خطوط خوند که بازی کاملا نسل بعدی خواهد بود.

=================

تریلر معرفی

تریلر گیم پلی

آخرین ویرایش:
من کالاف و بتلفیلد رو فقط بخاطر کمپینش میخرم. امثال من هم کم نیستن که محدودیت وقت دارن و فقط بخش داستانی رو میتونن بازی کنن. آنلاینش هم در حد وقتایی که مهمان میاد
عجیبه چون من دقیقا برعکسم:دی یعنی وقتی خیلی حوصله ندارم بیشتر مولتی پلیر بازی میکنم، در حالیکه برای کمپین و بازیهای سینگل پلیر باید خیلی سرحال باشم.

برای ادای احترام به فن های قدیمی باید یه همچین چیزی میذاشتن :D

View attachment t_video5943029904848193614.mp4

به شدت منتظرم
سر فرصت وقت کردن یه کمپین هم براش در نظر بگیرن بد نیست
درسته که اینور کلا کمپین به هیچ کجا نیست ولی خب دیگه ....

بعد بدکمپانی 2 ما عملا کمپین نداشتیم، اونهم واقعا بطرز عجیبی از دستشون در رفته.
BF1 و V که اصلا هیچی.
BF3 و 4 هم با اینکه کمپین منسجمی داشتن ، عملا زیر سنگینی کمپینهای رقیب له شدن.

بخش کمپین 4-5 ساعته دیگه چیه که بود و نبودش مهم باشه؟

من با یک جمع 10 نفره دیگه MW2019 پیش خرید کردیم، شاید باورت نشه ولی بیشتر از نصف بچه ها اصلا کمپین بازی نکردن، 5-4 نفری هم که بازی کردیم، یکی دوتاشون نصفه ول کردن.
نه اینکه بد یا ضعیف بود یا نه (که البته بنظرم خیلی معمولی بود)، ولی اینقدر درگیر مولتی پلیر بودیم که دیگه فرصت نمیشد یا اگه میشد نسبت به لذتی که در مقایسه با مولتی پلیر داشت قابل مقایسه نبود.
حالا اون کمپین سری COD بود که ضعیفترین نسخش کمپینهای بتلفیلد 10 هیچ میزنه، دایس باید روی کاری که بلده و اصلا این سری با اون شناخته میشه رو به بهترین شکل پیاده کنه که همه امیدواریم اینکارو کرده باشه.
بتلفیلد هاردلاین کمپین بدی نداشت ولی کلا خارجی ها سبک دارن طرف هیچوقت بلند نمیشه بره بازی ای که سبکش نیست صرفا بخاطر آفلاین بخره، همینجور گفتی دایس تخصصش توی آنلاین هست بهتر هم وقتشون رو توی کمپین خاله بازی هدر ندادن هم از کم شدن متا بخاطر یه مشت منتقد صرفا آفلاین باز که فقط به دیده کمپین به بازی نگاه میکنن جلوگیری کردند

ای بابا این دوباره اوریجین میخواد که، پس اراجیف بود کلا حذف اوریجین از بازیهای آینده تو استیم.
View attachment 210480
اورجین که میخواد هیچ، EA اصن به قیمت گذاری منطقه ای هم اعتقادی نداره :)) لامصب حیف این استودیوها که دست EA افتادن

وقتی سرور 128 نفرست و TAB رو میزنی
images

:))
اورجین که میخواد هیچ، EA اصن به قیمت گذاری منطقه ای هم اعتقادی نداره :)) لامصب حیف این استودیوها که دست EA افتادن
یکی از نسخه های بازی 120 دلاره =))

راستی نسخه نسل قبلی مثله BF3 روی کنسول های نسل قبل ظاهرا مپا کوچیکتره با این اوصاف احتماله زیاد 128 نفرم ساپورت نمیکنن

وقتی سرور 128 نفرست و TAB رو میزنی
images

:))

یکی از نسخه های بازی 120 دلاره =))

راستی نسخه نسل قبلی مثله BF3 روی کنسول های نسل قبل ظاهرا مپا کوچیکتره با این اوصاف احتماله زیاد 128 نفرم ساپورت نمیکنن
نسل قبلی 64نفره است مپاش

• Like
Reactions: hitman68
اینطور که به نظر میاد بعد از 3 نسخه افتضاح اخیر ( به نظر من) بالاخره برگشتن سمتی که از اول نباید ازش دور می شدن . به عنوان یه بتلفیلد فنی که بعد BF4 چندین سال بود منتظر یه بتلفیلدی بودم که بالاخره برم گردونه به دوران خوش BF3-4 حسابی راضیم . امیدوارم یه موقع ناامیدمون نکنن سر گیمپلی:D

بالاخره یه شوتر نظامی اومد که جنگنده های جدید رو داشته باشه. این پرنده های توی تریلر f-35 و su-57 بروزترین پرنده های آمریکا و روسیه هستند. یه f-22 و j-20 و Gripen NG هم اضاف کرده باشن دیگه تا دو سه سالی من بازی جدید نمیخوام :D

456897.JPG
بالاخره یه شوتر نظامی اومد که جنگنده های جدید رو داشته باشه. این پرنده های توی تریلر f-35 و su-57 بروزترین پرنده های آمریکا و روسیه هستند. یه f-22 و j-20 و Gripen NG هم اضاف کرده باشن دیگه تا دو سه سالی من بازی جدید نمیخوام :D
احتمالا جز su 57 و f35 جنگنده های دیگه ای هم حضور داشته باشن

تو تریلر لیک شده یچیزی مثل gripen قابل مشاهده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or