خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

من سال ۲۰۱۷نتونستم بازی کنم با اینکه سیستم هم قوی‌بود بخش. موشن کنترلر هم اونموقع کار نمیکرد گویا بعدا درست شد و خوب من دیگه‌گرفته بودم .عزیزم من در نینتندو به دنبال گرافیک نمی گردم البته شخصیه این سلیقه ایه .هرچند بازی هاش ارت استایل بی نظیری دارن همون زلدا روی‌خود کنسولش روی‌تی وی‌برام کافیه چون اگر‌گرافیک فیلم بخوام والهالا رو‌میگیرم روی سریز ایکس.
به شخصه طرفدار سرسخت نینتندو بودم همیشه کنسولهای نینتندو را داشتم غیراز wiiu همه اطرافم رفتن ps3 و xbox360 خریدن با کلی گشتن رفتم wii گرفتم ولی جدیدا نینتندو داره از فن هاش خیلی داره سو استفاده میکنه اگر psvita دستتون بگیرین کیفیت ساخت حس میکنین ولی سوییچ حس میکنی یک کنسول از پلاستیک چندین بار استفاده شده و کلا بی کیفیت بازی هاشم یا پورت بازی های کنسول های قبلش یا با کمی تغییر همان بازی های قبل روی سوییچ آورده (بین ماریو گالکسی و ماریو اودیسه چه فرقی هست ؟)
خودمم فن pc بودم ولی نسل 8 همه را یک دور زدم بازم برگشتم سمت pc با این تفاوت به جای موس و کیبورد با گیم پد دیگه بازی میکنم

العانم بخاطر بازی های آرکید فراوان pc و آرشیو بالای بازی های pc این کنسول برای من فوق العاده است و سر کار باهاش کلی میتونم خودم سرگرم کنم
تنها مشکلم که مطمعنم هم تا چند وقت پابرجاست کم بودن تولید کنسول چون میخواد شرکت تست کنه و استقبال ببینه برای همین قیمتش فضایی میشه
اگر قیمت حافظه 256 زیر 20 باشه گزینه خریدم هست

پیش فروش کنسول تو چند روز از 100 هزار نفر گذشته
این عالیه و نشون میده valve موفق شده تو تولید و فروش این دستگاه و طولی نمیکشه که به هدف اصلیش هم میرسه
هرچی بیشتر بفروشه باعث قدرتمند شدن بازار بازار pc گیمینگ میشه

به شخصه طرفدار سرسخت نینتندو بودم همیشه کنسولهای نینتندو را داشتم غیراز wiiu همه اطرافم رفتن ps3 و xbox360 خریدن با کلی گشتن رفتم wii گرفتم ولی جدیدا نینتندو داره از فن هاش خیلی داره سو استفاده میکنه اگر psvita دستتون بگیرین کیفیت ساخت حس میکنین ولی سوییچ حس میکنی یک کنسول از پلاستیک چندین بار استفاده شده و کلا بی کیفیت بازی هاشم یا پورت بازی های کنسول های قبلش یا با کمی تغییر همان بازی های قبل روی سوییچ آورده (بین ماریو گالکسی و ماریو اودیسه چه فرقی هست ؟)
خودمم فن pc بودم ولی نسل 8 همه را یک دور زدم بازم برگشتم سمت pc با این تفاوت به جای موس و کیبورد با گیم پد دیگه بازی میکنم

العانم بخاطر بازی های آرکید فراوان pc و آرشیو بالای بازی های pc این کنسول برای من فوق العاده است و سر کار باهاش کلی میتونم خودم سرگرم کنم
تنها مشکلم که مطمعنم هم تا چند وقت پابرجاست کم بودن تولید کنسول چون میخواد شرکت تست کنه و استقبال ببینه برای همین قیمتش فضایی میشه
اگر قیمت حافظه 256 زیر 20 باشه گزینه خریدم هست
بسیار خوشحالم که لذت میبری از بازیهات موفق باشی در بحث کیفیت البته من هیچ وقت کنسول نینتندو خراب نداشتم نمیدونم چرا .سوییچ اوجی بد نیست اونقدر ها البته این اولد که خیلی بالاتره حتی لایت هم استاندارد کیفیتی خوبی داره . اره کیفیتشون عالی نیست ولی اونقدر هم بد نیست ‌.بهرحال موفق باشی و امیدوارم روی هر پلتی لذت میبری باز لذت بیشتر ببری.

yuzu شبیه ساز سوییچ در حال حاضر برای بازیهای 3D گرافیک جداگانه نسبتا قوی میخواد. البته این deck بیاد تست میشه و مشخص میشه فقط برای این میگم روی حق های این تاپیک انتظار اینو ازش نداشته باشید هر چقدرم شبیه سازش پیشرفت کنه (البته همین الانم عالیه فقط سخت افزار مورد نیاز رو میخواد) بعیده با یه apu صرفا اجرا شه اونم مال amd (در کل امولاتورش بیشتر با اینتل انویدیا سازگاره)
رم 16 هم باز حداقل میخواد من با 16 روی Cemu اوکی بودم، فکر کنم Wii U رو البته احتمالا بتونه ولی yuzu پیش نیازهاش بالاتره

نباید برای اجرای 720p شون مشکلی داشته باشه...
مشکل بیشتر همون حافظه دستگاه (اگه بخوای روش ویندوز بریزی) و تطابق ورژن فعلی YUZU با گرافیک های AMD ـه.

