خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

تو موبایل ها کارت های میکرو سرعتشون خیلی تو در و دیواره
تو دک استیم و ایسوس و لنوو نمیدونم
کدوم موبایل؟ خوباش که دیگه اصلا ندارن اما من روی نوت 9 سرعت 100 مگش تست کردم سرعتش عالی بود قشنگ 4K می شد فیلم برداری کرد استیم فکر کنم مکسش 150 یا 200 هست اما راگ تا 400 گویا می ره کلا راگ خیلی چیز خفنیه

ضمنا میکرو اس دی چون شبیه SSD هست کارکردش مدل های A2 V30 بخری کیلومترها از هارد بهتر بازی رو اجرا می کنه چون سرعت خواندن فایل های ریزش فوق العاده بالاتره پس میکرو اس دی خوب برای همه ی بازی ها جوابه

این مدل کنترلر مسخره‌س. تهش باید مثل کنترلر نینتندو میشد. با یه قطعه به هم‌ وصل میشدن.

از طرفی چون ساپورت کنسول محور‌ با پشتیبانی طولانی ندارن، احتمالا هر سال یه نسخه جدید بدن بیرون. بشخصه اعتمادی به این بازار ندارم و‌ خیلی تلاش کردم ROG Ally بخرم ولی منطقم اجازه نداد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DoomedToKill
این مدل کنترلر مسخره‌س. تهش باید مثل کنترلر نینتندو میشد. با یه قطعه به هم‌ وصل میشدن.

از طرفی چون ساپورت کنسول محور‌ بت پشتیبانی طولانی ندارن، احتمالا هر سال یه نسخه جدید بدن بیرون. بشخصه اعتمادی به این بازار ندارم و‌ خیلی تلاش کردم ROG Ally بخرم ولی منطقم اجازه ندادن.
این قوطی ها برای کسی هست که می خواد باهاش بازی های قدیمی بشینه بره یا شبیه سازها رو روش اجرا کنه
کسی که بخواد روی اینا بازی روز بره یکم باید بهش شک کرد چون یا سیستم خفن داشته باشی چرا با کیفیت خیلی بدترش بری اگرم نداری چرا پولش یک سیستم حسابی جمع نکنی با 40 50 تا سیستم خوب گیم می شه جمع کرد که سگش شرف داره برای بازی های روز اینو بگیری هی 100 تا اپ و تنظیمات بزنی شاید بتونی لو بازی کنی که چی بشه
یا حتی طرف پی سی هم نخواد جمع کنه با پولش ps3 ps4 ps5 می تونه بخره با هم

نزدیک به 200 گرم سنگین تر از استیم دکه و همینطور تو ابعاد هم بزرگتر.
بنظرم بهترین قابلیتش اینه که کنترلرهاش جدا میشن و میشه ازش مثل موس تو بازیهای شوتر استفاده کرد.
باید ببینیم این مورد چقدر کاربردیه ، اگه اینطور که تو تبلیغ بود باشه واقعا خیلی ویژگی خفنیه.

ولی خب قیمتش بالاست.
روز اول که استیم دک معرفی شد، گفتم خب وقتی اومد به بازار و قیمتش مناسب شد میخرمش.
بعد تا قیمتش مناسب شد، Rog ally معرفی شد. گفتم خب صبر میکنم جمعه سیاه rog ally رو میخرم.
منتظر جمعه سیاه بودم که الان این لیک شد....🫠الان باید صبر کنم این معرفی بشه و تخفیف بخوره تا بخرمش....

نکته جالبش از نظر من صفحه بزرگتر و کم حاشیش هست و اینکه میشه به عنوان تبلت استفادش کرد.
از نظر من واقعا کاربردیه و به گیم محدودش نمیکنه

با اومدن fsr 3، فکر میکنم که بشه فول اچ دی و ۱۲۰ فریم بازی کرد باهاش

این قوطی ها برای کسی هست که می خواد باهاش بازی های قدیمی بشینه بره یا شبیه سازها رو روش اجرا کنه
کسی که بخواد روی اینا بازی روز بره یکم باید بهش شک کرد چون یا سیستم خفن داشته باشی چرا با کیفیت خیلی بدترش بری اگرم نداری چرا پولش یک سیستم حسابی جمع نکنی با 40 50 تا سیستم خوب گیم می شه جمع کرد که سگش شرف داره برای بازی های روز اینو بگیری هی 100 تا اپ و تنظیمات بزنی شاید بتونی لو بازی کنی که چی بشه
یا حتی طرف پی سی هم نخواد جمع کنه با پولش ps3 ps4 ps5 می تونه بخره با هم

این دستگاه برای اشخاصی طراحی شده که میخوان یه وسیله قابل حمل داشته باشن و بتونن هر جایی بازی کنن

مطمئنا کسی که با desktop بازی میکنه نمیره اینو بخره بشینه پشت میز با ۷-۸ اینچ صفحه بازی کنه

