خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

نه ps3 و xbox 360 مد نظرم نیست همون ps2 کفایت میکنه میخوام بازی هایی که تو ps2 بازی نکردم رو دوباره بازی کنم. اینایی که گفتید خیلی بالا هستند استیم دک و آیانو خیلی بالا دست هستند انقدی مد نظرم نبود
شبیه ساز Ps2 برای گوشیت + کنترلر

• Like
Reactions: Warwick
legion go قبلی که از نظر رابط کاربری تو دیوار بود این یکی هم بعید میدونم رابط کاربریش به راگ برسه وزن زیادش و قیمتش هم اصلا جالب نیست
میشه این تو دیوار بودن رو توضیح بدین ؟
من داشتمش اونو
هیچ عیب و ایرادی نتونستم بهش بگیرم
الا اسپیکر و باتریش

من داشتمش اونو
الا اسپیکر و باتریش
والا اوایلش میپرید اون اپ مخصوصش رو سرور چین زبانش چینی میشد من همنارو دیدم دادم رفت

نه ps3 و xbox 360 مد نظرم نیست همون ps2 کفایت میکنه میخوام بازی هایی که تو ps2 بازی نکردم رو دوباره بازی کنم. اینایی که گفتید خیلی بالا هستند استیم دک و آیانو خیلی بالا دست هستند انقدی مد نظرم نبود
دوست عزیز دیگه پایین تر از اینا باید پایه دسته به موبایل بگیرید با موبایل بازی کنید :D

من داشتمش اونو
الا اسپیکر و باتریش
من چون همشون کنار هم دستم گرفتم بی کیفیت ترینشون لجیون گو نسخه یک بود شما احتمالا بقیه شون تست نکردید چون
مخصوصا دی پد فاجعه ای داشت خوش دستم نبود دکمه ها هاشم در حد دسته چینی های درجه 3 بود کیفیت صفحه شم با اینکه DPI بالایی داشت اما بی کیفیت تر از رقباش بود خیلیم تصویر توش کش می یومد(پاسخ دهیشم قطعا از ایسوس کمتره)
تنها نکته جذابش سایز بسیار بزرگ سفحه نمایشش بود و الا استیم دک با الای توی بقیه چیزها ازش سر تر بودن
جفتشونم توی تست گیم تا 94 95 درجه بالا می رفتن که البته علتش روشن بودن بوست CPU هست خیلی فشار میاره
MSI INTEL هم تست کردم به شدت لگ داشت و مشکل هر چند می گن با اپدیت ها بهتر شده اما سازگاریش با شبیه سازها یا بازی های قدیمی به مراتب کمتره به دلیل درایورهای گرافیکش کلا شبیه سازها با بازی های قدیمی اول انویدیا بعدش AMD بعد خیلی با اختلاف اینتل سازگاری دارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Optimus Prime
نداریم همچین چیزی.
ارزونترینشون میشه همین استیم دک.
همونطور که دوستان دیگه گفتن روی گوشی بهترین جواب رو میگیری.
از این گیره های دوال شاک یا ایکس باکس بگیر که گوشیت روی گیم پد سوار بشه.
1762643608812.jpeg
بعد با امولاتور به راحتی میتونی بازیهای PS2 روی گوشی اجرا کنی.

امولاتور NetherSX2
Release NetherSX2 Classic v2.2b Hotfixed Dev Build · Trixarian/NetherSX2-classic
این هم راهنماش:

برای Bios
Official PS2 BIOS File Download for PCSX2 & AetherSX2 Emulators
برای رامها هم که اینجا به نظرم از همه جا بهتر و به روزتره
CDRomance

• Like
Reactions: m.a.t
والا اوایلش میپرید اون اپ مخصوصش رو سرور چین زبانش چینی میشد من همنارو دیدم دادم رفت

دوست عزیز دیگه پایین تر از اینا باید پایه دسته به موبایل بگیرید با موبایل بازی کنید :D