قیمتش هرچی باشه از سوئیچ بهتر هست هم انلاینش مجانی هست بر خلاف نینتندو دزد
هم بازی های مولتی و سونی و مایکرو رو داره
قدرتش هم از اون زباله نینتندو خیلی بالاتره

هولی شعط :-B
Calm Down Guys

نینتندو که به پدرتون چاقو نزده کیف پولش رو بدزده. :D

نباید برای اجرای 720p شون مشکلی داشته باشه...
مشکل بیشتر همون حافظه دستگاه (اگه بخوای روش ویندوز بریزی) و تطابق ورژن فعلی YUZU با گرافیک های AMD ـه.

هولی شعط :-B
Calm Down Guys

نینتندو که به پدرتون چاقو نزده کیف پولش رو بدزده. :D
تو Cemu که تغییر دادن رزولوشن زیاد سودی نداشت، اینو نمیدونم:D
یه سری بازی ها هم کلا مشکل دارن حتی رو قوی ترین سیستمها اونم بماند
بعد تو خود system requirements رسمی yuzu اصلا درمورد gpu ریکامند رو زده
Nvidia GeForce GTX 1650 4GB or AMD Radeon RX Vega 56 8GB
ریکامند رو باید در نظر گرفت با 1030 و گرافیک اینتل اچ دی 520 واقعا جایی ندیدم پرفورمنس خوبی گرفته باشن.
رم هم باز مینیموم زده ۸ و ریکامند ١۶ که اونم ریکامندو لحاظ کن Cemu هم با هشت گیگ فریز میکرد (افت فریم اینام نه به صورت رندم اول بازی شیدرکش میساخت فریز میکرد کلا باید سیستم روشن خاموش میکردی که رمو 16 کردم ولی آخر رفتم سوییچ خریدم)
تطابق با gpu های amd اونم مجتمع رو هم که خودت اشاره کردی.
این بندگان خدا بعد چهار پنج سال BotW رو روی ‌Cemu اجرا کردن فکر کردن yuzu هم همینه...

در نهایت ما میشینیم SMT V میزنیم دوستان در جستجوی گرافیک و شایدم بازیهایی که نیاز به فضای خصوصی بیشتر دارن بازیاشونو میزنن با این تفاوت که ما دقیقا بازیهای طرف مقابل رو تجربه کردیم، اونا نه و نمیدونن چی از دست دادن:D

آخرین ویرایش:
تو Cemu که تغییر دادن رزولوشن زیاد سودی نداشت، اینو نمیدونم:D
یه سری بازی ها هم کلا مشکل دارن حتی رو قوی ترین سیستمها اونم بماند
بعد تو خود system requirements رسمی yuzu اصلا درمورد gpu زده
Nvidia GeForce GTX 1650 4GB or AMD Radeon RX Vega 56 8GB
ریکامند رو باید در نظر گرفت با 1030 و گرافیک اینتل اچ دی واقعا جایی ندیدم پرفورمنس خوبی گرفته باشن.
رم هم باز مینیموم زده ۸ و ریکامند ١۶ که اونم ریکامندو لحاظ کن Cemu هم با هشت گیگ فریز میکرد (افت فریم اینام نه به صورت رندم اول بازی شیدرکش میساخت فریز میکرد کلا باید سیستم روشن خاموش میکردی که رمو 16 کردم ولی آخر رفتم سوییچ خریدم)
تطابق با gpu های amd اونم مجتمع رو هم که خودت اشاره کردی.
این بندگان خدا بعد چهار پنج سال BotW رو روی ‌Cemu اجرا کردن فکر کردن yuzu هم همینه...

در نهایت ما میشینیم SMT V میزنیم دوستان در جستجوی گرافیک و شایدم بازیهایی که نیاز به فضای خصوصی بیشتر دارن بازیاشونو میزنن با این تفاوت که ما دقیقا بازیهای طرف مقابل رو تجربه کردیم، اونا نه و نمیدونن چی از دست دادن:D

من اون قدره در مودر YUZU در جریان نیستم.
ولی پیشرفت های خیلی خوبی داشتن و خیلی بهینه تر شده. ولی خب طبیعتا نمیشه انتظار داشت رو هر دستگاهی که از سوییچ صرفا قویتره، روون روون اجرا شه و پرفورمنس بهتر هم بده. اونش برای هر شبیه سازی طبیعیه.

