احیا شدن عنوانی مرده از طرف Ubisoft's با نام Killing Day

HosseinBrusli

کاربر سایت
killing610.jpg

در مراسم E3 سال 2005 سونی مقدار زیادی تریلر از بازیهای آینده ، مخصوص Playstation 3 پخش کرد . یکی از بازیهای پخش شده ، بازی Killing Day بود که به صورت FPS و با تاکید بر dual-wielding ( یه اصطلاحه ) توسط Ubisoft's در حال ساخت بود . بعد از مراسم E3 خبری از بازی نشد و همه نشانه های ساخت بازی از بین رفت . اما مدتی پیش مجددا نام این بازی بر سر زبانها افتاد و حال نشانه هایی ازاحیا شدن مجدد بازی توسط Ubisoft's وجود دارد . در حال حاضر علائم و مارکهایی تجاری ثبت شده است که میتواند مرتبط با این بازی باشد . همچنین طبق اطلاعات موجود در اداره بایگانی و ثبت اسناد و اختراعات آمریکا ، Ubisoft هنوز بازی را به طور کامل لغو نکرده و اطلاعاتی به این مرکز در باره ثبت بازی داده شده . این این اطلاعات میتواند نسخه ای از این بازی را درآینده ای نزدیک تایید کند . با این حال Ubisoft توضیحات کمی راجع به این موضوع میدهد .

منبع

حالا بماند اون کنفرانس چه قدر سونی خالی بست و مانورای الکی داد. هیچ وقت یادم نمیره گفتن کنسول دو تا HDMI داره و میشه هر کدوم از HDMI ها رو جداگانه به یه TV وصل کرد و همزمان که یک نفر داره بازی می کنه نفر دوم بره تو وب بچرخه. یا اون تریلر CG که از Unreal گذاشتن و می گفتن Real Time اجرا میشه. خداییش چه سر کاری گذاشته بود سونی اون سال.
Unreal بصورت CG نبود !
Fight night و Unreal تنها تریلر هایی بودن که تو کنفرانس Real time اجرا میشدن

ماکان منظور از Dual Wielding همون گرفتن دو اسلحه به صورت معمولی هست ! :دی ولی خب همون طور که گفتی تریلرش یه جوری بود که انگار دست چپ و راست کنترلش جدا هست !! که خب همچین چیزی با کنترلرها انجام شدنی نیست یا اگه انجام بشه هم خیلی سخته (مثلاً با D-Pad راه بریم و با آنالوگ ها تیر بزنیم که خب دیگه دسته میترکه) مگر اینکه مثلاً On-Rail بوده باشه.

دقیقا منم میخواستم همین سوال رو بپرسم ! اخه چه طوری 2 دست رو باید جدا حرکت بدیم !!!! باز اگه رو X360 با کمک کینکت باشه شاید بشه همچین چیزی رو ساخت :d وگرنه با کنترلر های فعلی که نمیشه ! البته مشخص هم نیست این بازی انحصاریه یا نه !

بردار گرام Eight Days چه ربطی به killing day داره?!!!!اولی ساخته استدیو لندن سونی بود دومی یوبی سافت ناشرش بود!!!!!پس هدفتون از آوردن اسم بازی که هیچ ربطی به این مطالب نداشت چی بوده?!!;-)---------- نوشته 16-01-2013 در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 15-01-2013 در 11:57 PM ارسال شده بود ----------خدایش کی جوابگوی اون همه دروغ و چرند سونی تو سال 2005 بود?!همه به سرعت یادشون رف اصا همچین قول هایی داده شده!!!!:-(از دموی فوق العاده CG killzone و وعده های دروغی در مورد خروجی هاش که هر کدوم فردازش تصویر جداگانه بصورت همزمان داره و یادمه سگا ی بازی معرفی کرد fps بود بنام phantom saga!!!!ی همچین چیزی که اونم از پیش رندر شده بود!!!فقط تریلر تایید متا گیر 4 با انجین 3 اونم حالت طنز داشت نشون داده شد!!!!در حالی که یادمه پیتر مور تو E3 در مورد x360 میگفت توانایی720p رو داره!!!و هرچند پایینتر از حد انتظار بود اما واقعیتو گفت!حالا افتضاح خالی بندی بودن تمام دمو Eight Days بماند که بدن دستشون رو شد که hud که تو دمو نشون دادنم صرفا برای اعتماد و هرچه بیشتر فریب دادن طرفدارای ps3 بوده و خیلی خوب به هدفشونم رسیدن!!!!!