من چون همشون کنار هم دستم گرفتم بی کیفیت ترینشون لجیون گو نسخه یک بود شما احتمالا بقیه شون تست نکردید چون
مخصوصا دی پد فاجعه ای داشت خوش دستم نبود دکمه ها هاشم در حد دسته چینی های درجه 3 بود کیفیت صفحه شم با اینکه DPI بالایی داشت اما بی کیفیت تر از رقباش بود خیلیم تصویر توش کش می یومد(پاسخ دهیشم قطعا از ایسوس کمتره)
تنها نکته جذابش سایز بسیار بزرگ سفحه نمایشش بود و الا استیم دک با الای توی بقیه چیزها ازش سر تر بودن
جفتشونم توی تست گیم تا 94 95 درجه بالا می رفتن که البته علتش روشن بودن بوست CPU هست خیلی فشار میاره
MSI INTEL هم تست کردم به شدت لگ داشت و مشکل هر چند می گن با اپدیت ها بهتر شده اما سازگاریش با شبیه سازها یا بازی های قدیمی به مراتب کمتره به دلیل درایورهای گرافیکش کلا شبیه سازها با بازی های قدیمی اول انویدیا بعدش AMD بعد خیلی با اختلاف اینتل سازگاری دارن

پس خدا وکیلی من شانس آوردم
--------------------------------------------------------------

آقایون
من دارم ROG Flow Z13 میخرم به جای Legion go 2
براش دسته Gamesir G8 Plus بخرم یا همین الیت 2 خودمو نگه دارم ؟
راستش من با کنترل راحت نیستم واسه همینم تو کنسول زجر میکشم
ست موس و کیبورد کوچیک سراغ دارین ؟
سپاس

پس خدا وکیلی من شانس آوردم
--------------------------------------------------------------

آقایون
من دارم ROG Flow Z13 میخرم به جای Legion go 2
براش دسته Gamesir G8 Plus بخرم یا همین الیت 2 خودمو نگه دارم ؟
راستش من با کنترل راحت نیستم واسه همینم تو کنسول زجر میکشم
ست موس و کیبورد کوچیک سراغ دارین ؟
سپاس
اصلا کنسول دستی بدون داشتن ترک پد برای ویندوز فاجعه س
من اصلا درک نمی کنم راگ الای که نداره چون اصلا خیلی جاهای ویندوز نمی شه بدون ترک پد یا موس باهاش کار کرد اصلا برای تاچ بهینه نیست
حالا 2 تا داشت که چه بهتر اما یکی که واجبه

اگه برای گیم نمی خوای تبلت طور بگیری اره بهتره ترجیحا قلم دارش بگیری خیلی بهتره
دسته ای که گفتی هیچ ربطی به الیت 2 نداره رقیب الیت GAMESIR G7 PRO هست که بله یک سر و گردن ازش بهتره
الیت 2 که دائما خراب می شه از بس بی کیفیت شده اکثرا 6 7 ساله الیت 1 دارن هیچیش نشده 2 اما توی یک سال 3 باری عوضش کردن امار خرابیش عجیب بالاست
گذشته از اون همه چیز G7 PRO بهتره جر باتریش که 12 ساعته اما الیت 40 ساعت می ده هر چند داک شارژش مشکل حل می کنه البته بلوتوث اونم 20 ساعت می ده
در کل GAMESIR همه چیزش با کیفیته با خیال راحت بخر مخصوصا مدل گرون هاش

اصلا کنسول دستی بدون داشتن ترک پد برای ویندوز فاجعه س
من اصلا درک نمی کنم راگ الای که نداره چون اصلا خیلی جاهای ویندوز نمی شه بدون ترک پد یا موس باهاش کار کرد اصلا برای تاچ بهینه نیست
حالا 2 تا داشت که چه بهتر اما یکی که واجبه

