احتمال پورت شدن Versus برای X360

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283977263.jpg

نومورا امروز به یک‌باره بدون هیچ دلیل خاصی تصمیم گرفت در مورد مولتی‌پلتفرم شدن Versus صحبت کند.

او از طریق توییتر گفت:" مولتی‌پلتفرم یعنی اینکه شما از همان ابتدا تصمیم به ساخت بازی بر روی کنسول‌های مختلف داشته باشید. اما پورت کردن یعنی اینکه بعد از ساخت بازی برای یک پلتفرم ویژه، آن را بر روی کنسول دیگر انتقال دهید. "

" تصمیم برای پورت کردن توسط خود شرکت اتخاذ می‌شود که به وضعیت بازار و هزینه‌ها بستگی دارد. به عنوان یک بازیساز، تنها چیزی که فعلا می‌توانم بگویم این است که Versus مخصوص PS3 در دست ساخت است".

Source

اونی که میگه عمرا نومورا ـه که خودشو با فن بودنش می کشه , اونی که می گه احتمال داره SE ـه که دنبال جیبشه :d خب طبیعتا معلومه که کی به کی می چربه :d

خوب هر کی جای SE باشه همین کار رو میکنه ! :دی خوب میخواد پول بیشتری به جیب بزنه !

به خاطر عرضه نسخه 360 بازی FF XIII در ژاپن، آقای یوئیچی وادا در توییترش تهدید به مرگ شد:دی

کلی از فن های بازی تو توییترش رفتن اعتراض کردند، که یکی دو نفر از اونها رسما تهدید به قتلش کردن:دی (حالا شایدم زیادی عصبانی بودن یه چیزی گفتن:دی).
Is it true? After saying so many times it would never be released on the Xbox in Japan, if you really do release it nobody will trust your word again.
Say something!
You’re going to betray us after saying it would never come out? I’m cancelling my pre-orders.
You liar!
Lying to customers is how you do business, eh? I’ll never buy a Square Enix title again.
With all the illegal lies and misdirection about FF13 you made, I reported you to the ministry of consumer affairs. And you promised DLC and quietly abandoned it – you’re detestable.
Charlatan!
Stop your pompous waffling and resign! Haven’t you made enough money yet? Next time put a guy who actually loves games in charge.
What’s up with game developers? Practically everything they say is a lie…
Well done, Scrooge.
Hey Wada! What the hell is this about FF13 on the 360 in Japan? You kept advertising the game in all the mags as a domestic PS3 exclusive! If you go through with this nobody’ll trust you again… Honestly I hate you so much I’d like to kill you. Quit soon. This is your last chance.
You’d better be prepared to run, or you’ll be killed! At the very least you ought to be prepared for a few rocks thrown your way!

دوستان اصلا فهمیدید متن خبر چی هست؟ کسی خود تویت نومورا رو نخوند؟!

ایشون برگشته گفته ما با نسخه X360 کار نداریم و داریم بازی رو به صورت انحصاری برای PS3 میسازیم. حالا اینکه بعدا این بازی برای X360 پورت بشه یا نه به ما ربطی نداره و به خاطر سیاست های شرکت هست!

ای درد بلای این نومورا بخوره تو سر ان وادا!:دی چندین بار هم همینجوری گفته بود عمرا دست به نسخه X360 اش نزنه!:دی چیزی که الان مهم هست اینه که بازی رو دارن برای PS3 میسازن و بعدا نهایتش اگه قرار شد بازی رو وادا خز کنه یه پورت در پیت میدیم دستتون برید حالش رو ببرید که از سرتون هم زیاده!:دی (مهدی با توام!:دی)!:دی

زنده باد نومورا!

زنده باد PS3!

