اخبار جدید از Hitman: Absolution

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
20095479558173990657.jpg

سلام

مجله Xbox World در آخرین شماره از خود اطلاعات جدیدی از Hitman: Absolution ارائه کرد که در زیر می‌خوانید.
  • مامور 47 کماکان می‌تواند دو کلت را بصورت همزمان بدست بگیرد.
  • Fibre wire( سیم مخصوص خفه کردن) در بازی وجود خواهد داشت اما وجود سرنگ هنوز تایید نشده است.
  • در Blood Money اگر شما شروع به تیر‌اندازی می‌کردید به یکباره همه به سمت شما هجوم می‌آوردند اما در این بازی دشمنان کمین گرفته و در انتظار شما می‌نشینند. ( اما آیا این که دشمنان در خفا منتظر می‌نشینند تا شما سر وقت ان‌ها بروید دلیل دیگری بر خطی شدن مراحل بازی نیست؟)
  • سلاح‌ها قابلیت کاستومایز و آپگرید شدن دارند ولی این خاصیت کاملا متفاوت از Blood Money است. دیگر شما نمی‌توانید بعد از 2-3 مرحله سلاح‌های خود را تا ته آپگرید کنید.
  • در پایان هر مرحله به شما Instinct داده می‌شود. همچنین اگر مخفی‌کاری و کشتار‌های بی‌سر و صدا را در راستای کار خود قرار دهید، Instinct می‌گیرید.( Instict خاصیت جدیدی‌ست که به بازی اضافه شده و با استفاده از آن مامور 47 می‌تواند آن طرف دیوار را ببیند، حرکت دشمنان را پیش‌بینی‌ کند و ...).
00610077152660528693_thumb.jpg

Source

ساسان از این حرفها نزن الان کیوان میاد تو تاپیک باید اشهدشو بخونیم :دی
------------------
در Blood Money اگر شما شروع به تیر‌اندازی می‌کردید به یکباره همه به سمت شما هجوم می‌آوردند اما در این بازی دشمنان کمین گرفته و در انتظار شما می‌نشینند. ( اما آیا این که دشمنان در خفا منتظر می‌نشینند تا شما سر وقت ان‌ها بروید دلیل دیگری بر خطی شدن مراحل بازی نیست؟)
خب این حرفها داره ترس میندازه رو مهره هام :( هر چی باشه ما با مأمور 47 خاطره ها داریم !

• Like
Reactions: MehradCreed
معمولا ایجاد تغییر توی عناوینی اینچنینی نوعی ریسک هست.
ریسکی که معمولا جواب نداده!البته من خودم با ریسک کردن تو بازی موافقم کاملا!مثلا توی SplinterCell:conviction تغییرات زیادی دادن که فنای بازی زیاد حال نکردن ولی من خوشم اومد!
ولی فکر کنم این شماره حداقل عامه پسند تر از قبله و احتمالا فن های بازی رو زیاد راضی نمیکنه!حالا باید دید نظر دادن الان زود و اشتباهه!

در Blood Money اگر شما شروع به تیر‌اندازی می‌کردید به یکباره همه به سمت شما هجوم می‌آوردند اما در این بازی دشمنان کمین گرفته و در انتظار شما می‌نشینند. ( اما آیا این که دشمنان در خفا منتظر می‌نشینند تا شما سر وقت ان‌ها بروید دلیل دیگری بر خطی شدن مراحل بازی نیست؟)
توی ویدیو ـیی که تو یوتیوب پخش شد نشون میداد 47 داره از پله ها بالا میره و دخل همرو یکی یکی میاره یجام نشون داد یه گله ادم جلوش الصحه گرفتن و 47 یه نفرو گروگان گرفته داره در میره، از قرار معلوم چکپوینت هم داره این ها نشان از خطی شدن یا به قولی سینماتیک شدن بازی میده
به نظرم داره راه بیراهگان رو میره امیدوارم مثله اون ها در اِینه پیروزی شکست نخوره
مطمئنی؟ اگه اینطور باشه که هر چقدر هم بازیو خوب کنن باز هم از نظر من گند زدن،تمام جذابیت اینه که تو مراحل این ترس باهات باشه که اگه گند بزنی باید از اول بری
کاشکی اختیاری باشه این چکپوینت
اره تو لَبه (به قول کیوان:d) نوشته بود
برو اینجا پاراگرافه هفتم نوشته
There will be checkpoints in levels

آخرین ویرایش:
معلوم چکپوینت هم داره

مطمئنی؟ اگه اینطور باشه که هر چقدر هم بازیو خوب کنن باز هم از نظر من گند زدن،تمام جذابیت اینه که تو مراحل این ترس باهات باشه که اگه گند بزنی باید از اول بری
کاشکی اختیاری باشه این چکپوینت

عشقه من این هیتمنه فقط خدا کنه گند نزنن بهش :(
معمولا ایجاد تغییر توی عناوینی اینچنینی نوعی ریسک هست.

ریسک هایی که اکثرا گند می زنن ! نمونش کانویکیشن ! ( نظر شخصی )

دوستانی که گفتن با قایم شدن دشمنا سخت تر میشه، شما که Instinct میگیری میایی پشت درم میبینی دیگه اون قایم شدن چه فاییده ای داره؟ توی قدیمیا هم با اینکه راه داشت (خیلی سخت) همرو درو کنی مرحله رو بری ولی حال نمیداد، فازش مخفی کاریش بود!
اگه کسی لینک دانلود هیتمن 1و 2 روداره لطف کنه خیلی ممنون میشم! میخوام تجدیده خاطره کنم :دی

نه بابا

اتفاقا سخت تر میشه قبلا یه تیر تو هوا خالی میکردی تمام عالم و آدم میریختن رو سرت پشت یه در یا یه جایه خوب:d می ایستادی دخل همرو میاوردی بعد با خیال راحت ماموریت رو ادامه میدادی(حتی یه بار اتفاق افتاد که کلی محافظ بود نمیدونم چی چی بود کشتم بعد حواسم نبود یه پیر زن اومد کلاشو برداشت زد دخلمو آورد:d)ولی الان اینجوری نیست دیگه بیشتر زحمت میخواد فکر کنم به خاطر همین گفته بودن مخفیکاری بیشتر شده یعنی نمیشه هردمبیلی رفت جلو:d
آخه معمولاً کشتن نفر نفر یا تعداد کم خیلی راحت تر و سریع تره تا یه گله آدم :دی حالا شاید من اینجوریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or