اخبار جدیدی از سری Darksiders به زودی منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
به نظر میرسد سری Darksiders همچنان به حیات خود ادامه خواهد داد. موضوعی که ساعاتی پیش کارگردان هنری این فرانچایز Joe Madureira با ارسال پستی در فیسبوک نوید آن را به هواداران داد.

bocyotwhh27987obdn4t.jpg

آخرین باری که خبری رسمی درباره این فرانچایز منتشر شده بود برمیگردد به آپریل 2013 که در آن زمان Nordic Games عنوان استدیوی Vigil Games را همراه با برخی دیگر از دارایی های THQ خریداری کرد. حال پس از گذشت یک سال به نظر میرسد که قرار است دوباره این فرانچایز بازگشتی را تجربه کند. Madureira در پاسخ پرسش هواداران در فیسبوک درباره وضعیت این سری اعلام کرد:

"[Darksiders] منسوخ نشده. صاحب این فرانچایز یعنی Nordic به شدت به ادامه دادن آن متعهد به نظر میرسد. البته تا جایی که من دخیل هستم نمیتوانیم فعلا چیزی بگویم. انشالله به زودی خبرهای هیجان انگیزی درباره فرانچایز خواهیم داشت!!!"

به نظر میرسد هواداران سری باید منتظر خبرهای خوبی باشند. البته باید دید که آیا سازندگان قصد دارند داستان را از جایی که شماره دوم به پایان رسید اغاز کنند و یا به کل برنامه های جدیدی برای شروع مجدد دارند. در هر صورت این موضوع مشخص است که عنوان جدید توسط تیم قبلی سازنده یعنی Vigil Games ساخته نخواهد شد چون پس از ورشکستگی THQ افراد اصلی این استدیو توسط Crytek برای شکل دادن Crytek USA استخدام شدند.

Gamespot

من که خیلی از War خوشم می اومد! :دی هم از نظر طراحی، هم کلاغ و اسبش و هم صداگذاریش. به جای یه صدای قلدر کلیشه ای آرنولدمانند، صدای جالب و مرموزی داشت. عاشق اون جملاتش به Dust بودم که با یه لحن جالبی میگفت برو ببین چی پیدا میکنی و این حرفا! :دی

احیانا اون dust نازنین رو که میگین ماله death نبود ؟! :d
تا اونجایی که یادمه war اصلا کلاغ باهاش نبود

احیانا اون dust نازنین رو که میگین ماله death نبود ؟! :d
تا اونجایی که یادمه war اصلا کلاغ باهاش نبود
ای بابا! :دی کلهم منظورم از اون پست Death بود و نمیدونم چرا نوشتم War!! (انقدر اینجا همه از War تعریف کردن که قاطی کردم. :|)
اون صدای مرموز هم منظورم صدای Death بود! :دی

مشکلات Darksiders II از نظر من :دی
در تمام طول بازی همش حس میکردم ممکنه یهو Death کلا از هم بپاشه :)) یعنی این کجا و War کجا.
اون تم آخرالزمانی قسمت اول، به هیچ وجه تو قسمت دوم وجود نداشت. اصلا قسمت اول یه فضا سازی خاصی داشت که تا حالا ندیده بودم ولی قسمت دوم خیلی شنگول (!) بود :دی
کل قطعات موسیقی قسمت دوم تم شرقی داشتن که برای من خسته کننده بود، یه تنوعی بهش میدادن بد نمیشد :دی

این چیزها رو ردیف کنن برای من عالیه :دی

آخرین ویرایش:
در تمام طول بازی همش حس میکردم ممکنه یهو Death کلا از هم بپاشه :)) یعنی این کجا و War کجا.
اون تم آخرالزمانی قسمت اول، به هیچ وجه تو قسمت دوم وجود نداشت. اصلا قسمت اول یه فضا سازی خاصی داشت که تا حالا ندیده بودم ولی قسمت دوم خیلی شنگول (!) بود :دی
کل قطعات موسیقی قسمت دوم تم شرقی داشتن که برای من خسته کننده بود، یه تنوعی بهش میدادن بد نمیشد :دی

^^
مشکلات تو از نظر من :d
war اصلا در حد death نیست که بخواد باهاش مقایسه بشه ;;) اصلا اگه death نبود war کارش تموم بود :bighug::d
قسمت دوم آخرازمانی نبود که همچین تمی داشته باشه :d
خیلی هم عالی بود :d

مهمترین و بهترین نکته قسمت دوم موسیقیش بود، واقعا آدم رو دیوونه می کرد، مخصوصا اون تیکه زمینش، امیدوارم باز هم جسپر کید آهنگساز نسخه جدیدش باشه!!!:-<
فضاسازیش هم خیلی بهتر از نسخه اول بود، فقط داستانش ضعیف تر بود!

موسیقی شاهکار یعنی من با موسیقی هاش خاطره دارم لامصب شاهکار بودن استاد Jesper Kyd کارش بلده

خب اسم منم بنویسید توی لیست طرفدارای Death چون کلا این نفلم رو از war خعلی بالاتر میدونم من:دی...دلیل اصلیمم اون ت*م چپ گرایانگیش بود:دی...کلا با کسی کار نداشت و روی wisdom خودش همیشه حساب باز میکرد...

دقیقا دلایلی که قسمت دوم دوست داشتم همینا بود !!!

بیان شماره ی دوم رو هم مثل DS1 برای پلاس توی E3 معرفی کنند :(
یا یه تخفیف از اون خفنا که بازی میشه 5 دلار روش بزنند:-" :((

خب Nordic Games به PRS در این باره گفته:
“With regards to Darksiders 3: of course we’ve always been busy in the background, talking to a lot of former team members about a continuation of the series, but we are not ready to announce anything officially. Joe Madureira is spot on in saying that DS is not dead and we are committed, though.”
“Before we can say something about the ‘how’ and ‘when’ of publishing/financing the sequel is concerned, we are still busy in properly figuring out the ‘who’ part of this large-scale project. All I can say is that we can and will not settle for second-best solutions in the case of Darksiders.”

ای بابا! :دی کلهم منظورم از اون پست Death بود و نمیدونم چرا نوشتم War!! (انقدر اینجا همه از War تعریف کردن که قاطی کردم. :|)
اون صدای مرموز هم منظورم صدای Death بود! :دی

از اون تعریفات فهمیدم منظورت Death هست
بابا خدایی مرگ خیلی ابهت خاصی داشت
اصلا نوع حمله کردن به دشمناش و بی پروا بودنش و اون حالت خاص عزراییلی که بعضی مواقع بهش دست میداد و شمشیرهاش و ...
خدایی من با گیم پلی و شخصیت مرگ بیشتر حال کردم
مخصوصا وقتی که با اون صداش میگفت Dust و کلاغه هم قار قار میکرد :d

Death هیچ مشکلی نداشت مشکل اصلی روند داستان بازی بود که برای اینکه بازی طولانی تر بشه اومده بودن یک سری ماموریت های الکی
گذاشته بودن کل روند بازی به این ترتیب بود: میری پیش یک نفر میگه برو فلان کار رو بکن بعد انجام میدی میگه برو پیش فلانی میری پیش فلانی
میگه فلانی رو بکش(ملاقات با Lord Of Bones) اما شخصیت پردازی Death بهتر از War بود در حالی که روند داستان توی نسخه اول بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or