حقیقتا هر کی هر جور دلش خواست بازی کنه.:-??
بدترین آسیب Pirating اینه که فروش بازی صدمه ببینه و سازنده و ناشر به لحاظ مالی ضرر بخورن. که ظاهرا نینتندو علی رغم تمام کون کجی هایی که از سمت Pirate ها بهش میشه و جریان پر شوق و شور Emaluting بازی هاشونو هک شدن یه درصد تمیزی از کنسول های فعلی سوییچ اش، تقریبا فروش اش از همیشه بهتره :-?
شاید تاثیر مثبت داره این قضیه :-??
نمیدونم :D

من قبلا با شبیه سازهای کنسول های نینتندو ور رفتم. 90 درصد جواب اند. ولی خب 10 درصد همیشه می لنگه دیگه :D و خب خود کنسول همیشه تجربه خوبیه، علی رغم تمام فحش هایی که من همیشه به دریفت و دکمه های کوچیک جویکان میدم، این که عین چوپ استیک نصف میشه میدی رفیقات با هم ماریو پارتی میزنید همیشه تجربه نابی ایه :D

هنوز نیومده. مودینگ کنسولو شروع کردن و در آغاز با هارد سیستم

Steam Deck Mods

2021-07-17_16-46-49.jpg

برای استیم دک مدل 2230 هست. باید بیاد تا مدینگ و دستکاریشو شروع کنن. جدا معمولا فروخته نمیشه، این مدل. از دستگاههای مختلف باز میکنن و دسته دوم تو بازار موجودن

من هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم که واقعن کاربرد همچین چیزی چیه
حالا سهامداران و بازاریابان ولو در بازیسنتر هرچقدر که دوست دارن میتونن با نینتندو مقایسش کنن. ولی واقعیت اینه که این مقایسه ها بی ارزش، بی اساس و فاقد هرگونه منطقه.
نینتندو و فن بیسش کلن در لیگ دیگه ای در حال بازی هستند. استیم و کمپانی چینی و غیره و ذالک کوچکترین (تاکید میکنم) کوچکترین اختلالی نمیتونن برای بازار نینتندو ایجاد کنن.
حالا شما بشینید تا صفحه nم پردازنده و قدرت این قطعه الکترونیکی رو با سوییچ مقایسه کنید و از دست آورد خلاقانه و کمر شکن والو به وجد بیاید.
باشد که رستگار شویم...

هنوز نیومده. مودینگ کنسولو شروع کردن و در آغاز با هارد سیستم

Steam Deck Mods

View attachment 217339

برای استیم دک مدل 2230 هست. باید بیاد تا مدینگ و دستکاریشو شروع کنن. جدا معمولا فروخته نمیشه، این مدل. از دستگاههای مختلف باز میکنن و دسته دوم تو بازار موجودن
اسلات M.2 تایید نشده. صرفا یه شایعه ای هست که دیروز توی ردیت منتشر شد که اسلات M.2 2230 داره و طرف مدعیه که ایمیل زده GabeN و این جواب رو بهش داده. یه عکس هم گزاشته.

--------
اگر اسلات M.2 روی استیم دک باشه عزیزانی که پول بالای SSD دادن رسما سرشون کلاه رفته چون با اختلاف قیمت 64 و 256 می شه 512GB SSD اه 2230 گرفت. مگر این که نسخه 64GB اسلات M.2 نداشته باشه بقیه داشته باشن.

آخرین ویرایش:
اسلات M.2 تایید نشده. صرفا یه شایعه ای هست که دیروز توی ردیت منتشر شد که اسلات M.2 2230 داره و طرف مدعیه که ایمیل زده GabeN و این جواب رو بهش داده. یه عکس هم گزاشته.

--------
اگر اسلات M.2 روی استیم دک باشه عزیزانی که پول بالای SSD دادن رسما سرشون کلاه رفته چون با اختلاف قیمت 64 و 256 می شه 512GB SSD اه 2230 گرفت. مگر این که نسخه 64GB اسلات M.2 نداشته باشه بقیه داشته باشن.
2021-07-17-17-15-56.jpg

اون شایعه که اومد این نبود :D
با این اوصاف عزیزان سرشون کلاه رفته. همون نسخه 64 رو می گیری خودت SSD می ندازی :D

این اون ایمیلی بود که من می گفتم:
ot54t097umb71.jpg
این GabeN آدم خاکی ایه گویا. سوالی داشتیم بهش ایمیل بزنیم جواب می ده :D

• Like
Reactions: Cait Sith
اون شایعه که اومد این نبود :D
با این اوصاف عزیزان سرشون کلاه رفته. همون نسخه 64 رو می گیری خودت SSD می ندازی :D

این اون ایمیلی بود که من می گفتم:
View attachment 217351
این GabeN آدم خاکی ایه گویا. سوالی داشتیم بهش ایمیل بزنیم جواب می ده :D
این عکس رو قبلا دیدم، ولی شما گفتی 2230 m.2 تایید نشده من هم عکس از صفحه ی رسمی اوردم که این مشخصات از دیروز تا حالا اضافه شده.
درضمن خودش نوشته برای تعویض طراحی نشده یعنی احتمالا پشت هیت سینک یا چیز دیگه ای هست و چون کل قطعات چپونده شدن قرار نیست به راحتی بهش دسترسی داشت، حالا مطمئنم که یکی بالاخره پیدا میشه که به سختی بتونه تعویض کنه ولی نمیشه انتظار داشت یا خودت بندازی یا ببریش هر تعمیرکاری برات انجام بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or