در کل مناسب افراد خاصیه مثلا کسانی که مسافرت زیاد میرن یا همیشه یه تایم مشخصی توی قطار و اتوبوس هستن واسه رسیدن به مقصد

من خودم به شخصه مخاطب یه همچین محصول هایی نیستم ولی میدونم برای یه سری فوق العاده جذاب و ارزشمنده

یه نکته هم هست که بازی های روز همشون AAA با بهینه سازی بد یا با گرافیک بالا نیستن که کنسول نتونه اونا رو اجرا کنه

به همین بازی های منتشر شده اخیر توجه کن تعداد زیادی از بازیا گرافیک خیلی آنچنانی ندارن

این دستگاه برای اشخاصی طراحی شده که میخوان یه وسیله قابل حمل داشته باشن و بتونن هر جایی بازی کنن

مطمئنا کسی که با desktop بازی میکنه نمیره اینو بخره بشینه پشت میز با ۷-۸ اینچ صفحه بازی کنه

در کل مناسب افراد خاصیه مثلا کسانی که مسافرت زیاد میرن یا همیشه یه تایم مشخصی توی قطار و اتوبوس هستن واسه رسیدن به مقصد

من خودم به شخصه مخاطب یه همچین محصول هایی نیستم ولی میدونم برای یه سری فوق العاده جذاب و ارزشمنده

یه نکته هم هست که بازی های روز همشون AAA با بهینه سازی بد یا با گرافیک بالا نیستن که کنسول نتونه اونا رو اجرا کنه

به همین بازی های منتشر شده اخیر توجه کن تعداد زیادی از بازیا گرافیک خیلی آنچنانی ندارن
به شخصه بازی کردن توی تخت یک لذت دیگه ای داره برای منی که گیم پلی اولویتم هست بعد گرافیک خوب همیشه جذابه این اپشن اما فعلا با PS VITA 3DS سرگرمم گاهیم موبایل
من اصلا توی حرکت گیم زدن پیشنهاد نمی کنم اسیب زیاد می زنه اما برای کسی که مدام در سفره خوب قطعا مناسبه
در کل دستگاه جذابیه شایدم یک روزی خریدمش اما فعلا قصدم کنسله

• Like
Reactions: ravi
روز اول که استیم دک معرفی شد، گفتم خب وقتی اومد به بازار و قیمتش مناسب شد میخرمش.
بعد تا قیمتش مناسب شد، Rog ally معرفی شد. گفتم خب صبر میکنم جمعه سیاه rog ally رو میخرم.
منتظر جمعه سیاه بودم که الان این لیک شد....🫠الان باید صبر کنم این معرفی بشه و تخفیف بخوره تا بخرمش....

نکته جالبش از نظر من صفحه بزرگتر و کم حاشیش هست و اینکه میشه به عنوان تبلت استفادش کرد.
از نظر من واقعا کاربردیه و به گیم محدودش نمیکنه

با اومدن fsr 3، فکر میکنم که بشه فول اچ دی و ۱۲۰ فریم بازی کرد باهاش
همین شکلی صبر کنی استیم دک 2 بعد بقیه میان و صد سالگی به ارزوت می رسی :D

چقد این لنوو لعنتی وسوسه کنندس:دی من همیشه شدیدا به دسکتاپ گیمینگ اعتقاد داشتم و از لپ تاپ دوری میکردم ولی از وقتی که سوییچ گرفتم و بیشتر در دنیای هندهلد فرو رفتم نظرم خیلی عوض شده و این لامصب هم خیلی جذاب میزنه:دی

چقد رقابت بین هندهلدا خوب شده، هر کدوم میان یه چیز جدیدی رو میکنن :D

این یکی از همه جذاب تره قطعا، اون عینک و ایناش در نظر نگیریم اینکه دسته هاش جدا میشن عالیه!
طبیعتا باید بشه به تلویزیون وصل کرد و به عنوان کنسول ازش استفاده کرد، دسته ها هم که جدا میشن و میشینی مثل کنسول بازی میکنی، شاید تنها ایرادش این باشه که دسته ها مثل سویچ به هم وصل نمیشن تا کامل مثل کنترلر بشه.

از طرف دیگه دسته سمت راستش موس کامپیوتر میشه و میشه واسه شوترا استفاده کرد.
با این حساب یک کیبورد مینی بلوتوثم میگیری به مانیتور وصل میکنی پی سی مناسبی هم میتونه بشه :D

خیلی دیوایس خوبی بنظر میرسه.

چقد این لنوو لعنتی وسوسه کنندس:D من همیشه شدیدا به دسکتاپ گیمینگ اعتقاد داشتم و از لپ تاپ دوری میکردم ولی از وقتی که سوییچ گرفتم و بیشتر در دنیای هندهلد فرو رفتم نظرم خیلی عوض شده و این لامصب هم خیلی جذاب میزنه:D
من همیشه گفتم تا یکیش نخری در تخت بازی نکنی لذتش رو نمی فهمی کلا مدل لذتیش فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or