خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

لنوو هم وارد میدان شد

View attachment 302990

هر چی بازار رقابتی و این کنسول ها بیشتر، به نفع مصرف کننده هاست. الان اسوس با ROG ALLY ترکونده و کیفیت و قیمت مناسب ای هم داره. امیدوارم پردازنده های AMD نسل 8000 موبایل منتشر بشه با قدرت گرافیکی بیشتر تا بلاخره یه کنسول درست حسابی منتشر بشه بتونه بازی های روز رو با کیفیت 1080 حداقل 60 فریم راحت اجرا کنه.

آخرین ویرایش:
هر چی بازار رقابتی و این کنسول ها بیشتر، به نفع مصرف کننده هاست. الان اسوس با ROG ALLY ترکونده و کیفیت و قیمت مناسب ای هم داره. امیدوارم پردازنده های AMD نسل 8000 موبایل منتشر بشه با قدرت گرافیکی بیشتر تا بلاخره یه کنسول درست حسابی منتشر بشه بتونه بازی های روز رو با کیفیت 1080 حداقل 60 فریم راحت اجرا کنه.
شدنی نیست حتی با 720 پی هم شدنی نیست اما اگر رضایت به کیفیت مدیوم تا خیلی پایین بدین شدنیه

به نظرم این ها بیشتر به درد بازی های نسل قبلی یا اولد می خورن با شبیه سازها که بازم خیلی عالیه

• Like
Reactions: mqg1387
والا همونطور که چیپ ها پیشرفت میکنن، باتری ها هم باید پیشرفت کنن که فعلا نمیکنن...
حالا یه دستگاه بگیریم مثلا قدرت ۲۰ ترافلاپ zen5 هم داشته باشه. باز اگه باتریش ۵۰۰۰ میلی آمپر باشه انگار هیچ.
این دستگاها باید حداقل ۴ ساعت بشه باهاشون بازی کرد بدون شارژ ‌کردن

20230819173847_1.jpg

خب تا الان ۲۰۰ گیگ بازی ریختم

اسپایدر من رو روی میکس mid و high میتونه ۴۰ fps بده و F1 22 روی High ثابت ۶۰ دیگه انسان چی میخواد :D

ایمولیشن هم ps2, ps3 و سوییچ رو تست کردم کاملا رضایتبخش بود. Ps3 البته محدودتره لیست بازیهایی که کاملا اوکی اجرا بشن

یه sd card 256 gig هم سفارش دادم تا rdr 2 رو بریزم

من از سگا تا به الان بیشتر کنسولهارو داشتم ولی این تبدیل شده به بهترینش. تا الان به جز قیمتش (به لطف EA) به نکته منفی پی نبردم

تریلر معرفی لیک شد:

مشخصات

Exclusive: €799 Legion Go boasts QHD+ screen & blazing specs
حس تبلیغ یه محصول مایکروسافت بیشتر بهم دست داد تا لنوو. همه بازی هاش که رو فرست پارتی ها اکس باکس متمرکز بود جز NFS.
فقط راجع عینکه مرددم که اینم میتونه مشکل سردرد و سرگیجه ایجاد کنه.

قیمتش هم 800یورو بنظر میاد توجیه بشه با این امکانات که نشون دادن

تریلر معرفی لیک شد:

مشخصات

Exclusive: €799 Legion Go boasts QHD+ screen & blazing specs
من همین جوری دلی و بدون هیچ مدرک و آماری، به محصولات لنوو بیشتر از اسوس اعتماد دارم.
این چیزی هم که نشون دادن اگر پولش رو داشتم، خیلی وسوسه کننده بود:دی
به خصوص اگر FSR 3.0 خالی بندی نباشه و همونی باشه که نشون دادن، به نظر میاد دستگاه خروجی خیلی خوبی بتونه بده.

نزدیک به 200 گرم سنگین تر از استیم دکه و همینطور تو ابعاد هم بزرگتر.
بنظرم بهترین قابلیتش اینه که کنترلرهاش جدا میشن و میشه ازش مثل موس تو بازیهای شوتر استفاده کرد.
باید ببینیم این مورد چقدر کاربردیه ، اگه اینطور که تو تبلیغ بود باشه واقعا خیلی ویژگی خفنیه.

ولی خب قیمتش بالاست.

من حقیقت میکرو 1 ترا خریدم تا قیمت راگ یا روگ مناسب شد بخرمش که بعدا پشیمون شدم به دلایلی
حالا اگه کسی خریدش میکرو اس دیش با من :D
تو موبایل ها کارت های میکرو سرعتشون خیلی تو در و دیواره
تو دک استیم و ایسوس و لنوو نمیدونم

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or