اخبار جدیدی از سری Darksiders به زودی منتشر میشود

• Thread starter Thread starter Letho
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Letho

کاربر سایت
به نظر میرسد سری Darksiders همچنان به حیات خود ادامه خواهد داد. موضوعی که ساعاتی پیش کارگردان هنری این فرانچایز Joe Madureira با ارسال پستی در فیسبوک نوید آن را به هواداران داد.

bocyotwhh27987obdn4t.jpg

آخرین باری که خبری رسمی درباره این فرانچایز منتشر شده بود برمیگردد به آپریل 2013 که در آن زمان Nordic Games عنوان استدیوی Vigil Games را همراه با برخی دیگر از دارایی های THQ خریداری کرد. حال پس از گذشت یک سال به نظر میرسد که قرار است دوباره این فرانچایز بازگشتی را تجربه کند. Madureira در پاسخ پرسش هواداران در فیسبوک درباره وضعیت این سری اعلام کرد:

"[Darksiders] منسوخ نشده. صاحب این فرانچایز یعنی Nordic به شدت به ادامه دادن آن متعهد به نظر میرسد. البته تا جایی که من دخیل هستم نمیتوانیم فعلا چیزی بگویم. انشالله به زودی خبرهای هیجان انگیزی درباره فرانچایز خواهیم داشت!!!"

به نظر میرسد هواداران سری باید منتظر خبرهای خوبی باشند. البته باید دید که آیا سازندگان قصد دارند داستان را از جایی که شماره دوم به پایان رسید اغاز کنند و یا به کل برنامه های جدیدی برای شروع مجدد دارند. در هر صورت این موضوع مشخص است که عنوان جدید توسط تیم قبلی سازنده یعنی Vigil Games ساخته نخواهد شد چون پس از ورشکستگی THQ افراد اصلی این استدیو توسط Crytek برای شکل دادن Crytek USA استخدام شدند.

Gamespot

نمی شه که دوباره War بیاد
این سری 4 قسمتی هست که تاحالا War و Death اومدن
قسمت بعدی کارکتر باید Fury یا Strife باشه
اون شخصیتی که جنسیتشو عوض کرده بودن FURY بود ؟ خوبه دیگه با یه کاراکتر مونث بازی کنیم این بازیو :دی بی رحم هم باشه که عالی میشه به اسمش میخوره زود عصبانی بشه :دی

حیف شد این سری کارش به اینجا کشید. الآن آدم نمیدونه منتظر چی باشه.
بدبختی اینجاست که نسخه دوم هم از لحاظ داستانی زیاد کار خاصی انجام نداد و هنوز تو کف اون پایان فوق العاده نسخه اول موندیم! :(

یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود برام. امیدوارم شماره سوم رو دوباره با War ادامه بدن. این Death خیلی بی بخار بود:دی
فانتزیم اینه بدن Crytek USA با CryEngine بسازه و شخصیت اصلی هم War باشه! یعنی من به معراج میرم!!:دی
اتفاقا با شخصیت Death بسی حال کردم چون هر اتفاقی میوفتاد، به اونجاشم حساب نمیکرد طرف مقابلش رو:biggrin1: از نظر گیم پلی هم چندین درجه بهتر از War بود.
نمی شه که دوباره War بیاد
این سری 4 قسمتی هست که تاحالا War و Death اومدن
قسمت بعدی کارکتر باید Fury یا Strife باشه
اون 2تا ممکنه از نظر گیم پلی یوخده داغون باشن. یکشون کلا سلاح گرم داره و با تم بازی نمیخونه و اون یکی هم یه شلاق داره. البته اگر شلاق رو بتونن مثل Castlevania در بیارن عالی میشه.
حیف شد این سری کارش به اینجا کشید. الآن آدم نمیدونه منتظر چی باشه.
بدبختی اینجاست که نسخه دوم هم از لحاظ داستانی زیاد کار خاصی انجام نداد و هنوز تو کف اون پایان فوق العاده نسخه اول موندیم!
yahoo_2.gif
اتفاقا آریا داستان شماره دوم خیلی چیزا رو شفاف سازی کرد و در مورد Nephelim ها توضیحات جالبی داد و زمینه رو برای یه جنگ بزرگ و تر و تمیز توی نسخه سوم آماده کرد
biggrin1.gif
در واقع الان نکته ناگفته دیگه ای نمونده و باید برن سراغ جنگ 4 طرفه (لول
biggrin1.gif
)

یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود برام. امیدوارم شماره سوم رو دوباره با War ادامه بدن. این Death خیلی بی بخار بود:دی
فانتزیم اینه بدن Crytek USA با CryEngine بسازه و شخصیت اصلی هم War باشه! یعنی من به معراج میرم!!:دی

برو باو فقط Death :d

واقعا پتانسیل لازم برای ادامه داره

هنوز یکی دیگه از برادرها strife مونده خواهرشون Fury هم هست . واقعا سلیقه استعداد داشته باشن بازی خراب نکنن میتونن این شاهکارو ادامه بدن
با CryEngine دیگه چه شود :x

ماها تو هر شماره با یکدوم از سوارها آشنا میشیم و همشون هم زمان و موازی با هم داستان براشون جلو میره
نتیجه منطقی هم همونیه که رفقا میگن نسخه بعد با Fury یا Strife به احتمال زیاد هم راه میشیم
البته بنا به گفته خودشون تا 1 سال دیگه به بعد این اتفاق میافته

