خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

قیمتش هرچی باشه از سوئیچ بهتر هست هم انلاینش مجانی هست بر خلاف نینتندو دزد
هم بازی های مولتی و سونی و مایکرو رو داره
قدرتش هم از اون زباله نینتندو خیلی بالاتره
بازم این بچه بازیاتون رو شروع کردین؟
نینتندو خیلی وقته که کنسول قوی نمیسازه چون خودش این میخواد, حالا مفایسه های الکی چیه که انجام میدید؟

بازم این بچه بازیاتون رو شروع کردین؟
نینتندو خیلی وقته که کنسول قوی نمیسازه چون خودش این میخواد, حالا مفایسه های الکی چیه که انجام میدید؟
مقایسه الکی چیه
هر دو کنسول دستی هستن و قشری از جامعه که میخوان کنار کنسول هاشون یا pc یه کنسول دستی هم بخرن الان 2 گزینه دارن
کلی از طرفدارای خوده نینتندو هم به خاطر شیر دوشی که داره از سوئیچ میکنه و به جای مدل پرو اومد باز یه oled زد الان شاکی ان خوده ولو هم دقیقا به موقع استیم دک رو معرفی کرد
چرا دفاع بی جا میکنین برای کنسول دستی که از اجرای 80 درصد بازی ها عاجز هست
برای انلاینش باید پول بدی و تهش هم یه مشت ریمیک و ریمستر از بازی های قدیمیش و شیر دوشی هاش داره میکنه
برای پولتون ارزش قائل نیستین حداقل واقعیت ها رو ببینین

به نظرم ایراد از جایی شروع میشه که زبان فارسی تو بازیا هیچ وقت ساپرت نشده، درنتیجه طرف از اول ترجیح میداده یه بازی بدون نقش آنچنانی دیالوگها و داستان برای درک کردن بره که فقط توش با شمشیر این و اون رو نصف کنه یا تو شهر بگرده تیراندازی کنه (کار به کیفیت اون بازیا ندارم آره اصلا سبک هک اند اسلش و آزادگردی از لحاظ کیفی ابر شاهکار هم دارن توشون، کلی میگم)
و rpg اصلا آشنا نشده یا خیلی دیر (همین این نسل چقدر صدای ملت دراومد بازیا جهان باز شدن) در نتیجه میگه نینتندو آشغال هست اصلا براش گیم پلی مهم نیست چون بازیهای rpg ش ربط زیادی به دیالوگها دارن بخوای درک کنی من خودم خیلی دیر سیزده چهارده سالم بود تازه با JRPG ارتباط برقرار کردم
امثال ماریو هم اصلا نگاه نمیکنن اون بماند هیچی بحثم بیشتر rpg ها و امثال زلداس به اونا هم میگن کژوال حضرات
نتیجه شم میشه نظرات اینجا درمورد نینتندو که کلا با سلیقه کل دنیا حتی جاهایی مثل امریکای جنوبی 180 درجه فرق داره. هیچ جا فکر نکنم انقدر نینتندو منفور باشه :|

آخرین ویرایش:
به نظرم ایراد از جایی شروع میشه که زبان فارسی تو بازیا هیچ وقت ساپرت نشده، درنتیجه طرف از اول ترجیح میداده یه بازی بدون نقش آنچنانی دیالوگها و داستان برای درک کردن بره که فقط توش با شمشیر این و اون رو نصف کنه یا تو شهر بگرده تیراندازی کنه (کار به کیفیت اون بازیا ندارم آره اصلا سبک هک اند اسلش و آزادگردی از لحاظ کیفی ابر شاهکار هم دارن توشون، کلی میگم)
و rpg اصلا آشنا نشده یا خیلی دیر (همین این نسل چقدر صدای ملت دراومد بازیا جهان باز شدن) در نتیجه میگه نینتندو آشغال هست اصلا براش گیم پلی مهم نیست چون بازیهای rpg ش ربط زیادی به دیالوگها دارن بخوای درک کنی من خودم خیلی دیر سیزده چهارده سالم بود تازه با JRPG ارتباط برقرار کردم
امثال ماریو هم اصلا نگاه نمیکنن اون بماند هیچی بحثم بیشتر rpg ها و امثال زلداس به اونا هم میگن کژوال حضرات
نتیجه شم میشه نظرات اینجا درمورد نینتندو که کلا با سلیقه کل دنیا حتی جاهایی مثل امریکای جنوبی 180 درجه فرق داره. هیچ جا فکر نکنم انقدر نینتندو منفور باشه :|
ای کاش این قدر تبعیض نبود همه جا صلح بود این قدر تو سر هم نمی زدیم تحریم نبود بازی مال همه همه همه بود کسی محروم نبود فرقی بین ما و سرتاسر جهان نبود امیدوارم یه روزی زبان پارسی اضافه بشه

• Like
Reactions: Sega_genesis
چه گیریه دادین به شبیه ساز. اولا اصل تجربه همون زمان خودش هست نه الان بعد اینهمه سال، دوم تجربه اینا تو شبیه ساز اونقدر که فکر میکنی پرفکت نیست و جوریه آخر میبینی تو کنسول خودش اون گیم پلی مزه داره