اگه برای گیم نمی خوای تبلت طور بگیری اره بهتره ترجیحا قلم دارش بگیری خیلی بهتره
دسته ای که گفتی هیچ ربطی به الیت 2 نداره رقیب الیت GAMESIR G7 PRO هست که بله یک سر و گردن ازش بهتره
الیت 2 که دائما خراب می شه از بس بی کیفیت شده اکثرا 6 7 ساله الیت 1 دارن هیچیش نشده 2 اما توی یک سال 3 باری عوضش کردن امار خرابیش عجیب بالاست
گذشته از اون همه چیز G7 PRO بهتره جر باتریش که 12 ساعته اما الیت 40 ساعت می ده هر چند داک شارژش مشکل حل می کنه البته بلوتوث اونم 20 ساعت می ده
در کل GAMESIR همه چیزش با کیفیته با خیال راحت بخر مخصوصا مدل گرون هاش
اقا سلام مجدد
تو یک قدمی خرید ROG Flow Z13 ام
فقط نمیدونم تراتلینگ میکنه حین گیم یا نه
به فشار میفته یا نه
این حدود 200 تومنه و اچ پی مکس 16 با گرافیک 5070 تی ای حدود 300 تومن
موندم
پورتابل بودن هم برام مهمه

اقا سلام مجدد
به فشار میفته یا نه
موندم
من لپ تاپ فقط به دید اجبار می بینم که جایی بیرون از خونه باید ازش استفاده کنم برای همین سبک ترین و نازک ترینش که تاچ هم باشه انتخاب می کنم
گفتم که بدونید خیلی سر رشته از لپتاپ گیمینگ ندارم
اما یادمه گفتید برای گیم نمی خواید پس انتخاب مشخصه می تونید گزینه های سبک تر و باریک تر و ارزون ترم انخاب کنید اگه بحث گیم نیست
اگه بحث گیمم هست خوب صد درصدی اونی که 5070 تی ای داره بهتره خیلی اختلافشونه قیمتشم خوب 50 درصد بیشتره
اگه مشکل بودجه نیست دیگه یکم سنگین تر و کلفت ترش اهمیتی نداره در این ابعاد
پیشنهاد دیگه م دارم برات یک عدد از این کنسول دستی ها بگیری اگه برای شرکتی جایی نمی خوای البته با یک اسکرین تایپ سی قابل حمل با یک پک موس و کیبورد قابل حمل هر زمان لازم شد متصل می کنی دیگه این کنسول جدیدا هم 2 تا خروجی تایپ سی دارن کار رو در میارن

اقا سلام مجدد
به فشار میفته یا نه
موندم
من شخصا rog flow رو ندیدم و از نزدیک بررسی نکردم ولی به نظرم در حوزه پی سی در حال حاضر کارت گرافیک های انودیا یک سر و گردن بالاترن
از لحاظ درایور و آپدیت وغیره واقعا من راضیم واقعا هر سری که آپدیت میکنه بهتر میشه گرافیک
چن ماه پیش مانیتور 2k گرفتم رگنارک رو نمیتونستم روش 60 فریم اجرا کنم ( حتی با فریم جنریشن) دو روز بعد آپدیت داد 100-120 فریم با فریم جن میداد و فریم جن خوب بدون گوستینگ بدون اینپوت لگ
یا خود فریم جن 5 ماه پیش این پوت لگ بدی داشت الان میزنی واقعا لگ نداره ینی تو این پنج ماه واقعا ارتقا پیدا کرده
یا برای مثال تو forza motorsport وقتی dlss رو در حالت کوالیتی قرار میدی از خود TAA بهتر عمل میکنه.
سرعت پیشرفتش خیلی خوبه
من شخصا توصیه میکنم بین این دو تا 5070ti رو برداری به جز این دلیل اگر اشتباه نکنم 12 گیگ وی رم داره که بهتره
هرچند فک کنم با این قیمت برند های دیگه بهتر پیدا بشه سری لیجن و تاف بهتر از Hp باشن ( میدونم ک کولینگ لیجن بهتره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or