گرچه هنوزم برخی دیالوگ های war با اون صداگذاری بی نظیرش تو ذهنمه...مثل اون تیکه اش که گفت :
i've been to the tree
ولی ترجیح میدم بازی سوم با یکی دیگه از دو کاراکتر fury یا strife باشه....
هنوز خیلی مونده تا این بازی داستانش تموم بشه...طی بازیهای سوم و چهارم میتونند نشون بدند که در همون حین که death در حال اثبات بیگناهی war بوده اون دو تای دیگه چیکار میکردند...بازی پنجم میتونه عین قسمت اول هری پاتر 7 باشه و بازی ششم هم مثل قسمت دومش...کلا بخوان راحت میتونند تا نسل بعد هم بازی رو ادامه بدند !
:d

افراد اصلی این استدیو توسط Crytek برای شکل دادن Crytek USA استخدام شدند.
خدا رو شکر بخیر گذشت#:-s
اگه سازنده های قبلی روی بازی کار نمیکردن و کرایتک خودش درست به کار میشد بازی میشد فقط وسیله ای برای بنچمارک و گیم پلی که نقطه قوت بازی بود نابود میشد
شخصیت ها هم فقطdeathعالی بود هم شخصیتش هم چابک بودنش

فقط خدا کنه مثل شماره 2 حوضله سر بر نباشه :| من بازی رو اواسطش به خاطر اینکه جبور بودم چند تا منطقه به اون درندشتی رو شونصد بار بیام و برم ول کردم :|
تو بازی قابلیت فست تراول وجود داشت و احتیاجی نبود خودت کل مسیر رو طی کنی!
-------
این تیپ بازیا رو میشه حسابی ازش دنباله دراورد و جا واسهخ کار زیاد داره.
امیدوارم کرایتک به گیم پلی بازی گند نزنه.

من نمیدونم از چیه death خوشتون اومد :d حد اقل war صداش بوی مرد میداد و دیالوگای که با دشمنا هنگام کات سین ها برقرار میکرد واقعا خوب بود . Death رو اومده بودن مثلا تریپ خبره درست کرده بودن که بنظرم نصف War هم نشد :d

2 سال پیش یه عکسی ما گرفتیم از طریق استیم گفتم شاید برای خیلیاتون جالب باشه و لا اقل یه پیش زمینه ای از شکل و شمایل کرکترهای نسخه بعدی رو براتون بوجود بیاره . ( 2 نفر سمت چپ رو باهاشون کار داریم ! )

18130207663040829618.jpg

واقعا شخصیت War یه سرو گردن از Deah بهتر بود. کلا عاشق چهره و حرف زدنش بودم مخصوصا اوابل بازی که Straga روی زمین هست و وار میاد میگه: " Where is my brothers یعنی شهید این جملم :d. این دِس زیاد جال نبود صداش شبیه بیمارای تالاسمی بود.

من نمیدونم از چیه death خوشتون اومد :d حد اقل war صداش بوی مرد میداد و دیالوگای که با دشمنا هنگام کات سین ها برقرار میکرد واقعا خوب بود . Death رو اومده بودن مثلا تریپ خبره درست کرده بودن که بنظرم نصف War هم نشد :d

2 سال پیش یه عکسی ما گرفتیم از طریق استیم گفتم شاید برای خیلیاتون جالب باشه و لا اقل یه پیش زمینه ای از شکل و شمایل کرکترهای نسخه بعدی رو براتون بوجود بیاره . ( 2 نفر سمت چپ رو باهاشون کار داریم ! )

18130207663040829618.jpg

اینجا بهتره :d ولی نمیدونم فن آرته یا نه
99720334397820646742.jpg

پیرو حرف حمیدرضا، این دقیق ترشونه (کمیک بازی):

در مورد War هم این جوون ترین عضو Nephilim ها بود و شروع میکنه هم نوعای خودش رو کشتن. شمشیرش هم (Chaos Eater) هر چی بیشتر میکشت، تشنه ترش میکرد تا اینکه شورای سوخته به اون 3تا دستور میده به زانو درش بیارن. War درخواستشون رو رد میکنه و شروع میکنه چند نفر دیگه رو کشتن تا اینکه Fury میاد جلو ولی ضربه میخوره و میوفته اونطرف و War میره که بکشتش ولی Death میاد جلوی شمشیرش و میره توی شکمش ولی خب هیچ اتفاقی براش نمیوفته و میزنه دست War رو قطع میکنه (که توی بازی یکی از دستاش آهنی و گنده تر از اون یکیه):d در واقع Death رئیس و عاقل ترینشونه که اونجا گروه Nephilim ها رو رهبری میکرده. حالا توی بازی اینقدر بیخیال درش آوردن یه قضیه دیگه-س:d خلاصه اگر میبینین War داره فلسفی حرف میزنه به خاطر کتکیه که از Death خورده:d

من که خیلی از Death خوشم می اومد! :دی هم از نظر طراحی، هم کلاغ و اسبش و هم صداگذاریش. به جای یه صدای قلدر کلیشه ای آرنولدمانند، صدای جالب و مرموزی داشت. عاشق اون جملاتش به Dust بودم که با یه لحن جالبی میگفت برو ببین چی پیدا میکنی و این حرفا! :دی

اتفاقا آریا داستان شماره دوم خیلی چیزا رو شفاف سازی کرد و در مورد Nephelim ها توضیحات جالبی داد و زمینه رو برای یه جنگ بزرگ و تر و تمیز توی نسخه سوم آماده کرد:biggrin1: در واقع الان نکته ناگفته دیگه ای نمونده و باید برن سراغ جنگ 4 طرفه (لول:biggrin1:)
اون چیزا آره، ولی من منتظر بودم ببینم بعد از اون صحنه باشکوهی که آخر نسخه اول بروبچ از راه میرسن چه اتفاقی می افته، ولی خبری نشد. :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or