مرگ بر سیصد و خورده ای!:دی

به خاطر عرضه نسخه 360 بازی FF XIII در ژاپن، آقای یوئیچی وادا در توییترش تهدید به مرگ شد

بار اولش نیست!:دی عادت داره!:دی

همون وقتی که گفت داره بررسی میشه که Versus مولتی بشه یا نه بدترش رو سرش آوردن که بنده خدا مجبور شد چند ساعت بعدش دوباره بیاد قضیه رو ماست مالی کنه و بگه این روند برای همه بازی ها طی میشه و زیاد جو گیر نشید!:دی

میدونی زمانی که FFXIII مولتی شد همین آقا و کیتاسه و نومورا امدن به طرفداران گفتن اشکال نداره عوضش Versus انحصاری میمونه. حالا گه اینم مولتی بشه رسما میگیرن میکشنشون! نظر من رو بخواید بازی مولتی شده و تتسویا هم داره برای حفظ جونش هی توییت میکنه که بعدا کسی باهاش کار نداشته باشه!:دی

آخرین ویرایش:
به خاطر عرضه نسخه 360 بازی FF XIII در ژاپن، آقای یوئیچی وادا در توییترش تهدید به مرگ شد:دی

کلی از فن های بازی تو توییترش رفتن اعتراض کردند، که یکی دو نفر از اونها رسما تهدید به قتلش کردن:دی (حالا شایدم زیادی عصبانی بودن یه چیزی گفتن:دی).
Is it true? After saying so many times it would never be released on the Xbox in Japan, if you really do release it nobody will trust your word again.
Say something!
You’re going to betray us after saying it would never come out? I’m cancelling my pre-orders.
You liar!
Lying to customers is how you do business, eh? I’ll never buy a Square Enix title again.
With all the illegal lies and misdirection about FF13 you made, I reported you to the ministry of consumer affairs. And you promised DLC and quietly abandoned it – you’re detestable.
Charlatan!
Stop your pompous waffling and resign! Haven’t you made enough money yet? Next time put a guy who actually loves games in charge.
Well done, Scrooge.
Hey Wada! What the hell is this about FF13 on the 360 in Japan? You kept advertising the game in all the mags as a domestic PS3 exclusive! If you go through with this nobody’ll trust you again… Honestly I hate you so much I’d like to kill you. Quit soon. This is your last chance.
You’d better be prepared to run, or you’ll be killed! At the very least you ought to be prepared for a few rocks thrown your way!

نه حال کردم بلاخره بخار ژاپنی جماعت رو هم دیدیم:d

عجب فن هاي غيرت مندي.

همين كم مونده كه به خاطر بازي ادم بكشن.

این برداشت شما مطمئنی از روی تعصب نیست ؟!
نه بخدا!
من الان خودم طرفدار هک PS3 ام و این بازی هم بیاد پایرتش می کنم:دی خوشحال می شم اگه کسایی که 360 دارن هم حالش رو ببرن:دی
ایشون خودش گفته الان فقط مخصوص PS3 در دست ساخته یعنی در حال حاضر برای PS3 می سازنش ولی به احتمال قوی برای 360 هم میاد اما اگه بیاد با توجه به حرف ایشون بعد ریلیز نسخه PS3 پورتش می کنن...
به امید اینکه زودتر برای 360 هم تایید شه...(بزودی این اتفاق میوفته-شاید تو TGS :دی)

Say something!
You liar!
Charlatan!
Well done, Scrooge.
فکر کنم ایشون قبل از اینکه وادا رو بکشه خودش رو می کشه:))
پ.ن:به این می گن ولایتمـدار واقعی:))

همين كم مونده كه به خاطر بازي ادم بكشن.

وقتی آخر FFX تیداس فید شد چندتا از فن های FF خود کشی کردن، علیه SE تظاهرات شد و با گوجه گرفتن زدنشون و در آخر کیتاسه رو میخواستن بکشن. انقدر وضعیت وخیم شد که مجبور شدن X-2 رو در عرض سه سوت بسازن و تیداس رو دوباره برگردونن تا سرشون به باد نره!:دی

شما کجای کارید؟ FF Fan جماعت اگه اعصابش بریزه رو هم دیگه مادر جان....!:دی

• Like
Reactions: AVerg
وقتی آخر FFX تیداس فید شد چندتا از فن های FF خود کشی کردن، علیه SE تظاهرات شد و با گوجه گرفتن زدنشون و در آخر کیتاسه رو میخواستن بکشن. انقدر وضعیت وخیم شد که مجبور شدن X-2 رو در عرض سه سوت بسازن و تیداس رو دوباره برگردونن تا سرشون به باد نره!:دی

