اخبار جدید Battlefield 6

m.d.makan

کاربر فعال
193747

Andrew Wilson مدیر EA بعد از آخرین جلسه ای که EA با سهامدارها در مورد بازیهای آینده این شرکت داشته ، تایید کرده که نسخه بعدی سری بتلفیلد در تعطیلات سال نو 2021 (اواخر پاییز/زمستان 1400) منتشر میشه و زمان رونمایی بازی هم 3-2 ماه دیگه بهار 2021/1400 هست.
ایشون تایید کرده که نسخه بعدی از همه لحاظ بزرگتر خواهد بود و کاملا از ویژگیها و قدرتهای سخت افزاری کنسولهای PS5/XSX استفاده میکنه.
تایید شده که BF6 تعداد پلیر بیشتر، تخریب پذیری واقعی تر خواهد داشت.
دایس با این نسخه به دوران جنگهای مدرن برمیگرده و گیم پلی مبارزات با اسلحه ، جنگهای هوایی و زمینی وارد مرحله جدیدی خواهد کرد.
میشه به مراحل توسعه و تکمیل بازی هم خوش بین بود چرا که طبق تایید ویلسون دایس حتی از زمانبندی خودشون هم جلوتر هستن.

منبع

این توضیح هم من اضافه کنم که ویلسون در مورد انتشار بازی روی کنسولهای نسل 8 (PS4/X1) چیزی نگفت ولی با توجه صحبتای قبل و حالا میشه بین خطوط خوند که بازی کاملا نسل بعدی خواهد بود.

=================

تریلر معرفی

تریلر گیم پلی

آخرین ویرایش:
تصاویر جدید از تریلر:

دیگه واقعا کل تریلر + موزیک، فریم به فریم لو رفته.
من فکر میکنم EA دیگه بیخیال نمایش تریلر بشه و یکسره بره سمت نمایش گیم پلی، درسته که همه پلیرها و طرفدارها همینهایی که تو انجمن ها و سایتها دنبال اخبار لو رفته از بازی میچرخین نیستن ولی خب به هر حال...

ولی باز میگم هیچکدوم از این عکسها و لیک ها کار یک تریلر درست حسابی نمیکنه.

آخرین ویرایش:
تصاویر جدید از تریلر:

دیگه واقعا کل تریلر + موزیک، فریم به فریم لو رفته.
من فکر میکنم EA دیگه بیخیال نمایش تریلر بشه و یکسره بره سمت نمایش گیم پلی، درسته که همه پلیرها و طرفدارها همینهایی که تو انجمن ها و سایتها دنبال اخبار لو رفته از بازی میچرخین نیستن ولی خب به هر حال...

ولی باز میگم هیچکدوم از این عکسها و لیک ها کار یک تریلر درست حسابی نمیکنه.
کجای کاری gif هم از تریلر اومده :))
فیلتره آبی bf3 هم برگشته تنها چیزی که نیاز داره که بشه خوده bf3 خورشید با نوره بسیار فراوان و کور کنندست:))
نگرام این سگه رباط هم نباشید در حده همون رباط انجینیر bf3 بی خاصیت احتمالا بیشتر برا تبلیغاته

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
View attachment osmttr.mp4

بخشی از تریلری که قرار بود نمایش بدن.
طبق شایعات دایس داره روی یک تریلر دیگه داره کار میکنه و این یکی دیگه با این اوضاع بیخیال شدن.
احتمالش هست تو چند روز آینده تریلر کاملتر در سطح اینترنت پخش بشه، خیلی هم بد نمیشه و یجورایی به نفع بار تبلیغاتی نسخه جدید میشه.

آخرین ویرایش:
اهنگ و فونت تیزر بازی خیلی شبیه بتل ۳ هست.فونت گلیچ شده که عین بتل ۳ هست.اهنگشم خیلی شبیهشه.امیدوارم گان پلیش عین بتل 3 باشه.اون فیلتر آبی هم برگرده که من عاشقش بودم :x :x :x :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or