این مقایسه PSP با DS هم خنده دار بود یکی از دوستان انجام داده بود.
یه شرکت مثل Atlus بازی بزرگش یعنی SMT رو انحصاری دو نسله شماره های اصلیش رو روی کنسول نینتندو میزنه. لیست بازیاش رو چک کنید جای این مقایسه های سخت افزاری
سخت افزار بالاتر اگه خیری داشت سازنده های اون ابرکنسولها که فرمودید تصمیم به بیرون رفتن از رقابت کنسولهای دستی نمیگرفتن.
اصلا شبیه ساز تجربه کامل نیست باید روی پلتفرم مادر بازی بشه. من ده سال خواستم دیمون رو روی psxبازی کنم با اینکهps3 اصلی فت دارم کپی خور هم نیست من طرفدار کپی نیستم. منتهی بازی فیزیکی اش گیر نمیامد دیجیتالی هم که استور سونی هیچ...
اخرش نشد.دلیل خرید سوییچ هم اجرای ناقص زلدا بود با مشکلات زیاد بعد میگن چند سال صبر کنید درستش میکنه تیم شبیه ساز نه نمیکنند. عمر ادم میره. بازی فقط روی پلتفرم خودش. تمام.

به شخصه اگر قیمتش معقول باشه سریعا میخرم حتی اگر بازی های نسل 9 نشه باهاش بازی کرد
کلی بازی از نسل های قبل هست
همین بازی های نسل های قبل یک سر و گردن بهتر از بازی های نینتندو هستن سوییچ باکلی زحمت ویچر 3 روش اجرا شد حالا کسی همین ویچر 3 بخواد بازی کنه میتونه با گرافیک خیلی بهتر و فارسی شده بازی کنه
بازی های نسل جدید با pc یا کنسول خانگی برای سرگرمی و همیشه همراه بودن این کنسول عالیه
خیلی منتظر یک کنسول پرتابل خوب بعد از psvita بودم که استیم زحمتش کشید
تازه خوبیش اینه میشه روش ویندوز نصب کرد اگر ویندوز 11 بشه که به احتمال 99 درصد میشه(اگر به طور رسمی نشه براش پورت میکنن) یک کنسول تحت آندروید به لطف قابلیت ویندوز 11
با این همه قابلیت اگر ولو پشتیبانی خوبی ازش بکنه فروش خیلی بالایی خواهد داشت و رقیب خیلی جدی برای سوییچ
ایرادی از این کنسول میشه گرفت جای بد دکمه وزن زیاد است

اصلا شبیه ساز تجربه کامل نیست باید روی پلتفرم مادر بازی بشه. من ده سال خواستم دیمون رو روی psxبازی کنم با اینکهps3 اصلی فت دارم کپی خور هم نیست من طرفدار کپی نیستم. منتهی بازی فیزیکی اش گیر نمیامد دیجیتالی هم که استور سونی هیچ...
اخرش نشد.دلیل خرید سوییچ هم اجرای ناقص زلدا بود با مشکلات زیاد بعد میگن چند سال صبر کنید درستش میکنه تیم شبیه ساز نه نمیکنند. عمر ادم میره. بازی فقط روی پلتفرم خودش. تمام.
دوست عزیز زلدا با بهترین کیفیت روی شبیه ساز قابل اجرا است خودم سوییچ داشتم زلدا روش بازی کردم گرافیک زلدا روی شبیه ساز خیلی بالاتر از سوییچ هست و به راحتی و بدون هیچ مشکلی بازی کردم

دوست عزیز زلدا با بهترین کیفیت روی شبیه ساز قابل اجرا است خودم سوییچ داشتم زلدا روش بازی کردم گرافیک زلدا روی شبیه ساز خیلی بالاتر از سوییچ هست و به راحتی و بدون هیچ مشکلی بازی کردم
من سال ۲۰۱۷نتونستم بازی کنم با اینکه سیستم هم قوی‌بود بخش. موشن کنترلر هم اونموقع کار نمیکرد گویا بعدا درست شد و خوب من دیگه‌گرفته بودم .عزیزم من در نینتندو به دنبال گرافیک نمی گردم البته شخصیه این سلیقه ایه .هرچند بازی هاش ارت استایل بی نظیری دارن همون زلدا روی‌خود کنسولش روی‌تی وی‌برام کافیه چون اگر‌گرافیک فیلم بخوام والهالا رو‌میگیرم روی سریز ایکس.

واقعا حال کردم خیلی خفنه خدا کنه قیمت خوب باشه تو ایران به شدت خفنه نصب اپیک گیمز و بازیای رایگان و هزاران کار دیگر
یعنی فک کنم ولو آمادگی همه چیزو داشت. اینکه رو داک ویندوز نصب کنن. اینکه شکست بخوره. یا هر چیز دیگه‌.
ولی اینکه یه نفر استیم داک بخره با هدف اصلی نصب اپیک گیمز کمر ولو و خرد میکنه.

• Like
Reactions: Sega_genesis

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or