اندینگ دیگه از این بهتر!:|
تو اندینگ FF X وقتی نشون داد یونا داره به دریا نگاه می کنه (که دوباره تیداس رو ببینه) و اینکه تیداس رفت پیش آرون و باراسکا و جچت (که همه شون مرده بودن) همه این رو نشون می داد که تیداس دیگه مرده!
تیداس از لحاظ منطقی حسابش از اون همه موجوداتی که یونا سندشون کرد جدا نبود!
فقط باید نشون می دادن تو معبد beside مجسمه های تیداس و آرون اضافه شده و کار رو تموم می کردن!
این بازی به هیچ وجه نیازی به دنباله نداشت!
حالا آخر FF VIII چند نفر دست به خودکشی زدن؟:دی

من که به شخصه استقبال میکنم که این بازی انحصاری PS3 بمونه و فقط هم برای ژاپنی ها با زبان ژاپنی عرضه بشه و به هیچ صورتی هم نشه با دانگل کپی خورش کرد..

فاینل فنتزی فن جماعت جدیدا" خز شده ... !
سر مولتی شدن 13 هم بساطی پهن بود ، اسکوئر در کمال خونسردی ، بدون توجه به فن های متعصب و حقیقت کور ( عجب صفتی:دی) خودش مولتیش کرد ...
همزمان اونم ...
اینم همین جوری میشه ، بشین نیگاه کن ماکان ...
پلورالیسم رو عشقه :دی مرگ بر اکسکلوسیو ... :d

من که به شخصه استقبال میکنم که این بازی انحصاری PS3 بمونه و فقط هم برای ژاپنی ها با زبان ژاپنی عرضه بشه و به هیچ صورتی هم نشه با دانگل کپی خورش کرد..
انشاالله:)
این بازی بقدری مقدسه که بجای اینکه تو اسکوار انیکس ساخته شه تو آسمون هفتم ساخته شده،بنده غلط بکنم بخوام چنین بازی مقدسی رو پایرت کنم...:)
امیدوارم سونی تو کدهای این بازی بمب بذاره که در صورت پایرت شدن منفجر شه و کنسول رو بسوزونه!:)
الحق فقط برادران و خواهران ژاپنی ولایتمـدار افراطی لیاقت انجام دادن این بازی رو دارند!
فاینل فنتزی فن جماعت جدیدا" خز شده ... !
سر مولتی شدن 13 هم بساطی پهن بود ، اسکوئر در کمال خونسردی ، بدون توجه به فن های متعصب و حقیقت کور ( عجب صفتی:دی) خودش مولتیش کرد ...
همزمان اونم ...
اینم همین جوری میشه ، بشین نیگاه کن ماکان ...
پلورالیسم رو عشقه :دی مرگ بر اکسکلوسیو ... :d
عجیبه!شما خودتون می گید برای 360 بیاد بعدش می فرمایید فاینال فانتزی فنها خز شدن!
عجب!
دیگه ما که تو US زندگی می کنیم و تمام FF فنهای سایتمون کلکسیون اورجینال FF دارن لازم نیست برای هم کلاس بذاریم:دی

در راستای هدف مند کردن بازی های PS3 این یکی هم داره استاد میشه.

پ.ن:میگم نسخه هک شده بازی کی میاد،چون روی PS3 jailbreak شده-میگن خیلی مچسبه:دی

در راستای هدف مند کردن بازی های PS3 این یکی هم داره استاد میشه.

پ.ن:میگم نسخه هک شده بازی کی میاد،چون روی PS3 jailbreak شده-میگن خیلی مچسبه:دی
=))=))=))=))=))=))=))=))
عجیبه!شما خودتون می گید برای 360 بیاد بعدش می فرمایید فاینال فانتزی فنها خز شدن!
عجب!
دیگه ما که تو US زندگی می کنیم و تمام FF فنهای سایتمون کلکسیون اورجینال FF دارن لازم نیست برای هم کلاس بذاریم:biggrin1:
من اون تیکه ی آخرو نفهمیدم دقیقا" ؛ مهم نیست البته ... !
فاینل فنتزی فن که خز شده ... سر همین پدیده ی مولتی پلتفرمینگ :دی
من میگم اگه رو PS 2 هم بیاد استقبال میکنیم :دی
خز همه جا بد نیست ؛ 7 میلیارد آدم روی کره ی زمینه ، هممون خزیم :دی ؟
من مشکلم با اون دوستانیه که تا یه بازی از جناحی به جناح دیگه میره افسردگی میگیرن !
شبا اینسامنیا آرامش رو ازشون می گیره و توی اسپویلر شعار میدن ... ! LOL !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or