E3 سال 2005 که فوقتخیل بود . مخصوصا اون دموی KILL ZON !!! به جنون میکشید آدمو !:d اخرش هم هیچ کدومازبازیهای E3 2005 مثل تریلرش نبود !!! احتمالا این E3 2013 هم همینطوری میشه !

Unreal بصورت CG نبود !
Fight night و Unreal تنها تریلر هایی بودن که تو کنفرانس Real time اجرا میشدن

:-/ شما یک بار دیگه برین ویدیو معرفیش رو نگاه کنین، میبینین که اکثر حرکتایی که مثلا کاراکتر بازی داره بر خلاف عکس العملهایی هست که کاربر داره انجام میده. بهترین بازی ای که با استفاده از موتور Unreal ساخته شده سری Gears بوده در حالی که قرار بود اون دمو CG که تو کنفرانس نشون دادن یک بازی هم بعدا در Launch Title ها داشته باشن، تا سال 2008 هیچ بازی رو نتونستن با استفاده از Unreal روی PS3 اجرا کنن (به دلیل مشکلات متعدد برنامه نویسی!) تا اینکه Unreal Tournoment اومد و مابقی بازیا.... منابع این بحث هم تو اینترنت و آرشیو اکثر خبرگذاری ها موجوده.

ویدیو های تحلیلی E3 05 هست توی یوتوب. اگر سرچ کنید، این دو موردی که من گفتم تازه کوچکتریناش بوده.

ماکان منظور از Dual Wielding همون گرفتن دو اسلحه به صورت معمولی هست ! :biggrin1: ولی خب همون طور که گفتی تریلرش یه جوری بود که انگار دست چپ و راست کنترلش جدا هست !! که خب همچین چیزی با کنترلرها انجام شدنی نیست یا اگه انجام بشه هم خیلی سخته (مثلاً با D-Pad راه بریم و با آنالوگ ها تیر بزنیم که خب دیگه دسته میترکه) مگر اینکه مثلاً On-Rail بوده باشه.

میدونم آریا. ان دوستمون گفت DW اصطلاح هست، منم گفتم اصطلاح نیست. منظور دو تا اسلحه گرفتن هست که اینجا، یعنی نوی بازی Killing Day به این معنی هست.

من میدونم تو همون سال حتما E3 2005 رو دنبال میکردی (یادمه تو بازی دات با کتایون و یه نفر دیگه همش اخبار های xbox رو شوماها میزاشتید!:دی یادته؟ یادت باشه من ان موقع ID ایم Cloud خالی بود انجا دستوری ال هیومن رو Xbox اش رو خریده بودم یه بار چت کردم پرسیدم چرا روی PS2 اجرا نمیشه!:دی سوژه شده بودیم!:دی) و به همین دلیل میدونم مثل من هم خود E3 و کنفرانس عجیب غریب سونی رو یادت هست و هم نمایش KD. یارو پشت ان مجسمه قایم شد و با دست چپ داشت شلیک میکرد ودست راستش بیکار بود. یا مثلا دو نفر روی ان پل (؟) بودن و با هر اسلحه به یکیشون شلیک میکرد، آخرم اعصابش خورد شد زد شیشه زیرش رو شکوند جفتشون افتادن که ان موقع ته تخریب پذیری بود!:دی یا حتی زاویه تفنگ رو تو یکی از دستاش تغییر میداد و شلیک میکرد یا حتی یه دستش رو میزاشت زیر ان یکی دستش و با دقت بیشتر میزد.

ان زمان صحبت بود که قراره هر دست و هر تفنگ سوا کنترل بشه و یه DW به این معنی باشه. چون کلا DW به این حرکت کابوی ها میگن که با دو دست دو هدف متفاوت رو میزنن. ماشه و مهارت رو هم اگه نگاه میکردی باید یاد باشه که یکی از آیتم ها همین شلیک DW بود.

دقیقا منم میخواستم همین سوال رو بپرسم ! اخه چه طوری 2 دست رو باید جدا حرکت بدیم !!!!

این ادعایی بود که یوبیسافت داشت و احتمالا چون نشدنی بود کلا کنسل شد. البته گویا از بیخ کنسل نشده! یعنی منتشر بشه هم قطعا انی که 2005 نشون دادن نخواهد بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or